Torstaita

Kokeilempa tehdä ketjun jo valmiiksi, niin ei kellään sit nouse v-käyrä heti aamusta, kun ei pääse kirjoittelemaan 😉

11.3.2015
carata
carata

Vipe, mä tein nyt tosen ilmoituksen.
Onnistui.
Mutta harmittaa kun ei asialle tehdä mitään vaikka aikaa sitten jo ilmoitettu viasta!

13.3.2015
Minnie
Minnie

Huomenta!
Kyllä harmittaa kun eivät tee tälle sivustolle mitään!! 😁

Olikohan se lisenssin umpeutumisilmoitus silloin jokin aika sitten tähän liittyvää?
Jos sulkevat koko keskustelufoorumin?!

Täällä taas aurinkoinen päivä tulossa 😊 ☀️ Rakastan aurinkoa ❤️
Yö menny taas sillain ja tälläin. Yritetään taas selvitä iltaan jotenkin...
Tytöllä uinti ip.
Ajattelin tänään kylvää siemeniä.
Salaattia menee meillä nyt NIIN paljon että pian kasvamaan omaa!
Mies on salaattikuurilla omasta aloituksesta ja ite oon aina syönyt.
Ostin sellaisen 'istutusruukkutarjottimen' jossa muovikansi että pysyy aluksi kosteus hyvin.
Siihen siis kaikkea mahdollista!!
Vähän vaan rupes yöllä valvoessa hirvittävän kuin paljon maksoin siemenistä, niillä olis ostanut jo taimetkin! Jotain kalliimpia pusseja 2-3€/pussi. Mä kuitenkin saan tapettua puolet noista omista taimista ennen kun ovat istutuskokoisia 😔

13.3.2015
Minnie
Minnie

Hauskaa ajattelin tehdä TAAS ilmoituksen ongelmasta niin eipä pysty sitäkään enää tekeen.. Eipähän tarvitse kuunnella valitusta kun estää äideiltä senkin..

13.3.2015
Vipe
Vipe

Eikä toimi vieläkään!!
Carata harmi että tilanne on toi 😢Kuitenkin meillä aina ollut tärkeys järjestys se että ensin lainat ja laskut ja sitten lasten tarpeet ja katsotaan niitä omia tarpeita sitten.. Toki en tiedä jos raha tilanne ois se ettei riittäisi edes kahteen ekaan,niin mitä sitten tekis,koska toki lapset on laskuja tärkeimpiä mutta laskut ja lainat yleensä vaan kasvaa jos niitä lykkää ja lykkää 😰 Mutta siis jos ostelee moottoripyörää ja sellaista ja sitten jää muut niin siinä on pahasti jotain pään sisällä vialla..

Meillä tänään mies kotona joten ihan lauantai olo,lähdetään asioille.. Niin ja mun piti kerran kun oltiin goodmanissa niin käydä tossa Tigerissä sillei "käyn vielä ihan äkkiä tossa" niin poika päätti säästää äidin ostelemasta mitää ja ennenkuin päästiin edes puoleen väliin,niin poika ilmoitti että on pissahätä,joten en sitten sen kummemmin päässyt katselemaan 😝
Hauskaa perjantaita kaikille tänne kun ei kerta uutta ketjua saa..

13.3.2015
Vipe
Vipe

Ja tänään taas vauva liikkui 🙏💕

12.3.2015
carata
carata

Vipe, miehen kanssa nyt tilanne se, että tuo on päättänyt olla maksamatta lainaa. Pankista soittivat tänään. Oletin että asia ois ollut hoidossa, mutta eipä ollut. Eli en tiedä todellakaan mitä sen päässä liikkuu. Alkuviikosta mennäänkin siis pankkiin. Koroille ei enää lainaa varmaan saada koska miehellä kn merkintä...😒 Eli olis pitänyt aikaisemmin hakea. Mut mies kun ei saa aikaiseks, niin milläs pakotan. Mutta syy siis lainan maksamattomuuteen on nyt se, että miehellä on rahat eri tilillä mistä suoraveloitus menee ja se ei muistanut sinne laitata rahaa. Tämä siis sen takia kun se sen kortti on suljettu. Sillä pölkyllä kun ei ole muita kuin luottokortti...😒 Mutta josko asioihin sais jotain järkeä viikonlopun aikana...,😔

12.3.2015
carata
carata

Enpä jaksanut lukea nyt muiden juttuja kuin osittain.. Mutta täällä tosiaan mamma kävi tuhlaamassa rahaa Punnitse&Säästässä ja Tigerissa. Nyt on sit herkkuja hetkeksi ja lapselle askartelumateriaalia. Ihana kauppa tuo Tiger! ☺️ Ripsihuollossakin kävin ja olen kyllä taas niin tyytyväinen. Tuo kun tekee paremmat kuin edellinen. Mutta piru vie, otin sitten sakot 😒 Ei ollut 5m suojatiestä, vaikka oli kyllä reippaasti matkaa, koska suojatien jälkeen oli pakettiauto ja sitten vasta mun auto!!! Mutta joo. Pakettiauto oli kadonnut kun tulin, joten toivoa sopii, että siellä on menty mittanauhan kanssa. Mä en jaksanut. Taidan siis suosiolla maksaa.

