lauantai!

Hyvää huomenta liberomaa 😊

14.3.2015
riu
riu

Tilanne on kyllä kaikinpuolin kamala kun se on muuttunut ja päin naamaanikin valehdellut. Mutta testeillä sais kyllä mielenrauhan. Ja kutina alapäässä oireilee vaan välillä. Nytkin toissa päivänä kutisi ja turposi, mutta nahkat oli siis lähtenyt. Näin mulla on kyllä ollut aiemminkin raskauksien aikana. Ja asiaa ei helpota yhtään että sheivaan alapäätä aika rankalla kädellä ja sit kun sinne sänki kasvaa niin tietenkin sekin hankaa. Mutta harvoin se ehtii kasvaa. Mutta sekin voi ärsyttää ihoa. Mutta taidan kyllä teettää testit.

15.3.2015
carata
carata

Carata toi sun tilanne 😭
Ei pahalla mutta en mäkään luottaisi siihen että ei ole pettäjä tyyppiä jne. Koska on muutenkin ilmeisesti täysin muuttunut 😢

14.3.2015
Vipe
Vipe

Taidanpa pyytää ne. Niillä sais ainakin sen pois mielestä. Sen kun tosiaan nyt vasta älysin 😒 Toivon kans, ettei ois mitään, mutta miehen tuntien en kyllä löis vetoa, että se mitään kumia käyttäis. Melko hätäinen tapaus oli meinaan silloinkin kun mä olen sen tavannut.

14.3.2015
carata
carata

Onks caratan mies alkanut käyttää alkoo?

Luin niin nopeasti, etten tajua mitään.

Kannattaisiko carata sun neuvolassa puhua teidän tilanteesta kuitenkin?

Nukuttu on päivällä.

Illalla tein iltaruokaa ja iltapalaa samaan aikaan.

14.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Harmi juttu teeko ettet pääse. Mut tsempit remppahommiin. Hyvällä mallilla tuo teitin projekti :)

J. Minä niitä matkiksia etsin, ei teeko.

Ja carata. Pyydä ihmeessä testit. Saapahan sen sit selvitettyä. Toivotaan ettei olis mitään semmosta vaan olis ihan vaan kuivuudesta johtuvaa hiivaa.

14.3.2015
misukka
misukka

lauantaita :)

kannattaa carata varmaan pyytää ne testit kun tuo mies on käyttäytynyt oudosti, saat sit ainakin yhteen asiaan varmuuden/pois mielestä.

meillä on kaikki ihan naatteja synttäreiden jäljiltä. ennen synttäreitä tuli vielä ihme episodi jota nyt mietin et mitä teen vai jaksanko oikeesti tehdä mitään. eronnut pari joilla yhteinen lapsi, mutta molemmilla jo uudet perheet lapsineen. tämä yhteinen lapsi on joka toinen viikonloppu isällään. mies on mun miehen parhaita ystäviä, nainen mun ystävä, tosin miehen kautta mutta ollaan pysytty ystävinä eron jälkeen. ja meidän lapset on hyviä ystäviä keskenään. mun mies ei pidä tästä naisesta yhtään, osin jonkun episodin takia, osin lojaalisuudesta ystäväänsä kohtaan, ja sanonut että ei ole tervetullut tänne, ei halua häntä juhliin tmv. Ja koska nämä ex puolisoiden välit on vaikeat, välillä kai hyvissä väleissä ja välillä huonoissa, niin ei oikein aina tiedä mikä vaihe menossa sillä hetkellä kun jotain juhlia on.

no, nyt sitten synttärikutsut hoidin niin että annoin tälle miehelle kutsun perheineen. hän totesi että ei ole lapsiviikonloppu mutta kysyy lapsen äidiltä sopiiko. no sitten soitti mun miehelle että jos voisin soittaa sille äidille ja pyytää että toisi lapsen juhliin tai että saisi tulla. No, ensinnäkin en tiedä mikä tuon pyynnön takana on, mutta en todellakaan halua astua heidän väliinsä jos heillä on joku taisto päällä. Toisaalta en myöskään halua kutsua pelkkää lasta juhliin tyyliin sä et ole tervetullut mutta lapsesi on, etenkin kun se tervetulottomuus ei ole mun puolelta. Tästä syystä en sitä kutsuakaan laittanut suoraan tälle lapselle, vaan kutsuin hänet isänsä perheen mukana. Ja tässä kohtaa sit taas miehen mielestä tein väärin, kun molemmilta vanhemmilta tarvitaan hänen mielestään lupa. Ja mun mielestä se ei olisi enää meidän tehtävä selvitellä mitään lupia, vaan niiden vanhempien keskinäinen asia päättää tuleeko lapsi vai ei.

