Ennen kuin feminismi nostaa taas päätään...

Melkein rupesi ärsyttämään kun taas oli sitä uutislinkkiä missä miehiä opastettiin huomaamaan vaimonsa tarpeet ja ansaitsemaan vaimonsa joka päivä aina uudestaan, koska vaimot eivät ole itsestäänselvyyksiä.  Ihan hyvä ohje siis sinänsä, mutta väistämättäkin tuli mieleen, että onko ne miehet sitten? Myö nalkutetaan pitkiksi venähtäneistä kalareissuista, jäkätetään kaljasta, ei hyväksytä kun mies ostaa uuden pleikkapelin rahan ollessa tiukilla, parutaan ettei se rakasta jos ei ole seksiä ehdottanut kahteen viikkoon mutta pahotetaan mielemme jos se ehdottaa sitä liian usein. Vaaditaan hellyyttä ja huolenpitoa ja ymmärrystä sille, miten myö hukutaan paskavaippoihin ja lasten parkumisiin eikä koskaan päästä mihinkään. Kuka mies kaikella rakkaudellakaan moisesta nauttii? Kyllähän ukkomme on monestikkin taulapäitä meidän vaatimustemme edessä, mutta mitä myö ollaan?  ei varmasti yhtään sen hehkeämpi neitoja;) seuraavan kerran kun minnuu oikein kunnolla kyrsii että miehellä on taas menny pihalla pitkään ja mulle on jäänyt kiukuttelevien kakaroiden ruokkimiset ja nukuttamiset, ja sit se perkele korkkaa vielä kaljan kun tullee sohvalle makaamaan, niin yritämpä miettiä näin; mieheni on herännyt lähestulkoon aamuyöstä ja raatanut pitkän päivän töissä ruokkiakseen perheensä. kotia päästyään hän on alottanut pihalla autonkorjaukset ynnä muut, jotta vaimo pääsisi huomenna ruokakauppaan hänen ollessaan töissä.  illalla nuutuneena ja väsyneenä hän saapuu vihdoin sisälle, ja vastassa onkin hermoromahduksesta itkevä ja nalkuttava vaimo joka väittää ettei tämä rakasta ja kunnioita perhettään vaan on ennemmin kaikkialla muualla kuin luona ja ja...!    ei. mie meinaan ensikerralla niellä kiukkuni, käpertyä tämän kainaloon ja kertoa miten olen häntä ikävöinyt, sen sijaan että purkaisin oman väsymykseni häneen. koska ihan yhtä lailla myö osataan olla niitä pirttihirmuja, jotka latistaa miehen intoa palata kotiin, niin sopiikin miettiä, että mitä myö tehtäisiin toisin:)?

3.4.2015
Blanco
Blanco

meillä mies hoiti nuorimmaisen nukuttamiset tämän viikon ja osan viime viikkoakin. itseasiassa siis siitä asti kun mulla alkoi työt.  ja likka jostain syystä päätti että vaikka unikoulun myötä nukkuukin nyt yöt, niin yöunille käy vasta puolen yön korvilla...  ja mie oon ollu jo ilta ysiltä AIVAN silmät ristissä! no, nyt ilman pyytämistä, tuo on hoitanut nuorimmankin nukkumaan ja ja puuhannut sen kanssa illat mitä nyt onkaan puuhannut, kun mamma on kuorsannu jo alkuillasta saakka:D

kai se sillä on hyvittänyt omia huonoja päiviään ja hetkiään:) piti sille sanoakkin, että kiitos oikeesti. se, että oon päässyt illalla unten maille kun on väsyttänyt, on oikiasti ollut nyt kultaakin kalliimpi lahja!

8.5.2015
Blanco
Blanco

on aina helpottavaa törmätä samallalailla ajattelijoihin. raivostuttaa monesti kimittävät naiset jotka ei osaa ajatella yhtään asioita muiden kannalta. jos ne vaihtais viikoksi paikkaa miehen kanssa ja kuuntelin myös tosiaa päälle sen nalkutuksen nii varmasti tajuais lopettaa sen ja antais miehenki levätä välillä.

ja sitäpaitsi on tullut huomattua että jos vaan jättää nalkuttamatta nii pääsee pitkälle. oma ukko teki useamman päivän tässä aamusta iltaan töitä ja mie olin yksin vauvan kanssa. olin tosi väsynyt ja yöllä kun olin nousemassa ylös hoitamaan taas poikaa kun se huusi, mies käskyttiki minut takas sänkyyn ja käski nukkua. hän itse hoiti vauvan kaikki yösyötöt ja antoi minun nukkua. jos oisin nalkuttanut työpäivän päätteeksi siitä ettei hän mukamas välitä meistä tai arvosta minua, ois varmasti vaan tuhahtanut, kääntänyt kylkeä ja itse nukkunut.

