Milloin ensimmäiseen ultraan?

Heipä hei. Toinen raskaus olis menossa ja laskettu aika marraskuussa. Huomenna alkaa viikot 7+0 ja tässä mietinkin kohta ajankohtaisena olevaa ensimmäistä ultra aikaa. Suositushan on, että se tehtäisiin viikoilla 10-13, mutta mihin tuohon väliin se kannattaisi varata? tietenkin kiinnostaisi varata se heti rv10, mutta näkyykö silloin jo mahdolliset "ongelmat" vauvan kehityksessä? En muista yhtään milloin ensimmäisessä raskaudessa kävin ensimmäisessä ultrassa, enkä edes tiedä onko sill väliä käykö viikolla 10 vai viikolla 12 siellä ultrassa...

17.3.2015
judetsi
judetsi

Täällä meilläkin monessa neuvolassa ei ole ultraa, eli ensimmäinen ultra on sitten vasta se rv12-13 oleva np-ultra. Ja aika täytyy tosiaan varailla itse, joten jos ei ole ajoissa asialla, niin saattaa saada jonkun ihan surkean ajan.

Mutta mulla on kyllä ultrattu tässäkin raskaudessa rv9, koska määriteltiin raskauden kesto. Mulla kun ei ollut mitään käsitystä siitä, kun edelliset menkat on ollut 2011 joulukuussa ja sen jälkeen ollut joko raskaana tai imettänyt :)

17.3.2015
carata
carata

Täällä varataan ultra itse mutta äippäpoli määrittelee milloin ne ottaa ultraan. Mulla ollut rv 12 tai jopa 13 tuo np-ultra. Ja ihan olen hyväksynyt sen ajan mitä ekana ehdottaneet.

17.3.2015
misukka
misukka

Meillä pitää itse soittaa,mutta ne sieltä katsoo että millä viikoilla ois hyvä ja meillä ne on siihen 12 viikolle antanut mutta mulla mennyt 13 viikolle koska viikolle 12 osuvat ajat ollut huonoja..

17.3.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...