Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Syyskuun odottelijat -15

Aloitetaanpas meille nyt oma ketju :)

14.3.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Oi että :) synnytystä oli kestänyt reilu kolme tuntia ja ehtisin saada ilokaasua ja kohdunkaulaan puudutteen ja olin 6cm auki, kunnes vauvan sydänäänet oli todettu olevan liian matalaa tasoa, joten hätäsektio kutsui..

14.9.2015
lindajyranti
lindajyranti

Lindajyranti:
Meillä tyttö aika samankokoinen. 4,2kg ja 53cm.
Alateitse, ilokaasu+pudentaali.

13.9.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Meillä syntyi 8.9 hätäsektiolla poika 4320g 53cm ! vielä ollaan sairaalassa!

13.9.2015
lindajyranti
lindajyranti

Noin, nyt on tyttönen maailmassa. Eilen päivällä sai pungerrettua toisen maailmaan. :) JEE! 👍

11.9.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Huoh. Nyt loppusuora häämöttää...ja mä oon ainakin ihan LOPPU! 37+5 tänään. Musta tuntuu, että toi lapsi on tarrannu oikein kunnolla kiinni eikä tuu ulos!!! Kahtena päivänä kävelly 6km lenkit, kivat kivuliaat supparit tulee ja MENEE.
On otettava uus asenne: käynnistys viikolla 42. Eihän siihen oo ku 4 viikkoa :O

19.8.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Täällä olisi yks jolla on la 2.9 mutta ei kuulu facebookiin. Olisi kiva jonkun kanssa vaihdella kuulumisia yms. Laittakaa s posti osoitetta vaikka tulemaan niin otan yhteyttä :)

14.8.2015
janski92
janski92
14-month-old baby

Täällä olisi yks jolla on la 2.9 mutta ei kuulu facebookiin. Olisi kiva jonkun kanssa vaihdella kuulumisia yms. Laittakaa s posti osoitetta vaikka tulemaan niin otan yhteyttä :)

14.8.2015
janski92
janski92
14-month-old baby

Onko syyskuisilla oma ryhmä esim facessa missä olis aktiivisempaa keskustelua? kohta alkaa olla viikot joillain jo sellasia, että vois alkaa jotain kuulumaan ;)

2.8.2015
lindajyranti
lindajyranti

Valitettavasti vaatteet on menny jo

22.7.2015
Violasii
Violasii

mitäs tänne kuuluu?

16.7.2015
ninnup
ninnup

Violasii onko vaatteita vielä myynnissä mitä kaikkee siihen kuuluu?

15.7.2015
Jassan
Jassan
22 weeks pregnant

Tänään kokemusta rikkaampana ja toisella mielipiteellä sokerirasitustestistä lähdin kuin mitä olis saanut ennakkokäsitystä siitä :) Juoma oli oikeen raikas, kylmä, vadelman makuinen eikä yhtään mun makuun liian makea :) Odotus oli tietty rasittavaa, mutta onneks tuli vaan pieni pahaolo eikä se pahaolo vienyt valtaa :) Eli mä en ainakaan jatkossa saa kauhukuvia jaettua siitä testistä kenellekkään. nyt vaan odottelen tuloksia! 24+5 menossa ja mieli on tosi virkeä ja on hyvä olla :) tulipas yltiöpositiivinen tekstipläjäys :D

27.5.2015
lindajyranti
lindajyranti

Neuvolassa käyty. Sokerit oli ok, kuten arvelinkin :) Pyörsi jopa neuvolatäti vähän puheitaan :) Sf oli kasvanu taas 2 sentillä, eli lukemat on nyt rv 23+4 ja 26cm :D Hurja maha kyllä!

