perjantai:)

Ja kas taas soi dingo päässä 😃 mitäs mammoille?

8.5.2015
riu
riu

Pitäiski tuota menoa oikein videolle kuvata! hyvä idea!=) 

Meidän terkka on tosi tarkka kaikesta niin se laittoi meidät sinne, oli se fyssarikin vähän ihmeissään. Mut eipä siinä mitään hävinnyt...

9.5.2015
myrmeli
myrmeli

Joo, tuo keskimmäinen kulki melkein vuoden peppukiitoa kunnes päätti sit nousta ylös ja lähteä kävelemäänkin.

Kukaan ei missään vaiheessa ollut huolissaan eli ei olla missään jumpparilla käyty. Lääkärikin totesi, että pitkät piuhat. Kyllä se ajastaan lähtee kävelemään.

Tuolla oli toinen jalka risti-istunnassa osin pyllyn alla ja toisella jalalla sit hilas eteenpäin. Ja hirveetä vauhtia viipotti ympäriinsä. Muistaessani voisin kaivaa sulle jonkun videonpätkän siitä tyylistä sulle ja laittaa säpöön. Oli ihan hupaisan näköstä :D

9.5.2015
misukka
misukka

Ai teilläkin on pepulla menty eteenpäin!😊 oppiko ihan itte sitte kävelemään vai pitikö käydä jumpparilla? Mehän on keriitty jo sielläkin käydä ku terkan mielestä asento on hankala. Fys.terap. oli sitä mieltä että saa mennä tällä tyylillä ku ylöski päin jo yrittää. Ja karhun kävelyä harrastaa myös, mutta harvemmin ku silloin ei näe mitään.

Mitenkähän tota nyt sit kuvailis.. vasen jalka on taitettuna alle, eli varpaat/jalan pohja on etumukses kinni ja oikea jalka "kävelee"... saisikaan tästä mitään käsitystä?

9.5.2015
myrmeli
myrmeli

Äitienpäivän rastiradalla oli 6 tehtävää ripoteltuna pitkin pihaa. Siellä oli tasapainoilua, jalkapallolla rankkareita (lapsi veskarina), hyppynarun pyöritystä, käpyjen tarkkuusheittoa ja sukkahousuverkon läpäisy :) Joka rastilta sai tarran passiin kun oli suoritettu.

Tuommosta pientä kivaa lapsen kanssa touhuamista aamuun :)

Ai teillä peppukiidetään. Ja silti nousee jo pystyyn. Meillähän tuo keskimmäinen ei kokenut tarpeelliseksi nousta ylös ku vasta 1v5kk iässä. Ja siitä sit pari kuukautta eteenpäin lähti kävelee. Pepullaan pääs niin turkasen kovaa menee.

Millanen tyyli teidän neidillä sit on?

8.5.2015
misukka
misukka

et sinä nki varmastikkaan huono äiti ole. Joskus vaan tulee tilanteita varmasti kaikille ja joskus ihminen toimii huomaamattaan toisin kuin olisi järkevää. Esimerkiksi niinkuin minä nyt, syön ainon lakritsi jäätelöä vaikka mun piti kattoo syömisten perään ja jos vähän alkais ruveta kiinteytymään...ehkä tiputtaa hiljooksensa vähän kiloja.. mut tätä mä en toki tee huomaamatta vaan suurella halulla ja mielihyvällä.=) mut ehkäpä oon sen ansainnut kun sain siivottua tänään ja perusteellisesti sen teinkin ja viikosta kun on taas suoriuduttu ja kaikista ihanin juttu oli se että yleensä saa siivouspäivänä suuttua lapsille mutta nyt jaksoin olla kannustava ja hermoamatta ja lapset toimi kerrankin kuin ajatus...Joten sen kunniaksi!=)

Blancolle työniloa!

Jaksaisitkos misukka kertoa millanen se rasti systeemi oli? Ja joo, ensin meidän neitillä ei ollu liikkeelle lähdön kans mitään kiirusta ja sitten ku se liikkeelle lähti niin jopas se onkin sitten kerkiäväinen=) isommat olleet 13kk kun ovat ensiaskeleensa ottaneet ja nyt tuo neiti on 11kk ja yrittää seisoa ilman tukea...toki siinä ei vielä kovin hyvin onnistu... Neidillä on muutes persoonallinen tyyli peppukiitää, en oo ennen kenenkään nähny tuollatavalla etenevän...mut tyylinsä kullakin..

8.5.2015
myrmeli
myrmeli

Tsemppiä blanco! Varmasti todella ahdistavaa :( ja hyvä nki! Pidä tuo niin kyllä saat uhman aisoihin! :) p&m pienillä mitataan verenpaine raajoista :)

8.5.2015
teeko
teeko

Sitkeesti vaan nki jaksat pitää kuria tytölle niin kyllä se siitä.

