tirjantai taas täällä 😊

Mitäs mammoille tänään? 😊

31.3.2015
riu
riu

Tuvitus mulla on just toi Xperia z3 mutta tosiaan compactina koska se on muuten niin iso..

31.3.2015
Vipe
Vipe

Nyt se oli lähteny se lasku mun tililtä. Sille ei voi ite tehdä mitään. Yrittää kai uudelleen sit aina tietyin väliajoin. Tota lainahommaa tarttee tarkkailla. Oon kyl siitä pitäny huolen et katetta riittää aina siihen lainan maksuun. Mikä lie juttu. Jos ny kahteen kertaan ottaa sen miehen tililtä ni tarttee kysellä enemmän..

31.3.2015
tennari
tennari

Tennari, kokeile poistaa se lasku ja laita uudelleen. Meillä kylläkin myös sillai, et laina menee 9.pv ja jos silloin ei ole katetta, niin yrittää vasta parin päivän päästä uudelleen. Mut hassuahan toi on, jos tänään eräpäivä ja kuitenkin rahaa on. Jollei se ole jo aamuyöstä yrittänyt maksaa laskua ja tili tullut vasta aamusta?

31.3.2015
carata
carata

Riu, olo on kieltämättä kamala. En tajua miten voikaan olla nivuset ja häpyluu niin kipeänä, kun ei ole aiemmissa raskauksissakaan edes lopussa ollut kipuja! Vaikka siis pääkin on ollut kiinnittynyt ja oltu pää alaspäin 😔 Ihan kauhulla odotan sitä loppu raskautta, et mitkä olit silloin on, kun nyt jo nämä...

31.3.2015
carata
carata

Mummy, ei tullut soittoa! ☺️

31.3.2015
carata
carata

mulle on pari opiskelijaa sattunut matkan varrelle eikä.oo ollu mitään pahaa ssnottavaa. 😊

31.3.2015
tennari
tennari

Hah. Tuun sit torstaina kertoo miten vielä innostaa treenaaminen. Sillo ku viime kesänä aloitin ni seuraavana päivänä toivoin et olis saanu olla koko päivän peiton alla. Jopa kyljen kääntäminen sattui niin prrkuleesti. 😂 Noh, kunhan siitä ensi kertojen hakatusta olotilasta pääsee eroon ni se rupee kiinnostaaki enempi sit. Pyysin siskon huomiselle samoihin harkkoihin ni ei voi perua lähtöänsä. 😀

Mulla vaaka näyttää + 5 kiloo lähtöpainoon.. En edes viiti pahoittaa mieltäni yrittämällä kiskoa noita vanhoja housuja jalkaani..

Nii, ja ukkokin kai sekasin, ehdotteli yks päivä et josko mentäs kesällä kihloihin kuntulee 10 v täyteen.. 😄 Nyt on sit kauhia paniikki ettiä jotain kivaa sormusta.. Millasii sormuksia teil on mammat ja mistä ootte niitä hankkineet? 😊

31.3.2015
tennari
tennari

vai savumerkkejä :D niitä on kuule tänään näkyny joka Paikassa mihin meen. . jopa tuolla puusepän pihalla mistä purua haettiin. . tennarille treeni-intoa! Mä oon tähän jo kerran uudet akun hankkinu eikä auttanut mitään. . periaatteessa tuossa kellarissa olis kuukauden hommat ihan maksimissaan mut ei uskalla mitään sanoa kun tässä on niin monesta kiinni aina lapsen hoidosta alkaen. . mummylle jaksamista miehen kanssa! Joskus se tauko on ihan paikallaan. .

31.3.2015
teeko
teeko

Ai niin, teeko. Ilmoittele jollain savumerkillä vaikka kun oot tulossa :D Kahtotaan jos mie huomenna aamupäivästä saisin tätä meidän katastrofialuetta vähän siistittyä :D

31.3.2015
misukka
misukka

tennari, se katetta odottava selittyy sillä et jos laskut on vaikka ajettu yhdeltä yöllä ja palkkas on tullu tilille kolmelta ni silloin yhden aikaan ei ole ollut katetta kun laskuja ajettu. Ne ajaa sen uudestaan huomenna aamusta.

