haamupotkuista

Miten voimakkaita haamupotkut voi olla? Kokemuksia kaivataan. Mulla on aiempien synnytysten jälkeen tuntuneet pienen pieniltä hipaisuilta ja hennolta kuplinnalta. Nyt sitten on jotain aivan eri luokkaa. Periaatteessa raskaus voisikin olla mahdollista ja myös jo näin myöhäisillä viikoilla, että ihan oikeat liikkeet voisivat tuntua. Muutama testikin on tullut tehtyä, mutta en silti saa mielen rauhaa:D negaa siis ovat näyttäneet. Ei ole mitään jatkuvaa liikehdintää vaan juurikin sellaista aidon tuntuista, jota mulla on näillä viikoilla ollut, jonka takia en saa mielen rauhaa. Jos (kun) tämä on väärä hälytys, niin en kehtaisi pyytää lähetettä verikokeisiinkaan.

26.4.2015
äipsyli
äipsyli

Mä en ole ennen koskaan kuullut haamu potkuista,mutta se selittäis miksi välillä tuntuu kun joku "tökkis" vatsaa sisältä päin.. Kerran tuli sellaiset että vähän pelästyin,että onko multa jotain mennyt ohi,että ei siel ketään pitäis olla,sit ajattelin että kai vatsa lihakset kramppas tai jotain muuta vastaavaa.. 

Aina oppii jotain uutta 😊

27.4.2015
Vipe
Vipe

Kyllä ne voi olla hyvinkin vahvoja. Ihan menis tuommosesta puoliväliraskauden monotuksesta (mulla 2raskaudessa ekat hipaisut tuntuneet jo rv 12 joten puolivälissä erittäin selviä)

27.4.2015
misukka
misukka

hyvinki aidon tuntosia ollut ja on edelleenki. varsinki kun vatsalla makaa, tuntuu siltä ku oikein kunnolla potkis.. tullu ihan sellanen olo että pitää laittaa käsi vatsalle että tuntuuko siihenki.. mulla tulee niitä edelleen kuukausittain vaikka edellisestä synnytyksestäki jo 2 vuotta.

26.4.2015
naks
naks
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...