12.3.2015
carata
carata

ihana ninnup tuo sun tyttö nyt

12.3.2015
teeko
teeko

iltapäivää! Tsemppiä srallalle huomiseen! Voi että ninnup! Tsemppiä pojan kanssa

12.3.2015
teeko
teeko

Huh ku tuo ninnupin poitsu hurjana ollu :(

Mut tuo selitysten epäloogisuus tuntuu olevan yhteistä noille nelivuotiaille. Lyö koska siitä joutuu arestiin jne... Noilta ei auta kysyä että miksi teki jotain vaan mieluummin kysyä että ärsyttääkö jokin kun lyö. Se voisi sillä tyylillä lähteä aukeamaan.

Nuo pienet tuppaa selostamaan sitä seuraamusta nurin kurin ja sitten se oikea syy käytökselle jää piiloon.

Yritä kaivaa se perimmäinen syy miksi lyö. Mikä meni alun alkaen vikaan että ekan kerran meni hermot.

Nyt teillä poika ei osaa purkaa pahaa oloaan muuten kuin lyömällä. Ja turvautuu siihen joka mutkassa. Pitää saada sanotettua tunteet jotta hänkin oppii selviämään niiden kanssa.

Me nukuttiin vauvan kanssa tunteroinen. Sit alko vaippa häirittee liikaa...

12.3.2015
misukka
misukka

Kirjoitin sitten heti parin päivän edestä 😜

12.3.2015
Vipe
Vipe

Ai nyt ois ollu ketju,en viitsinyt edes käydä aamulla katsomassa 😝

Oltiin kerhossa ja pojan pistoksella ja nyt pojat päikkäreillä ja sitten puistoon,kun saadaan sinne jopa seuraakin välillä.. Vaikka nyt taas hienoilla ilmoilla on väkeä puistossa kun 'huonoilla' keleillä joutuu oleen aina keskenään.. 😄

Carata toivottavasti tulisi tänään soitto tai ihan viimeistään huomenna ettei tarvitse viikonlopun yli odottaa 😒 mitenkä teillä miehen kanssa vieläkö tuo vihoittelee? Olen vähän pihalla kun en eilenkään enää sitten myöhemmin käynyt..

Meillä pojalla ei ole ollut edes mahdollisuuksia oppia polkemaan koska on liian pieni kokoinen 😩 Ajatuksissa oli mennä lähiaikoina pyörä kaupoille kokeileen josko ois nyt jo tarpeeksi iso.. On meillä kolmipyörä,mutta musta niitä lapsen on hankala polkea ja ohjata samalla ja se on lisäksi aika huono,kun piti etsiä sellainen missä yltyis jalat polkimille mutta ei löytynyt niin ostettiin sitten vaan joku halpa pyörä jolla voi poikaa työntää.. Siinä renkaat sellaiset pienet ja kovat,niin sillä varmasti raskas polkea,niin jos löytyy tarpeeksi pieni ihan oikea pyörä apupyörillä eikä kolmipyörä niin ois kiva.. Jos ei niin kai me sitten vaan harjoitellaan polkemista tolla kolmipyörällä jos siinäkään yltää polkimille ja potkupyörä meillä on tasapaino harjoittelua varten,vaikka oli sekin työn ja tuskan takana löytää tarpeeksi pieni.. Pitäis kaivaa esiin noi ja testailla josko sitä jo tänä kesänä poika oppii pyöräileen edes joten kuten.. Ainakin tuntumaa jos sais..

