keksiviikko 😄

Huomenta.. Mitäs tänne kuuluu?  Täällä silmät ristissä kun aikainen herätys,mutta vauva sentäs nukkui pitkästä aikaa hyvin ja heräsi syömään vasta viiden tienoilla.. Kaiketi ainakin.. 😊

22.4.2015
Vipe
Vipe

iltaa :)

pikku poitsun kanssa käyty tänään kyläily reissuilla ja nyt vasta todettiin että tukos alkaa poistua hyvin kyynelkanavasta. poju saa hyvin silmää auki ekaa kertaa muutamaan päivään :)

22.4.2015
pullan muru
pullan muru

Ihanan aurinkoinen päivä ollut. Aamusta oltiin pitkään ulkoilemassa. Neiti oli aivan onnessaan, kun pääsi hiekkalaatikolle oikein kunnolla möyryämään 😊. Pyöräilyä ollaan nyt muutamaan kertaan testattu ja hyvin viihtyy istuimessa. Et josko tää mamma pääsis kunnon pyörälenkeille. Noh siihen menee jokatapauksessa tovi, sillä huomenna on vihdoin se operaatio, jossa korjataan niitä synnytyksen jälkeisiä harmeja. Oikeesti, vähän meinaa alkaa jännittämään. Ihan hassua, huomaan nyt lapsen myötä, että sitä nukutusta nimenomaan pelkään, etten herääkään. Ei ennen lasta tuollaistakaan osannut pelätä. Mieki hakuisin Korkeasaareen. Miehen kanssa puhuttiin, että kesällä tehtäis Hki reissu ja sillon sit eläimiä kattelemaan. Meiän neiti on niin eläinrakas. Kiljuu ilosta kun näkee koiria ja alkaa sanoa vuf vuf ja kissan näkemiin saa neidin lähes maukumaan. Lintuja tykkää myös katsella. Taisi pikkulintu tietää, että meidän ränniin on hyvä tehdä pesä, kun täällä asuu niin eläinrakas pikkuneiti.

22.4.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

tennarille mukavaa Teatteri-iltaa! sain kyllä hävetä silmät päästä tuon pojan touhuja tuolla lekurissa.. Onneks tuo koira aina osaa käyttäytyä kuin enkeli♥ mua niin naurattaa vaan kun tuo sama lääkäri on antanut ton hurtan melkein kaikki rokotukset koko elämän ajalta ja aina se ihmettelee tuon käytöstä kun muut sakut piippaa ja ressaa tuolla ja tää vaan makaa :D tää oli nyt 11. vuosi vasta yhteistyötä takana. . Jos tuo poika huomenna osaisi olla. .

22.4.2015
teeko
teeko

tennarille kivaa teatteri-iltaa!

22.4.2015
misukka
misukka

Aamulla käyty harkoissa. Eilisen hierojan jäljiltä olo on ihan hirvee.. Siis ihan oikeesti varmaan kaikki kuona aineet pyörii nyt myrkyttämässä mun elimistöö.. yyh..

Illalla tavataan esikon kavereita vanhempineen ja sit meenyhden ystävän kaa teatteriin..

22.4.2015
tennari
tennari

Toivottavasti vipellä on mukava reissu! hurjan huonosti on teidän yöy menny! :0 me oltiin aamu tallilla ja koiraon kans tänään mukana. Kun täytyy käyttää se rokotuksissa kolmelta. pikkasen vaan ottaa päähän ny kun huomasin tallilla että mun hevosen rokotukset menee tänään vanhaksi. sain sentään huomiseksi sille ell.in tulemaan samalla kun meillä on kengitys, mutta olis kyllä pikkasen taas tullut halvemmaksi ja säästynyt tän päivän vaivalta kun olisin huomenna samalla rokottanut tuon koiran. . No, tulee sentään nyt hoidettua kaikki. Ukko on tänään Helsingissä hammaslääkärissä joten poika on mun mukana

22.4.2015
teeko
teeko

Mä en tiennyt, että omaishoitajaksi pitää erikseen hakea. No mut hyvä juttu piglet, että tuo homma etenee. Ihmeesti se elämä heittelee.

