kekekekeskiviikkoa :)

Aurinkoista huomenta mammat 😊

20.5.2015
riu
riu

joskus voi olla omaa napaakin ;) hyvät unet on misukka vetänyt ; D mä kävin vähän kellarissa saumaamassa iltapuhteena. saunan ja vessan seinät.. Vielä kun jaksais vääntää suihkun seinät jossain välissä. . Huomasin tuossa "ilokseni" että mun autossa on jousi poikki. Ja oon yrittäny saada tuota mummon miestä koko illan kiinni että jos se ottais ton töihin huoltoon jossain välissä mutta enpä saa tietenkään sitä kiinni. murr

20.5.2015
teeko
teeko

Piglet tuohan on loistavaa että on sitä vertaistukea noin lähellä. Ois kiva jos meilläkin ois 😊

Misukka oot päiväunes ansainnutkin!

Ja paljoo muuta mie en muistakaan 😃 Tää on vaan niin omaa napaa koko päivä 😃 Vauva kasvaa uljaasti, tytön sänky on hieno ja mie oon ihan poikki 😁 Nyt tuon pikkuisen silmä turposi iltaa kohti, pitää seurailla.

20.5.2015
riu
riu

Ohhoh. Tulipas tempastua päiväunet. Joskus puolen kahdentoista maissa mentiin vauvan kanssa pötkölleen ja äsken heräsin ku isännys soitteli.

Nyt on pikkasen pallo hukassa.

Mä toivon, ettei meidän vaavilla olis hampaita tulossa vielä. Mut kun se oikein nappaa ikenillään tissistä kiinni ni tuntuu terävältä eli ei varmaan kauheen syvällä ikenen alla ne ekat ole.

20.5.2015
misukka
misukka

Harkat käyty, tiskikone pyöritetty, pesukone pyörii, ruoka tehty ja lapset unilla. Jos nyt hetken raivais paikkoja..

Päikkärien jälkeen kauppaan ku kaappi tarjoo taas sitä eioota.. Onpa kumma kaappi ku ei itestään täyty..

20.5.2015
tennari
tennari

Lääkärissä käyty neidin kans ja ei onneks ollu korvatulehdusta (vielä) perus flunssa sit varmaan... Ja hampaat tekee tuloaan. Mut hyvä et tuli tarkistettua kun toi noita korvia on haronut tässä pari pvä 😐

20.5.2015
ihqui
ihqui

voi että nki mikä hurtta! Tsemppiä sinulle! puoliakaan en muista mutta hyvä että misukan vauvan silmä on kunnossa :) mä on tänään aamun ollut tallilla kun 2 tammaa lähti toisen niistä syntymäkotiin :) ja soitellut nuohoojalle ja joka paikkaan. . sain jo ajan adhd kartoitukseenkin

20.5.2015
teeko
teeko

Siitä meidän vauvan silmän rähmimisestä. Samoin tein ku olin eilen laittanu viestiä neuvolaan ja kirjottanu tänne, muistin sen rintamaitoa silmään-ohjeen jota teeko sit illasta tarjosi. Kiitos ajatuksesta :)

Tuikkasin maitoa vauvan silmiin ja ei oo muuten rähminy tänään yhtään. On tuo rintamaito ihmeellistä ainetta!

20.5.2015
misukka
misukka

J, kiitos tiedosta. Eipä ole tullut moinen mieleenkään. Täytyy kuitenkin kokeilla aukeeko kone vikasietotilassa. Sieltä melko usein saa tiedostot talteen.

NRJ:llä oli läppäriarvonta mut ei tainnu osua onni kohdalle kun ei soittoa tullut. Olis vaan ollut kovin osuva hetki voittaa. :D

Vipelle kivaa retkipäivää!

Nkille tsempit sen koiruuden kanssa. Mä en olis uskaltanu ottaa lapsiperheeseen hetkeksikään noin arvaamatonta tapausta. Kyllähän vanhaakin koiraa voi kouluttaa, samoin kuin pentua. Mut se on vaan hurjan paljon työläämpää. Sille pitää näyttää kuka on pomo mut se on haasteellista jos se haukku on saanut olla pomo koko elinikänsä. Se ei ihan noin vain alistu.

Mä kävin kaupassa kun olin tiputtanu pojat kyydistä. Cityssä oli jättiksiä eurolla. Ostin sit 24kpl :D Jos noilla pari päivää pärjäis ;) Yks just lappas jättiksiä pakkaseen ni kysäsin et saanko mä yhen laatikon. Kävihän se. Sit otin sen nougat-laatikon kaveriksi Sour ja Cactus-jättiksiä. Ne on niin hyviä.

