Yritän tulla raskaaksi ja alkuraskaus!

Haluaisin keskustelua raskauden yrittämisestä (ovulaatio, epämääräinen kierto, mahdolliset haittatekijät yms.) sekä alkuraskaudesta (oireet, tuntemukset, milloin testailla yms.) Kaikkien mielipiteitä ja kokemuksia, sitä keskustelua! :)  Itsellä tilanne siis se että tänään kävin gynellä ja olisi kp 20. Siellä oli jokin rakkula josta gyne oli sitämieltä että se on ovulaatiorakkula, eli nyt vain yhdyntää yhdyntää. Kohdun limakalvo oli kuulemma kovin ohkanen. Yrittämistä kolmisen kuukautta takana.

13.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

Ohueen limakalvoon neuvoisin greippimehua (sitä kylmässä myytävää). Paksuntaa limakalvoja. ;)

Mä tunsin tossa toisen (keskeytetty) raskauden jälkeen ovulaation tosi hyvin reilun vuoden, sit en yhtäkkiä tuntenutkaan ja tulin raskaaksi. Ovis oli vieläpä "väärään" aikaan tuossa kierrossa.. :D Nyt taas synnytyksen jälkeen ei oo ovulaatiosta tietoakaan, on tää kans. :D

9.7.2015
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

8.7.2015
mintsku
mintsku

Menkat tyssäsi kuin seinään. Ei ole tullut mitään kahteen päivään.. Oiskohan hormonihäikkää... olo on väsynyt taasen.

19.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

Täytyy kokeilla heti tossa kun oletetaan että voisi ovis lähestyä. Tänään tähän mennessä ole vuotanut taaskaan yhtään, varsin kummaliset kuukautiset..

18.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

Kaippa sitä voisi naistentaudeille soitella ja kysästä tero kuurin... harvinaisen niukkaa vuotoa eikä oo yhtään päätynyt siteeseen asti. normaalisti kun joutuu vaihtaan sidettä 3-5 tunnin välein.

17.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

Tänään tähän mennessä ei ole vielä vuotanut. Seuraillaan...

17.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

No sit sulla oviskierto tuolleen kehnosti menkkakierron suhteen. Mut siihenkin kai hormonihoito olisi apu. Että saisi sen oviksen sinne kierron puolivälin huitteille.

16.5.2015
misukka
misukka

Nyt on kyllä menkoille aika tulla kiertopäivien mukaan. Mutta tosiaan en tiedä yhtään missä päin se solu siellä oli mutta lähellä ns räjähtämistä.
Tänään kun eka vuotopäivä niin ei tule juuri suojaan asti vaan pyyhittäessä runsaastikkin. Kivuista en tiedä kun oon nyt ottanut särkylääkkeitä jotta se ei pääse yltymään.

16.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

Kotisohvatohtorointina sanoisin, et siulla on hormooneissa häikkää. Tuskin on ehtinyt tulla edes munanjohtimesta kohdun puolelle se munasolu jos on sillon 13. pv irronnut.

Onko menkat kuinka runsaat? Et voisko kuitenki olla jotain kiinnittymisvuotoa?

16.5.2015
misukka
misukka

Mulla nyt siis tilanne se, että 13.5. kävin gynellä, jossa näkyi munasolu, joka oli suurimmillaan juuri silloin ja limakalvo oli kohdussa ohut. Gyne siis kehotti yhdyntään. 13.5. ja 14.5. on peitto heilunut ja nyt 15.5.-16.5 välisenä yönä alkoi kuukautiset. Voiko hedelmöittyminen ehtiä tapahtua tuossa ajassa vai onko peli menetetty edellisen kierron osalta? 

Vai onko kenties teillä kokemuksia vastaavasta tilanteesta ja onnistuneesta plussasta?

16.5.2015
RiiaBa
RiiaBa
17-month-old baby

Kokeile ovistikkuja. Mä olen tosin esikon syntymän jälkeen tuntenut oviksen erittäin hyvin.

Meillä kun meni 2,5 vuotta sitten raskaus kesken puolivälissä, ni yli vuoden yrittelyn jälkeen päästiin lapsettomuustutkimuksiin. Tutkittiin siis sekundäärilapsettomuutta, miksi ei tärppää kun kaikki aikaisemmat tulleet yrittämättä, oikeastaan yllätyksinä. Kävin tutkimuksiin liittyen follikkeliultrassa jossa näkyi kasvava munasolu oikealka puolella. Sen oviksen sit tikutin. Mut siitäkään kierrosta ei tärpännyt.

Jostain syystä meillä tärppii silloin kun ovuloin vasemmalta. Sitä tapahtuu 1-2 kertaa vuodessa.

Se kierto kun viimein tärppäsi, oli sellainen, että kävin osteopaatilla joka pisti mun hermostoani kuriin ja nuhteeseen. Samalla heitin toiveen raskautumisesta nurkkaan kun kahdesti olin yrittänyt soitella tutkimusaikaa sairaalalta mutta koskaan sinne ei päässyt kun oli täyttä. Siinä vaiheessa totesin et kesän aikana ei sinne päästä omien menojen vuoksi ni elokuussa sitten.

Mut juhannuksena saatiinkiin plussa tikkuun. Ja nyt tuo aarre on 2,5kk ikäinen.

Silloin kun oikein kuumeilin ja oli suorastaan pakonomainen tarve raskautua, raskausoireita oli vaikka muille jakaa. Mutta se plussa puuttui vaikka 24/7 kuvotustakin saattoi olla 9 viikon ajan putkeen.

Sitten kun tuli se plussa, ei ollut mitään ennakoivia oireita, kuten ei 3 aikaisemmallakaan kerralla.

Mulla siis vaikki ennakoivat oireet oli kropan kehittämiä vastauksia toiveeseen raskaudesta.

14.5.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...