Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

minipillerit

Kokemuksia Minipillereistä (ei sovi normaali e-pillerit) Elikkä kertokaa hyviä/huonoja puolia

27.4.2015
julle 95
julle 95

Mulla oli cerazette käytössä 8 vuotta.
Menkat jäi heti pois ja "tyhjennysvuotoja" tuli n. 9kk-15kk välein.
Vaikka ohjeissa oli että pitää ottaa aina samaan aikaan ni mä söin sillon ku muistin. Joskus vois unohtua päivän tai parikin.
Sit kun tuli aika lopettaa pillerit ni menikin 2 vuotta ennenku tuli menkat. Tutkittiin ensin tk:ssa ja myöhemmin Tyks:ssa kun ei vaan lääkkeilläkään alkanu. Mitään syytä ei koskaan löydetty.. :S sit ku ne alko viimein ni kierto oli ~35 päivää.

28.7.2016
Riimas
Riimas
27 weeks pregnant

Minulla oli alussa päänsärkyä tosi usein ja meinasin jo viskata cerazettet roskiin.Mutta lääkäri sanoi että koita jaksaa vielä vähän aikaa koska päänsärky todellakin hävisi.Menkat on harvinaisuus ja kun tulevat ovat aika niukat.Tuntuu kyllä että seksihalut ovat vähän kadoksissa ja nämä pillerit syöpöttävät jonkin verran...Tarkoitus oli käyttää lyhyen aikaa mutta nyt jo 7kk syönyt niitä.Raskausoireita olen kyllä huomannu mutta en ole raskaana vaikka lääkäri kyllä sanoi että jos on ylipainoa niin nämä eivät ole varmin ehkäisymuoto.Ja onhan nämä muistettava ottaa jokapäivä. Aina on jotain hyvää ja huonoa..mikä kenellekin sopii on yksilöllistä..serkkutyttö lihoi 15kg näitten jälkeen joten mene ja tiedä...

27.7.2016
niinaliina83
niinaliina83

Mie söin cerazetteja reilut 4vuotta(muut ei migreenin takia käy enkä kierukkaa tai kapselia halunnu). Minulle ne sopi hyvin. Menkat hävis kokonaan ja iho parani huomattavasti kun cerazetteja edeltävä vaan pahensi ja laitto kierron sekasin.

26.7.2016
Kiplari
Kiplari
11-month-old baby

Aloitettu on 3pv sitten ja olo mahtava tuntuu että kaikki parempaa mitä ennen pilleriä.mutta raskausoireet jatkuu silti ja menkat tulivat ajallaan ilman kipuja 20.5 alkoivat

23.5.2015
julle 95
julle 95

Mulla on nyt hormoonipiikki. ei ole päätä särkeny. Mitä nyt väsymyksestä ja nesteen puutteesta. Migreeniä ollut enemmän( mut omalle äidillekki tuli vasta meidän lapsien jälkee.) Sitten sen hinta on sen 22e/3kk välein tarkkoja 12 vk välein pitää se piikki terveydenhoitajan laittaa.

Vuoto on tosi niukkaa ja tullut vähän miten sattuu mutta mielummin ehkäsy. Kun hormoonikierukka ei miulle taas passaa. Sama vaikuttava aine kuin minipillereissä. Mutta tulee olkapäähän. Kapselia mietin mutta hintava 3 vuodeksi. Kuparikierukka ainut hormooniton mutta en muista kelle sitä ei suositeltu.

28.4.2015
nki91
nki91

Tytöllä cerazette ja sanoi, että alkaa illallisen kyllästynyt siihen, että parin viikon välein menkat..ja ihoon huonontunut niiden myötä sekä veikkaisin että niistä sai myös atooppisen ihottuman..aikoi vielä syödä tuon satsin loppuun minkä ostin ja sitten jos ei ala helpottaa, ei syö niitä enää..

28.4.2015
hanipazui
hanipazui

cerazette (tai mikä lie) oli ihan kauhee, hankala muistaa, aiheutti masennusta ja haluttomuutta, ja usein tuli migreeni. Hormoonikierukka oli mulla paras. :)

28.4.2015
Nailfairy
Nailfairy

Oon syönyt nyt 2 levyä ja vuodottomia päiviä voi laskea yhden käden sormilla. Jos levyn vielä jaksais popsia ja jos ei muutosta niin jotain muuta kiitos. Niin ja turvottaa enemmän kun koko raskaus aikana.

28.4.2015
Miimuska89
Miimuska89

Mulla oli jatkuvasti ns. raskausoireita sen pari kk mitä niitä söin. Lopetin kun tuntui että päänuppi sekoaa, kun jatkuvasti kuvittelin olevani raskaana. :/

27.4.2015
Monster
Monster

Pitää ottaa aina samaan aikaan heittoa ei saa olla kauan. Itse lopetin kun en jaksanut päänsärkyä ja outoa oloa. Tietenkin näitä on erimerkkejä. Juttele lääkärin kanssa.

27.4.2015
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...