LAUANTAITA

Huomenta! Kohta puoliin viimeistään varmaan alkaa Riulla olla vauva sylissä eli uutisia odotellaan 😁 Meillä tänään uinti,esikon kylläkin jätän isin kanssa,koska vaikkei eilen enää lämpöä ollut niin vähän tukkoinen on edelleen.. Ja kun hyvillä mielin jää isin kanssa eikä vaadi päästä mukaan niin mitä suotta.. Vauvalta vielä varalta mittaan lämmön ennen lähtöä että jos saa saman taudin tai on jo Saanut niin en vahingossa vie kuumeessa uimaan vaikka esikoisella kyllä alkoi yskimisellä..

11.4.2015
Vipe
Vipe

Siel Mikkelis vissiin tunkua taas? Mähän meinasin joutua jäädä ekaks yöks siihe synnytyssaliin ku sanovat ettei o tilaa..

11.4.2015
tennari
tennari

Tuvituksella onkii jo iso pikkuinen. Ja tuen kanssa jo tepsuttaa :-O

Millasia huonekavereita sulla riu on? Tai lähinnä se tuore kämppis. Ootko ehtiny haastatella vielä? Se toinenko oli venäläinen.... Mut siis onko kaikki "konkareita".

Mulle osu viidennen pykässyt kaveriksi. Ei meidän huoneessa ihan hirveästi vauvoista ääniä kuulunut kun ne sai hiljennettyä ennen ku kuulu kunnolla ääntäkään :D

11.4.2015
misukka
misukka

Ja onnee riu myös siitä, että saat ruveta syömään vähän huolettomammin.

11.4.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivottavasti riu teidän neljäs kumminkin ottaa isoista sisaruksista mallia vauva-ajalta, ja nukkuu yöt yhtä hyvin kuin he.

11.4.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei miultakaan tuu vielä maitoo, mutta pullosta saa sitten lissää. Imetän kuitenkin joka kerta jos vaikka nousua kohta. Toivottavasti 😊 Ja tää ku rupes erilaiseksi niin ihan tässä hirvittää että miten pitkälle tää vauva on asian valmis viemään 😃

Tuvitus voi hurja, 8 kk jo? Ooämgee. Aika mennee tosi noppeesti! Teijän huominenkii päivä kuulostaa kivalle 😊

Tästä voi tulla pitkä yö kun saatiin vielä yks huonekaveri. Eli kolme vauvaa samassa huoneessa. Oh joy 😁

11.4.2015
riu
riu

Meinaakko että tämä teitin erilainen nuori opettaa sulle vielä yöheräilyäkin? :D

11.4.2015
misukka
misukka

Teeko, kannattaa sanoa! Mulle tuli meinaan mieleen, et oisko ollut sittenkin omat hormonit asialla jo silloin. Mullakin meinaan tuli maitoa aivan älyttömästi, vaikka esikoinen meiltä vietiin ennen raskauden puoltaväliä. Eli se maitokin voi olla herkillä, kun kropassa on riittävästi hormoneja. Ja jotenkin nyt kun sulla on noita kipuja, niin yhdistäisin kyllä äkkiseltä siihen, että siellä ois raskaus yrittänyt tehdä alkuaan, muttei ole jostain syystä onnistunut. Kovia kipuja taas voi olla, jos ois kohdunulkopuolinen raskaus ja esim.munasarjassa/johtimessa moinen voi johtaa siihen, että koko homma joudutaan poistamaan.

11.4.2015
carata
carata

Toivottavasti vaavin sokerit pysyy hyvänä et pääsette kotio.
Ja mikä ettei pysyis jos maitoa tulee.
Meillä romahti vikalla mittauksella ku eivät antaneet lisämaitoa. Mä kun tiesin ettei mulla siellä sairaalassa mitään tullu. Sit ne rupes antaa kunnolla lisämaitoa kun sokrut romahti.
Ja saihan ne meidät sit pidettyy seuraavaan päivään osastolla

11.4.2015
misukka
misukka

Mummy oho siehän ihan innostuit! 😃 Keväällä se pöly kyllä näkkyy selvästi, ihan sitä itekkii ahistuu. Ja ikkunat on toinen mokoma! 😃

Tennari mie oon just tässä vastapäätä 😃 Ja hyviä huonekavereita on siulla ja mummyllakin ollut, voi elämä 😃 Meillä keskimmäisen kohalla oli semmonen ensimmäisen lapsen saanut eukko joka kehtasi huokailla ku esikoinen oli isänsä kanssa käymässä. Niin ku 3,5 v lapsesta ei sais lähtee ääntä. Ite oli ihan koko ajan puhelimessa eikä puhunut mitenkään hiljaa. Ai että se se vasta ärsyttikin. Samainen nainen on ollu kunnallisvaaliehdokkaana eikä todellakaan saanu miun ääntä 😃

Vauva nukkuu maratonunia, ihan jännittää meneekö yö riekkumiseksi. Voi kun sais olla jo omassa kotona...

