Keskiviikkoa

Huomenta

11.3.2015
carata
carata

Kiitos vinkeistä pyörän turvaistuimen suhteen 😊. Pitää etsiä sellainen Hamax ja ostaa tarvittavat välineet. Haluun ehdottomasti, että istuinta voi siirtää miun ja miehen pyörän välillä 😊

12.3.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Meillä tytöllä oli pienimmät vaatteet 44. 52/56 kokokin meni vielä pitkään ☺️ Kirppu kun oli. Syntyessään oli 3020g ja tyttö kun oli, niin siro tapaus. Veikka olikin sitten puoli kiloa painavampia ja kookkaampi. Nyt 1,5v ikäerosta huolimatta menee sama vaatekoko 😂

11.3.2015
carata
carata

Miten muka riullakii kohta jo laskettu aika?! 😄

Meil pikkuneiti on alkanu jutustelemaan ja lattialla viuhkaa käsineen ja jalkoineen niin vietävästi. Hyvä ettei lentoon lähde.. 😂

11.3.2015
tennari
tennari

no juu ja tuo ei tietty ollu ees kiukkunen kun sanoin noin :( se ihana hetki kun kerrankin tuo suostuu sylissä hetken olemaan.. Juu ruskea mulle! :D

11.3.2015
teeko
teeko

Meillä on juurikin Hamaxin penkki. Siihen saa tosiaan noita pyörään kiinnitysosia erillisenä ni voi siirtää pyörästä toiseen ihan noin vain.

11.3.2015
misukka
misukka

Voi teeko ❤ Nuo pienet hanskaa vähän liiankin hyvin tuon äidin mielen pahoittamisen. Niin tuttua, niin tuttua :( Äidin sydän itkee verta kun toinen ihan kiukussaan sanoo noin.

Ja pahimmillaan noi heitot on silloin kun lapsella on ollut sua ikävä. Kun ei nuo pienet osaa tunteitaan sanottaa muutenkaan. Sit niistä tulee tuommosia konkreettisia, et äitin sylissä on paha olla. Kun onkin ollut niin ikävä että se saattaa tuntua lapsesta jopa fyysisesti pahalta.

11.3.2015
misukka
misukka

Ihan huippuja uutisia riulla! :) Ihan mahtavaa ettei tartte insuliinille ruveta :)

Aikas huikee kirpparikierros kyl hanilla :)

Teeko, mä pistän vaan sen punasen penkin myyntiin. Ruskeanhan sä halusit. :) Mä sitä mietinkin et miten tuo saatais viikonlopun aikana hoidettua. Mut kieltämättä helpompi hoitaa joku toinen päivä. Pietään ne kahvirehvit :)

Mä kävin koululla vanhempaintoimikunnan kokouksessa. Suunniteltiin keväälle kauhiasti aktiviteettia. Vappupallojen myyntiä, ksylitolipastillien ja -purkkien myyntiä. Vappukulkuetta ja tietty tossa parin viikon päästä disko.

Isommat pojat sängyissään ja isukki kylvetti vaavin. Nyt rinnalla hakemassa maitonukutusta.

11.3.2015
misukka
misukka

Mä kans tykkään jos työpäivissä on vaihtelua :) muuten kyllä hajoaa pää jos koko ajan toistaa samaa ilman yhtään mitään muutosta kaavaan. tän päivän piste oli kyllä nyt kun poika halusi isin syliin kun äidin sylissä on paha olla :'( kyllä mä sen tajuan että isistä on nyt tullu tosi paljon tärkeämpi mutta että paha olla?! nyyh :(

11.3.2015
teeko
teeko

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

11.3.2015
misukka
misukka

Mie siitä pyörän turvaistuimesta huutelin. Tietääkö kukaan, onkohan olemassa sellaista istuinta, joka ois näppärästi siirrettävissä pyörästä toiseen?

Hanipazui on tehnyt tosi hyvät vauvanvaatekaupat 😊 Käyttöikä niin lyhyt, että vaatteiden kierrättäminen kannattaa ehdottomasti.

Aikasemmin huokailin tuosta mein neidin päiväunille saamisen vaikeudesta. Tyttö siis nukahtaa itse omaan sänkyyn. Mutta on alkanut miulle "temppuilla" unille käymisen kanssa. Tänäänkin lähes tunnin verran. Sillon kuin isi (lähinnä vkl) on kotona päikkäriaikaan, niin laittaa neidin unille ja on aina 10 min untenmailla. Osaaks tuollanen 1v 2 kk ikäinen jo jotain kapinaa äitiä kohtaan ??

