keskenmeno pelottaa

Eli kaksi keskenmenoa takana joissa molemmissa reilua vuotoa. Nyt raskaana viikolla 6+5 ja koko ajan pelottaa että tämäkään pieni ei ole enää elossa vaan on keskeytynyt keskenmeno, tuulimuna tai kohdun ulkopuolinen. Kipuja ei ole ollut, keskenmenoissa oli sekä selkä että vatsakipuja. Pientä ruskea tuhruttelua lähinnä paperiin pyyhkiessä ollut ×3 ja sekin yhdynnän jälkeen. Tästä tunteesta ei vaan taida yli päästä vaikka kuinka ajattelee että tulee jos niin on tarkoitettu...

2.5.2015
Anskuli84
Anskuli84

Voimia sinulle!

Pääsisitkö sä varhaisultraan neuvolan kautta? Näkisit tilanteen nopeammin kuin odottamalla np-ultraan asti. Minusta perusteet on olemassa. Ei siis tarvitsisi omalla rahalla mennä.

Uskon, että on vaikeaa uskoa raskauden jatkumiseen kun on jo menetyksiä taustalla.

Toivon, että sulla pelko hellittää kunhan raskaus etenee muutamia viikkoja. Siihen on kuitenkin hyvät mahdollisuudet kun keskenmenosi varhain tapahtuneita. Pääsisit nauttimaan odotuksesta kunhan näet että tämä yksilö voi hyvin ja porskuttaa.

Itsellä kolmas raskaus meni kesken viikolla 19+0 ja seuraava raskaus olikin pelkkää pelkoa ja keskenmenon odotusta. Ehkä viitisen viikkoa oli "onnellista odotusta" kunnes vikat 2 viikkoa taas pelkäsin synnytyksessä menevän jotain pahasti vikaan etten vauvaa kuitenkaan saa elävänä syliin.

Luonnollisesti raskaus meni 5päivää yliaikaiseksi että ehti maalailla kauhukuvat oikein vimpan päälle.

Nyt vauva on sylissä ja aika juoksee luvattoman kovaa tahtia. Ja mie oon kateellinen odottajille että ne saa nyytin syliin. Oma kuuppa kun ei halua ymmärtää että miun rakas nyytti on ihan oikeasti jo sylissä.

Toivon sydämestäni, että tällä kertaa kaikki menee sulla hyvin loppuun saakka ja saat nyytin syliin.

Sinuna pidättäytyisin yhdynnöistä jos niiden jälkeen kerran vuotelee. Vaikka vuoto voikin olla ihan puhtaasti limakalvoilta. Mutta kun ei voi tietää. Itse tekisin kaikkeni etten ärsyttäisi paikkoja turhaan.

3.5.2015
misukka
misukka

Mulla ekassa raskaudessa ei ollut mitään,toisessa alkoi vuoto suunnilleen noilla viikoilla ja meni viikolla 10+5 kesken.. Kolmannessa raskaudessa alkoi suunnilleen samoilla viikoilla samanlainen tuhruttelu,mutta tuolla se reilu puolivuotias nyt nukkuu.. 

Eli ei välttämättä ole merkki keskenmenosta,mutta suosittelen että yrität päästä ultraan jos ei neuvolan kautta niin sitten yksityiselle..

Itse ravasin yksityisellä ultrassa ja se auttoi ja myös neuvolassa purkaminen auttoi..

Toivon että sinun pelkosi osoittautuu turhaksi ja pieni selviäisi syliin asti.. Minusta jo yksi keskenmeno on liikaa, saati sitten että on kaksi takana ja joutuu kolmatta pelkään..

2.5.2015
Vipe
Vipe

Mulla ei yhtään keskenmenoa ja silti jostain syystä pelkään sitä tän raskauden kohdalla. Tänään on särkenyt selkää koko päivän (mikä mun lihasjumeilla on aivan normaalia) ja koko ajan on mielessä, että onko vauvalla kaikki hyvin. Esikoisen kohdalla ei juuri mietityttänyt moiset asiat..

2.5.2015
Sannukki
Sannukki
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...