11.4.2015
riu
riu

Mie olin vielä siin kasi huonees ikkunapetissä vasemmalla puolella jos ovelta päin katotaan. Ja se patteri oli siin vieres varmaan 30 asteessa.. Hiki päässä siinä sit pötköttelin.. Pöh. Mul oli vieruskaverina sellanen teini jolla oli jo toinen lapsi, se oli perhekodissa ja taisteli puhelimessa sossujen kans.. Ja ihmetteli et miks meil ei ole neuvolan kautta automaattisesti perhetyöntekijää..

11.4.2015
tennari
tennari

oi, teekon grillausta käy kateeksi!

oon pessy ikkunoita tänään ja aika hyvin pääsin, ku enää makkari ja parvekelasit pesemättä. Inhokkipuuha nro 1 et se tosiaan on ihme että nuo tuli melkein kerralla pestyä.

Siamalla tuli siivottua kämppä, mulla nää ekat oikein kunnon kevätilmat iskee aina kauheen siivousvimman, luultavasti sen takia et se auringonpaiste paljastaa ne pölyt ja liat ikkunoissa :)

maaruan ja misukan lapsosille oikein hyvää syntymäpäivää. :)

ja riu, mua ärsytti kans viereisen pedin asukki sillon sairaalassa, kun se pui koko henkilökohtaisen elämänsä kaikkien kans vuorotellen puhelimessa. ei ollut hetkeäkään hiljaa, kun jos se ei ollut puhelimessa, niin sitten sillä oli se mies vieressä ja jäkätti ja tiuski sille ja yöllä sit puolestaan jonkun vauva itki tai sit jos se oli sen vauva, niin piippas hoitajat viereen auttamaan ja sitä supatusta sit.

mut en sit sanonu mitään ku ajattelin et oon ite vaan pahalla päällä ku joutusin siellä olemaan niitten typerien sokerimittausten takia vaikka missään mitään häikkää ollutkaan.

misukalle tsemppiä esitykseen ! hyvin se menee :)

srallan poitsulle pikaista paranemista.

11.4.2015
Mummy83
Mummy83

Teeko mie en tiiä oikein että mitä siulle sanois😐 virtuaalihalauksen tarjoon ku muuhun en pysty.

Samaa aattelin ku sralla tuosta tuolista, sitä hakiessa mennee kuitenkin vähän aikaa ha vähän lähtee ääntäkii niin kerkee reagoida. Paranemisia sralkan pojalle! Uijui tuo kebabrulla maustuis miullekin 😋

Ninnup en naura, sitä joskus yllättää ittensä laulamasta jotakii vanhaa iskelmää ja sitten se on pakko ehtii youtubesta 😃 Ja kuhan millon taas mennään lähellekään teijän hoodeja niin mie tuun vaatimaan miun herkkuja 😃

Tennari mie oon just siinä huoneessa! 😃 Miulla on nyt huonekaverina joku venäläinen millä on rumpannu vieraita kaiken päivää ha ne on supissu venäjäksi niin että ärsyttää. Toivottavasti meijän lapset kävi sen hermoon 😁

Misukka kyllähän sie sen koreografian osaat! Vaikka onhan se harmi että eturivi teloi ihtensä x)

Vauva syö ja nukkuu ihan jees, hirmu virkee se on hereillä ollessaan ja parit pitkät päikkärit on ottanut. Raukan sokereita on nyt seurattu ja ne on ollut hyvät. Jos yöllä on vielä ok, niin päästään huomenissa jo kottiin. Jeeeee! 😊 Sitten ei oo enää huonekaveria joka jättää vessanpöntön kannen ylös. Se ei oo ilmeisesti kuullut että ne kaikki pöpöt leviää metrin säteelle ku vejät pöntön 😁

11.4.2015
riu
riu

tosi hyvä carata kun muistutit! Mä kun saan sen soittoajan niin täytyy oikeasti muistaa tuosta maidosta sanoa! Ihanaa kun aurinko paistaa! Meillä on grilli tulilla! Mä lähetän riulle sinne sairaalaan herkut virtuaalisesti täältä :D

11.4.2015
teeko
teeko

Teekolle jaksamisia kipuihin.

