Tiistaihuomenet

Arska paistaa joten aurinkoista huomenta!

17.3.2015
misukka
misukka

Nyt aloitukset ainakin tulee läpi, ja aika hyvin vastauksetkin.

17.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ei siitä maidottomasta haittaa ainakaan ole et jos susta siltä tuntuu niin mä ainakin aloittaisin. Meillä ainoa apu oli kans pelkkä maitohappobakteeri ja jekovit kun on öljytön d-vitsku..

17.3.2015
teeko
teeko

Voi huoh, kun tää puhelin korjaa noita sanoja. Josko tuosta tekstistä selvän sais 😂

17.3.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Misukka,
Meiän neiti itki ja itki ekat viikkonsa. Tarkkaakin omastaruokavaliodta ne iltaa tuottavat ja kofeiinipitoisetlin pois. Kokeilumielessä aloitettiin. Rela-tipat. Masuitkut hiljalleen helpotti, tiiä sitten mikä auttoi, mutta pääasia että helpotti. Aloitettiin vasta kk iässä D-vit. ja suosiolla ostinkin rela-D. Aloitin 1tippa päivässä viikon, 2 tippaa päivässä viikon jne ad 5 tippaapv. Ei tullut oikeastaan mitään vaivaa D-vitamiinista sitten. Ja edelleen on rela-D käytössä, mut kunhan puteli lopussa, niin siirrytään tablettiin. Mut ajattelun siitäkin etsiä version, kissapedon maitohappobakt. mukana.

Meil oli tänään muskari aamu. Muskarin jälkeen jäätiin pihalle nauttimaan hyvästä säästä 😊. Neiti unilla. Sain just makaronilaatikon uuniin. Iltaruoan jälkeen lähdetään pyörähtää miun vanhemmilla.

17.3.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Misukka, mä kyllä kokeilisin vähentää omasta ruokavaliosta kaikki pois mitkä aiheuttaa itsellekkin ilmaa (herneet, kaalit, ruisleipä jne) ja sitten ehkä vähentää maito ja viljatuotteita. Jos toimis, niin sitten karsisin vielä paremmin. 

Meillä tytön kanssa ei juurikaan ollut mitään masuvaivoja, paitsi ehkä se, että kakkaa sai joskus odottaa muutamankin päivän, mutta sekin tasottui, kun aloitettiin kiinteät.

Poika taas oli täysin erilainen. Eli herkkämahainen ja jotenkin tuntui, että välillä huusi koko päivänkin sen ilman takia. Yöt onneksi älysi nukkua. D vitamiini me aloitettiin neuvolan mukaan, mutta lopetettiin viikon päästä. Ne oli Devisol merkkiset tipat, joissa purkissa ilmapallo ja joku muu kuva :) Maha ei vaan kestänyt. Cuplaton ei toiminut missään vaiheessa, pahensi vain tilannetta. 

Aloitettiin sitten kuuriluontoisena maitohappobakteerit. Pelkkä maitohappobakteeri, ei sitä, missä on maitohappobakteeri ja D vitamiini. Toimi! Masuvaivat helpottui kuukauden kuurin jälkeen.

Sen jälkeen aloitettiin uudelleen D vitamiini, mutta tällä kertaa Jekovit, joka on kuulemma markkinoilla lähes parhain herkkävatsaisille. Siitä poika ei saanut masuvaivoja. 

Tuskaa toi on, kun lapsi huutaa selkeästi sen ilman takia :(

17.3.2015
carata
carata

Onhan noilla kahdella aikasemmallakin painoksella omat maito-ongelmansa joten miksi ei tälläkin. Huomenna on neuvola niin täytynee siellä kysäistä että pitäiskö mun kokeilla maidotonta itselleni. Että helppaisko se masuvaivoihin.

Röyhtäytys maidottelun jälkeen on aina pakollinen muuten pian karjutaan kun masussa kiertää. Harmi vaan, että ihan aina röyhyä ei saada ulos vaikka kuinka yritetään. Silloin saattaa myös puklata.

D-vitskut pitäis huomenissa alottaa mut ehkä suosiolla siirrän sitä jonkin verran.

Ja ainakin tuolla keskimmäisellä cuplaton vaan pahenti masuvaivoja.

17.3.2015
misukka
misukka

Nii mäki just aattelin et onpa mukavia ihmisiä ku jättävät selviytyy tollasesta vastasyntyneen kans. Ja mitä sit jos heillä meni sunnuntai pilalle, aattelivat sit pilata sulta vielä tiistai päivänki.?!

Sitäpaitsi ihmisiähän tässä kaikki vaan ollaan ja virheitä sattuu. Niin kauan kun kukaan ei kuole ni ei kai mitään haittaa? 😊

Me jätettiin d vitamiini tauolle ku rupes huutaa meidän neiti mahaansa. Nyt helpottanut niiltä osin.

Mä tulin jälkitarkastukseen ja jätin miehen selviytyy ihan keskenään koko porukan aamutoimista. 😉

17.3.2015
tennari
tennari

Kyllä ne on pöllöjä jos itse oot sanonut ettei ajatus kulje ja jättävät sut vastasyntyneen kanssa vastaamaan kassasta! voi herranen aika sentään :o jos sä oot aloittanut jo d-vit. ni jätä hetkeks vielä pois

17.3.2015
teeko
teeko

Huomenta! Toivottavasti päivä jatkuu paremmin teillä misukka :D Välillä on nuita hetkiä kun tuntuu, että kaikki kaatuu päälle, mutta sen jälkeen osaa taas arvostaa niitä toimivia hetkiä :D

Mä täällä ihmettelen tätä liberoa... miksi mun keskustelu ei tuu tohon etusivulle :0

17.3.2015
judetsi
judetsi

Toivottavasti muilla parempi fiilis kuin mulla.

Meillä oli hässäkkää kassojen täsmäysten kanssa viikonloppuna ja kuten arvelinkin syy oli minun. Yksi pieni virhe Excelissä aiheutti kauhean sotkun ja nyt on tehty erittäin selväksi että pilasin kaikilta talkoolaisilta sunnuntaipäivän. Turhaan!

Tosi mieltä ylentävä fiilis. Ehkä tekosyitä mut mä kyllä sanoin ettei mun ajatus kulje kunnolla. Silti vastuu jätettiin täysin mulle.

Sit toi vauveli kärsii mahavaivoista ja mun hermo ei kestä huutoa johon ei ole helpotusta. Oon niin väsynyt.

Viime yönä nukuttu ehkä 3 tuntia taas ja itketty silmät päästä.

Ja mua vituttaa kun noista kahdesta isännys ollu sen ekan viikon kotona synnytyksen jälkeen ja nyt se jätti mut selviytymään keskenään. Töissä ei ollu mitään oikeasti pakollista mut sinne oli vaan mentävä.

Täällä siis ihan paska äiti ja ihminen ylipäätään.

Kohta lähdetään tän katraan kanssa esikon astmakontrolliin. Minkähänlainen katastrofi me sillä saadaan aikaan.

17.3.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...