matkarattaat

Ollaan lähdössä reissuun keski-eurooppaan kesällä. Poika silloin siis 1v 10 kk. Millaisia kokemuksia matkarattaista? Itse olen tykästynyt gracoihin ulkonäön perusteella, mutta onko mistään kotoisin?

16.3.2015
ribery
ribery

Mulla oli hoitolapsella carenat joita työntelin useasti ja mä en kyllä voi niitä kehua ja enemmän tuttavapiirissä tuntuu olevan haukkuja kuin kehuja. Samanhintaiset ja muutekin kaltaiset kuin Carenat on Lastentarvikkeen myyvät Emmat. Niistä ei itsellä ole kokemusta.

18.3.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 10-month-old toddler

Okkei! :) Kiitos paljon, taidan käydä jossain liikkeessä "koeajelukierroksella". Kiitos paljon kaikille kokemuksista!

18.3.2015
ribery
ribery

Mukulakivillä en nyt ihan kamalasti noilla ole mennyt, mutta mitä nyt torilla käynyt, niin ei ole tökänneet tai jääneet kiinni ja ihan hyvin sinänsä ovat rullanneet sielläkin! :)

Takapainoisesta en tiedä, mutta kyllä mä aina vähän nostan niin, että etupyörät nousee. 

Mutta mä olen kyllä ollut tosi tyytyväinen Carenoihin. Ei ole menneet miksikään.

18.3.2015
carata
carata

Carenoita on näköjään Torissa myytävänä ihan pilvinpimein, eli taitaa olla suosittu merkki. Onko millaiset työntää mukulakivillä? Jossain keskustelupalstalla oli, että olisivat "jotenkin takapainoiset", eli on vaikea päästä kynnysten yli ja jalkakäytävältä tielle ja tieltä takaisin jalkakäytävälle yms. Onko Caratalla tälläisesta kokemusta? En minäkään ajatellut matkiksista maksaa aivan hulluja summia, kun eivät välttämättä ole käytössä kuin reissun ajan.

18.3.2015
ribery
ribery

Meillä Cittarista alennuksesta ostetut Carenat. Palvellut aika hyvin pari vuotta ja vastaa kyllä edelleenkin kuin uusia vaikka on koottu ja kasattu paljon. Kulkenut meillä jopa yhden talvenkin täysin autossa. Itse huomioin muutamia asioita, kuten kuinka hyvin menee kokoon ja kuinka pieneen tilaan. Heti toisena tuli, et saako miten makuuasentoon, kaikkia ei meinaan saa. Vyöt oli myös yks, joka meidän sirolla (pääsen kiemurtelemaan kaikista vöistä pois) oli ainakin tosi tärkeä. Eli jos mahdollista, niin 5 piste vyö joka muunneltavissa kolmeen. Lisäks kääntyvät, mutta lukittavissa olevat etupyörät. Ihan ehdottomat. Ja tavarakori. Tietenkin myös hinta! Mä en ainakaan meinaan yli 100€ matkoista maksais ja alennettuna nuo meidän perus näppärät, edellämainituilla ominaisuuksilla oli 45€ uutena. Alessa kylläkin, mutta oisko normaali ollut 55-60€.

17.3.2015
carata
carata

Mulla on peg peregon pliko minit enkä voi kun suositella. Tykkään ihan älyttömästi. Ostettiin esikoisen ollessa 1v. Myytiin pois kun kuopus oli vauva ja halusin vauvan kasvot itseeni päin. Työnneltyäni uusia rattaitani vuoden totesin että peregot oli paljon paremmat joten ostettiin samanlaiset peg peregon pliko minit mutta vaan eri väriset tällä kertaa.

Noissa on huippu helppo kasausmekanismi samoin kuin aukaisukin. Pysyvät kasattunu pystyssä. Kevyet kantaa ja on jopa kantokahvakin. Selkänoja menee melkein makuuasentoon. Kuomu suojaa hyvin. Jalkatuki on säädettävissä. Painoraja on 15kg mutta 19kg esikoinen mahtuu kyytiin eikä vielä rattaat ole hajonneet. Meillä kun ei ole autoa joten välillä tulee tilanteita joissa melkein 5vkin täytyy vaan saada kyytiin. Viimeksi käytiin päivystyksessä. Vanhat myin kaverille eikä niissä 4v aktiivisessä päivittäisessä käytössä talvia lukuunottamatta ole mitään vikaa.

Ainoat miinukset noissa nyt on että ovat sateenvarjorattaat eli yhdellä kädellä työntäminen ei pahimmalla mukulakivikadulla onnistu ainakaan suoraan. Alakoriin ei mahdu kauppakassia mutta 4tölkkiä maitoa kyllä.

17.3.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 10-month-old toddler

.

16.3.2015
ribery
ribery
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...