päälaki aukileen umpeutuminen

Minkä ikäsenä teidän pieniltä on aukile menny kiinni? Meillä tolla 9kk on aukile jo ihan ummessa. Se on syntymästä saakka ollut tosi pieni, mutta pää on kumminkin kasvanut ihan hyvin. Mutta nyt sitä ei siis tunnu enään ollenkaan..

20.5.2015
tuvitus
tuvitus

En minäkään ole painanu vaan nähny sen sykkeen siinä päälaella. itse ainakin sen selvästi huomannut.

20.5.2015
nki91
nki91

Riippuu lapsesta. Omilla mennyt yli vuoden iässä umpeen. Mutta tiedän tapauksia, kun se on mennyt umpeen jo parin kk iässä ja sit on leikkaamalla availtu. Mutta suosittelen kyllä jättämään omat kokeilut kotona sikseen ja keskittymään vaikka siihen, että neuvolassa kokeilevat. Ei sitä meinaan kaikki tunne. Ja vaikka tuntisi, aukileita ei kannata kotona painella ja etsiä turhaan.

20.5.2015
carata
carata

Meilläkin näkyy hyvin ja oon miettiny pitäskö se olla jo ummessa☺️Meillä pari viikkoa vanhempi vaavi kun Tuvituksella.

20.5.2015
huiskutin
huiskutin

Muistelen et toisella oli melkein ummessa about 6-7kk iässä ja toisella oli selkeästi tunnusteltavissa melkein vuosikkaana.

20.5.2015
misukka
misukka

Meillä saman ikäinen ja aukile tuntuu viel tosi hyvin... Kai se sieltä umpeutuu sit :D

20.5.2015
ihqui
ihqui

Mie en itte koskaan löytäny sitä. :D Muistan kuin se sisaruksil on ollu niin selkeä, ei pojal ollu semmosta. Kyl mie muistan et se neuvolassa kumminki joskus katottii että on ummessa, poika istu sillon tutkimuspöydällä, mut piti vähän tukea. Suht vauva siis. Mie en oikein tiedä liittyykö toiki keskosuutee. Ei tarttenu kauheesti pään mennä kasaa et mahtu pihalle?

20.5.2015
Sralla
Sralla

Hmm vielä pikkusen on tuntunut molemmilta 1v neuvolassa mutta juur ja juur. esikolta se oli vähän hankala kokeilla kun mansikkaluomi oli siinä vieressä niin korkea ja iso.

20.5.2015
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...