Itse yritin asiaa miettiä niin että loukkaisin mahdollisimman vähän kaikkia osapuolia, mutta nähtävästi en onnistunut. Kysymys kuuluukin että mitä nyt pitäis tehdä? Mitä te tekisitte? harmittaa että mun ystävä loukkaantui , mutta samalla ärsyttää ihan vietävästi tämä kahden tulen välissä olo.

14.3.2015
Mummy83
Mummy83

Jollei sillä sitten olis ollut jotain yhden illan juttua kuitenkin! Tajusin vasta kaverin kanssa raskaudesta puhuessa, että mullahan on ollut se hassu kutina välillä alapäässä ja nahka lähtee! Vagisan kyllä auttoi asiaa, mutta se sama oireilee vieläkin ja sitä tulee ja menee. Raskaushan sit taas alkoi noihin aikoihin kun toi kävi laivalla. En tiedä pitäiskö pyytää neuvolasta testit.. Varmuuden vuoksi 😯 En edes aikasemmin ajatellut jos se oiskin ollut jossain.

14.3.2015
carata
carata

Sralla, on siinä nyt jotain, mutta en mä jaksa uskoa että olisi, koska muuttoi tosiaan täysin joulukuussa ja sitä ennen ollaan kuitenkin oltu yhdessä seitsemän vuotta ja mistään tuollaisesta ei ollut mitään merkkejä. Joskus sitä on harmittanut mennä töihin ja ei ole meinannut jaksaa, mutta niitä nyt tulee mun mielestä kaikille. Enemmän mä olen sen kannalla, että se on homo, sillä on toinen nainen/lapsi/perhe, ikäkriisi jonka takia haluaa mennä ja leikkiä. Joku noista. Jollei sit isompi kokonaisuus joka kattais noista osan, eli uupuminen/loppuun palaminen/masennus. Noi nyt tulee mieleen. Nyt kun on tänään ajanut pyörällä, niin on ollut taas paljon mukavampi, lähes normaali. Et jotenkin mielialat sillä vaihtelee enemmän kuin mulla 😒

14.3.2015
carata
carata

ihana srallalla on kevät :D hyvä misukka että löysit! vaan harmi ettei niitä matkatattaita löytynyt vieläkään! :( mulla jää huominen Kyllä väliin tai en saa tuota vesieristystä tehtyä toiseen kertaan :( mä on ihan naatti! Mut kun ukko ei voinu tulla tekee kellariin mitään kun keksin pöllyttämästä niin oli kuitenkin kotona kun poika nukku päikyt mummin kanssa. Mä väsyin ja tuo mun juro ukko tuli kahvikupin kanssa kellariin! Se ei itse edes kahvia juo. Kyllä sekin näköjään osaa joskus yllättää ihanasti kun mulle keitti ja toi ja vielä oikeilla lisukkeilla ♥ mä oikeasti luulin jo et sellaista päivää ei tuu että tuo jotain tuollaista tekis :)

14.3.2015
teeko
teeko

Huoh. Mä tulin just kotiin. Pitäsköhän heittää pitkäkseen tohon sohvalle ja koetraa ummistaa simmuja hetkeksi. Ja siis tosiaan koettaa koska se on tasan satavarmaa et ku moista teen ni tuo vaavi herää vikisemään kopassaan.

On kyl ihan rättipuhkipoikki fiilis. Ihan kohtalaisen rankka päivä vaikka tuntu etten mie saanu mitään aikaseksi. Lähinnä hengailin ja toimin jonkin asteisena työnjohtajana. ;p

Vaaville ostin sitterin, kahtotaan viihtyykö se moisessa kun näkee vähän ympärilleen. Pelkkä vaakataso kun ei tunnu olevan mistään kotoisin.

Ja kaukalossa ei oikein viihdy.

Mut enemmän jo tienasin ku ite maksoin. Se meidän turvaistuin löyti heti ottajansa.

Meillä siis talkooporukka saa kiitoksena työpanoksesta etuosto-oikeuden eli päästään vähän tsiigaa parhaat päältä. Pitäähän sitä jotain etua olla et tekee hulluna duunia ilman palkkaa.

14.3.2015
misukka
misukka

No ei kuulemma vaikka koitin kysyä siltä ja yhdeltä joka miehen kanssa siellä oli. Ei ketään uutta, eikä mitään yhden illan juttua. Sitä en tiedä onko siellä sit juonut, mutta ilmoitti nyt itse että ei pysty kahta enempää edes ottamaan kun tulee jo huono olo ja seuraavasta sammuis. Mutta en mä tiedä. Joku siellä on tullut että ei vaan enää kiinnosta...😔

14.3.2015
carata
carata

Niin et sun ukkos on ruvennu carata nyt alkoo käyttää? Aika outo tapaus, minen pysy enää kyytissä et mikä hitto sitä vaivaa..