Mulla oli ylläri km ennen tuota esikkoa. Vaikka silloin raskaus ei ollut käynyt mielessäkään, se veti mielen maihin yllättävän kovasti.

Siitähän se ajatus sitten lähti. Esikkohan on meillä ns. harkittu riski :) Ei siis varsinaisesti yritetty vaan annettiin mahdollisuus.

Mut se km ei ollut normimenkkoja kipeämpi. Vuoti ehkä jonkin verran runsaammin. Jos jokin voi miun normaalistikin lähes niagaraa runsaammin vuotaa.

Toivon todella, että siulla noi kivut helpottaa pian ja erityisesti selviää mikä niitä aiheuttaa.

Riu. Meillä oli tässä 7 vierasta. Luokalla on 12 lasta ja kaikki kutsuttiin mutta kaikki ei tulleet.

Ensin saivat vetää navat täyteen herkkuja ja sit päästettiin pihalle. Onneksi nuo lapset viihtyy ulkona. Ei ollu kuin yksi vieras ja meitin esikko jotka valitteli ulos joutumista. Muut meni riemusta kiljuen ilman erillistä kehotusta. Oikeastaan kysyivät et voiko mennä ulos :) Meidän esikon synttäripäivänä on aina ollu tällänen lämmin ja aurinkoinen keli. Ihan aina :)

Vauvaki muuten heräs päikyiltään siinä vaiheessa kun metakka loppu sisällä. :D

Huomenna on tosiaan tanssikurssien kevätgaala. Kaksi tanssia menee ihan ok mut kolmas vähän hirvittää. Mie en vaan muista miten se menee. Parasta tietty se, että yksi meidän tanssijoista mursi onnettomasti kätensä ni se ei ole nyt miun edessä muistuttamassa, miten koreografia menee. Mie joudun siis hetken olemaan eturivissä. 😌 Vähän nousee kylmä hiki otalle jo pelkästä ajatuksesta.

Mites riu tämä teidän neljäs nukkuu? Ilmeisesti ainakin näin päiväseltään oikke hyvin ko joudut ihtiäs viihdyttää muilla keinoin.

11.4.2015
misukka
misukka

ei ottanut :( mä saan lääkärille soittoajan niiden verikokeiden jälkeen. tarvii sitten jutella enemmän sille että mitä tehdään. .

11.4.2015
teeko
teeko

Teeko, ottiko ne sulla noita hormoni arvoja ollenkaan? Eikös sulla jossain vaiheessa sitä maitoakin tullut, vaikka imetyksestä on jo aikaa?

11.4.2015
carata
carata

Oi mullekin maistuis nyt kebabrulla! nää on tosi vaihtelevasti olleet viikon. Ja aina hetki kipujen aöun jälkeen alkaa vuotaa taas :( mä jotenkin toivoisin että siellä olis joku yrittänyt hedelmöittyä mut vuotais pois koska se selittäisi nää kaikki. Ei se kivaa henkisesti tietenkään olis :( vaikka ei suunnitelmissa ole pientä niin en mä oikeasti tiedä miten sellaisen mahdollisuuden menettämisen voi kestää ja käsitellä :(

11.4.2015
teeko
teeko

Hih riu, ookkonä huoneessa 8? 😄 Ku mie olin ja siel ei ollu ainakaan telkkaria..

Me käytiin uimassa esikon kaa. Hullaantui ihan totaalisesti pitkän tauon jälkeen. 😊

Tänään tauko reeneistä. Huomenna sit taas. 😊 Mä en malttas odottaa et tää ahteri ja reidet pienenis. 😊 Ekat "ei-äitiyshousut" mahtu jalkaan viime viikolla. Viel olis muutamat pöksyt mitkä olis kiva saada jalkaan.

Keli on mahtava, iltaruuan jälkeen jos kävis viel ulkoilee. 😊

11.4.2015
tennari
tennari

ei ne kyllä juu löytäny. . raskaushormoni oli todella lievästi koholla niin se kontrolloidaan ma ja sit katsotaan mitä tapahtuu. Raskaana kun en siis kuitenkaan ole. keskenmeno, kohdun ulkoinen jossain missä ei ultrassa näy tai pinnallisia endometrioosia jotka ei ole suuria. Ne on mahdollisuudet kun ei ultrassa näy. periaatteessa jos tää jatkuu niin mri on seuraava millä voi tutkia. Jos siis tuo hcg laskee nollille. Kun sillä sit näkyy nuo pinnalliset (eli pienet) endometrioomat. kipulääkkeitäkään ny en sit saa muuta syödä kun panadolia varmuuden vuoksi kun se hcg on ylhäällä. Silti kuulema sitä raskauden mahdollisuutta ei ole koska kohdun limakalvo oli myös niin ohut ja sieltä se vuoto ei voi nyt tulla vaikka kohdunsuulla oli verta.. vois kuulema olla todennäköisimmiten keskenmeno joka on vuotanut kokonaan pois. Tosin se ei kuulemma selitä munasarjojen kipuja :( eli ei kukaan tiedä mistään mitään. .

