essure.

muita joille tehty sterilisaatio essurella? Kauan kesti alavatsan-/selän kipuilut? Mulle tehtiin viime keskiviikkona ja välillä kourasee nii et melkein itku tulee.

20.4.2015
odevenks
odevenks

Mulla ois aika varattuna toukokuun alkuun ja sanoivat et laittaa noi essuret ku ne on turvallisemmat ku ne klipsit... Tai siis toimenpide on turvallisempi 😳 vähän kyl rupee epäilyttää noi ku lukee nettiä

20.4.2015
ihqui
ihqui

Mun tyttö syntyi viime kesäkuussa sektiolla ja samalla multa poistettiin koko munajohdin (siis molemmilta puolilta) Tämä oli mun kolmas sektio. Väitän että fyysisesti olin parhaimmassa kunnossa kuin kenenkään muun synnytyksen aikoihin. Vaikka olihan raskaus raskasta aikaa enkä juurikaan pystynyt liikkumaan loppuraskaudesta.

MUTTA mä olin sektion jälkeen ihan kamalan kipeä ja aina liikkuessa ja etenkin seuraavana päivänä alavatsaani sattui niin paljon että olin melkein jalaaton. Vois sanoa että sitä kesti noin puoli vuotta leikkauksen jälkeen, toki koko ajan kipu hiipui. Siis noin puoli vuotta oli jonkinlaisia tuntemuksia. Itse leikkauksesta toivuin mielestäni normaalissa aikataulussa, ja sängystä ylös pääseminen oli todella helppoa.

Tokikin tilanne on sinällään eri kun multa poistettiin ihan osia ja itse sektiokin on tietysti vaativa kropalle, mutta halusin jakaa kokemukseni kanssasi, jos siitä sinulle olisi jotain hyötyä. Toivottavasti tarinani ei masentanut sua!=)

Jos olisin sinä, seurailisin tilannetta vaikka kuukauden ja menisin sitten vasta näytille... Toki muistathan että kivut ei ainakaan saa pahentua. Laitettiinko noi sulle tähystyksessä vai miten? Menetelmä ei ole mulle mitenkään tuttu. Tsemppiä!!

20.4.2015
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...