taas niitä lähipäivien ruokia :)

Jos pikkasen taas jaettaisiin tässä näitävruokia niin sais itekkiin ideoita :)

16.3.2015
riu
riu

LAUANTAINA Kanasalaattia (salaatteja/kaaleja/fetaa/tomaattia/kurkkua/kanaa/leipäkuutioita/keitettyjä munia/oliiveja/itse paahtoleivästä pannulla paahdettuja leipäkuutioita ja siemeniä). Lapsilla myös pinaattikeittoa keitetyillä munilla.

SUNNUNTAINA Perunamuusia, kalaa smetanalla ja paahdetulla sipulilla, keitettyjä kananmunia ja valkoviinikastike. Lautaselle pilkoin myös tomaattilohkoja ja kurkkua.

MAANANTAINA Kasvissosekeittoa (peruna/porkkana/kukkakaali/parsakaali/bataatti).

TIISTAINA Makaronilaatikko.

Loppu viikko pahasti auki ruokien suhteen. Ei tee mitään järkevää mieli ja tavallaan ei itsellä ole edes nälkä. Mutta jotain täytyy kuitenkin taikoa lapsille. Pakkasessa kaikkea kanasta jauhelihaan ja itse asiassa jopa joulusta jäänyttä täysin valmista karjalanpaistia, sen kun sulattais... Ja oli siellä muistaakseni hirven jauhelihaakin, jonka voisin tietenkin käyttää pienen naudan kanssa esim.lihapulliin.

17.3.2015
carata
carata

Tänään Broilerikiusausta :)

17.3.2015
simpura
simpura

Tuvitus, käy Pirkanmaan allergia-ja astmayhdistyksen sivuilla. Siellä on ruoka-asia vinkkejä. Siellä on ollut myös ruokaohjeita, maidottomia, kananmunattomia jne. ohjeita.

Samoin Erimenussa on ruokaohjeita huomioiden allergiat ja ylihrkkyydet.

16.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie sain inspiraation päivällä ja otin kanttarellia sulamaan. Illaksi siis kanttarellirisottoa :) Vaikkakin mie joudun sen tekemään täysjyväriisiin... mutta ennen sitäkii syö ku selkäänsä ottaa :D Iltapalaksi pienin sankari teki äitin avulla uuniohrapuuroa. Mustikkasoppaa sen kanssa niin avot! :)

16.3.2015
riu
riu

Laitoin vaan marinoituja possunsuikaleita, sipulia, paprikaa ja kermaa, haudutin kypsäksi :)

16.3.2015
simpura
simpura

Eilen syötiin hernekeittoa, tänään possukastiketta ja riisiä.

16.3.2015
simpura
simpura

Meillä oli eilen spagettia ha jauhelihakadtiketta, kun tyttö teki sen helpon uncle ben's-version. On se näppärä lapsi jo 😊 Huomenna on karjalanpaistia ja sienisalaattia namnam, miehen toiveesta. Tän päivän ruuasta ei oo puolestaan hajuakaan. Mikäs kiire tässä, vielä... 😃

16.3.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...