HUOMENTA!

Se ois arki taas.. Mitäs muiden maanantaihin?

11.5.2015
Vipe
Vipe

Ja tuon hermostumisen tyttöön ymmärrän kyllä. Riittävän väsyneenä tulee ylilyöntejä. Luultavasti isompi trauma tuli sulle itsellesi. Tyttö on ehkä kevyesti säikähtäny, tuskin muuta.

11.5.2015
misukka
misukka

Hui hirvitys riu! Onneksi ei käynyt kuinkaan ja vastaantulijat sai väistettyä. 🙏 Kauhea tilanne tuollanen. Pystyit kuitenki ajaa loppumatkan.

Meillä nyt isommat pojat nukkumassa ja vaavi tekee unta sylissä. Sitkeesti taistelee unta vastaan.

Me katellaan isännän kanssa maalaiskomediaa.

11.5.2015
misukka
misukka

Äläs nyt sralla, just katoin viikonloppuna että öisin oli ihan yhtä lämmin ku viime juhannuksena. Meijän lapset oli sillon teltassa yötä 😃

Hani meillä tulee postissa kotiin aika isyydentunnustukseen, ei tarvitse soitella mihinkään 😊

11.5.2015
riu
riu

Mä näin kaupassa mainoksen että noilla koodeilla saa kerättyä sellaset huppupyyhkeet,sitä en tiiä montako koodia niihin tarvitaan..kyse siis noista limited edition koodeista..ja aiemmin oli et kampanja aukee 11.5 mutta nyt oli muuttunu et toukokuun aikana

11.5.2015
huiskutin
huiskutin

Ja sitten sitä omaa napaa välillä. Piti vaan syyvä ensin X)

Meijän vauva tuli eilen 1 kk, voi hurja. Muuta hyvää eilisessä ei sitten uuri ollutkaan, lasten tekemien lahjojen lisäksi. Koko päivä oli ihan arseesta, mutta erityisesti kaksi asiaa jäi päällimmäiseksi. Mie oon ollut tosi väsynyt, viikon sotaleskeys tais olla liikaa tässä vaiheessa. Eilen sitten anoppilasta kotiin ajaessa nukahdin auton rattiin ja havahduin kun oltiin jo vastaantulijoitten kaistalla. Vastaan tuli neljä (?) autoa joten kolari oli enemmän ku lähellä. No loppumatkasta ei väsyttänyt kun sykkeet oli sen verran korkeella, voin kertoo. Koko päivän olin ku persiille ammuttu karhu, ja koko päivä kulminoitu illalla ku suutuin tytölle kun se oli syönyt pussillisen nuudelia vaikka olin kieltänyt. Kuka suuttuu niin pahasti jostain tuommosesta? Mie sitten äkäpäissäni heitin tytön perään yhen pussin että syö sitten nämäkin, ja osuin lapseen. En tarkottanut osua, mutta osuin kuitenkin. Niin paska fiilis ettei tosikaan ja koko viikko menee nyt hyvitellessä.

Tää päivä on ollu jo parempi, käytiin aamupäivällä isyydentunnustuksessa ja tehtiin uusi ennätys: 3 minuuttia :) Vuoden vaihteessa tuo kuulemma muuttuu niin että tehdään jo neuvolassa :)

11.5.2015
riu
riu

Ihan tulin koneelle kun tuolla puhelimella on ihan arseesta näpyttää X)

Misukka mie todellakin samaistun tuohon ku yrittää nukkuu ja joku koko ajan huutelee. Pikkusen saattaa käyvä kiukuttamaan. Ärh.

Sori piglet, miusta ei imetystukihenkilöksi ole kun itelläkkii on homma ihan hakusessa. Miun imetysennätys on 4 kk, ja sekin osittain vaan ja korvike meni ihan koko ajan lisäksi :D

Hani, et varmaan ole vielä tämmöstä kuullutkaan, mutta odottavan aika on pitkä :D Toivottavasti ne labratulokset on jo tullut. Miten sillä poikaystävällä on lähtenyt vauvanhoito nyt sujumaan? Isosisko on varmaan ihan onnessaan?

Ohoh tuvituksella onkii jännät ajat menossa asunnon myynnin kanssa. Oispa kiva kun menis nopsaan kaupaksi niin voisitte huoletta hieroa talokauppoja :)

Mitä se sralla höpisee, täällä ainakii on ihan täysi kevät! Puissakii on jo silmuja ja nurmikkoa pukkaa, luonto alkaa olla hennon vihreä. Ihanaa! a jostain kumman syystä ei oo ollu ees allergiaoireita, en sitten tiiä voisko johtuu jotenkii tuosta vauvasta? Mutta ei kyllä haittaa ollenkaan! :D

Onnea tuvituksen pienelle (herranjumala jo 9 kk!!!! :D ) uudesta taidosta :) Miusta nuo pienet on niin ihania kun kaikki on niille niin uutta ja ihmeellistä ♥

Teeko on tosissaan lapsella rytmit päin honkia, mutta josko ne nyt korjaantuis :)

11.5.2015
riu
riu

Mä olen imettäny heti soseen perään. Etenki omatekosissa soseissa nestettä on paljon vähemmän kuin kaupan purkeissa.