Niinku nytkii huomasit että kun oot johdonmukainen niin se uhmispuhmis taipuu kyllä. Näytät että sie oot pomo.

Tuonne toisaalle kerroit että tyttö on miehelle kiltisti. Tuli mieleen, että oisko tyttö isälleen vähän vieraskoree. Kun isä ei lasten kanssa juuri ole, niin tyttö ei uskalla sille uhmata.

8.5.2015
misukka
misukka

Pääsitkö hani vauvan kanssa kotiin?

Mitä raajapaineet on, mitataanko raajoista verenpaine, vai mitä tolla tarkotetaan.

Täällä vauhdikasta päivää. Kahden nuorimman kanssa käväisin kirjastossa ja nuorimman kanssa kaupoissa.

8.5.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

niin siis joo xD!  hanipazui onkin siis vasta jakaantunut xD  

ei hitto.. kato sama pää kesät talvet. ei voi kaikkea muistaa:D

8.5.2015
Blanco
Blanco

Blancon siskon pienelle pikaista paranemista.

Ja hani oottelee synnäriltä kotiutumislupaa :) Joko saitte muuten lähtöluvan?

8.5.2015
misukka
misukka

iltaa mammat:)

ihanat mökkeilelyreissut nyt sit tais tulla kumminkin! nki91:lle toivon mukaan siis sielläkin paistaa aurinko ja on oikein kesäinen keli:)

onko hanipazuilla lapsi sairaana vai kuinka?  ihan en jaksanut koko ketjua kahlata:O 

meillä on murhetta siskon pojasta joka nyt (pikainen laskutoimitus...) 7kk ikäsenä on jo 3vrk ollut sairaalassa:( flunssakuumeesta ja räkätaudista kai alkoi, mutta sitten hengitysvaikeuksien vuoksi lähti lanssilla sairaalaan, ja vihdoin ku näytti siltä että oisi käänne parempaan, niin lopetti syömisenkin. nyt sitten tipassa ja edelleen hengitysvaikeuksia:(    vaikka mie kuinka tiedän että lapset on pirun sitkeitä ja sinnikkäitä, ja että kummipoika selviää tuosta vaikka vähän vaikeimman kaavan kautta menisikin, niin silti surettaa hirmusti siskon puolesta... en vaan voi kuvitella sitä tuskan ja hädän määrää kun oma lapsi on nuin avuton ja hätää kärsivä...

huoh.  no. mutta mie oon porskutellu töissä tän viikkoo kovaa tahtia:)  alkuviikko oli vaikiaa kun meillä oli nuorimmainen kipeenä eikä sitä saanut hoitoon. piti järkätä hoitaja sille sit ulkopuolelta. sit mie tulin maanantai-iltana tosi kipeeksi ja buranan voimin vetelin kumminkin töissä kun ei kehannut eikä HALUNNUT heti jäädä saikulle. nyt sit loppuviikkoa kohden olo koheni ja työt on luistanut haasteista huolimatta ja mie oon niin helpottunut että oon päässy tekeen sitä mitä osaan:)

8.5.2015
Blanco
Blanco

nki, se on kuule ikä ja huono esimerkki. Teillä puolet tuota tottelemattomuusongelmaa on isännän syytä. Ko se ei sinnuu arvosta ni tyttö ottaa siitä mallia.

Lopun tekee ikä. 5-vuotiailla korvat on vaan koristeena.

8.5.2015
misukka
misukka

Ai niin. Srallalle kivaa Flamingon reissua!

myrmelille jaksuja vahtia miniä. Vai on se liikkuvaista sorttia jo.

8.5.2015
misukka
misukka

Harmi tipihii, et meni esitys ohi :/ Miehet...

Hanilla ihana tyttö :)

Mä tulin just kotiin ja pakkasin ostokset jääkaappiin. Oli ihan kiva rastirata tarhalla. Siitä sit läksin suoriltaan kaupoille. Pörräsin 4 ruokakauppaa läpi. Tarjousten perässä osa, ja osa ihan vaan siksi kun ei muualta saa ku tietystä paikasta.

Pari tuntia meni kauppareissuun aikaa.

Vielä ei oo tullu viestiä et radiopuhelimet olis pakettiautomaatissa. Edelleen seurannassakin viimeisin kuittaus eilisaamulta et on lajiteltu logistiikkakeskuksessa.

Sit mä luonnollisesti unohdin taas viedä viime kuun paperit tilitoimistoon ja pari kirjekuorta postiin, ni täytynee ne heittää iltapäivästä. Just nyt ei nappaa lähtee uudestaan liikkeelle. Ja keskimmäisen vasu on kuiteski kolmen jälkeen ni jos sillä reissulla veis.