Mä en ole tainnut aikaisemmin tajuta et hani käy perhevalmennuksessa. Siis oothan sä siitä kertonu mut ei oo kato mulla menny tajuntaan asti. Nekö käsittelee sinuu kuin ensisynnyttäjää kun esikoinen on jo niin iso? Ko eikös noi synnytysvalmennukset ole esikoista odottaville vain? Mukavaa reissua synnärille tutustumaan :) Miehän esittelin meidän vaavia tuollaselle synnytysvalmennusryhmälle

Jälkitarkastuksessa on nyt käyty ja kun kyseli ehkäsytoiveita ni totesin ettei tarvita. Miehän oon kokoajan ollu ihan sitä mieltä, että kolme on meidän luku mut enää en ookaan niin varma siitä. Ja nyt tuli sit sanottua ääneen et saa tulla lisääkin jos on tullakseen.

Täytyy tunnustaa, että tuo vauvan odotus meni ihan hukkaan kun ei sitä suostunu ees tajuamaan että olisi vauvaa tulossakaan. Vissiin kaipaisi vielä yhden raskauden jossa osaisi ehkä ottaa vähän lunkimmin. Vaikka tiedä sitä, onko sellainen mahdollista. Kai ne menetyksen jäljet vaikuttaa kaikkiin tuleviin raskauksiin. Jos sellaisia tulee.

22.4.2015
misukka
misukka

Huomenet

Kävin tiputtamassa keskimmäisen tarhaan. Samalla vein mainoksen vappupalloista joita koulun vanhempaintoimikunta myy varainhankintatuotteena.

Monella ollut kurja yö. Itellä myös. Tuo vauveli änisi ja itkeskeli pitkin aamuyötä mut aina ku sain vääntäydyttyä pystyyn ni se tuhisi tyytyväisenä eikä sitä sit raaskinu kiskoo ylös. Puoli tuntia myöhemmin sit aina sama juttu. Syötin mä sen silti pariin otteeseen ennen ku neljältä nappasin viekkuun.

Vipelle kivaa Korkeasaaren reissua! Ja pidetään peukut että saatte sen asunnon mitä kävitte kattoo tai kohdalle osuu jotain vieläkin parempaa.

ninnupilla on kohta vauva sylissä ennen ko kukaan huomaakaan. Niin vauhdilla tuo sun raskaus etenee.

On se epistä et nyt tuo aika juoksee hirveetä vauhtia kun oma odotusaika mateli. Eilen yksi mies totesi vauvasta ettei kauhian vanha ole. Et noin parikuinen, arvuutteli. Jouduin sit totee et joo. 7 viikkonen. Sit iski kauhee paniikki et toi on ihan oikeesti kohtsillään 2kk!

Mulla on tänään jälkitarkastus. Täytyy varmaan pyytää, et se lääkäri ultrais ton kohdun kaiken varalta. Ihmeellisiä tuikkimisia ollut tälläkin viikolla mut ei oo silti vuotanu enää.

22.4.2015
misukka
misukka

Naksille intoa harjoitteluun..

Tuvitukselle mukavaa päivää mihin sitten päädyttekin ja hyvä että yö oliparempi..

Ninnup onkin raskaudessa jo voiton puolella 😊  hyvää ikean reissua..

22.4.2015
Vipe
Vipe

Kiitos ja siis siitä eilisestä talosta.. Mä en kestä jos ei saada sitä.. Se oli meidän tarkoitukseen kuin tehty.. Toki pieniä puutteita mutta ei sellaista löydy joka vastais kaikkia toiveita täydellisesti se pitäisi sitten itse rakennuttaa 😂 

Katsotaan miten käy.. Jos Se menee jollekin muulle niin se on sitten tarkoitus ja meitä odottaa jossain joku vielä parempi..

22.4.2015
Vipe
Vipe

kivaa Korkeasaareen reissua vipe! me oltiin siellä pari viikonloppua sitten, oli kyllä kiva ku kissaeläimetki oli liikkeellä, kun ei ollu niin kuuma. mulla tänään harjottelupäivä. väsyttää ku poika itki yön. millonkahan seki raukka näkee terveen päivän. . illalla vääntäydyn lenkille. siinäpä se päivä sitten meneeki :)

22.4.2015
naks
naks

Höh,hymiö muuttui näköjään kysymysmerkeiksi tossa otsikossa 😒

Tänään ois tiedossa yhdistyksen järkkäämä korkeasaaren reissu 😄 eli siksi varhain hereillä,kun en enää eilen jaksanut pakata yms,niin täytyy nyt aamusta valmisteilla kaikki ja olla ajoissa lähtökuopissa ettei vaanmyöhästytä..

Sitten illalla mulla on taas bodypump ja siinähän sitä taas yhdelle päivälle onkin 😄

Aurinkoista päivää kaikille..

22.4.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...