Toivottavasti eivät isännykseltä vie lainan lyhennyksiä tuplasti. Minnuu aina jaksaa säikäyttää kun kahtoo tilitapahtumat ja sieltä on lyhennykset menneet mutta erääntyvissä lukkee vielä jotta "käsittelyssä".

Mulla vaaka näytti jo 2 viikkoa sitten77 kiloa eli +4kg lähtöpainoon. Ja nyt se jumittaa siinä samassa edelleen. Tai no kun äsken syötiin ni näytti 78kg :/ Meinaakohan nuo muutamat kurjat kilot jäädä oikein riesaksi asti...

Mut siitä täytyy olla tyytyväinen että oon jo 2 viikkoa mahtunu omiin pöksyihini :)

Ja miekii ihmettelen, että kuin tuo vaavi on jo melkein kuukauden ikään ehtiny. Ei saa noin nopsaan aika mennä kun tuon vihdoin sai syliin.

31.3.2015
misukka
misukka

päiviä :)

riu se vaan sitkeesti panttaa sitä vauvaansa :)

mua ärsyttää mies ihan kybällä just nyt, hitto että se osaa olla ärsyttävä, lapsellinen pikkusielu. Ja tietysti olen aivan samanlainen takaisin mikä ärsyttää itseäkin mut hitto vie millä muulla se oppii olemaan ihmisiksi. Onneks pääsee pääsiäiseksi pois, jos pieni hengähdystauko tekis hyvää. Ja toivottavasti se mies pääsis pian jo takas töihin, luulen et tuo kotonaolo käy sen hermoille.

teeko, mulla oli aikaisemmin S3 mini ja akku kun hiipu, ni ostin uuden ja toimi taas moitteettomasti. Makso muistaakseni 15e et ennemmin ostaa uuden akun ku puhelimen ;) siitä meni sit vaan ihmeellisesti näyttö rikki, ni joutusin vaihtaan, mut joku galaxy mulla tais nyttenkin olla, kun mahdollisimman samanlaisen halusin. Tytölle täytyis katsoa uus puhelin, kun sillä temppuilee se oma, hukkaa välillä sim-kortin ja sit löytää sen taas, epäluotettava vehje. Hällä on nyt ollut Nokian vanhan mallinen Asha, mutta sellaista ei enää mun mielestä saa, ne on kaikki niitä uusia neliönmallisia ja ne on ihan #%¤" ainakin mutsin mukaan.

carata ei vissiin saanut sitä soittoa eilen eli ei laivatuliaisia?

tennarille tsemppiä ja iloa treenaukseen :)

31.3.2015
Mummy83
Mummy83

Tännää on viikkoja 40+4, että kommeesti jo yliajalla. Viikon päästä ois ultra jossa sitten määrätään käynnistyspäivä. Iiiiiikkkk!!!!! Miulla oli edellisen lapsen käynnistyksen yhteydessä joku saksalainen nuori mies harjoittelijana, se vissiin oli valmistumassa ihan gynekologiksi. Vaan arka se oli sekin :D Oli hauska kun kätilö näytti sille miten sydänääniä kuunnellaan sellaisella torvella. Eli ei doblerilla vaan pienellä käyrällä metallitorvella :D Tuo tän päivänen harjoittelija kun oli vaihto-oppilas niin ne on viikon harjoitteluissa pitkin ja poikin, äitiys- ja lastenneuvolassa, hoivakodissa, päihdekuntoutuksessa jne. Hienoa tuvitus kun pääsit näyttämään harjoittelijalle koko skaalan raskausajan ongelmia :D Mie taisin antaa aika päinvastaisen esimerkin, kun se oma täti vieläkin ihmetteli miun hyvää vointia :D

Nki aika hurjalle kuulostaa siun miehen hammaslääkärireissut. Toivottavasti se antibiootti ja särkylääkkeet auttaa!