8.5.2015
misukka
misukka

Kello ei oo vielä kymmentäkään ja mä oon jo ihn poikki. Tuosta meidän nuorimmaisesta on kuoriutunut joka paikan riiviö. Se on keikkunu rappusilla about miljoona triljoona kertaa, kaatunu yhtä monta kertaa, räpeltäny kaiken maailman johtoja ja pistorasioita ja ja ja... No pitäähän sitä tietysti olla iloinen että toinen osaa liikkua ja pääsee seisomaan. Odotan vain sitä hetkeä kun toi oivaltaa että jos seisoo niin ei saa päästää irti tai että sen tasapaino tulee niin hyväksi ettei noin paljon pää kopsuisi...nooh, aikansa kutakin. Ja mä oon auttamatta aivan liian hidas tuon neidin liikkeisiin=)

Tänään olis siivouspäivä kun eilen en jaksanu. Ei kyllä just nyt huvittaisi mutta josko se tästä kun saa pienenmmän päiväunille. Ja noita mummoja pitäis käydä kattomassa kun ei millään keriitä joka paikkaan sitte sunnuntaina. Oon kyllä vähän pettynyt seurakunnan toimintaan kun noi ei tehny mitään äideille. =( Olisin mä jonkun/jotain kyllä halunnut.. Ihan kateeksi käy misukan ja pigletin päivää. 

Silloin kun lapset oli hoidossa niin hoitoon viemiset ja hakemiset meni mun työvuorojen mukaan. Jos mulla oli ilta niin mies haki ja jos mulla aamu niin mies vei. Ja jos miehellä oli joku yllätys vapaa niin mies haki/piti kotona..niin sama juttu tietysti mun kohdalla...

Noi Vipen lätty aamupalat kuulostaa musta hirveen eksoottiselta. Joskus itte kans iltapalaksi vääntäny ja siitäkin potenu mukamas huonoa omaatuntoa...

Hyvää äitien päivää kaikille jo tässä vaiheessa jos en enää koneelle kerkeä kirjottelemaan

8.5.2015
myrmeli
myrmeli

ihana kun ihquin työkkärin tyyppi ymmärtää! :) mä haluisin hakea pojan hoidosta jos se olis hoidossa. Meillä on kans nyt nukuttu pari yötä huonosti. poika näkee pahoja unia ja mua tietty ahdistaa että johtuuko siitä kun on ollut niin paljon mummilla :( mutta toisaalta jos olis hoidossa niin olis vielä vähemmän meidän kanssa kuin nyt. vitsi tuosta suht läheltä laittoi yks kaveri viestiä jos nähtäisiin kun ei oo nähty sitten viime kesän. Nyt on pakko järkkää treffiaikaa kun sillä on saman ikäinen poikakin kuin meidän ja ovat kyllä mukavaa seuraa :)

8.5.2015
teeko
teeko

Huomenta.. 

Meillä on tänään vähän kuin lauantai paitsi ilman aikaista uintiin lähtöä.. Mies tuli eilen kotiin ja on tehnyt tän päivän sisään,niin on vapaa päivä.. Suunnitelmista ei hajua,mutta jos jääkaappiin katsoo niin kauppa käynti ois ainakin.. 😄 isi se paistaa taas lettuja aamiaiseksi kun ei muutakaan ole.. Vaikka ois puuroa toki ollut,mutta lupas pojalle jo lettuja.. 😉

 juu ja Riulle kiitos vaan tosta dingosta nyt soi täälläkin.. Mutta muistaahan ainakin että on perjantai eikä lauantai 😜

Misukalle ja Pigletille ihana päiväkoti päivää 😘

Tipihii,voi kurjuus kun mennyt ohi toi,toivottavasti annoit miehen kuulla kunniansa jos vaikka tajuaisi lukea niitä ilmoituksia paremmin 😣

Kiva että ihquin työkkäri reissu meni hyvin.. 

Mummy,meilläkään ei ole päiväkotiin kuskaamista kun hoidan lapset kotona omien töiden ohella 😜 mutta jos ois ja ois suinkin mahdollista niin kyllä mä haluaisin viedä ja etenkin hakea jotta varmasti tietäisi kaiken mitä nyt mahdollista on tietää.. 

Ninnupille mukavaa leffa iltaa.. Täällä ainakin bio Rexin varatut liput pitää lunastaa viimeistään puol tuntia aikaisemmin 😊

Voi Tuvitus tota sun miestä.. Onkohan loppujen lopuksi ollut edes hereillä vai unissaan käynyt pojan luona.. Toivotaan että osteopaatti käynti menee hyvin pojista huolimatta 😊

Mukavaa päivää kaikille!

8.5.2015
Vipe
Vipe

Huomenta. Tuo ettei (äiti) tiedä mitä päivähoidossa tapahtuu tai on tapahtunut voi johtua siitäkin, että hoitopaikka informoi huonosti tai vanhanaikaiasin keinoin.