Anmahä meillä poika oppi puhumaan kans sillei että noin 2v alkoi tulla samantien 3-4 sanan lauseita jotka siitä nopeasti piteni ja nyt kertoo juttuja jo tosi pitkin lausein ja käyttää hirveesti erilaisia sanoja.. Ja ennen tota 2v sahas sillei että oppi jonkun sanan mutta unohti sitten ja taas oppi jonkun mutta taas se jäi.. Ilmeisesti keräsi varastoa ja sitten lähti kunnolla.. Eilen kun herätin sen päikköreiltä niin ennen kun silmät sai kunnolla auki,sieltä tuli "minä pidän huolen ettei tyttö mene sen junan lähelle,tossa lukee ei saa mennä junan lähelle" 😄 oli ilmeisesti nähnyt jotain unta,mutta ton tyyppisiä pitkiä selityksiä alkoi tulla aika pian sen jälkeen kun oppi puhumaan.. Eli otti kiinni sen mitä oli jäänyt jälkeen ja meni kesän aikana "ohi" monesta jotka keväällä puhui jo parin sanan lauseita ja oli selkeästi poikaa edellä,niin syksyllä ne lapset puhui edelleen parilla kolmella sanalla kun taas poika kertoi jo pitkiä tarinoita 😀 Ja tiedän yhden toisen jonka äiti oli huolissaan kun lapsi ei reilu 2v puhunu mitään ja lohduttelin että meilläkin aukesi sanainen arkku ihan yllättäen niin myöhemmin tämä äiti tuli sanomaan,että ihan oikeassa olin ettei ois tarvinnut murehtia että tyttö alkoi ihan yllättäen puhua ja puhe kehittyi ikätasolle ihan parissa kuukaudessa 😄

12.3.2015
Vipe
Vipe

Päivää

Caratalle ihanaa rentoutumista.
Ja ihana anmahän tyttö kun intona polkemisesta.
Meillä nuo molemmat oppineet polkemisen 3-vuotiaana. Esikko harjotteli polkemista semmosella polkutraktorilla. Sillä siis jalat polkimilla kun vedettiin hissuksiin pitkin pihaa traktorilla. Kakkonen otti mallia isoveljestä. Ei tainnu koko traktori tulla käyttöön viime kesänä. Se jotenkin unohtui tuonne jemmaan ku on hitusen hankalassa paikassa.

Tuo kakkonenhan oli loppukesästä ihan hilkulla ettei ajanu ilman appareita. Koko kesän ku ajeli rallia vuoronperään potkupyörällä ja fillarilla appareitten kera ni tuossa pihassa ajoi pienen matkan lievästi alaspäin viettävällä nurtsilla ilman apupyöriä just ennen lumien tuloa.

Me käytiin esikon kanssa hampilääkärissä. Sillä oli ihan hirvee kraatteri ehtiny kasvaa pienestä reiän alusta kun odoteltiin hammaslääkäriaikaa useampi kuukausi. No se hammas jo hitusen heilu ni sanoin sille lääkärille että poika haluais et se otetaan kokonaan pois. Ja näin tehtiin.

Ei ollut kiva keikka esikolle kaikkine puudutuksineen ja hampaan vetoineen mutta ihan hienosti selvisi. Käytiin sit hakee jäbälle palkkioksi legoja. Urheiluauton se sieltä bongas.

Heitin jannun siitä sit kouluun. Niillä oli suoriltaan lähtö uimaan. Käskin kertoa opelle et oli just hammaslääkärissä.

Vaavin kanssa lähdettiin kaupoille hakemaan tarpeistoa kirppistä varten. Isännys lupasi pyöräyttää talkoolaisille piirakoita evääksi joten niihin ostin tarpeet. Ja sit tietty jesseteippiä ja jätesäkkejä ynnä muuta oleellista :D

Tuossa vajaa tunti sitten tultiin kotia.

Vähän reissu venähti kun vaaville iski nälkä kesken kauppareissun.

Meillä oli yhdessä vaiheessa semmonen työnhakuryhmä ja mennään tänään syömään porukalla. Kuuden maissa pitäisi olla Helsingissä. Mietin vaan, että saako sinne autoa mihinkään järkevästi. Ja kun mä muutenkin vihaan ajaa Helsingin keskustassa. Vai pitäiskö suosiolla jättää auto pohjois-Haagaan ja kulkea sieltä junalla. Katoin ettei se lopulta veis ku puolisen tuntia kävelyineen. Ja olis ilmanen ratkaisu. Kun taas vertaa keskustan pysäköinnin hintaan.


12.3.2015
misukka
misukka

Huomenta! Kyllä tuo on ihanaa kun carata pääsee hetkeksi rentoutumaan :) se on kyllä ihanaa! (muistelen viime viikon kampaajareissua) toivottavasti ninnupin päivä menis hyvin! Ja anmäha sais levähtää! Mä kyllä odotan kovasti että meidän poika oppis polkemaan, mut minkä ikäisiä teidän lapset on ollu kun on oppinut? Me mennään avoimeen päiväkotiin ja sieltä tallille. Poika varmasti nukkuu tallireissun niin saan rauhassa touhuta. suihkuun täytyy kans tänään raahautua anoppilaan mut mä haluisin pari tuntia kuluttaa kellarissa et pääsisin viikonloppuna sen vesieristää.. Mut saa nähdä