Ruokajuomana tissi on ollut niin kauan ku kelvannut, esikko sai siis myös korviketta ruokajuomaksi. Keskimmäinen pelkkää rintaa kunnes 1v2kk iässä lopetti tissittelyt ja siirryttiin soijamaitoon. Hälle kun ei vieläkään käy lehmän maito.

Hitto et meni päikyt ihan persielleen. Ruuan jälkeen mentiin kaikki pötkölleen mut keskimmäinen vaan söpötti ja pöpötti omiaan ni kukaan nukkunu. Tunnin jälkeen mä olin jo niin raivona ettei tosikaan. Väsyttää vielä enemmän ku päikyille mennessä kun ehti hetken torkahtaa ja aina heräs siihen päpätykseen. Yksin tuo ei suostu olemaan, huutelee 5-10 minuutin välein sitten jotakii toisesta huoneesta ni on vielä pahempi häiriö.

Kehtuuttaa ihan hitokseen ny.

11.5.2015
misukka
misukka

Mä piglet tein sillai et imetin sen soseen perään. Ja jos ei kelvannut niin sitten odotetin vain että vauva pyytää :) noissa soseissa on aika paljon nestettä joten meillä poika halusi "ruokajuomaa" vasta joskus kymppikuisena.. Mutta sitä vettä mä tarjosin nokkamukista ruoan kanssa hörppyjä siihen asti kunnes poika siirty piimään. Mutta ehkä jossain puolen vuoden iässä vasta aloitin sen veden annon.

11.5.2015
teeko
teeko

herttinen miten se tuvituksen vauva voi olla jo noin iso :0 onnea ensiaskeleista!! Ota ihmeessä sralla ne talvikoristeet pois jos se kevät sitten saapuis koko Suomeen! Mäkin sitä jo kaipaan :)

11.5.2015
teeko
teeko

Onnea tuvituksen pienelle ensiaskeleista! Hui miten aikaseen hän on liikkeellä..

11.5.2015
misukka
misukka

Huomenet

Toivottavasti vipen kodin näyttö menee hyvin.

Mä kävin heittää esikon kouluun kasin jälkeen ja sit käytiin kaupassa hakee maitoja. Jotenki hirveetä tahtia kuluu meillä maidot.

Pienimmän siirsin kaukalosta vaunuihin ni nyt ulkoillaan. Oisin kyl ihan valmis menee sisälle. Kauheen kylmältä tuntuu vaikka melkein 8 astetta lämmintä olevinaan. Toivottavasti tuo pienin pärjää vaunuissa kun kaukalosta siirrettäessä en sille ruvennu paksumpia housuja laittaa. Korvasin pöksyt tossuilla jotka yltää haaruksiin ja sit kieräytin peiton ympärille.

Tälle päivälle ei mitään suunnitelmia. Koetetaan selvitä päivästä.

11.5.2015
misukka
misukka

Onnea vipe näyttöä varten! Ja onhan tuo sitten mukavaa että mies saa pitkiä vapaita jos joutuu reissussa olemaan. tuvitukselle hauskaa aikaa vauvan kanssa kerhon aikaan! Mulla on jotenkin nyt päivät ihan sekaisin kun oon heräilly niin aikasin ja tehnyt koko ajan jotain. Ei kyllä helpota, että pojan rytmi meni ihan päin honkia eilen kun käytiin Helsingissä kun nukku kivasti päiväunet kun mentiin sinne mutta nukahti sitten kuuden aikaan vielä kun kotiin lähdettiin :/ joten nukahti puoli 12 illalla :( heräsi sitten äsken joten tänään saa sinnitellä ilman päiväunia jos sais rytmin palautettua. . Tänään käyn tallilla vaan

11.5.2015
teeko
teeko

Täällä pojat vielä nukkuu,esikoisen herätän kohta aamupalalle.. Vauva herää varmaan samalla,koska nukkuvat tuolla meidän sängyssä vieretysten niin ettei mulle jäänyt enää tilaa 😂 esikoinen siis joskus aamulla/aamuyöstä tuli sinne ja vauva jäi aamuyön syötöstä viereen.. 😄

Mennään kerhoon pakoon vesikatkoa.. Se on onneksi just sopivasti kerho aikana.. Sitten meillä on asunnosta ensimmäinen näyttö tänään.. Sitä lähdetään pakoon tohon puistoon johon mun äiti tulee sitten jatkamaan ja mä karkaan johonkin fit tunnille.. En Tiedä millainen on,mutta kaveri pyysi mukaan.. 

Siinä ne sitten tän päivän suunnitelmat.. Mies on taas reissun päällä,tulee myöhään keskiviikkona.. Mutta tarkoitus olis että tekisivät pitkää päivää niin että saa perjantainkin vapaaksi.. Niin siinä tulee sitten pitkä viikonloppu kun on to-su kotona 😄

11.5.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...