Ja mies ei osaa kysyä, ne ei välttämättä nää tiedotteita tai lue, vaikka silmien korkeudella ois.

8.5.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä ei esikon aikaan koskaan tiedetty mitä hoidossa tapahtu. Ei jotenki ite tajunnu kysellä ja sit ku tuntu ettei yhtään tiedä mitä siellä tapahtuu ni jäi miettii et kehtaako kysellä. Ja silti ku joskus kyseli ni ei siitä sen enempiä valjennu. Ja poika ei koskaan ole kertonut mitään. Jos oikein kyselee ni vastaus on en mä muista. Huoh.

Keskimmäisen päivistä en kyl tiedä sen enempää ku mies hakee. Sillon harvoin ku mä haen ni joskus kuulee ettei ole taaskaan nukkunu päikkyjä. Jaahas, no kuinkahan pitkään tätä sit on ollu ettei nuku...

Aamut on mun kuskausvuoroja. Eli tosiaan mä vien aamulla ja isännys hakee töistä tullessaan.

8.5.2015
misukka
misukka

huomenta :) olis roudausvuoro yänään mulla, lapset kouluun ja tarhaan ja poishaku ja harrastukseen kuskaus.

saanko heittää taas aamukyselyn ilmoille? kumpi teistä vie ja hakee lapset päiväkodista? vai teettekö tasapuolisesti? esikon aikana mä vein ja hain 98% ajasta, nyt minin aikana se on ollut täysin toisin päin ja itellä on ihan kauhee olo, kun ei muka tiedä mitä päiväkodissa tapahtuu, kun miehen perusvastus on että "päivä meni hyvin".

ihanaa että on viikonloppu , vaikka tytön kevätesitystä lukuunottamatta ei kummempia ole tiedossa. :) saa vasn OLLA.

mukavaa päivää kaikille :)

8.5.2015
Mummy83
Mummy83

Mie täällä rauhassa aamukahvia ryystän ku muut nukkuu vielä. Heräsin tunti sitte ja oli toinen jalka ihan puuduksissa😳 en tie miten oon nukkunu... Sit nousin ylös ku ei tullu enää uni. No saanpahan nauttia hiljaisuudesta hetken! Kävin eilen siel työkkäris ja sen mun työkkärin setä on kyllä ihan huippu 😂 heitti et joo laitetaanko sulle sit kesän suunnitelmaks hääsuunnittelu ku sanoin et meil elokuus häät ja en tässä kesällä ajatellu töitä ettiä ku hoitopaikat haettu vasta elokuulle 😊 se ymmärtää mua ihan täysin ja ku kysy et haenko työmarkkinatukea vai kotihoidontukea ni sanoin et tietty työmarkkinatukea ku saa ainaki tuplasti enempi käteen ni hän sanos et joo niin hänki tekis jos ois sama tilanne. Heh, on se huipputyyppi 😃 tänään pitäs kaupas käydä jotain tarjottavaa hakemas ny aamupäiväl ku tulee tuttavat kylään 4 jälestä ni ois sit jotain mitä tarjota... Muuten ei mitään suunnitelmia ole. Mukavaa viikonlopun alkua kaikille ❤️

8.5.2015
ihqui
ihqui

Huomenta

No nyt soi dingo täälläki. Kiitos vaan :D

Riu selvinny hengissä miehen sotaleikkien ajan. Hyvä hyvä :) Se siun ukkosi käy kertaamassa melkosen usein...

Meidän vaavi heräsi puoli yksi ekan kerran syömään. Eli käytännössä heti kun olin ehtiny sänkyyn. Ja tuossa puolen neljän maissa se sit taintu pitemmäksi aikaa kun puoleksi tunniksi nukkumaan kun otin sen viekkuun.

Keskimmäisellä normaalista poiketen tänäänkin tarhapäivä.

Siellä on joku äitienpäivärastirata heti aamusta ulkona. Pitääköhän mun ottaa rattaat autosta et saa kopan kulkee mukavammin pitkin pihaa.

Sit iltapäivällä ois keskimmäisen vasu-keskustelu.

Siinäpä päivälle taas suunnitelmaa

8.5.2015
misukka
misukka

Kato samaan aikaan tehtiin sitte aloitukset 😂 ja dingo täälläkin soi päässä 😂

8.5.2015
ihqui
ihqui

Miulla on tässä vauva aamupalalla, kuhan se saa mahansa täyteen pitää nuo isommat herättää. Keskimmäinen poika menee tänään hoitoon, niillä on kuulemma joku retki minne mennään ihan linja-autolla. Eihän semmoselta voi pois jäähä 😊 Illalla samainen poika menee miun siskolle yökylään. Et sotaleskeys päättyy huomenna vähän kevyemmin. On kyllä ollut aikamoinen viikko, mie oon jo nyt ihan naatti 😁

8.5.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...