G: Mikä saa teidät pysymään yhdessä?

Eli mikä on se teidän parisuhteen yhdessä pitävä voima? Nyt, myöhemmin tulevaisuudessa ja entä silloin vanhoina päivinä? Kukaanhan ei tietysti ole ennustaja mutta minkä uskot olevan?

21.4.2015
myrmeli
myrmeli

Meillä on kivaa yhdessä. Mä uskon että se on se meidän juttu. Ja mieheni on myös kovin huomioon ottavakin ja mä yritän huomioida sitä kans. Mitä nyt lapset vähän latistaa sitä huomion antamista =)

23.4.2015
myrmeli
myrmeli

Ikävä toista ettei pysty olla edes erossa.rakkaus.yhteiset hetket.vaikka olisikin ylä ja ala mäkiä siitä selviää

22.4.2015
julle 95
julle 95

rakkaus, yhteiset haaveet, ikävä ihmistä vaikka ei oliskaan "kaukana", perhe , se tunne että tuo vaan on niin tehty mua varten :)

22.4.2015
manna_87
manna_87
2 years, 1-month-old toddler

Uskon ja tiedän, että olemme aina yhdessä :) (ikää nyt mulla kohta 28 ja mies 31)

21.4.2015
surkelo
surkelo

Rakkaus!!! Ja se, miten toista kaipaa, kun toinen on poissa (vieläkin näiden melkein 12vuoden jälkeenkin), kun näkee että toinen kaartaa autollaan pihaan, tulee hymy huulille :)
Uskollisuus ja luottamus!

21.4.2015
surkelo
surkelo

Big Looooove 💗 Ei muu. Jos ja kun se loppuu, niin se on siinä. Luottamus, kunnioitus, yhteiset haaveet ja saman elämän arvot tietenkin on osa kaikkea, mutta luottamuspulasta täälläkin on nyt kärsitty ja takapakkia on tullut. Silti tuo ensimmäisenä mainittu iso ja omalla kohdalla ainut oikea rakkaus tekee sen, että ei ole väliä jos luottamus hieman hiipuu. Etenkin nyt kun molemmat sen eteen tekee töitä! 💗

21.4.2015
carata
carata

Varmaan se rakkaus :) ja silloin kun naimisiin mentiin, päätettiin, että ei erota. Kummallekin iso merkitys sille, kun sanotaan tahdon.

21.4.2015
Belpi
Belpi

Niin ja mun veli 😝 kun olen napannut veljeni parhaan kaverin,niin kyllä se mieskin vähän miettii että kuinka kannattaa kaverin siskoa kohdella 😂

21.4.2015
Vipe
Vipe

Rakkaus,
yhteiset muistot,jotka vuosien varrella vaan lisääntyy ja lisääntyy ja joita on kiva muistella kun väsyneenä kaatuu toisen kainaloon ja tuntuu että ei ole mitään kaunista sanottavaa toiselle Ja että mahtaako toi toinen enää rakastaa kun päivän kommunikaatio ollut vähän tiuskivaa ja töksäyttelevää niin silloin on hyvä aloittaa keskustelu lauseella "muistatko silloin kun...." siinä sitä yleensä unohtaa että toihan jätti kengät tänään väärään paikkaan ja puristi hammastahna tuulia keskeltä,vaan muistaa ne ihanat ajat.. Sillä myös jaksaa arjen jos joskus tuntuu,että ollaan vaan työkavereita jotka koittaa yhdessä pitää taloa pystyssä 😉

Sitten luottamus tottakai..
Ja se että nauttii olla yhdessä,ettei se toisen naama ja tekemiset päivästä toiseen ärsytä vaan illalla on tyytyväinen että saa juuri siihen kainaloon käpertyä..

Sitten totta kai lapset,nimittäin nehän pitää meitä yhdessä vaikka ero tulisi,koska lapset ei sais kärsiä,joten yhdessä ois silti juteltava ja sovittava lasten asioista.. Että siinä mielessä nekin..

Ja varmaan mitä enemmän aikaa menee niin tulee tota tottumusta myös.. Ei ehkä ihan herkästi lähde lätkimään,kun ei tiedä miten päin sitten olisi..

21.4.2015
Vipe
Vipe

oon riun kanssa samoilla linjoilla tottumuksen suhteen, olishan se ihan hirveetä alkaa opettelemaan jonkun uuden ihmisen kaikki pienet ihanat ja ärsyttävät tavat alusta. Meillä on 9v yhteiseloa takana ja kyllä siihen on mahtunut ja paljon asioita, jotka jokainen tavallaan luonut sitä yhteenkasvamista. Muistot ja uusien muistojen tekeminen.

Rakkaus, välittäminen, toisen kunnioitus on niitä asioita, jotka saa sen arjen sujumaan ja huumorintaju taas niitä, mitkä tuo siihen mielekkyyttä :)

21.4.2015
Mummy83
Mummy83

Tottumus x) ja tietenkin rakkaus ja huumorintaju, lapset, elämänarvot, asuntolaina 😃 Oon joskus miettiny miten outoa ois elää ilman toista, kun yhteistä taivalta on 16 vuotta takana 😊

21.4.2015
riu
riu

rakkaus. vaikka myrskyisää on ollut, niin rakkaus on edelleen toisiamme kohtaan voimakas.

21.4.2015
Blanco
Blanco

se vanha kunnon rakkaus.

ja jos ny jotai muutaki miettii nii yhtä hullut ja tyhmät jutut joita ei muut ymmärrä vaa kattoo meitä kieroon :D

21.4.2015
pullan muru
pullan muru

Rakkaus ja halu olla yhdessä, pyörittää tätä yritystä nimeltä perhe yhdessä ja toisistaan välittäen.

Meillä myös samanlaiset arvomaailmat ja kasvatusperiaatteet. Toisen arvostus osoitetaan arjessa teoin ja tottakai joka päivä halaillaan ja myös ääneen sanotaan että rakastaa toista.

En näe, että perhetilanteen muuttuessa tai iän myötä nuo perusteet muuttuisivat juurikaan.

21.4.2015
misukka
misukka

Kyllä se on rakkaus, yhteiset arvot ja toisen arvostaminen. että yhdessä yritetään! Meillä nyt se korostuu kun on huono aika mutta hyvin on nyt molemmat huomannut miksi tässä yhdessä yritetään ja ollaan. Kun toista arvostaa, sen kanssa viihtyy ja on hyvä olla sekä arvomaailma on samanlainen sujuu tuo yhteiselo hyvin :)

21.4.2015
teeko
teeko

uppista

21.4.2015
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...