LAUANTAI HUOMENTA!

Mitäs muiden päivään?

21.3.2015
Vipe
Vipe

Huh huh.. Onhan nyt ollut päivä taas. .. On kyllä laatotukset hyvällä mallilla :D mut poika haluaa vaan isin kanssa olla eikä olis kotiin tullut vielä. :( odotan kyllä kovasti vuoroa et saan sulkea tuon syliin♥ paranemista blanco ja nki! misukalle hyviä unia! :) tsemppiä kipeiden ja kiukuttelevien lasten/ miesten ja poikaystävien kanssa!

21.3.2015
teeko
teeko

misukallahan kuulostaa olevan kiva päivä kun jokainen nurkka kitisee omiaan;)

mie oon kipee. tosi kipee. kävin torstaina antamassa nieluviljelyn, mutta nyt alan epäilemään että angiinan sijaan tää onkin nyt jatkanut matkaansa keuhkoihin. olo on täsmälleen sama kuin niillä kerroilla kun oon sairastanut keuhkokuumeen kuumeettomana.  oon jaksanut tasan puoltoista tuntia kerrallaan nyt olla ylhäällä, sitten on pitänyt vajota taas sänkyyn ja ladata unilla pari tuntia.  lihakset on väsyneet, ei jaksais pöntölläkään istua, saati seistä tai tehä mitään.  onneksi ruoat on hoidettu jo ja pyykit, tiskit ja suuremmat siivoukset. jos jaksaisin vielä imuroida niin voisin hyvällä omallatunnolla korista sängyssä loppuillan.

haluan huomenna lääkäriin.

21.3.2015
Blanco
Blanco

Täällä kans vinku, vonku, valitus ja kitinä. Isommat tapellu koko päivän. Ja ku isännys lähti käymään kaupassa ni ideoi et ottaa jomman kumman kiukkuliisan mukaansa. Totesin et ota isompi et jos vaikka sille löytyis kumpparit.

Isompi siitä vollottamaan, et hän ei haluu kauppaan ja pienempi sitä ettei pääse kauppaan.

Vaavi ollu lähestulkoon ihmisiksi. Mitä nyt välillä huutanut unta vastaan ja välillä mahaa.

Hetken jaksoi olla lelukaaren alla että mä sain MLLn laskut maksettua. Enää olis oma laskunippu oottamassa käsittelyä.

Vaavi taas tissillä hakemassa unimaitoa ja maitotilttiä.

21.3.2015
misukka
misukka

aamusta pakannu taas pari laatikkoa tavaroita ku muutto päivä lähestyy kovaa vauhtia. nyt poika päiväunilla ja äiti samalla hiukka köllöttelee sängyssä. illalla mennää sairaalaa kattomaa pojan ensimmäistä serkkua joka synty eilen myöhää illalla :)

21.3.2015
zennaes
zennaes

Meillä herättiin 8, mies oli tosin jo aikaisemmin ylhäällä vakaamassa pyörää. Nyt on aamupalat syöty, sängyt pedattu, kaikilla päivävaatteet, ruoka tulilla ja mikä parasta, siivottu. Lähinnä imuroitu, mutta sekin teki jo paljon. Ja tietty siis kaikki tavarat taas suht paikoillaan 🙈 Yöllä supisteli muutaman kerran, mutta aika hyvä yö silti. Sängyssä oli jo klo 21 ja tosiaan sain nukkua 8. Muutaman kerran kävin antamassa pojalle tutin, mutta aika hyvä siis. Uunissa tosiaan on nyt herkkusieniä aurajuustolla täytettynä ja pekoniin käärittynä, sekä täytettyjä paprikoita. Myös parsaa pekoniin käärittynä. Piti grillata, mutta mies joutuikin lähtemään käymään töissä 😔

21.3.2015
carata
carata

Teekolle hali. Nää on just näitä ku ekoja kertoja on lapsi pois kotoota ni äippä murehtii ja ikävöi. Ens kerralla sujuu sit jo helpommin siullakii.

21.3.2015
misukka
misukka

Huomenet

Viime yö meni taas hyväntekeväisyyteen. Vauveli söi 1,5-2 tunnin välein pitkin yötä ja viidestä seiskaan käytännössä valvottiin kun piti vaippaa vaihtaa (virkistyy vaikka pimeässä yrittäis vaihtaa) ja sit huudeltiinkin masukippuroita.

Ukon veli tulee vaimoineen käymään tänään tässä aamupäivästä. Tulevat vaavia ihmettelemään.

Hieman hämmentävää kun ne on tässä käyneet kai kerran viimeisen 5 vuoden aikana.

Tälle päivälle ei muita suunnitelmia.

Eilen mulla jäi puhelin kotiin kun kävin nopsaan kylillä pyörähtämässä. Ukko ei vastannu vieraaseen numeroon, mä katoin et se oli sieltä huollosta. Kolme minsaa sen soitosta soittelin takasin päin ni ei vastannu. Kait se sit maanantaina soittelee mulle päin autosta.

21.3.2015
misukka
misukka

Huomenta! Mun tarvis varmaan käydä syömässä Aamupala Ja lähetä laatoitta. Mä heräsin n. 5krt yöllä kun poika tuli mun uuniin :( mut se nukku siellä papalla :) nyt tuntuu vaan pahalta kun mä nään sen vasta illalla. Tämän siitä saa kun poika ei suostu olemaan kuin kotona niin sen kerran kun on mielellään isovanhemmillaan, äiti täällä itkeä tihrustaa :(

21.3.2015
teeko
teeko

Täällä jälleen varhainen uinti aamu.. Oltiin myöhäsemmässä ryhmässä muttei ollut hyvä koska vauva päätti juuri silloin että ei ota aamupäivän torkkujaan joten oli jo uinnissa ihan väsy,joten aamuryhmä lasten kannalta parempi vaikka itse vois nukkua pidempään 😄

Sitten tänään menen pikkuveljen vaimon joillekin kynttilä kutsuille,tosi tarkasti tiedän mihin olen menossa,mutta tiedän ajan ja paikan se on kai tärkein 😝

Ja illalla sauna.. Siinäpä se on lauantai päivä taas täynnä ohjelmaa..

21.3.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...