11.5.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Tulin verestämään muistoja, meidän neiti täyttää 4.9. 1v. :) tuo sokerirasitus oli ihan hirveetä, ite jouduin sukurasitteen takia käymään 2krt ja toisella kerralla pyörryin sinne labran odotustuoliin. :D onnistuin kyl pyörtyy saunan pukkarissaki ja mies oli ihan hysteerinen loppuraskauden ajan. :P

Mut ihanaa odotusta kaikille, vaikka kokemuksesta tiedän ettei se aina niin ihanaa ookkaan. ;)

7.5.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Haluaisiko joku teistä ostaa poikavauvan vaatepaketti koko 60-74 vaatteet on käyttämättömiä 20€ Helsinki ?

7.5.2015
Violasiii
Violasiii

Joo anna mennä vaan älä ota kuuleviin korviin koko neukkutätiä eihän sul oo tullut mitään!! 😊 oo tyyppinen aivan rauhassa 😊ja jatka hyvillä mielin syömistä ja odotusta 😊

7.5.2015
kisu8
kisu8

Sokerirasitus käyty. Ja hyi yäk olkoon! Karseeta ja tylsää puuhaa. Se litku ei ollu ees pahinta vaan se oksetus ja pyörrytys...

7.5.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Hyvä ku Ninnup muistutit: pitääpä mennä raha-anomus viemään Kelaan. Ajattelin olla laiska ja pistää Kelan tädin täyttelee mun kanssa paperit. Kuitenki on joku "juttu", joka jää huomaamatta ite täytellessä. Ei hajuakaan miten tää nyt menee, kun en oo tässä välissä ollu töissä. Mä meen sillon torstaina juomaan sen litkun, ku en jaksa kuunnella sitä mussutusta kuinka lihava oon :D Ja vaa'alla käyminen neuvolassa on kyllä loppu, kotona voin käydä ja ilmotan siellä neuvolassa vaan painon. ;)

5.5.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Minä kieltäydyin siitä ilosta.. Mullon ikuinen kammo 10v takaisesta sokerirasituksesta joten en mene siihen ilman kunnollista syytä, "varmuuden vuoksi" ei oo kunnollinen syy. Sitte katsotaan jos muut seikat näyttää siltä että ois tarvetta.

Mutta todistus on saatu, huomenna pääsee hakee rahoja ja avustusta. 
Paino ei ollu noussu edelleenkään, sf-mitta 21 ja paineet oli huippu hyvät (ainaki minun paineiksi) 121/81, tiiä millo viimeks on noin komiat lukemat tullu :D ja näytteet puhtaat. 

Kesäkuun puolivälissä on sitten seuraava ja ens viikolla pitää muistaa soitella lääkäriaikaa ku nyt ei ollu kesäkuun puolelle antaa. Täytyy tarkistaa toi tilanne onko lähteny pehmenemään ja aukeemaan, eikö lie ku on muissakin..

5.5.2015
ninnup
ninnup

Mulla on toi sokerirasitus 27. päivä.. oon kuullu vaan kaikkia ihania vertauksia siitä liemestä, sitä en odota!

5.5.2015
lindajyranti
lindajyranti

Torstaina sokerirasitukseen ja sitte ens viikolla neuvolaan mittaamaan sf uudestaan. Huoh. En kyllä yhtään odota tota 2 tunnin istuskelua labran odotustilassa. Argh!

5.5.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

No siis mun strategiset mitat on nyt 156cm ja 66kg. Mutta eivät tosiaan ottaneet huomioon muita asianhaaroja. Kyllä kai painoa tulee jos kohtu kasvaa 7cm kolmessa viikossa ja tissit 2 kuppikokoa. Ja paino otettu keskellä päivää. Kotona aamupaino oli seuraavana aamuna 64,9. Lähtökohtana oli kuitenkin raju laihtuminen ja kuivuminen aamupahoinvoinnin takia. Ihan perusjuttuja mun mielestä. Ja varmasti "jokaiselle laihduttajalle )normitilassa olevalle)" tuttua: eka et syö ollenkaan=kilot tippuu, alat yllättäen syömään uudestaan=kiloja tulee tuplaten... Ehkä mä vaan annan tän asian olla ja syön ku syön. En mä ala itteeni nälässä pitämään!

