Sateista huomenta!

Mitäs suunnitelmia muiden sade päivälle?

13.5.2015
Vipe
Vipe

No vieläkin jäi kysymättä että Mitenkäs Riu on selvinnyt säikähdyksestä ja tytölle ärhentelemisestä? Aika pelottava kyllä se rattiin nukahtamis tilanne.. Kävin lukemassa mutta eipä taas silloin tainnut päästä kirjautuun..

Monena iltana ollut ettei iltaisin pääse enää tänne ja jos on kirjautuneena valmiiksi niin ei pysty lähettää viestejä..

13.5.2015
Vipe
Vipe

Sralla kiva että sullakin välillä vapaata vaikka korvaan 'laiskottelun' sitten kouluhommilla 😄 

Niin ja Riu,mäkin inhoan silmälasien kanssa sateessa oloa,siksipä mulla jo monta vuotta ollut piilarit päivittäisessä käytössä.. Kun mikään ei tosiaan ole ärsyttävämpää kun pisaroita täynnä olevat linssit ja toinen kun kylmällä tulee sisään niin sitten on huurussa..

13.5.2015
Vipe
Vipe

Toivottavasti se piglet ei koko kauppaa tyhjännyt 😄

Missäs vaiheessa on Teekon kellari projekti.?  Tsempit työpaikan hakuun.. 

Misukka,kuulun yksityisten perhepäivähoitajien yhdistykseen mutta valitettavasti nyt retki peruuntui vaikkei tuolla edes sada,mutta sadetutka lupasi kaiketi niin kovaa sadetta ettei mennä.. No puistoillaan sitten keskenämme 😐

Teekoko vai kuka kysy näytöstä,ei ollut porukkaa ollut,vain joku utelias naapuri.. Suomen peli verotti varmaan osan ja että oli maanantai ja tietysti se ettei ihan hirveän hyvin mene kaupaksi kerrostalo kolmiot ja tässä vielä aika iso Velkaosuus,kunjulkisivu juuri remontoitu.. Mutta katsotaan ny miten etenee.. 

Nki,menkää toki retkelle,on varmasti kiva kokemus vaikkeikavereitakaan löytyisi..  

Tuvitukselle kivoja treffejä 😄

13.5.2015
Vipe
Vipe

Menkää nki ihmeessä. Se siun ukkosi on kyllä ihan käsittämätön *pyörittelee päätään*. Mä en tajua edelleenkään, miten sä jaksat tuommosta kakaraa kattella.

Mä pistin kakaran järjestykseen aikoinaan kun alko riittävästi käytös korpeemaan. Ja saa edelleenkin tarvittaessa kuulla jos alkaa kuulostaa miusta liian lapselliselta sen touhut.

13.5.2015
misukka
misukka

Juu syksyllä pitäis mennä kun poika täyttää kolme. Mutta jos mä nyt jonnekin uuteen jo pääsen niin mies saa selvitä siihen saakka pojan kanssa. . Onneks misukka nukuit eilen illalla! Toivottavasti taas ens yönä vaavi nukkuis :) mä en kestä kun riun vauva nukkuu noin pitkiä unia :D kannattaa käydä rautakaupassa kattoo sadevatteeita, on ihan erimaata kun nuo perussetit. Mä en enää muuta suostu päälleni laittamaan kun kerran hairahduin snickersin sadetakkiin :) kohta tarvis saada taas itseni liikkeelle

13.5.2015
teeko
teeko

Hih, riukin pääsee kokeilemaan yöheräilyjä välillä. Vähän tasapuolisuutta ;) On teillä muksut niin loistavia nukkujia kyllä olleetkin.

13.5.2015
misukka
misukka

Meidän pienin heräsi lähettämään isoveikan kouluun. Nyt pötköttelee leikkimatolla, höpöttelee ja tunkee nyrkkiä suuhun :) Mie pötkötän vieressä. On tuo vaavi niin hurjan suloinen ❤❤❤

13.5.2015
misukka
misukka

Huomenta täältäkin 😊

Vipe meillä taas kaksi isompaa ei tykänny sadelakista niin sitä ei sitten käytetty. Tosin mie oon niin sokerista tehty etten tykkää ulkoilla sateella. Mie vihaan ku silmälasit kastuu x) vaatteitten kaatumisen vielä kestän, mutta ne lasit... 😃 Tosin ei tämmösille läskeille oikein oo sadevaatteita, hitto vie ku löyvä ees kunnon ulkoiluvaatteita.

Piglet se tykkää jonotella tuonne Prismaan 😃 Meijänkii pitäis käyvä kaupassa ettei vaan nälkäkuolema iske torstaina 😃

Tuvitus kiva kun sait nukkuu pitempään 😊

Teeko voi hurja, minkä ikänen se poika jo on? Ja Tottakai haet sitä työtä! Ei se ota jos ei annakaan. Oot kylläbtekevä ihminen niin oisit varmasti hyvä.lisä siihen porukkaan 😊

Meillä vauva heräs puol viisi syömään. Siis wtf??? Ei nukkunu ku kuuden tunnin unet... Mie sitten kerkesin nukkuu tunnin ennen kuin piti nousta herättämään isompia. Nyt on lapset kylvetty maailmalle ja vauva ei kun nukkuu vaan. Mieli tekis vielä kömpii lappeelleen, mutta ei taija tointaa. Jotta unta päässä. Toivottavasti päivästä ei tuu kuitenkaan yhtä katastrofi ku mitä äitienpäivä oli 😁 Tänään ei sen suurempia suunnitelmia ole, kuhan selviän iltaan 😊

13.5.2015
riu
riu

Tsempit teekolle hakemuksen tekoon! Tuot vaan selkeästi esille, että halua ja tahtoa työtä kohtaan piisaa.

