vaaligallup

Kävitkö äänestämässä? Pääsikö siun ehdokas läpi? Olitko tyytyväinen vaalitulokseen?

20.4.2015
riu
riu

Aika moni ottaa jopa lainaa sitä vaalityötä varten eikä läpipääsystä ole mitään takeita.

Musta sen palkkion voisi suhteuttaa edeltävään palkkatasoon jotenkin. Ja onhan siellä niitäkin edustajia joilla tulot tippuu kun eduskuntaan menee. Se vaatii jo jonkinmoista vakaumusta.

Ja se sopeutumiseläke on kyllä miusta turha kuluerä. Ei sen ainakaan niin pitkä tarttis olla ku mitä nykyään on. Jos normipulliainen jää työttömäksi, saa sen 500pv ansiosidonnaista. Miksi noihin edustajien pitää saada hurjia summia vuosikausia..

21.4.2015
misukka
misukka

"Ne äänestäneethän nimenomaan ovat osallistuneet niiden huonojen päätösten tekemiseen joten sillon ei kyllä ole vara valittaa"

Mie oon tästä osittain erimieltä

Äänestänyt on ainakin yrittänyt vaikuttaa siihen kuka niitä päätöksiä tekee. Sillehän ei yksittäinen ihminen mitään voi jos liian moni äänestää niitä huonoja päätöksiä tehneitä.

Miun mielestä semmonen joka ei äänestä, edes aku ankkaa, ei yritä muuttaa mitään vaan alistuu muiden pompoteltavaksi.

20.4.2015
misukka
misukka

Ninnup,toisaalta olet kyllä oikeassa,että kyllähän voi päätöksistä aina valittaa.. Ehkä siitä ei voi valittaa että oma lemppari ei pääse jos ei kerta anna sille ääntä.. Mutta joo tykkään kyllä enempi tosta sun ajatuksesta ja voinkin siis valittaa typeristä päätöksistä ja lisäksi manata kuinka tyhmiä myös äänestäjät on ollu 😝
Ja kiitos 😘

20.4.2015
Vipe
Vipe

Mä kävin tottakai äänestämässä, mutta kun en ehdokasta sopivaa löytänyt niin annoin ääneni puolueelle. Ihan mukavasti kai kävi, mielenkiintoinen kokoonpano noin niinku yhtäkkiä katsottuna..Katsotaan mitä saavat aikaiseksi, toivottavasti eivät meitä lapsi perheitä kamalasti talloisi...

Niin ja mä kävin nimenomaan sen vuoksi äänestämässä että saan, jos tarve vaatii, rupista päätöksistä tai muista. Ja kyllähän siitä ihan hyvä mielikin tulee kun suorittaa oman kansalaisvelvoitteensa ja on osana jotain suurempaa kokonaisuutta.

20.4.2015
myrmeli
myrmeli

Niin joo ja olenko tyytyväinen.. Tulos ei kyllä ole tiedossa,mutta eipä äänestämättä voi olla tyytymätönkään 😂 aikaan sen taas näyttää mitä saavat aikaiseksi..

20.4.2015
Vipe
Vipe

En äänestänyt jottei tarvi valittaa.. Kun ei ne lupaukset kuitenkaan pidä,niin ei jää ärsyttää että yrittää vaikuttaa mutta mikään ei silti parempaan suuntaan muutu..
Mulle on ihan sama ketkä sinne menee nostattaan omia palkkojaan ja nipsaseen sen osan tälläiseltä tavalliselta duunarilta..

Kun ei äänestä ei tarvitse pettyä,vaan voi olla välittämättä ja voi sitten vaan yllättyä positiivisesti jos jotain hyvää päättävät..

Sit ehkä äänestäisin jos vois äänestää sitä lupausta tms. Että mikä sitten toteutetaan,mutta ei se yksi ihminen siellä välttämättä sitä omaa asiaansa läpi saa,joten ei äänestys takaa haluttua tulosta..

En kyllä muutenkaan välitä politiikasta,joten en äänestä enkä valita,otan vaan vastaan sen mikä annetaan..
"jos elämä on politiikkaa,niin myydään rakkaus pois ja eletään niin että ihmisoikeuksiin ei vedota nyt vois" 😜

20.4.2015
Vipe
Vipe

Tottakai äänestettiin. Jos ei äänestä, ei voi valittaa.

Omasta ehdokkaasta en tiedä pääsikö läpi. Tuskin.

Eikä tuo yllättänyt et vaihteeksi keskusta vei vaalivoiton. Niinhän se aina on, että ko ne on ollu oppositiossa ni sitten ne jyrää. Mut lähtöasetelma on kyllä mielenkiintoinen :)

Jos nyt persut jättäytyy ulos hallituksesta ni niihin uskottavuus menee täysin. Nyt on ikään kuin Näytön Paikka.

Vaikken mie persuja äänestänytkään ni tykkään ku ne on siellä haastamassa noita perinteisiä valtapuolueita.

20.4.2015
misukka
misukka

Tottahan toki äänestin, ollaan perinteisesti käyty aina vaalipäivänä 😊 Miun ehdokas ei päässyt läpi, mutta onneksi ees se kakkossuosikki. Sinänsä oon tyytyväinen vaalitulokseen koska meijän kaupungista on hyvä määrä edustajia. Se on miusta aina tärkeetä kun pikkukaupungissa asutaan 😊

20.4.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...