1.5.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Paljon sul nyt sit muka tullut?

1.5.2015
kisu8
kisu8

Sokerirasitukseen joudun näillä näkymin. En tykkää! On se kumma ku ei mikään oo hyvin ikinä: alussa olin nruvolan mukaan anorektisen olonen ja nyt liian painava. Joo, onhan noita kiloja, mut silti!

30.4.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Kannattaa siit huomauttaa et sua ei kiinnosta se aihe et turha jankuttaa

29.4.2015
kisu8
kisu8

Mun kaveri kun kyllästyi terkan paino muistutuksiin sanoi et mua ei pätkääkään kiinnosta kuulla painosta et voidaan siirtyy seuraavaan aiheeseen... Sen jälkeen ei kommentoinut terkka enää otti vaan painon ylös

29.4.2015
kisu8
kisu8

Eikä.. Ai jesta! 

Kaadoin sitte kahvia päälleni ku alko kiukuttaa tuo paino asia :D

Mitä ihmettä siellä nyt oikeen on ollu terkan päässä :D 

Mulla ei oo ollu tapana kerätä painoo, se ei siis vaan nouse vaikka söis ku hevonen ja loppuvaiheesta sanonu lääkäri että pitäs syödä enemmän.. No en pysty ku syön jo nyt yhden kylän edestä :D Sitte toinen on puolivälissä ja pitää alkaa vahdata vaakaa..
Siinähän se menee vaakaa vahtiessa sitten se loppuaika mukavasti, ties vaikka auttas asiaa.. Ai hyvä päivä.. 

Loppuvaiheessa tietysti jos kertyy lyhyessä ajassa monta kiloo painoo ni voi olla merkki jostain tutkimusta vaativasta sen kyllä ymmärtää mutta ei tainnu olla se taka-ajatuksena tuossa eikä siihenkään lie ite voi vaikuttaa ku turvotus jms. sen painon kerryttää..

29.4.2015
ninnup
ninnup

Toi vaa'an tuijotus on kyllä tosissaan ärsyttävää!! Mulleki viimeksi neuvolassa mainittiin asiasta. Vaikka en oo millään tavalla ollu koskaan ylipainoinen, ennemmin päinvastoin, yhdessäkään raskaudessa ei oo kilot noussu "liikaa" ja muutenki kaikki paineet ja sokerit kohdillaan. Ja eikä nytkään ollu tullu paljon, mutta silti siitä piti mainita. Täytyy yrittää jättää omaan arvoonsa.

Multa ei oo vielä kertaakaan mitattu sf-mittaa. Seuraavassa aikoivat vasta mitata ja se on vasta toukokuun loppupuolella. Täällä on kaikki karsittu ja neuvoloitakin noin kuuden viikon välein. Tuntuu pitkältä ajalta.

28.4.2015
Magia80
Magia80

Ai että kun nyt kiukuttaa!!! Kävin neuvolassa ja mä oon nyt lihonnu liikaa!!! Mun pitää kuulemma tarkkailla mun ruokailua jne saarnaamista.

Kuitenkaan ei otettu huomioon mun alkuraskauden laihtumista, rintojen hurjaa kasvua ja sitä, että mun sf-mitta on kasvanu viimesen 3viikon aikana 7cm!!! Mun sf-mitta on jo nyt 24. Kuitenkin viikkoja vasta 21+5. Mä yritin myös sanoa, että kokemuksesta tyttöraskaus tekee musta ihan valaan kokosen. 

Hermoa repii tollanen pelkkä vaa'an tuijotus! Paineet ok, eikä sokereita pissassa... Alanpa pitämään ruokapäiväkirjaa...ja vaa'alla käyn KOTONA!

