Tiistaihan se..

Huomenta kaikille! Mitäs muiden tiistaihin,kaunis ilma näyttäisi olevan tulossa..

21.4.2015
Vipe
Vipe

Voihan rähmä. Piti isännän autolle kysellä öljynvaihtohuoltoa mut unohtu. Muistaiskohan huomenna soitella sitä hommelia. Autoki mulla ni saa tarvittavat tiedot luntattua :D

Vaihdetaan huomiseksi autoja kun suosittelivat huollosta miun autolle välillä vähän pitempää ajoa ja pitäis ainaki yksi pitempi ajo saada ennen seuraavaa tankkausta. Nyt on alle puolikas tankki ni nyt pittää se pitkä ajelu tehdä.

21.4.2015
misukka
misukka

Hyvällä hinnalla nki löytäny fillarin :)

Vai että varautuneen merkki kun on käsi naamalla :) Noh. Senhän näkee. Uteliaasti tuo lähinnä vieraita katselee. Kasteessakin pappi meinasi sekoilla kun tuo vakavasti tuijotti sitä. Kunnes sit tuli hiki ja epämukava olo. Ja tietty vielä kuuppaakin kasteltiin. Sit availtiin vähän äänijänteitä.

Me nukuttiin päikkyjä puolesta päivästä puoleen kolmeen. Pojat meinas heräillä jo kahden maissa mutta mä olin niin umpi sekasin et väkisinki simahdin vielä puoleksi tunniksi.

Sit ukko tuliki jo kotia ja lähettiin kattelee josko löytyisi puutarhajyrsintä. Ruppee tuo kasvimaan kääntö käsipelillä kyllästyttää ;) Meille on rantautunu yksi vanha yksilö kyllä mut se ei käynnisty. Vähän mietitty et josko sitä hankkisi uuden. Ehkä semmoisen version et siihen sais useampiakin vehkeitä kiinni samaan moottorirunkoon.

Mut ei niitä missään ole nähtävillä. Kaikki on toimitusmyyntinä. Eli ostetaan käytännössä sika säkissä kun ei pääse kokeilee kokoa ja käytettävyyttä.

21.4.2015
misukka
misukka

Mä en ymmärrä hani ja ninnup miten te jaksatte raskaana ollessa noin touhuta! Mä olin silloin koko ajan niin puhki. Ensin väsy ja sit kipee :D oi mies sai kaikkien mutkien ja hankaluuksien kautta mun auton jarrut kuntoon :) tarvii vaan käydä käsijarru pikahuollossa säädättää kun mies sano et ei vaan enää oikeasti sitä jaksa ruveta säätää. Ei haittaa mua yhtään. Se teki tuota autoa yhteensä 7h kun joku osa sieltä alta oli rikki myös. . Mä kävin pojan kanssa suihkussa ja pestiin pyykkiä. leikittiin pihan hiekkakasalla kans toista tuntia ja tuo nukkui sen tunnin yhdestä kahteen. Eli toivoa olis vihdoin saafa tuon rytmiä käännettyä jos sais ajoissa sen tänään nukkumaan. Koko päivän tuo on ollut ihan väsynyt . Mä kun olin raaka ja revin sen aamulla ylös kasilta vaikka ei millään olis halunnut herätä ;) pistin piirtetyt päälle niin johan tuo väkisin Kiskoi itsensä ylös. . Nyt on makaronilaatikko uunissa ja todella toivon että onnistuisi kun mies on kans tosi väsynyt ja nälkäinen. suihkuun lähti ekana :) meillä misukka poika nukkui vauvana aika kädet tuollai. On kuulemma varautunut sano joku joskus. En kyllä usko että voi välttämättä pitää paikkaansa. Jäi vaan hyvin mieleen :D

21.4.2015
teeko
teeko

Riu,meille pankki antoi kaksi eri lainaa,se mikä saadaan heti ja mikä sitten kun palaan töihin 😮 en tiedä oisko eri kun oon yksityinen perhepäivähoitaja,että työt ei ole niin varmoja kun samat lapset ei jatka vaan täytyy hankkia uudet.. En sit tiiä,katsotaan millainen päätös sieltä tulee ja ainahan voi vaihtaa pankkia 😂

21.4.2015
Vipe
Vipe

päivää! mua rupeaa tekemään mieli pullaa ja yritän sitä ny välttää :D oltiin aamu tallilla pojan kanssa vaikka siihen se meni että yksin olin kun tuon kummitäti heräsi ja tuli käymään pihalla kun heiniä laitettiin niin sinne tuo poika häipy :) nyt sammuu väsynyt lapsi autoon ja mennään kotiin polttelee vähän roskia kun ei tuule. Mies vaihtaa jarrujen osat mun autoon