31.3.2015
riu
riu

Tennarille intoa treenaamiseen :) Mie voisin ottaa kanssa pari annosta tuota innostusta sitten tuossa jonkun ajan päästä :D Aika kummia taitaa se teijän verkkopankki nyt näyttää, mites se tuolleen?

31.3.2015
riu
riu

Hahhaha tuvitus laitto sitten ihan kunnon tsempit :D Oikein kuulin tuon biitin päässäni :DDDD Ja mie oon kanssa nokia-uskollinen, nyt on lumia käytössä ja tykkään tosi paljon. Toimiikin paremmin ku isimiehen samsung, ja sekin käyttää mieluummin miun puhelinta moneen asiaan :)

Hani semmonen pieni moka sitten laskunmaksussa X) No onneksi ei mitään täysin peruuttamatonta, kurjaa tietty just ku on pitkät pyhät. Mutta onneksi rahat riitti ruokaan ja vielä bensaankii :) Ja oot oikeessa tuosta bensanhinnasta, nyt on taas noussut ihan hurjasti!

Vipe hyvä että siullakii on välillä päivä jossa ei oo suurempia suunnitelmia :)

Srallalle kivaa työ- ja koulupäivää! Kohtahan niitä ensimmäisiä tuloksia kirjoituksista alkaa varmaan tulemaan... Tai siis ainakii että mimmosena ne läksi :)

Harmi kun tuo misukan jo noin iso (missä ihmeen välissä muka, kysynpähän vaan?????) vauva ei oikein noista yöunista perusta. Hyvä kuitenkii että saat tehtyy samalla jotakii, ettei tarvii ihan sohvaperunana olla. Hauskasta sattu teille nuo ristiäiset kyllä samalle päivälle :)

Teeko onko siellä kellarissa vielä kovin paljon hommia jälellä? Ossaatko arvioida milloin saatte ottaa sen jo käyttöön?

Voi carataa kun se on noin kippeenä, muutenkii on hommaa ihan tarpeeksi niin sitten jos ei kärsi oikein ees liikkua. Höh. Onhan sillä miehellä pääsiäisen pyhät kuitenkii vappaata?

Mie kävin siellä neuvolassa ja siellä oli semmonen nuori portugalilainen harjoittelijapoika. On se hyvä ettei vauva ollut vielä syntynyt ;) Tosin jos vauva ois jo syntynyt niin sittenhän se ois tullu meille :D Noo kuitenkii kiva käynti, oikein kiva :D Täti tietty punnihti eka ja mittaili verenpaineet, sitten mittasi sf-mitan ja tunnusteli vauvan. Sitten se sano pojalle että pese vaan kädet ja tuu kokeilemaan. Poika rukka :D Se oli jotenkii niin arka, eikä uskaltanut paljoo kokeilla että onko vauva miten kiinnittynyt :D Mutta hienosti se sydänäänet löysi vaikka ne on istukan takana niin piilossa. En saanu uutta neuvola-aikaa enää, soittelen sitten tuolle tätille kunhan kotiudutaan vauvan kanssa niin se tulee käymään :) Sitten humputeltiin isukin kanssa kaupungilla :D Täällä lopettaa yksi kirjakauppa, mikä on todella sääli. Mutta siellä on kaikki tuotteet -80 % niin pakkohan siellä oli käyvä... :D Ja sitten ruokakauppaa ja sen sellasta, pärjätään nyt taas pari päivää eteenpäin :) KOuluhommat ei vaan oo editynyt moneen päivään, enkä tänäänkään kyllä aio tehä yhtään mitään niitten eteen :D