28.4.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Rakenneultrassa täälläkin käyty viime viikolla. Ja kaikki oli niinkuin pitääkin. En ymmärrä, kuinka nyt niin jännittikin. Ei oo yhdestäkään aiemmasta jännittäny rakenneultra näin paljoa. Mutta onneksi kaikki hyvin 😊 Sukupuolta ei haluttu tietää etukäteen. Ei olla aiemminkaan tiedetty, vaan meistä on hauska arvuutella loppuun asti, pitääkö omat aavistukset yhtään paikkaansa. Ja kun molemmilta on lähes kaikki vaatteet ja tarvikkeet vielä säästössä, niin ei tarvi sukupuolen perusteella mitään edes hankkia. Enemmän mulla on kyllä tästä tyttöfiilis?! Mutta saas nähdä. Syyskuussa sitten selviää 😄

Eilen konttasin parituntia tuolla puutarhahommissa, ja ai että sieltä issias ilmoitteli itsestään. Onneksi tänään jo parempi ja olenki nyt ottanu rauhallisemmin. Sieltä ne "vaivat" alkaa pikkuhiljaa ilmaantua 😄

26.4.2015
Magia80
Magia80

Mäkin kävin rakenteessa tänää ja sano että pojalta tämä enempi näyttäs, näytti ne vehkeetkin sieltä että kuin ne siinä on..

24.4.2015
ninnup
ninnup

Oma oloni on ollut kokoajan oikeassa, meille tulee poika💕😍

24.4.2015
lindajyranti
lindajyranti

lindajyranti, mä oon kans töissä erityiskoulussa. Tai nää erityisluokat on niinku oma yksikkönsä siinä koulussa. Piti tosi ajoissa kertoo raskaudesta, kun en halunnu riskeerata jos joutuis haastavaan tilanteeseen. Onneksi ovat ymmärtäneet ja ihan mukavasti ovat olleet mukana tässä mun odotuksessa. Mulla on määräaikainen duuni ja työt loppuu jo toukokuun lopussa. Sit olenkin työttömänä ennen kuin alkaa varsinainen mammaloma. Hassuu sinänsä ku ei oo enää työpaikkaa mistä jäädä mammalomalle. Saa nähdä miten pahasti mun pää prakaa kotona. Sit ku vielä on kuuma kesä luvassa. Istun varmaan sisällä ja kattelen elokuvia... :D No ehkä vähän täytyy yrittää nauttia ulkoilustakin jos se vaan on mahdollista. 

Vähän kyl jänskättää miten tää mun kroppa kestää tätä odotusta. Tosiaan ku ei oo aiempaa kokemusta. Mut kaikki otetaan vastaan mitä tulee. Tänään bussissa tuntui hieman ristiselässä kipua, mutta työpäivän aikana ei taas mitään. Illemmalla kävellessä tuntui hieman iskias(?)kipua, mutta ei pahasti. Vähän siis tuntui tuolla pakaran tietämillä kävellessä... En oikeastaan tiedä miltä iskiaskipu tuntuu, et onko mul semmosta ylipäätään ollutkaan. Mullahan on yliliikkuvat nivelet, joten liikkumisen kanssa täytyis olla varovainen. Ja onhan mulla kerran paukahtanu toi alaselkäkin niin et jäin yhdeksänkymmenen asteen kulmaan... Mut eipäs nyt maalailla piruja seinille :D

Mut nyt vois alkaa valmistautuu nukkumaan. Vähän iltapalaa ensin. :)

