sisarusrattaat

Minkälaisia mielipitetitä teillä olisi tuplarattaista. Olen miettinyt Emmaljungat double viking tai sitten carena double swing, kummat olisi paremmat? Vaatimuksena olisi ainakin että vaunut kulkee lumessa. Vanhempi lapsi olis tuolloin 2v4kk, kun nuorimmainen syntyy. Joo ja en halua laittaa vanhempaa kävelemään vaunujen vieressä (niinkuin moni sitä mulle sanoo) :)

2.5.2015
m__86
m__86

Ja saa lapsi kainalossakin nostettua autosta ja 'koottua'. Mitään ei tarvitse ottaa pois, taittuu kokoon helposti ja pieneksi!
Voi myös myöhemmin käyttää (tai aina tilanteen mukaan) vain yhtä istuinta. Sisarusistuin on nopea irrottaa ja laittaa.
Näitä on ainakin ollut käytettynä ja hyväkuntoisena huutonetissä. Sieltä nämä meidän ostin, takuu oli vielä voimassa. Mitään ei ole kyllä kovasta käytöstä huolimatta hajonnut.

4.5.2015
Minnie
Minnie

Ja talvella metsäretkillä menty näillä hangessa pururadalla varmaan lähemmäs sata kertaa.

4.5.2015
Minnie
Minnie

Meidän lapsilla ikäero 1v 4kk ja ostin Britax B dualit.
Oon ollu tosi tyytyväinen.
En tiedä miten sopii noin isolla lapsella...riippuu koosta.
Näissä siis peräkkäin ja toinen alempana. Molemmat on tykännyt olla alhaalla vuorollaan.
Nyt ovat 3ja kohta 2v ja sillon tällöin käytän edelleen. Esim päiväristeilyllä (ilman hyttiä) oli ehdottomat, kauppakeskuksissa, tapahtumissa... Mahtuu kapeistakin käytävistä, mistä ei niillä vierekkäin istuttavilla voi kuvitellakaan menevänsä.
Yksin kun lasten kanssa lähes aina teen tuontapaisia reissuja, ei ilman näitä olisi voinut lähteä mihinkään.

Ainoa miinus on ollu se että istuimen selkänojaa ei saa niin ryhdikkääseen asentoon kuin vanhempi lapsi toivoisi... En tiedä onko jo uusimmassa mallissa paremmat säädöt.

Turvakaukalon saa napsautettua kätevästi kiinni.

4.5.2015
Minnie
Minnie

Elikkä ei tulis kaupunki oloihin niinkään käytettyä. Ja en oikein tykännyt niistä vaunuista missä istutaan peräkkäin. Mietin että talvella kyllä isompi vois istua pullan kyydissä, että tulisko vaunuille niin paljoa käyttöä. Nyt vain emmaljungat oli tarjouksessa 700e kopan ja istuimen kanssa. Noi carenat taas oli jotain päälle 500e. Hankalaa! Molemmissa on isot ilmakumi renkaat mikä olis plussaa.

3.5.2015
m__86
m__86

Itsekin olisin varmaan valinnut tollaisen missä neljä isoo hyvää rengasta niinkuin meidän vanhoissa city cross rattaissa,mutta se tarkoitti sitä että olisivat olleet vierekkäin istuttavat eli leveät eli täällä ei kaikissa busseissa pääsis niillä matkustaa.. 

Miehelle totesin että jos kaksoset ois tai jos kaksoset sattuisi tulemaan,niin hankkisin noiden lisäksi vierekkäin istuttavat kunnon lenkki rattaat ja sitten pitäisin noi sellaisena jos pitää mahtua bussiin tai johkin sisälle.. Valitettavasti säilytys tila ei molempiin riitä ja kun toinen jo kävelee paljon,niin hankittiin noi,niin ei harmita vaikkei toinen istuiskaan rattaissa kun sit on kun työntäis yhden lapsen rattaita.. 

Ja mun kaverilla vierekkäin olevissa tuli se ongelma että esikoinen kiusasi pienempää ja herätti sen aina kun nukahti.. Sitten pienempi ei enää nukahtanut ja kun oli jo vähän vanhempi niin piti sitten sitä esikoista hereillä.. Eli ei toiminutheillä.. Meillä ehkä ton puolesta toimis,koska esikoinen kohtelee vauvaa nätisti,antaa nukkua,eikä kiusaa.. En tiiä tulisiko sitten rattaissa aika pitkäksi ja alkaisi kiusaan..

Mutta sitten taas noissa peräkkäin olevissa on jollain se ongelma että isompi ei halua istua siellä takana/alla kun tilaa on vähän mutta meillä pojalta jos kysyy istuuko alla vai päällä niin vastaus on alla..

Ja tavara tilaakin jää mukavasti ja vielä enempi jos pitää koppaa alla.. 😊

Ja Noi kaikki huonot puolet liittyy vaan yksinkertaisesti siihen että kun ovat pienet ja ketterät niin samaan pakettiin ei vaan saa isoja renkaita ja ruhtinaallisesti tilaa yms. 😄

Eli mieti mitä itse pidät tärkeänä.. Ja mitä talvi olo suhteisiin vielä tulee nii. Itse jos oli ihan kamalat Kinnokset,niin otin meidän vanhan rungon ja siihen vauvalle kopan ja esikoiselle pulkan kun ei noita lokareita tosiaan tullut otettua pois 😄 

Ja juuri tota olen noissa rakastanut että kun vanhojen rattaiden ja uusien rattaiden osat sopii keskenään,niin valitsen vaan tarpeen mukaan kumman rungon otan ja millaiset istuimet ja kopat siihen haluan laittaa ja taas menoksi 😂

3.5.2015
Vipe
Vipe

Meillä on emmaljungan super Viking.. En tiedä onko sama kui toi douple Viking mutta siis ne mistä saa adapterilla tuplat.. 

Oon tykännyt,mutta nuoska lumessa kannattaa ottaa lokarit pois.. Viime talvena oli niin vähän nuoska lumi kelejä,ettei edes keretty poistaa lokareita joten en tiedä miten ilman niitä kulkee,mutta niiden kanssa ei kivasti.. 

Huono puoli noissa että jos paljo kulkee autolla niin nehän joutuu aina purkaa iha Osiin että saa taitettua kasaan,mutta meille toi ei oo ongelma kun ei käytetä niitä autolla kulkemiseen.. Bussissa on kätevät ku ei ole juuri yhden hengen rattaita isommat.. 

Ja jos teillä esikoisella ollut emmaljungat niin sen osat sopii noihin.. Elikkä mekään ei hankittu uutta koppaa vauvalle kun esikoisella ollut city koppa sopi noihin paremmin kuin hyvin.. 

Pehmeällä hiekalla yms. On vähän raskas työntää kun esikoinen istuu siellä pienempien eturenkaiden päällä,mutta olen kyllä laittanut niinkin päin että koppa on siellä ja istuin osa ylhäällä vaikka niin ei saisi käyttää kun tulee muka epätasapainoinen,mutten mä ole huomannut..

Mä olen tykännyt,on miinus puoliakin mutta niin on kaikissa ja riippuu ihan käyttö tarkoituksesta yms että mitkä on itselle parhaan..

Meillä on lisäksi vanhoihin city cross rattaisiin sisar istuin joita ei tosin enää myydä.. Ja siinä on lapsen huono nukkua.. 

Meillä ikä ero kans ton 2v 4kk

2.5.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...