31.3.2015
riu
riu

Tänään kävin ostaa itelle reenihousut ja repun. Repun ihan siks et pääsee pyörällä harkkoihin ku lumet lähtee (kuka hakee mut sieltä kotiin sit ku jalat ei kanna tunnin jälkeen?!) Huomenna se sit alkaa. Kunnon harjoittelu.. Kääk. Olo on ku norsulla ni oikein pelottaa et kuin muijan käy. 😂

Siskolta ostin sille isoksi jääneet reenipökät kans (on kahdet nyt).. Ne oli mulle kyl sellaset aika tiukat.. Jokainen läski näkyy.. Noh, niis ku kattoo itteään peilistä ni muistaa miks sinne menee harjottelee. 😂 Paitoja ostan sit ku tää epämääräinen etureppu on pienentynyt niin et voi ostaa "oikeen kokosia" paitoja..

Tavoitteena päästä täs kuukauden sisällä eroon äitiyshousuista.. 😊

Mut tänään sit kaupassakäyntiä ja kotihommia. Ulkona ku tuulee niin et tukka lähtee.. 😕

Ja aika jännä näin tilipäivänä. Tilillä seisoo palkka kokonaisuudessaan mut yhdessä laskussa lukee et "odottaa katetta tilille".. Eräpäivä siis tänään. Jo on ihme jos ei satasen lskua koko tilistä voi ottaa. Mikähän ihme tuo on? Vai montako miljoonaa sitä tilillä pitää olla et satasen laskun saa maksettua? Ihmettelenpähän vaan.. Nii ja miehellä näyttää verkkopankissa et lainanlyhennystä oltas velottamassa tuplasti..? Ihme juttuja. Tarttee huomenna soitella pankkiin jos vielä on tolleen..

31.3.2015
tennari
tennari

Heh. Ja minä luin caratan tekstiä riun tekstinä.

Mä olin tytön kanssa perhekerhossa. Siellä oli pääsiäisaskartelua. No, meijän tyttö leikki toisella puolella.

31.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hengissä ollaan. Nyt taas monen supistelemattoman yön jälkeen supisteli koko yön kuin viimeistä päivää. Häpyluu ja nivuset taas kipeinä, samoin selkä. Jonkun verran sain onneksi nukuttua, mutta raastavaa nyt kävely ja lapsien pienikin nostelu. Mieskin joutui vielä jäämään ylitöihin. Äsken vetäsin hyvät pihvit ja salaatin, nyt on masu täynnä. Jälkkäriks mitäpä muuta kuin suklaata. Vatsassa tuntuu olevan ilmaa vaikka muille jakaa 😔 Harmillista tässä on vielä se, ettei ei tule mistään päästä pihalle. Tuntuu että närästäis, mutta toisaalta ei. Sekavia tuntemuksia kaikin puolin. Vaikka voihan tuo masu olla hellänä suppareista jotka muuten kovetti vatsan! Onneksi jo 9.pv selviää onko auettu lisää. Ja huomenna on se neurologian aika tästä mun päästä. Saas nähdä mitä ne sanoo...😬

31.3.2015
carata
carata

päivää! Mä vieläkin misukka arvon meidän treffipäivää.. tipihiille tuvituksen tahtiin tsemppiä! :D tuvitukselle jaksamista! Mun ystävällä on todella allerginen pullovauva ja niillä kesti muutama kuukausi löytää sopiva korvike :( Vaihda riu ny ihmeessä osoite päiväohjelmaan nwuvolan sijaan synnärille! MUa väsyttää. On niin turhauttavaa kun ei oo aurinkoa näkynyt tänä vuonna oikein niin ei tuo kevät fiilis pääse esiin. . Aamulla kävin taas vähän laatoittaa kellarissa kun miehet nukku ja nyt mä tulin tallille. iltapäivällä käydään hakemassa purua niin päätin vaihtaa päiväjärjestystä.. Niin juu ja noista puhelimista. . Mä oon muuten tykännyt tästä mun samsung galaxy s 3.sta mutta tuo akku on ihan surkea. . Lumia ukolla oli ihan surkea. akku tosin kesti paremmin. Nyt sillä on sony ja se on kyllä kaikin puolin ollut Todella toimiva ja hyvä! akkukin kestää vaikka tuo paljon pelaa ja nettiä selailee.