20.4.2015
Autumn31
Autumn31

ite oon koulumaailmassa töissä eli olis jaksettava sinne kesäkuun alkuun. Lisäksi kun mulla on vakkaripaikka ni kesäkuusta pitäis vielä neljä viikkoa jaksaa 'kesäkerhossa'.. töissä oon joutunu hirveesti pyytämään joustoa.. erityiskoulussa kun olen niin sen jälkeen kun meinasin saada harjan varresta mahaan lapsen toimesta niin jätin suosiolla puutyötunnit, liikuntatunnit ja kiinnipito tilanteet muille työntekijöille. Oon nyt tän issiaksen vuoksi ottanut kaksi päivää saikkua ja huomenna pitäisi mennä töihin. ja sattuu niin julmetusti jo ihan perus siivoominen kotona että oikeen hirvittää mennä huomenna takasin. en haluais vielä joutua olemaan koko loppuaikaa kotona, aika menee muuten älyttömän hitaasti.. ja edessä kuitenki "pitkä kuuma kesä"..

20.4.2015
lindajyranti
lindajyranti

Mulla oli pojan aikaan toi stressi myös.. 

Mä jouduin sillo ton lantion takia saikulle joskus jo öö 12-15 viikon välillä ja sillo jo lääkäri sano että et oo enää menossa töihin koska ei voida siirtää kevyempiin tehtäviin tai ois voinu mutta mun ylempi esimies ei halunnu että häviän tunneissa, mulla oli nii korkeet tunnit ettei nii paljo ollu mahdollista saada muissa paikoissa.. 
Sain kerrallaa aina 2vko max. saikkua kipudiagnoosilla ja sillä mentii sitte jouluun asti, lääkäri sano ettei voi kirjottaa lomaa pidempään koska kela voi kieltäytyä maksamasta mulle sairauspäivärahaa kun ei oo varmaa oonko mä työkyvytön sinne loppuun saakka. Eli siis 2 viikon pätkissä ja töissä hirvee hulabaloo koska mulle oli vuorot merkittävä ja sitte niille vuoroille oli hommattava sijaiset ja kun oli suht paljo tunteja ni ne oli ihan hepakassa ja ne sanomiset tuli mulle asti ja minä sitten niitä stressasin..
Joulun alla sitten olivat töistä pyytäneet työterveyslääkäriltä että voisko mitenkää kirjottaa vähä pidempää pätkää kerrallaan et pystysivät varautuu ja tää hirvee hulabaloo sais rauhottuu ku hankalaahan se oli niille, vielä hankalampaa minulle kun minustahan se johtu ni sitte lääkäri uskalsi kirjottaa sen viimesen pari vajaa kuukautta yhtä jaksosta äitiyslomaan asti ja erillisen lausunnon siitä kelalle.. ja sitten vasta sai siihen asiaan sen mielenrauhan..
Kyllä oli stressaavat 3-4kk siinä.. 

Tytön aikaan en töissä ollukaan ni se oli siinä puolesta helpompi..

Meillä on paljon jo valmiina edellisten lasten jäljiltä mutta vaatehankinnat jms. alottelen sitte rakenneultran jälkee.. Äitiyslomalle en jätä mitään ku oon sillo jo yleensä niin huonossa kunnossa ettei enää kärsi tehdä mitään :D

20.4.2015
ninnup
ninnup

Mä olin esikoisen odotuksessa viimeisen 2kk saikulla issiaksen vuoks tein yhden vuoron ja lepäsivät sit viikon et olin taas yheks vuoroja kunnossa 😕 neuvolassa valitin etten jaksa tätä jatkuvaa epävarmuutta ja sen tuomaa stressiä et oon ko kunnissa et pääsen töihin ni katto koneelta.. onneks oli omalääkäri myös neuvolalääkäri joka ymmärtää ehkä vähän paremmin odottavia ni kirjotti mulle sit lopun koko kuukauden sairasloman ni hävis se stressi siitä..

20.4.2015
kisu8
kisu8

ahaha, ei lie isoo vahinkoo sattunu vaikkei oo koko ketjua lukenukkaan, suotta itteensä potkia :D 

tervetuloa joukkoon vaan..