Saittekos hoitopaikan sieltä mistä toivoitte? Syksyllähän sun oli töihin tarkoitus mennä, vai muistanko ihan päin honkia?

Meillä muuten vaavi otti edellisen yön hyviä unia vähän takasi. Viime yönä pompittiin taas useampaan kertaan :/ Onneksi tuli nukuttua sen lätkämatsin kaksi ekaa erää ja osa kolmatta.

13.5.2015
misukka
misukka

Huomenet

Kivaa kun Vipen mies tulee kotiin. Mikäs yhdistys teillä kaikkea järjestää kun sie oot aina johonkii yhdistyksen juttuun menossa?

Piglet, hyvä jos oli apua :) Vai että pyyhkeitä luvassa... Mulle ei oo tullu sähköpostia. Luulisi että oltais ns. kohderyhmää :D Voipi olla ettei meille ehditä moista kerätä. Mulla nyt oikeasti tavoitteena ruveta tuon vaavin kanssa kestoilee. Kunhan nuo rotan vaikutukset alkais helpottaa. Eilenkii väänti hirveet kurat kun olin "opiskelemassa" Goal mapping-sessiossa. Porukkaa nauratti ku ensin piti syöttää ja heti perään alko kuulua toista minuuttia pitkälti rututuut-tuut-trööt... Minuu ei naurattanu. Vaan ei onneksi tarvinnu vaatekertaa vaihtaa. Oli kyllä siinä ja siinä.

Tälle päivälle ei kauheasti suunnitelmia. Keskimmäisen vein jo tarhaan ja esikko lähtee vartin päästä kouluun. Vauva koisaa kopassa. Kai mun pitäis käydä kaivelemassa pakastinta, että mitä sieltä löytyy. Tiedän, et siellä on vaikka mitä ja tavotteena on nyt saada sitä vähän tyhjennettyä. Jos sais vaikka sulatettuakin sen jossain vaiheessa. Samalla näkis, tarviiko hakea kaupasta jotain oheistarvikkeita.

13.5.2015
misukka
misukka

Huomenta! Tänne ei illalla päässy sitten millään. Tais sivustonkin tyypit kattoo lätkää vaan.. Miten vipen näyttö meni? Ja nkin tarvis sille miehelle ruveta olemaan tiukkana mukavaa Kerhoilua tuvitukselle! Toivottavasti vipe sitä ei peruttais.. Tänään pitää käydä kaupassa ja vähän kellaria siivoilemassa. Ehkä lähdetään ip käymään salossa kun pojan tädillä olis synttärit. Meille tuli postissa päätös pojan päivähoitopaikasta eilen ja ny mä oon ollu ihan ihmeissäni että mihin se aikaon hävinnyt? ! En millään haluaisi vielä viedä tuota hoitoon :( jamuu unelmaduunipaikka olis auki mutta jännittää hakea sitä kun puuttuu osaamista niin paljon. Laitan kyllä sinne firmaan silti hakemuksen koska ne kouluttaa itekin paljon jos poikis harjottelun Kautta sitten jotenkin

13.5.2015
teeko
teeko

Täällä juuri heräilen,pojat nukkuu vielä,kun aika myöhään meni eilinen.. 

Mennään kerhoon ja pojalla on pistos tänään kun huominen on pyhä.. 

Iltapäivästä ois yhdistyksen järjestämä puistoseikkailu,mutta jos ilma kovin huono,niin peruvat sen.. Mutta me ulkoillaan joka tapauksessa.. Harmi ettei vauvalle tilaamat Kura vaatteet ole vielä tulleet.. Mutta esikoisella on kahdet niin voi käyttää sitten esikoisen toisia jos on tarvetta.. Esikoisella kun on takki ja housut ja sitten koko haalari,mutta koko haalarissa on fleece vuori niin kesällä ei oikein voi tehdä noin,niin piti siksi vauvalle tilata omat ja jostain kumman syystä Reiman nettisivuilla oli alessa pienet koot jäljellä 😂 Sadelakkeja ei kyllä ole toistaiseksi kuin yksi,mutta onhan noissa huppu.. Hankin esikoiselle silloin sadelakin koska huppu oli ärsyttävä,kun ei lapsi nähnyt sivuille mitään kun jos käänsi päänsä niin huppu ei kääntynyt mukana.. Vauvalle siksi tilasin nyt oman sadelakin.. Toivottavasti on oikea koko,kun ostin kaksi Reiman pipoa,toinen tais olla koko 50 ja oli nippa napua ettei ole kireä ja ajattelin että onko muka pää jo niin iso,mutta toinen pipo on 46 ja vähän reilu vielä.. Vaikka merkki sama.. Sadelakista tilasin nyt 2 kokoa pienemmän kui. Esikon lakki (oli pienin mitä oli) mutta se oli vähän eri mallinen niin en tiedä onko kokosin sitten vähän eri. 

Menikään Menipähän taas jaaritteluksi.. 😄 mies tulee tänään kotiin ja eipä sen kummempia suunnitelmia 😊 Nautitaan sateesta ja lätäköistä 😊

Raikasta sadepäivää kaikille jotka sateesta saavat nauttia ☔

13.5.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...