Huomas kyl, et mulla oli nälkä ku kauppaan menin. Tämmösiä extempore-ostoksia tuli tehtyä vähän enemmänkin. Onneksi hedelmää ja vihannesta :)

Kuljin pitkin lihaosastoa ni siellä oli kanavartaita. Aloin miettii et mulla on 2kg broilerin fileitä pakkasessa. Miehän väännän broiskuvartaita joku päivä. Piti sit tietty hakee grillattavaksi kasviksia, tomaattia ja herkkusieniä.

20.5.2015
misukka
misukka

Huomenta! Mä heräsin aamulla 6 ja neiti heräs 6.30 kauhean itkun säestämänä.. Sillä korvat kipeänä ja soittelin tossa 8 aikaa päivystykseen. Olin toinen jonossa ja saatiin aika vasta 12 😳 mihin ihmeeseen ne aamun ajat on lykänny... En ymmärrä 😐 tänään ei sit sen kummempaa tekemistä ole kuin tuo lääkärikäynti. Mukavaa keskiviikkoa mammoille 😊

20.5.2015
ihqui
ihqui

Huomenta mammat! Yö meni tavalliseen tyyliin j vähä itkua ja yskää ja viiden aikaan heräsin siihen kun neiti tuuppasi pyllyä mun tyynylle 😆 isi jäi kotiin ja mä yrittelen töihin. Ensin tosin verikokeet ja yhden lohjenneen hampaan näyttö. Jos ne sen keksii poistaa niin sehän tietää sairaslomaa. Ja esimies kiittää 😉 väsyttää

20.5.2015
Tatja84
Tatja84

Ai niin Riu,Mitenkäs Suomelle viisukarsinnoissa kävi?

20.5.2015
Vipe
Vipe

Huomenta.. 

Riulla tänään ohjelmaa muidenkin puolesta ja Misukan pojan koulupäivä kuulostaa kivalta 😊 

Me mennään tänään linnanpuistoon kerhojen päätös retkelle.. Ja siinä ainoa suunnitelma tälle päivälle.. Mikä on ihan kiva,koska nyt kaks päivää ollut pelkkää menoa,niin ihana että on rennompi päivä eikä sitten kotiin palatessa tarvi kytätä kelloa että koska tarvii olla uudestaan menossa 😄😷

Mukavaa päivää kaikille..

20.5.2015
Vipe
Vipe

Mikähän härveli lenti tuosta meidän yli. Ihan hirvee jytinä kävi.

20.5.2015
misukka
misukka

Huomenet

Riulla on hengästyttävän kuuloinen päivä tiedossa. Meillä selvisi eilen illasta, että tänään mitään esikon kevätjuhlaa olekaan... Mistähän mä olen sen tiedon kalenteriini temponut.

Mä havahduin tuossa vartin yli 6 ja isännys kuorsasi tyytyväisenä vieressä. Sillä ei ollu puhelin herättäny jostain syystä. Herätessään totes, et hitto, hänen pitäis olla jo töissä. Onneksi se on vaan oma periaate, että haluaa olla kuudelta töissä. Lähtee sit kahdelta aina pois. Vaikkei tuolla edes ole mitään läsnäolovelvoitetta töissä. Kunhan työt hoituu ja esimies edes auttavasti tietää, missä se on jos ei konttorilla näy.

Tälle päivälle ei mitään suunnitelmia. Kunhan nuo isommat pojat saa vietyä kouluun ja tarhaan, niin hyvä on.

Esikollakin menee koko päivä jossain jalkapalloturnauksessa tuossa keskustan koululla. Ei niillä siis ole oikeasti koulua tänään. Kunhan pelaavat ja katselevat toisten pelejä.

Mun läppärini kieltäytyi käynnistymästä eilen :/ Toivottavasti tänään suostuu menee profiilikuvakkeesta eteenpäin et saan kuvat talteen ulkoselle kovalevylle. Nehän ne tärkeimmät on. Tämän vuoden kuvia en oo kopioinu. Kaikki muut on jemmassa ulkosella kovolla.

Onhan siellä toki hirveesti kaikkea muutakin mutta kuvat ois tärkeimmät. Ja valtaosasta kuitenkin on kopiot olemassa.

20.5.2015
misukka
misukka

Mie arvasin että miulla on aikanen aamu kun vauva hyyty illalla niin hyvissä ajoin. Nyt on sitten unta päässä kun piti ne euroviisut kahtoo, tuttisopat keittää ja pyykkikoneet uottaa. Valot sammutin kahen aikaan 😁 Noooh, aikasin kun herää niin kerkee enemmän. Aamulla on tytön hammaslääkäri, pojan 6 vk neuvolalääkäri. Iltapäivällä pitää hakea sänky tytölle ja illalla on kahen lapsen kevätjuhlat. Ja yhtaikaa tietenkin 😃 Mies ottaa isommat lapset ja mie pienemmät, pitää vaan kuvata videot että saadaan kaikki katsoa 😊

Mitäs mammojen päivään? 😊

20.5.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...