12.3.2015
teeko
teeko

Ninnup, mä ajattelin käydä ripsien laiton jälkeen mammuteilla, koska siellä tais olla 1€/litra Ingmanin maustetut jäätelöt, joita meillä menee kyllä kesän aikana tajuttomasti. Samoin kuin jälkkärinä. Ja vielä jos syksyllä poistetaan viisaudenhampaat, niin en varmaan taas viikkoon syökkään muuta 😭

12.3.2015
carata
carata

Anmahä, mähän maanantaina soitin neuvolaan ja se laittoi lääkärille soittoajan. Mun vakkari lääkärillä oli kiireitä ja soitti vasta klo 20 illalla!! Eli ei sen takia varmaan papereita käsitelty tiistaina. Eilen soitin neuvolaan ja kysyin lukeeko siellä papereissa mitään, niin paperit oli käsiteltävä. Tai se lähete. Eli varmaan tänään tai huomenna viimeistään tulee soittoa...😊

12.3.2015
carata
carata

Oho, kirjoitin vähän hassusti tosta torilla käynnistä, siis me käydään juuri kesällä siellä lähes joka to. Kun mennään lähinnä aikaa viettään, tuttuja tapaamaan ja tuoreita herkkuja ostamaan. Marjat, vihannekset, hedelmät, kalat, yms. herkutellaan siellä paikanpäälläkin. Mummot ja papat pysähtyvät lapsille juttelemaan jne. Ja puolet tuttuja mulle...

12.3.2015
Minnie
Minnie

Huomenta päivää!
Eikö Carata vieläkään ole saanut lääkärin soittoa?!
Soita sinnepäin jos ei pian kuulu!
Täällä ihana auringonpaisteinen päivä tulossa ☀️
Pelastaa päivän 🙏
Yö oli ihan hirveä kun poika niin tukossa räästä ettei 2 jälkeen nukkunut kunnolla! 😲
Ihan hirvee väsy mut tuo aurinko pitää mut jotenkin kondiksessa.

En tiä pitäiskö lähtee lasten kans torille pitkästä aikaa?
Ei oo tullut vähään aikaan käytyä. Naapurikunnassa (rajalla asutaan) on ihan uskomattoman vilkas tori. Kesäisin myyjiä olis enemmän kuin paikkoja ja asiakkaita niin paljon että eipä kannata kiireisenä tiukkapipona mennä ollenkaan 😄
Talvella väljempää.

Tyttö oppi pari pv sitten ajamaan kunnolla pyörällä (siis tietenkin apupyörät myös!) 😊
Kauan meni että tajusi sen polkemisen kunnolla. Nyt oli ihan riemuissaan kun pääsi ite polkemaan niin että hyvä kun perässä kävellen pysyin 😊
Päästään yhdessä lenkille kesäiltoina 👍 tätä olen odottanut!
Jos mies pitää pojalle seuraa sen aikaa.

Pojalla on ihan uskomaton puheen oppimisvaihde päällä 2kk sitten huolin onko korvatulehdukset vahingoittaneet korvia ja puheenkehitystä kun ei juuri mitään edes yrittänyt sanoa.
Sit tuli pika vauhdilla sanat ja nyt pitkiä lauseita koko ajan! 😊
Ja lauluja, aivan ihana kun laulaa 'Etana Elli, kunnolla kelli. Katseli kuuta, mut ajatteli kaikkea muuta.' Sillain ylihuolellisesti äännettynä pikkuisella ruususuulla. 😍
Sitte jänis istui maassa ja hämä-hämähäkki. Sekä muskarissa omat laulut.

Oikein aurinkoista päivää kaikille ☀️ 😊

12.3.2015
Minnie
Minnie

Meillä melko kiireinen päivä tiedossa, koska aamusta pitäisi raahautua postiin ja kaupoille. Ainakin Tigeriin etsimään pääsiäisjuttuja lapsille. Ja miksipä ei jotain muutakin pientä, koska tänäkin vuonna täytyy kuitenkin saada täytettä puiseen joulukalenteriin jossa luukut on olemattoman kokoiset ja niimpä ei ole mikään helppo homma joulun alla löytää jotain järkevää pientä kivaa sinne. Mutta ennakoidusti koitan siis pitää silmät auki. Sitten iltapäivästä mulla on ripsihuolto ja pääsenkin siis tunniksi vaan olemaan. Ajattelin, että auttais poistamaan ajatuksia tuosta päänsärystä ja puutumisesta, mutta kun ei ne ole vielä käsitellyt mun papereita, niin joutuu pitämään puhelimen auki. Jos soittavat. Mutta olivat kuitenkin ottaneet paperit sinne, eli ilmeisesti miettivät mitä tekevät. Jännää 😔

11.3.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...