Mitä ihmettä?!

Heips! Onko kellään samanlaista kokemusta. Eli itsellä kierto säännöllinen 26 päivää. Nyt menkat alkoivat 23/26 ja tuolloin aamulla testi negatiivinen ja illalla alkoi tuhruttelemaan. Menkat kuitenkin kummalliset, yleensä vuotaa reilusti sen 5 päivää ja sit vielä tuhruttaa. Nyt vain yhtenä päivänä ja yönä runsaampaa ja muutoin aika niukkaa sekä nyt loppuivat eli kestivät vain noin 3 vuorokautta. Lisäksi tein tänään aamulla uuden testin kun nyt olisi kierto 26/26 ja testissä haalea plussa viiva. Eli ollakko vai eikö? Yritämme nyt siis kolmatta lasta pitemmän tauon jälkeen ja aiemmin ei ole tälläistä tämä ollut.

11.4.2015
Anskuli84
Anskuli84

Mulla oli yhdet kuukautiset alussa, nimen omaan normaalista kierrosta poikkeavat vuodoltaan ja kestoltaan. Siksi tein testin vasta, kun seuraavia menkkoja ei kuulunut ja ekassa ultrassa selvisi, että raskaus oli pidemmällä, kuin mitä menkoista laskettuna näytti..

Että odottelet rauhassa ja teet uuden testin :)!

11.4.2015
Sannukki
Sannukki

Mulla yks kaveri vuoti koko raskausajan normaalisti aina kun kuukautiset ois ollut. Syytä ei koskaan löydetty, eikä sitä kamalasti tutkittukaan. Mutta vuotoja oli muistaakseni lopussa enemmänkin, kun istukka oli kohdunsuun päällä ja piti siis kanavia koko ajan auki.

Eli syitä oudolle vuodolle voi olla muitakin kuin tuo keskenmeno. Mä muistaakseni tytönkin kanssa vuodin siinä kiinnittymisen aikoihin ja ajattelin niiden olevan niukat menkat.

11.4.2015
carata
carata

Tuliko yhtään hyytymiä kun vuoti?
Tuli mieleen kaksosraskaus josta toinen meni kesken.

Mut tee muutaman päivän päästä uus testi.

11.4.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...