21.4.2015
teeko
teeko

Huomenet

Vipelle kivaa kerhoilua ja toivotaan että kaikki menee tuon asuntohommelin kanssa ihan nappiin :) Kun SE OIKEA osuu kohdalle, sen vaan tietää. Vaikka tietysti se koti jossa paljon muistoja, pysyy muistoissa helpommin kuin moni muu. Mä oon asunu kotoa lähdön jälkeen opiskelijasolussa. Sit muutettiin isännän kanssa yksiin yhteen kaksioon, siitä isompaan kolmioon ja lopulta tähän. Kunhan tuohon tontin kulmalle saahaan jossain vaiheessa uusi talo pykästyä ni tämä päätyy melko varmasti jyrän alle. Eli yksi "muutto" vielä suunnitelmissa.

tuvituksen yö ollut kaamea. Toivottavasti saat päivällä nukkua päikyt.

noista riun unista oon vähän kade. Meillä on nyt päädytty siihen, että vartin tarkkuudella vauva herää 2.23, useimmiten lähes minuutilleen. Toinen herätys neljän ja puoli viiden välillä jolloin haluaisi jäädä seurustelemaan.

Tänä aamuna joku soitti esikon puhelimeen klo 7. Että kiitos vaan herätyksestä. Eikä mitään käryä kuka soitti. Tuntematon numero. Täytyy yrittää selvittää kuka se on. Ihmeen paljon tulee kummia soittoja salaiseen numeroon.

Vaan olinpas miekii laittavinani eilen pienimmän nimen mummilleni tekstarina ja tänään tuli viestiä joltain mieheltä ettei tunne tapausta. Olis kai mummo voinu ilmottaa et on hukannu sen numeron.

Meillä on keskimmäisen neuvolalääkäri tuossa vajaan tunnin päästä. Luonnollisesti vauva just nukahti miun syliin eli sitäki joutuu herättelee et sen saa puettua ja laitettua kaukaloon nukkuu.

Tuolla on nyt oikeasti tuo hassu tapa pitää kättä nenän ja suun edessä nukkuessaan :D

21.4.2015
misukka
misukka

Ja tuossa on se hyvä vielä et joka päivä on erilainen harjoitus. Kahta samaa harjoitusta ei oo peräkkäin. Mä nimittäin aina noissa jumpissa sun muissa kyllästyin siihen et lähes joka kerta tehtiin samaa.

21.4.2015
tennari
tennari

Riu, mäkään en o tykänny kuuna kullan valkeena tykänny liikkumisesta. Se lähteminen on ollu yhtä helkkaria ja ääh. Hyi. Mut kun kävin tuon crossfitin peruskurssin kaverin yllyttämänä (aattelin vielä et hohhoijaa) ni jäin koukkuun täysin. Siis ihmettelin itekki et ohhoh, mites tässänäin kävi?! Se on siitä paras laji et kaikki mitä siellä tehdään, ni jokainen tekee just oman kuntotasonsa mukaan. Ei tarvi pysyä missään tahdissa, osata mitään koreografioita. Ei mitään muuta kun tehdä päivän harjoitus juuri oman kunnon mukaan. Meilläki samassa harkkaryhmässä on sellasia himourheilijoita ja tällasia vähän vähemmän urheilijoita. Toiset tekee kovempaa ja isommilla painoilla. Toiset (eli minä) ei. Ja kaikille tulee kuitenki hiki ja hyvä fiilis. 😊 Kannattaa kokeilla jos vaan mahdollisuus on.

21.4.2015
tennari
tennari

Huomenta 😊

Vipe ei se siun äitiysloma lainaan vaikuta kun on kuitenkin vakituinen työ uottamassa 😊 Toivottavasti se tän päivänen talo vastaisi odotuksia. Aika paljon talonäyttöjä kiertäneenä oon kyllä huomannu että kuvat ja todellisuus voi poiketa toisistaan melkosesti. Myö ollaan muutettu kaksi kertaa lasten kanssa ja nopsaan ne on aina sopeutunut. Pari ekaa yötä on ollut jänniä, mutta sitten on homma alkanut sujua 😊

Tennari tuossa on miun makuun jo aika tavalla ohjelmaa 😃 Vitsi ku osais ite innostua samalla tavalla liikkumisesta! Se on se lähtemisen vaikeus ja mukavuudenhalu 😃

Voi ei tuvitus mikä yö 😐 Oot todellakin päikkärit ansainnut!

Tsemppiä nki tähän päivään. Saitko puhuttua sen siun miehen kanssa?