Me lähdetään lasten kaa kohta moikkaa kaveria joka tuli just parin viikon reissusta. Jätetään iskä tänne imuroimaan ja moppailee huomisia juhlia varten.. Vähän niinku eestä pois. 😊

14.3.2015
tennari
tennari

Narsistista käytöstä ei ole, lähinnä mustasukkaisuutta ja tota omistushalua. Mutta tosiaan sen reissun jälkeen muuttui... En kyllä tiedä mikä sillä päässä napsahti...

14.3.2015
carata
carata

Misukka, jos helpottaa niin mäkään en enää ymmärrä. Nyt muutaman kaverin myötä nään senkin ihan uudessa valossa, joka todellisuudessa kylläkin on melko pimeä, mutta kuitenkin. Onneksi on näitä ihania jotka ei valehtele ja kertoo sen mikä on totta...😔

14.3.2015
carata
carata

Ja se caratan mies... Voi huoh. Ihmeellinen otus. En ihan ymmärrä.

14.3.2015
misukka
misukka

Päivää

Riulla inha herätys. Nennalle synttärionnittelut.

Mie oon kirppistä valmistelemassa. Tosin miusta tuntuu ettei miusta kauheasti hyötyä ole ollut. Vaavi hengaillut päivän liinassa ja vedellyt onnellisena unta kuuppaan useammankin vuorokauden edestä.

Huomenna kirppistelyä luvassa. Tavaraa on ainakin ihan järkyttävät määrät. Mut niitä matkarattaita ei osunu kohille. Kärryä ja vankkuria jos jonkinmoista kyllä muuten.

Jos mie kohta pääsisin tätä kassapäätyä rakentelee ni olis hyvä.

14.3.2015
misukka
misukka

Tennari/Hani, miehelläkin tosiaan kavereina naisia ja miehiä, kuten mullakin. Veti herneet nenään heti yhdestä mun kaverista jonka kanssa mulla on ollut puoli vuotta juttua tuossa yläasteella!!! Hänkin on sen ko.ihmisen kaveri tai ainakin on ollut. Koskaan tuo ko.henkilö ei ole meillä saanut käydä tai jos on, niin mies on häätänyt sen heti, et on jotain kiirettä tms. Eli mustasukkainen!!! Sain tosiaan kyselyitä monesta, et kuka se on ja mistä tunnen... 😒 Samalla selvis, että mies on juonut nyt 8v tauon jälkeen taas ja en tiedä onko sekin lähtenyt lapasesta. Nyt kun on tuolla, niin on tullut ilmi kaikennäköistä. Toisaalta tuo samainen ihminen tänään täällä käydessä vakuutti että haluaa hoitaa asiat ja rakastaa eikä missään nimessä halua erota. Niin en vaan tiedä. Ahdistaa. Samalla pelottaa se jos mulla onkin kasvain pääs tms joka aiheuttaa noi puutumiset. Ja vielä vauva tulossa, niin en mä tiedä mitä teen kun yksi on sekaisin kuin seinäkello...

14.3.2015
carata
carata

Just joo carata, siun mies saa sit omasta mielestään olla facessa mut sie et, ainakaan jos sul on siellä kavereita? Outoo..

Meillä esikko hiukka näppäränä tyttönä sit heitti vauvaa puhelimella otsaan.. Jumankekka mie suutuin. Ehkä vähän liikaakin mut alkaa pikkuhiljaa ärsyttää toi tavaroiden heittely.. Onneks vauva enempi säikähti ku et siihen sattu, mut otsassa sellanen kiva jälki..

14.3.2015
tennari
tennari

Hitsi! Sehän meni!

14.3.2015
carata
carata

En saa vastattua tänne!! 😩 Mies ei ollut yötä kotona, oli mustasukkainen mun kavereista facessa jne! Aamulla meni sähköt mutta onneks tuli takaisin. Sähkömaksu on kyllä maksamatta, kiitos miehen, joten en ihmettele vaikka meniskin. Vauva liikkuu kamalasti ja liikkeet tuntuu nyt ylhäällä vatsassa. Tosi hassua. Mutta mäkin alan olemaan nyt varma että istukka on edessä 😔

14.3.2015
carata
carata

Ihan ku ei olis näin ennen synttärijuhlia mitään muuta tekemistä ku pyykin pesua.. 😊

Huomenna vietetään sukulaisille ja kummeille neidin synttärit. Tuttavaperheet ja kaverit tulee sit ma ja ti iltoina.. 😊

Ja kun niistä selvitään ni alrtaan järjestää ens sunnuntain ristiäisiä.. 😊

Ens lauantaina alkas perheuintikii ni pitää esikolle käydä Matkuksesta ostaa uus uikkari ku entinen jo pieni..

