mielen purkamista

Nyt menee kieltämättä jo yli mun oman ymmärryksen. Olinko äsken tuntevinani kohdunpohjan korkeuden? ! Mitä ihmettä! Raskaus ei olisi ei-toivottu, mutta eipä ole petipuuhatkaan ensimmäisenä aina mielessä, toki kertaan riittää... selin maatessa tuntuu juuri navan alapuolella hiukan keskilinjan vasemmalla puolella jokin "kova" reuna, voisiko olla se kohdunpohja vai mitä muuta voisi olla? On toki mahdollista, että mahdollinen raskaus olisi puolivälin kieppeillä, mutta testi oli negatiivinen. Sen lisäksi alavatsa näyttäisi hiukan pyöristyneen ja kun tarkemmin asiaa ajattelee taaksepäin, niin on tainnut alkuraskauden oireitakin olla ajat sitten. Mutta miksi testi on negatiivinen? Aiemmissa oon tehny heti pari viikkoa ovuloinnin jälkeen selkeän plussan. Joka tapauksessa huomenna taidan soittaa lääkäriaikaa...

11.5.2015
äipsyli
äipsyli

Soita ihmeessä lääkäriin. Saatpa varmuuden.

Mä epäilen, että sulla on jotain suolen mutkassa jonka tunsit mutta ei varmistus pahaa tee. Onhan noita viallisia testejä olemassa.

11.5.2015
misukka
misukka

Liikkeitä hmmm... Viime raskaudessa tunsin liikkeet pääsääntöisesti vasta reippaasti puolivälin jälkeen, sitä ennen oli vain ehkä jotain pientä. Kohtu on taakse kallistunut ja silloin istukka oli etuseinämässä. Nyt on jotain samanlaisia liikkeitä ollut hyvin harvakseltaan, mutta oon laittanut ne puhtaasti haamujen piikkiin. Jännittää nyt paljon, koska tuollainen kumma aavistus on muutaman viikkoa ollut, mutta testi oli nega, joten ennemmin uskon sitä.

11.5.2015
äipsyli
äipsyli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...