alkuraskaus ja vuoto

Hei liberolaiset. Toivoisin kokemuksianne. Olen raskaana aivan alussa, rv5, ja vuotoa on tullut nyt viikon ajan. Välillä ruskeaa tuhrua ja välillä hulahtaa ihan kirkkaan punaista. Ultrassa lääkäri sanoi ettei tule kohdusta (ultrattiin vajaa viikko sitten) ja kaikinpuolin näytti normaalilta raskaudelta. Huoli kuitenki vaan kasvaa päivä päivältä, sillä vuoto ei ole muuttunut mihinkään suuntaan ja edelleen sitä tulee. Kipuja ei ole. Voiko raskaudessa olla ns "valemenkkoja"? Kiitos jos jaksatte auttaa :)

24.3.2015
judetsi
judetsi

En tiedä ihan alkuraskauden keskenmenosta mutta ainakin tolla 10+5 viikoilla sitä ei voinut olla huomaamatta.. Verta tuli niin paljon ettei pystyny pöntön ja suihkun väliä siirtyy ilman että oli lattia veressä ja siinä meillä siis ehkä 2-3 askelta väliä.. Ja se kyllä teki kipeää varmaan kipeämpää kun synnytys ja aina välillä tuli sellainen ponnistus olo jolloin tuli isompia hyytymiä. Hyi,kamalaa edes muistella sitä..

Mutt toivon sydämestäni että sulla ois vaan jotkut valekuukautiset tai istukka kohdun suulla tai ihan mitä vaan kunhan vauva ois kunnossa 💞

25.3.2015
Vipe
Vipe

Uusi ultra on varattuna ensi viikolle, en usko että ainakaan kunnallinen ottaa näillä oireilla uudestaan sisään. Alan luopua jo toivosta sillä vuoto on ollut tosi runsasta kaksi päivää. Mitään kipuja ei ole, mutta voisikohan keskenmeno olla kivuton?

25.3.2015
judetsi
judetsi

Uusi ultra on varattuna ensi viikolle, en usko että ainakaan kunnallinen ottaa näillä oireilla uudestaan sisään. Alan luopua jo toivosta sillä vuoto on ollut tosi runsasta kaksi päivää. Mitään kipuja ei ole, mutta voisikohan keskenmeno olla kivuton?

25.3.2015
judetsi
judetsi

Yksivaihtoehto on myös että istukka on kohdunsuulla..

Mulla alkoi tuhruttelu vuoto viikolla 6 ja ei siis ollut juurikaan isoa vuotoa,lähinnä ruskeaa tuhruttelua ja pyyhkiessä verta. Sitä ei suostuttu ultraan koska se "voi olla normaalia" ja "jos on keskenmeno niin se on voi voi,se on kuitenkin ihan yleistä" no 10+5 meni kesken,mutta en tiedä oliko ollut kuollut jo tuosta viikosta 6 vai oliko se lopun alkua.. 

No seuraava raskaus siitä niin samoilla viikoilla alkoi samainen tuhruttelu ja vahingosta viisastuneena menin yksityiselle ultraan etten ainakaan jälleen monta viikkoa odottelen epätietoisena keskenmenoa.. Siellä kaikki hyvin.. Ja kävin vielä uudestaan viikolla 8-9 ja siellä edelleen kaikki hyvin ja ultraaja sanoi että enää on epätodennäköistä että mitään käy,kun kaikki noilla viikoilla normaalisti (viikko 7 on kaikista riskialttein) no hetken Vuotokin oli pois kunnes alkoi jälleen tuhrutella ja menin jälleen ultraan jossa kaikki hyvin edelleen ja epäili että istukka ois kohdun suulla mutta ei näkynyt kunnolla vielä silloin.. 

No sitten "oikeassa" ultrassa viikolla 13 sanottiin että istukka ei ole kohdunsuulla mutta ihan siinä reunalla eli ilmeisesti vuoto oli siitä että istukka oli siirtynyt hiljalleen kohdun suulta koska vuoto loppui johkin 11-12 viikoille..

Ja tästä siis terve poika syntyi..

Eli valitettavasti voi tarkoittaa kumpaa vaan.. Voi olla merkki tulevasta keskenmenosta tai sitten voi olla normaalia.. Itse kävisin ton seiska viikon jälkeen vielä ultrassa jossain noin 8 viikolla niin saisi mielen rauhan.. Mut otettiin ainakin yksityisellä hyvin vastaan ja kai se vähän sääli mua kun joka kerta oli halvempi.. Eka otti ihan normi maksun ja seuraavasta jo antoi alennusta ja kolmas oli puoli Ilmainen..

25.3.2015
Vipe
Vipe

Mulla oli tuollaista vuotoa n.viikon ja si tuli keskenmeno ja rajumpi vuoto. Viikkoja en tiedä, paljonko oli takana mutta varhainen km se oli.

25.3.2015
Tarvti87
Tarvti87

Mä taas oisin veikannu hematoomaa..

24.3.2015
HK1982
HK1982
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...