14.3.2015
tennari
tennari

Hah. Eilen just kyselin et mistä riittää pyykkiä. No nyt meillä ainaki siitä ku esikko päätti pissiä meidän sänkyyn aamulla.. 😂

Ja nuorempi pissii ja kakkii vaippaa vaihtaessa urakalla et onhan tota harsopyykkiä ja pyyhepyykkiä ihan normipyykin lisäksikin tullu.. Et kyllä sitä vissiin saadaan enkat meillekin koneellisissa tälle kuulle jos tätä rataa jatkuu.. 😂

14.3.2015
tennari
tennari

aamupäivää! Huh mikä herätys riulla :o vipe näkee libbemammoja! :D mä tuvitus otin eka avoimessa vaipan pois kodin lisäks kun oli selvä pojalle missä siellä on potta ja totesin et siellä on helpoin siivota poika ja ymmärtäväisiä ihmisiä ympärillä jos vahinko sattuu. Siitä sitten pikkuhiljaa lähti :) tuo on kyllä hienoa kun voi olla edes kotona jo vaipatta :) mä oon jo käyny kellarissa ja kohta takas :) vähän jännittää kun on tuntunut koko ajan että vielä kestää ennekuin pääsen laatoittaa mut sehän on jo ens viikolla! Kohta pääsee kotona suihkuun :D

14.3.2015
teeko
teeko

Ai täällä pääsee taas muutkin aloittaa ketjuja 😀 Ja meinasin kyllä saada slaagin kun täällä on Riu ollu ensimmäisenä mutta sä oletkin saanu inhottavan pakko herätyksen 😣
Nennalle paljon onnea,päivä kuulostaa ihanalta 😍
Anmahä jaksamista vielä viikonlopun yli ja toivottavasti saatte maanantaina jotain selvyyttä ja siitä alkais hiljalleen helpottaa..

Meillä tänään uinti mutta ollaan myöhäsemmässä ryhmässä tää jakso,joten sai nukkuu vähän pidempää.. Sitten on kaverin lasten synttärit ja illalla sauna siinä se päivä hujahtaa 😃

Ai Niin Riu,katsoin yhtä autoa että onpa tuttu rekkari että onks toi joku tuttu vai miksi toi rekkari herättää mussa olon että täytyisi moikata kunnes tajusin että sehän olet sä 😝 eli siis rekkari olkaa RIU ja joku numero 😄

14.3.2015
Vipe
Vipe

Huomenta, päivää!

Nennalle synttärionnittelut!

Riu, kamalia suonenvedot! 😬
Itellä aika harvoin on mut mies useinkin kiemurtelee tuskissan kun lätkäpelien tai salin jälkeen vetää suonta millon mistäkin. Siinä sitten magnesiumia ja juomaa pitäs ottaa!

Täällä taas ihana aurinko noussut pilvettömälle taivaalle 😊

Eilinen ulkoilu meni kyllä niin mönkään että tänään päästävä kunnolla pihalle!!
Ensin taidan käydä lasten kans ruokakaupassa ni saadaan ruokaa lounaaksi.
Broilerpihvejä, riisiä ja kasviksia ja paljon salaattia niin jää iltaankin. Sitä mies on nyt innostunut syömään pelkiltään päivällisesksi.

Niin haluaisin vaan haravoida, tonkii pihassa, kylvää jne, mutta tuo pikkumies ei anna. Ihan sairas räkä vaan koko ajan. Ollu jo 3kk. Joku päivä oli kyllä taukoa, kunnes taas jatkuu entistä pahempana.
Kitisee ihan koko ajan. Odotan maanantaita ihan hirveästi, pojalla Tyksin reissu silloin ja odotukset on kovat!!
Jotain helpotusta jo tähän 2v valvomiseen ja kitinään!!

14.3.2015
Minnie
Minnie

Myö isännän kanssa illalla oikein uhottiin että aamulla nukutaan pitkään koko kööri! No mie sitten herään kuuven jälkeen hitonmoiseen suonenvetoon ja mies miun ähinään. Ei menny niin ku strömsössä 😃 Lapset kyllä nukkuu vielä onnellisena 😃 Nooo kyllä miekii vielä pienet tirsat otan kuhan saan unenpäästä kiinni. Sitä uotellessa alotetaan lörppäketju, kerta sekin taas onnistuu 😊

Tännää on ohjelmassa siivoilua, mutta sitä ennen käyvään kaupalla. Yhellä kaupalla ois tännään jonku sortin lastentapahtuma niin siellä käyvvään. Suomen suurin työhaastattelukin on jo käynnissä, eli vaalit lähestyy, ja veikkaan että lounas kuitataan tännään korruptiomakkaralla jonku kaupan parkkipaikalla 😃 Pitäis pikkuhiljaa ruveta miettimään ketä äänestää... Tiiän jo jokusen ketä EN äänestä niin sekin on jo eteenpäin 😃

14.3.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...