20.4.2015
ninnup
ninnup

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

19.4.2015
Autumn31
Autumn31

Hups. Mä luin väärinpäin tätä ketjua ja katoin et täs on vaan tää yksi sivu. Just aloin lukemaan tuolta viimeiseltä sivulta tätä. Ei kaikkee voi tajuta... :D Tunnen itteni taas niin tyhmäksi. Palaillaan!

19.4.2015
Autumn31
Autumn31

Hei! Täällä odotellaan kans esikoista. Ikää on mittarissa jo 31-vuotta. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä mut jotenkin tosi luonnollista. Nyt menossa rv 16+4. Laskettu aika 30.9.

Tulin nyt tähän keskusteluun suoraan. Luin kyllä aikaisemman ketjun mut siellä ei enää kukaan kirjoitellu niin aattelin et hyppään mukaan tähän vaan. 

Mulla rakenneultra tulossa 19.5. eli tasan viikon päästä ollaan jo hieman viisaampia. Jännää! :) Toivottavasti kaikki kunnossa. Ainakin tähän saakka ei ole tullut ilmi mitään. Niskaturvotukset on ollu normaalit ja kaikki näytti np-ultrassa siltä kun pitääkin. Ainoastaan vaavi oli hieman kookkaampi kuin niillä viikoilla yleensä on. Laskettu aika muuttui jo silloin lokakuun ekasta syyskuun loppuun, mut eivät aikaistaneet koosta huolimatta sitä sen enempää.

Alkuraskaus oli yhtä etomista ja väsymystä. Kuin ois ollu krapulassa. Ainut mikä auttoi oli yleensä syöminen. Myös vettä mennyt ihan huolella. Tällä hetkellä on lähinnä vain väsymystä. Välillä tulee pirteämpiä hetkiä. Tänään on nyt tullu huonoo oloo ku oon yrittäny tehä vähän kotihommia, joten oon sitten vaan tehny vähän ja sit taas lepäilly.

Onkos muut jo tehny hankintoja vauvalle? Itse oon ostanu muutamia vaatteita ja ostettiin just yhdistelmävaunut. Mies maksoi nyt puolet ja puolet sit ens kuussa. Ne on vielä kaupan varastossa säilössä mut kyl mä ne ens kuussa haluun sit jo kotiin ku kerran on sit maksettu jo kokonaan. Oli aika huimaa ostaa näin ajoissa vaunut mut oli niin hyvä tarjous, ettei sitä voinut ohittaa :)

19.4.2015
Autumn31
Autumn31

Joo kyllä ne on tehtävä tasapainossa :D 
Ei sitä kivuissaan kävele pirukaan mutta sitten taas jos lepo aiheuttaa lisäkipua sillä että pääsee paikat jumittuu (niinku se iskias) ni mieluusti käy välillä hetken jaloillaan ja sitten taas lepää. Kyl se tasapaino siihe on hankala saada mutta mulla ainaki ku se jumittu nii vähästä et vaikka ei just siinä levätessä sattunu ni sit ku piti nousta vaikka vessaan ni eihän se meinannu kroppa liikkua mihkään ja vihdoin ku sai jonkulaisen liikkeen ni se sattu nii kauheesti että vedet tirskahti silmistä. Sohvalta kierähdin lattialle ja siitä konttasin johonki seinän tai pöydän luo ja yritin nousta sitä vasten ylös..
Mä niin tiedän miltä se tuska tuntuu, huh! 

Magnesium auttaa lihaksia palautumaan eikä tule suonenvetoja sun muuta, ei mee jumiin niin herkästi, eikä jää tietty hermotkaan sitte nii herkästi pinteisiin.. se on hyvä lisä.. Hyvä ku muistutit, voisin ottaa iteki ku niitä tuolla on, jos auttas vähän ku meinaa noi niskat ja kädet mennä jumiin jatkuvaan..