11.4.2015
teeko
teeko

Lauantaita vaan kaikille! 😊

Vipelle mukavaa uintia ja toivotaan että se esikoinen nyt paranee lopullisesti. Tuosta saunasta mie oon vähän kade 😊 Jotenkii tälleen sairaalareissun jälkeen olonsa tuntee "normaaliksi" vasta kun on päässyt saunaan. Tällä perusteella oon kyllä hyvin suomalainen nainen 😃

Ninnup voisitko tuua miulle sitten noita herkkuja millään? Ei se siun mies välitä vaikka sen synttäriherkkuja vähän jaettais maailmalle 😉

Teeko ota nyt vaan ihan rauhassa siellä! Ei ne laatat mihinkään karkaa... Ai ne ei löytäny mitään syytä siun kivuille? Tosi pöhköä 😐

Nki tehokasta siivouspäivää! Meillä miun äiti oli huushollannut eilisen päivän. Mies jo vähän varoitteli että se oli pessyt pyykkiä ka laittanut kaappeihin... Ei oo ihan sattunut vaatteet ja koot oikeisiin kaappeihin ja oikeisiin pinoihin 😁 Mie en voi sietää kun kaapit on sekaisin niin saattaa tapahtua pienimuotoinen hermostuminen kun pääsen kottiin 😈

Tuvitus kävitte vissiin lapsimessuilla? Siellä ois melkein kiva joskus käyvä 😃

Paljon onnea misukan pojalle! Onko teille tulossa paljonkii vieraita? Ja onko teillä taas tulossa joku tanssiesitys? Oot kyllä jommonen touhutäti, en muuta sano 😊

Tipihii tuo siun työ kuulostaa kyllä oikeesti tosi kivalta! Mummot ja papat on niin kivoja tuollasissa tilanteissa ja ku siussa on muutenkin tuota viherpeukalon vikaa niin on varmasti just passeli paikka siulle! Taitaa vaan käyvä vähän kalliiksi ku "joutuu" ostelemaan kaikkee uutta 😃

Mie täällä sairaalassa kulutan aikaa. Onneksi on ees puhelin ku huoneessa ei oo ees telkkarii :o Kahtelen ikkunasta pihalle ja kadehdin niitä jotka saa tuosta kelistä nauttia. Toisaalta niilläpä ei oo tuoretta poikavauvaa 😊 Perhe tullee kohta käymään ja aattelin että pyyhkäsen sitten suihkuun 😊

11.4.2015
riu
riu

Onnea misukan esikolle!! Mä en tiiä teenkö sittenkään tänään mitään :( pieniä kipuja alkaa taas tulemaan :( ärsyttää kun syytä ei löydy niin kuinkakohan kauan näistä kivuista joutuu kärsimään ja loppuukohan nää koskaan? :0

11.4.2015
teeko
teeko

Huomenia

Täällä hirmuinen tohina jo. Isäntä tekee kakkua esikon kaverisynttäreille. Tänään siis esikko 9v. Mä lähden puolen tunnin päästä vikalle tanssitunnille. Semmottinen kenraalien kenraaliharjoitus.

Esikon eka kaveri tulee jo yhden maissa ja lähtee kolmen tietämissä. Juhlat 14-16.

Maarun synttärisankarille myös onnea!

Toivottavasti riu pääsee pian kertomaan uutisia :)

Kaikille mukavaa lauantaita!

11.4.2015
misukka
misukka

ja nkille tsemppiä! ♥♥

11.4.2015
teeko
teeko

Huomenta! Täällä ollaan silmät ristissä. Poika Yöllä könysi viereen. En tiiä mikä sitten on kun niin itki yöllä että koirakin kiipesi meidän sänkyyn. Mä haluisin tänään mennä laatottaa Tuota lattiaa mut saa nähdä. . riun uutisia odotellaan :)

11.4.2015
teeko
teeko

Sitten miehen vanhemmilla pitäis käydä tänään ja illalla ois sauna että siinähän se lauantai sitten hurahtaa mukavasti 😄

Mitäs muille?

11.4.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...