ei varsinaisesti kuulu tänne

Mutta oiskohan se nyt niin paha, jos olisinkin jo raskaana? Edellinen on vasta 5kk ja jos olisin, niin ikäero olisi maksimissaan vuoden. Joitakin hentoja oireita on, mutta en ole varma kuvittelenko ne vaan. Kuitenkaan mulle normaalia alkuraskauden etovaa oloa ei ole. Tosin voihan se olla jäänyt piiloon, kun edellinen on niin pieni ja hormonit on varmasti vielä aivan sekaisin. Jostain syystä en ole vielä uskaltanut tehdä testiä... vaikka varmasti olisi jo kiirus, jos viikot olisi jo 12+. En oikein tiedä, mitä hannaan...

7.4.2015
äipsyli
äipsyli

Lähemmäs 30. Mun puolen suvussa on lapsettomuutta, niin ei sitä koskaan tiedä, mitä tuleman pitää. Ja onhan näitä nähty, että yhtäkkiä vauva jääkin viimeiseksi, vaikkei iän mukaan välttämättä ole aivan yleistä. Vaikka aiemmat lapset olisikin heti tärpänneet, niin tulevasta kun eitiedä.

8.4.2015
äipsyli
äipsyli

Minkä ikäinen olet?

Nauti nyt teidän nuorimman vauva-ajasta.

Anna plussalle mahdollisuus sitten vähän myöhemmin.

8.4.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mahdollisia oireita oli kummalliset hajut, joiden alkuperää ei löytynyt ja vauvan imettäminen alkoi tuntua nipistävälle, aivan kuin alkuraskaudessa. Mies toi testin illalla ja nega tuli. Hienoinen harmitus tuli.

Niin, meillä ei nyt juuri tukiverkostoa ole, että itse hoidetaan lapset koko ajan oli tilanne mikä tahansa. Toisinaan oma jaksaminen mietityttää, onhan lapset niin kovin pieniä ja on hiukan haasteellista löytää parisuhteelle aikaa arjen tiimellyksessä. Mutta hyvin on tähänkin asti pärjätty, joten miksi ei jatkossakin onnistuisi.

Harvemmin tänne ehtii kirjoitella, mutta meillä on lapset suhteellisen pienillä ikäeroilla. Viisi alle viisi vuotiasta, nuorin kohta sen 5kk, ja ensimmäinen "sarja" oli kolme reilusti alle 1,5 vuotiasta. Että ei se ikäero välttämättä niin pelottanut vaan kyllähän meitä on jo pari vuotta kummasteltu...

8.4.2015
äipsyli
äipsyli

Tee testi. Sillähän asia selviää. Mutta jos masussa tuntuu "liikkeitä" se on ihan normaalia synnytyksen jäljiltä ja sitä suoliston kuplintaa voi tuntua pitkälti toista vuotta. Helposti luulee että on raskaana kun ne kuplinnat tuntuu niin selkeästi.

Jos sua itseäsi ei haittaa ajatus olla uudestaan raskaana niin mitäpä se kelleen muulle kuuluu.

Meillä aikanaan oli toiveena lapset pienellä ikäerolla mutta sitä ei meille ole suotu vaan meillä lapsilla ikäeroa 5 vuotta ja lähes 4 vuotta seuraavaan.

Kivasti nuo 4v ja 9v leikkii (ja tappelee) keskenään. Leikit voisi toki mennä paremmin yksiin jos ikäeroa olisi reilusti vähemmän.

7.4.2015
misukka
misukka

Eipä siinä kai mitään muuta ole kuin että oma jaksamisesi ja terveytesi on kunnossa?
Tukiverkosto?
Tee ihmeessä testi!
Itse tulin raskaaksi kun esikoinen oli 3kk. Meni heti kesken, elin aika heikossa kunnossa, joten ei varmaan olisi elimistöni kestänyt sitä kuitenkaan loppuun asti, niin parempi kun meni heti alullaan.
Tulin pian uudelleen raskaaksi ja poika syntyi tytön ollessa 1v 4kk
Toivoimme lapsia pienellä ikäerolla ja ehkäisy oli harkitusti kokonaan pois, mutta pojan jälkeen laitatin kierukan oman terveyteni vuoksi.

7.4.2015
Minnie
Minnie

Samaa kuin edelliset. Jos se ei sua tai miestä haittaa, niin antaa palaa! Meillä on syksyllä kolme alle kolme vuotiasta 😉 1,5v ikäerolla menty.

7.4.2015
carata
carata

Tee vaan rohkeasti testi. Onhan niitä lapsia ennenkin syntynyt esim. kaks samalle vuodelle!!

7.4.2015
Sannukki
Sannukki

Eikä tarvitse kenenkään kommentoida millään lailla ehkäisystä, koska sitä en tässä pyytänyt:)

7.4.2015
äipsyli
äipsyli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...