31.3.2015
teeko
teeko

Päivää

tipihiille toivotaan kesätöitä. Peukut pystyssä.

Hitto miekii repesin tuolle tuvituksen käkille :) Etenki ku luin kommentit takaperin ja osu tuo srallan mc koppis-kommentti silmiin enkä sit päässy siitä enää yli enkä ympäri :D

Mie oon käyny kyl lukemassa juttuja mut toi hiton mobiili on edelleen pakolla kännyssä päällä ni mie en jaksa sen kanssa taistella ko se ei vaan futaa. Nyt taas pikaisesti läppärillä pyörähtämässä.

Kiva kuulla, että riulla suppailee. Eikös ole ihan kiva kokemus sekin ettei aina tarvihe vaan ootella sinne 2 viikkoa yli ilman oirettakaan synnytyksestä? Tosin tuolla on ikävä vaikutus et ruppee oikeasti oottamaan et pääsiskö sittenkii aikasemmin tositoimiin. Ihmeesti ne nyt antaa siun mennä sittenkii reilusti yliajalle. Eikö ne uhannu että lasketun tietämissä käynnistelevät? Ja kuinka napakkaan se siulla suppailee? Ihan kevyttä vai jopa ihan kunnollistakii väliin?

Meitin vaavi ei oikein tykkää tuosta nukkumisesta :/ Vieläkään. Yöllä 00-05 hulinoidaan, sit voi nukkua puolitoista tuntia ja sit hengaillaan taas hereillä. Nyt se on pari tuntia torkkunu mun käsivarrella mut heti jos meinaa muualle siirtää ni herää. Ihan samanmoinen siis ku esikko aikanaan, ellei vähän hankalampi. Tosin tämän mie oon totuttanu siihen, et voin kuitenki liikkua ettei tarvihe jumahtaa ihan täysin sohvannurkkaan. Ko ei semmoseen oikein pystykään ku on tuo isompi tässä pörräämässä. Ja pittää kuitenkii sille ruokaa laittaa jne.

Herttinen, nyt on kyl maailmankirjat sekasin! Tuo vaavi on nukkunu vartin rattaissa :-O Nukkuiskohan se sen verran pitkään et ehtis jopa syödä...

Tuo tyyppi on huomenna 4 viikkoa. Vähänkö toi aika nyt juoksee ku raskaus tuntu kolmelta vuodelta kun vaan päivä kerrallaan päkisteli sen kauheuden läpi.

Viime viikolla varattiin pappikin ja ristiäiset. Eilen törmäsin yhteen tuttuun kaupassa ja niillä on ristiäiset samana päivänä :D kuinkas sattuikaan. Sen la oli 5 päivää mun jälkeen, vauva syntyi 4 päivää meidän vaavin jälkeen (vaikka uhkas syntyä ennen, siitäki mie täällä silloin tuskailin et ne saa vaavin ennen minnuu vaikka la miun jälkeen) ja nyt ristiäiset samana päivänä, meillä klo 16 niillä klo 12 :D

Isompien poitsujen syndet juhlitaan samalla. Kutsut pitäis saada laitettua matkaan :D Vaikka onhan tässä melkein 3 viikkoa bileisiin.

Ja vaavin kädet ja jalat miun on pitäny joko skannata tai maalata tuohon vauvakirjaan (jonka sain hankittua sentäs viikon sisällä syntymästä) jo 3 viikon ajan mutta en ole saanut aikaiseksi.

Tuolla on muuten meidän perheen lapseksi pienet jalat. Vaikka synnärillä kattoivat et on ihan reilun kokoiset ni tähän perheeseen pienet. Meni jopa kokoa 15 olevat vauvasukat jalkaan. Ei noille muille ole mahtunut.