Meijän vauva on selkeesti meijän vauva, ei oo sairaalassa päässyt vaihtumaan 😃 Nukku nimittäin rapiat kaheksan tuntii ennen ku heräs syömään 😃 Mie nukuin ite jommosessa maitolammikossa kun syöttöväli venähti, vaan eipä juuri tarvinnu lisämaitoo pojalle 😃 Tänään miun äiti tulee käymään ja aattelin kysyä leiposko se meille pullaa ku ite en osaa. Ja kuivakakkua vois myös tehä, koska mieli tekee ja voin syyvä taas hiilareita 😃 Illalla sitten grillataan ja saunotaan, eli kiva päivä tiiossa ainakii ennakko-odotuksissa 😃

21.4.2015
riu
riu

Juu toi painonnostotekniikka kuuluu crossfitin kuukausimaksuun. Tosi hyvä juttu mun kannalta. Saa tekniikan kuntoon ja pääsee kunnolla sit harjoituksissakin reenaamaan. Ei särje itseään..

21.4.2015
tennari
tennari

Rentouttavaa hierontaa ja tsemppiä kurssille 😄

21.4.2015
Vipe
Vipe

Tääl tänään hieroja. Vien lapset mummolle siksi aikaa. Sit illasta painonnoston tekniikkatunti ja sauna siinäpä se. Kunhanmuuten vaan ollaan ja leikitään. 😊

21.4.2015
tennari
tennari

Tänään ois kerho päivä ja sitten illalla mennään katsomaan taas yhtä taloa.. Vähän kyllä jännittää,koska se vaikuttaa tosi unelmalta taas kerran kuvissa ainakin että taasko joutuu pettymään.. Toisaalta parempi sekin koska jos on huono,niin on huono ja sitten sen voi unohtaa,mutta jos on hyvä,niin sitten on vielä pari jännityksen aihetta.. No,tietenkin se ettei kuntotarkastuksessa löytyis mitään yllätyksiä,mutta ennen kaikkea se että hyväksyykö meidän tarjouksen siitä,ehditäänkö myymään tämä oma ja suurin jännitys että myöntäiskö pankki jo pari kuukautta etukäteen sen isomman lainan.. Sinänsä kakka homma että kun olen äitiyslomalla niin saadaan aika pieni summa,siihen nähden että sillä pitäis löytää omakotitalo ns. Hyvältä alueelta.. Mutta jos odotetaan siihen että aloitan työt,niin hoitolasten kanssa on inhottava muuttaa ja lisäksi jos muutetaan kauas tästä niin voin menettää hoitolapset ja sitten pitää kuitenkin etsiä uudet..
Toki se voi olla edessä joka tapauksessa jos ei löydetä hyvää taloa ennen sitä.. Jotenkin vaan toivoo että toi nyt vastais odotuksia ja saatais laina ja tämä myytyä äkkiä ja saatais se talo.. Ei tarvis sitten jossitella ja miettiä kaikkea niin ettei edes tiedä missä tulee asumaan..

Ja kun mä siis vasta eilen tajusin että todella muutetaan ja se tuntui kamalalta.. Kun esikoinen kyseli mitä teen kun pakkasin joitain tavaroita jo että saadaan tänne tilavampaa ja mietin mitä sanon kun en viitsi puhua että JOS muutetaan mutta sitten tajusin että muutto on jo aika varma kun asunto kerta menee myyntiin joten kai sen voi lapsillekin kertoa.. Vaikka on se jo yhdistänyt talojen katsomisen muuttoon,fiksuja noi lapset että vaikka sanoo että käydään vain katsomassa miltä toi talo näyttää sisältä,niin sanoo että haluaa asua omassa kodissa.. Vaikka kyllähän me kylässäkin ollaan käyty ihmisillä,mutta totta kai fiksuna poikana huomaa ettei se ole kyläily..
En tiedä miten poika sitten reagoi muutokseen,kun nyt kun ollaan puhuttu niin välillä ei halua muuttaa,mutta välillä sanoo "otetaan sitten kaikki tavarat mukaan meidän uuteen kotiin,sitten tää on ihan tyhjä ja joku voi ottaa tän" ja sitten taas sanoo "minä haluan asua tässä kodissa,minä tykkään tästä" mulla on itselläni muutenkin vaikea muuttaa kun en ole muuttanut,kuin pois kotoa ja sitten tähän,mutta ekassa asunnossa olin vuokralla ja vain vuoden niin ei siihen kiintynyt,kun siinä oli omat vikansa.. Tähän on kiintynyt,naapurit on mukava,isoja asioita on tapahtunut täällä asuessa ja sitten vielä asiaa hankaloittaa se että poika sanoo että tykkää asua täällä eikä halua pois.. 😢 Tosin oma haikeus vaihtunee innostukseks sitten kun se hyvä talo löytyy ja ehkä pojankin sitten hiljalleen.. Vaikkakin siinä on todennäköisesti se välimuutto mitä eniten pelkään koska sitten koti vaihtuu ns koko ajan 😧

No mutt siinä taas pohdintoa liiankin kanssa 😝
Illalla ois sitten vielä sauna ja evästäkin pitäis käydä hakemassa kun huomenna lähdetään korkea saareen..

21.4.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...