3.5.2015
pullan muru
pullan muru

Hyvin kirjoitettu!!!!!

3.5.2015
evestiina
evestiina

Pitkät vastaukset ei lähde. En jaksa yrittää.

3.4.2015
carata
carata

Ja tuokin lähti! Sensuuriko iski ilmeisesti ennen kuin sain edes viestiä lähetettyä.

3.4.2015
carata
carata

Siis joopa joo. Piti vastata pitkästi, mut tuli error ja sit kun kirjoitin lyhyesti ongelmani, tuon error, niin sehän toimi!!!

3.4.2015
carata
carata

Error

3.4.2015
carata
carata

Mä kun luin mitä ihmiset oli siitä jutusta kommentoinut ja siellä just valistusta että entäs toiste Päin niin siinä alkuperäisessä jutussa oliko joku blogi vai mikä lie mihin viitattiin niin oli maininta että asia on myös toisin.. 

Mutta siis totta että joskus nalkutetaan ihan tyhjästä ja vaaditaan vaan toiselta mutta kyllä myös on niitä miehiä jotka ei mistään välitä.. Ja toki myös on sitten naisia jotka pitää miestä ihan tossun alla.. 

Täällä tottakai enempi valitusta on miehistä,koska naiset pää osin kirjoittelee.. Ja tosiaan kaikille ei niitä aarteita ole siunaantunu 😔

Mutta tähän ketjuun voin sanoa että itsellä on maailman paras mies.. Toki välillä tulee eripuraa ja sanomista turhasta,mutta molemmat kunnioittaa toista ja muistaa kiittää toista olemassa olosta ja kaikesta mitä on perheen hyväksi tehny..

Mies siis muistuta että hän on herännyt aikasin töihin ja tuo rahaa kotiin vaan muistaa sen että en minäkään kotona laiskottele.. Ja minä vuorostani en valita ettei hän nouse yöllä vauvan kanssa vaan muistan että hänen pitää herätä aamulla aikasin eikä hänellä ole mahdollisuuksia päikkäreihin.. 

Eli pystyn vilpittömästi kehumaan miestäni enkä halua hänessä mitään muuttaa..

Tai no ehkä haluaisin mutta en mä halua elää minkään yli ihmisen kanssa jossa ei ole mitään vikaa.. 😝

3.4.2015
Vipe
Vipe

Sralla, kiitos! Teksti oli juuri se, miltä musta tuntuu! Mua kun ei haittais vaikka mies kävis kavereiden kanssa ulkona ja harrastais, JOS mäkin näin saisin joskus tehdä! Mutta en. Lisäks valehdellut menemisistä ja käyttänyt kaikki 3400€/kk palkan harrastuksiin koska laskuja ei kiinnosta maksaa. Raskauden jälkeen ei koskettanut edes kourien, mitä tekstissä luki. Joten pieleen meni ja pahasti. Mä arvostan sitä että toinen käy töissä, mutta oletan saavani myös arvostusta ollessani lapsien kanssa kotona. Enkä etenkään niin, että elän lapsien kanssa 450€/kk kun mies käyttää rahat miten sattuu ja sitten mun säästöistä maksellaan velkoja. Että kosketusta, aikaa, läheisyyttä. Kun sitä ei ole ja mies vaan harrastaa ja käy töissä ja kavereilla, niin kyllä teksti osuu juurikin naulan kantaan.

3.4.2015
carata
carata

No vastavuorosuus on miusta avainsana. Kyllä sitä kumppanii pitäs osata lukea sen verran että tietää millon toinen tarvii esim omaa rauhaa tai apua ja tukea. Mutta kuten täällä on monesti luettu niin se ei kaikille todellakaa mee niin, ja siinä kohtaa tuo jiin linkittämä teksti on kyllä enemmän ku paikallaan "herättäjänä".

3.4.2015
riu
riu

true... enpä oo ite tollee ikin ajatellu :D mies vaa valittaa et lopeta nalkutus mut en ees ite tajua mikä sen mielestä on nalkutusta ku miun mielestä ei mikään kun sanon vaa asiani :D

3.4.2015
Buga_
Buga_

up!

3.4.2015
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...