31.3.2015
misukka
misukka

Sralla mulle tuli kanssa siihe just tollainen MC koppakuoriais rytmi 😂 kun se vaikutti just siltä että on joku kesätyö räppi 😄

Tuvitus mulla oli ennen lumia.. Tykkäsin kyllä en tosin muista mikä kun niitä on sata eri lajia mutta kuitenkin mutta koska itkuhälytin sopi melkeinpä kaikkiin muihin paitsi juuri tuohon lumiaan niin olkoon vaihto edessä.. No Samsung ei käyny mielessäkään koska olin miehelle vannonut että mä en Nokialaista samsungiin Vaihda.. No nyt jo jouduin nielee ja vaihtaa Nokian pois vaikka koskaan ei ole muuta ollut.. Vaihdoin sitten Sonyyn.. On kans Android pohjanen ja vedenpitäviä kaiketi kaikki ja akun kesto kuulemma samsungia parempi.. Ja kamera on hyvä ja 'järkkärin ominaisuuksia" vaikka eihän toki kännykän kamera koskaan millekään järkkärille vertoja vedä.. Mutta on kyllä hyvä.. Ja kun otin siis compactin Joka on sama kuin samsungilla on ne minit,niin ei ole mikään järkky iso..  Oon tykännyt kyllä tähän asti ainakin 😊

31.3.2015
Vipe
Vipe

hahha xD tuvituksella karkas runosuoli ihan hallitsemattomasti xDD

ei hitto...  mulla ei tällä haava taida olla mitään sanottavaa mihinkään. mukavaa päivää mammoille:)

31.3.2015
Blanco
Blanco

Niin ja se oma päivä.. No eipä siinä paljon kerrottavaa Elikkäs ainoa suunnitelma on illan sauna.. Muuten ihan perus pyykkäystä ja jos siivoiskin ja katsotaan nyt mitä keksitään..

31.3.2015
Vipe
Vipe

Tuvitus 😂eipä tässä kai tarvi tipihiille enää muiden kesätyöpaikkaa toivoa 😝

Ihanaa että olette nukkuneet pitkään mutta varmasti kurjaa ja raskasta tuo vauvan allergia juttu.. 

Niin ja riulla on väärä suunta jos on neuvolaan menossa eikä synnyttää 😜 pistähän jo toimeksi ettei tarvi täällä miettiä ja odotella 😂

Hani,toivottavasti bensa riittää ja selviämistä tiistaihin saakka 👍

Ja Tuvitukselle vielä että vaikka toi lopulta nauratti niin ekana tuli että ei helkatti mitä tää nyt tilettää kun on pelkkää valkoista eikä tule tekstit näkyviin,sitten meni hermo ja selasin vielä alas päin ja tuli tekstiä ja mietin että miks ei väliin tullu kunnes huomasin että Tuvituksella on ollut jotai. Omaa kivaa kirjoittaessaan 😂

31.3.2015
Vipe
Vipe

Taisit tipihii vähän ennakoida 😃 Toivottavasti saat kesätöitä!0

31.3.2015
riu
riu

Meillä täällä tupruttaa lunta ihan reilusti. Lokakuussa sitä ois tämmösellä kelillä ihan onnentippa pöksyssä, mutta tälleen puolisen vuotta myöhemmin ei ihan vastaavaan onnentunteeseen pääse 😃 No ei nuo lumet ikuisesti ole, toivottavasti x) Miulla ois tännään aamupäivällä neuvola, se täti varmaan yllättyy nähdessään miut kun molemmat veikattiin että synnytys ois käynnistetty jo eilen. Vaan kun ei 😃 Tännään jatkuu myös projekti 'koti valmiiksi vauvalle' ja kahtoo mitä muuta ennättää lisäksi. Nuo Kelan hakemukset ois ainakin syytä laittaa valmiiksi ettei poika jää ilman vammaistukea ja terapiaa 😊

31.3.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...