18.4.2015
ninnup
ninnup

Kiitos vinkeistä !:) yhtenä vinkkinä sain myös magnesiumin! Katsotaan auttaako.. Aina kun joku sanoo että kävelyä vaan ja liikkeellä oloa, niin tulee sellainen olo että ja pah en todellakaan liiku -tiedätte varmaan tunteen. :D kumman ottais jos saisi valita: liikkeellä sattuu, levossa ei :D en tiedä mutta musta ei ainakaan löydy niin paljoa masokistin vikaa, että mieluummin kyllä valitsen makaaamisen ; )

18.4.2015
lindajyranti
lindajyranti

On me aina selvitetty.. 
Nyt ei oo kyllä hajua kumpi ois tulossa, ei oo oikeen kumpaankaan edelliseen verrattavissa..

Täydet sympatiat iskiaksen kanssa selviytymiseen, mulla meni tyttöö oottaessa aivan äärirajoille sen kanssa.. Laahasin jalkaa perässäni ku se ei kantanu kunnolla ja vihlo ihan koko jalan alueelta..
Töissä on enempi sitä hermoo ärsyttävää, se ku voi ottaa ihteensä melkei mistä vaa.. Seisominen, nostelu, taipuminen, istuminen. Pienikin etukeno istuessa ja seisoessa voipi helpottaa, se kuulemma antaa hermoille enempi tilaa olla tuolla kun taas suorana ja varsinkin takakenossa puristuuvat ahtaalle sano omt- terapeutti talvella ku kerroin että mulla piti olla aina jotai mihi nojata kävellessä näitä lapsia kun odotin, maitopurkin tähden piti kaupassa ottaa ostoskärry että pysty nojaamaan siihe kävellessä ja isäntä talutteli mua paikasta toiseenku en ois muute kärsiny kävellä :D 
Poikaa oottaessa ei onneks tuota iskiasta ollu niinku ei nytkään mutta se tytön odotusaika oli ihan hirveetä aikaa noiden kipujen kanssa..
Iskias ei tykkää paikallaan olosta ku ennemmin liikkeestä mut kauheen hankala liikkua ku ei jalka toimi ja vihloo koko ajan :D parin viikon vuodelepo loppuajasta nyt ei ainakaan auttanu asiaa ollenkaan :D 

Tällä kertaa on kyllä enimmät selkävaivat pysyny poissa, iltasin särkee nyt ku on joutunu nostelee ja noukkimaan paljon mutta jos se taas sitte ku isänny saa ton kipsin pois ni alkas helpottaa.. Ihan siedettävää kuitenkin :D

18.4.2015
ninnup
ninnup

ite oon iskiaksen takia saikulla.. töissä sattuu tosi kovin, kotona ei.. hhmm. 😅 ootteko halunneet tietää sukupuolta? mulla on niin vahva poikaolo, että ens perjantaina oon ihan varmasti menossa kuulemaan, että tää kaveri on poika 😀

18.4.2015
lindajyranti
lindajyranti

No nyt se tuli tämä tähä etusivulle.. En tuolla kännykkäsovelluksella löytäny tätä ketjua.. 

Nyt on alkanu liikkeitä tuntumaan semmosia että tunnistaa liikkeiks, vihdoin.. 
Sen isompia ei oo.. Selkää särkee iltasin kun miehellä on tuo käyttökäsi kipsissä ni joutuu tekee nii paljo enempi nostelua ja noukkimista ja niska on taas jumissa että päätä on särkeny. Välillä lähti pois moneks päivää..

Ens pe tietää paremmin kuulumiset..

18.4.2015
ninnup
ninnup

Kaikki hyvin pienokaisella :) 

Mites muilla menee?

18.4.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen

Kamala myllerrys mahassa koko ajan :) vilkasta sorttia tää tulokas! Huomenna olis sitten rakenneultran vuoro. Jännittää ihan yltiö-paljon...

16.4.2015
TyyppiTyyppinen
TyyppiTyyppinen
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...