11.3.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Sralla ne nykyään ottaa sen täällä kailita odottajilta :)

Hyvä että oot viihtynyt uudessa hommassa. Ja onhan se kieltämättä vähän semmosta että työ on puisevaa jos se on aina samaa. Miusta ois ihan painajaista olla jossakin liukuhihnalla töissä, tunnista tuntiin ja päivästä päivään tismalleen samaa hommaa. Asiakaspalvelutyössä on kiva kun on erilaisia ihmisiä, mutta siinäkin tuntuu välillä joskus ku oisit rikkinäinen levy. Etenkii matkailuneuvonnassa :D

11.3.2015
riu
riu

Kiitos ihanat :)

Hani ei kai raskausdiabeteksessä sinänsä ois mitään maailmanlopun meininkiä, mutta miulla on aito ja rehellinen piikkikammo X) Mies on mitannut miulta noita sokereita koska en vaan ite pysty, ja onneksi kaikki on ollut niin ymmärtäväisiä ettei oo tarvinnut kaheksaa kertaa mitata päivässä, kolme on piisannut. Ja oonhan mie jo edistynyt tässä, en enää itke joka kerta ku mies mittaa sokerit. MIe vaan hermoilen, oon säikky ja välillä vähän huippaa, mutta en itke X)

Hanilla oli melkosen hyvä kirpparikierros vissiin :)

Teeko se juttu menee valitettavasti niin että mitä enemmän oot erossa lapsesta niin sen enemmän se kiukuttelee ;) Noita 'äitiys palkitsee'-päiviä on joskus meillä kaikilla, mutta onneksi on sitten niitä hyviäkin niin se ei oo ihan niin paha. Sillon aina muistaa miksi se lapsi on niin rakas :)

11.3.2015
riu
riu

Ihanaa riu! :D kunhan misukka et myy sitä turvavyöistuinta siellä, mä kyllä ostan sen sulta pois! ;) sulla on varmaan viikonloppuna niin kiire et meidän kannattaa noiden tavaroiden merkeissä nähdä joku muu päivä? Toki mä voin sen hoitolaukun sulle raahata sinne kirppiksellekkin kun se ei hirveästi paina ;) mä jo luulin et kun oon viikon ollut käytännössä ilman poikaa niin se ei ehkä heti mulle kiukkuis kovin kun oon sen kanssa mut pyh ja pah! Sit tein sen kanssa ruokaa niin sai taas tunnin huutokohtauksen joten söi sit kylmää ruokaa :/ todella ihanaa olla tänään äiti!

11.3.2015
teeko
teeko

Halirutistus, riu, tutkituista tuloksista.

Ainakin noitten osalta helpompi loppuraskaus.

11.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Terveeeee!!!!!

Halusin vaan kertoa että mei oon nyt onnellinen ja hyvällä tuulella :))))) Vaikka miulla se paastosokeri on ollut päin honkia koko raskauden ajan, niin tänään otetussa pitkäaikaissokerissa ei ollut kuitenkaan mitään hälyttävää, joten en tarvii insuliinia :))))) Riittää että jatkan tätä kiltisti syömistä ja mietin niitä hiilareita jatkossakin :))) Ja kaiken hyvän lisäksi miulla ei oo streptokokkiakaan :D Vauva kasvaa keskikäyrällä ettei oo jättiläistä tiiossa, ja seuraava ultra ois parin viikon päästä päivää ennen laskettua aikaa. Mie oon vaan niin helpottunut tuosta insuliini-jutusta että tätä onnea ei voi latistaa :D

Nki sattupas pöhkösti että sen kerran kun autot oli siinä niin heti tulee jotakii. Pöh. Ja että se mies kehtaa kitistä tuostakii, tottakai sie sillekin kerrot :O

Ninnup mie näissä raskaushormoneissa oisin saattanut lievästi kilahtaa. Juu nou, aggressiot ja kaikki kohillaan :D

Sralla oli varmaan ihan kivaa vaihtelua tehä vanhoja juttuja :) Miltäs ne uuvet kuviot on nyt maistunut?

Teeko eikä oo hurmaavia nuo pienet tuhmaikäiset lapset? ;) No siitä se ajastaan tasaantuu... hetkeksi :D

Nenna ohoh ootpas ollu aikasin hereillä tänään. Ja vissiin jommosen pelottavat unet ollut jos vieläkii hirvittää. Huih. Kiva varmasti päästä kampaajalle, mieli tekis itekkii saaha jotakiii hemmottelua osakseen. Tosin tuo insuliinihomma korvasi jo monta hemmotteluhetkeä :D

Miustakii misukka on aina touhuumassa jotakii, tulossa tai menossa ainakii :D

11.3.2015
riu
riu

No onpas taas osunu nkilleki ajattelevia ihmisiä kohdille. :/ Onpa suorastaan näköjään pakko keksiä valittamisen aihetta... Kun ri kerran oikeasti syytä ole.

Sama toi blancon esimerkki. Sinnehän se koiran kakka nimenomaan kuuluu, biojäteastiaan. Voi huoh.

Me vetästiin vauvan kanssa tunnin verran unta kuuppaan. Olisin voinu nukkuu pidempäänki mut tuo alko vaatii ruokaa. Kumma jätkä. Aina nälkä :D

Nyt se sit hengailee tuossa kopassaan ja tuijottelee. Vähän mietin että pitäiskö mun kokeilla laittaa tuo liinaan. Näkis vähän miten siihen reagoi. Josko sitä sit viikonlopun pitäis liinassa siellä kirppiksellä.

Ja joku sano pyörän turvaistuimesta... Meillä olis sellainenkin. Pitäsköhän laittaa sekin myyntiin ku ei sitä ole käytetty ku ihan pari kertaa esikon kanssa. Sillon ku asuttiin vielä Helsingissä ja muutaman hassun kerran vein esikon päikkyyn pyörällä ja sit ajelin kouluunki jopa. Ei oo sen jälkeen tullut käytettyä kertaakaan.

11.3.2015
misukka
misukka

päivää! Kyllä on ninnupin hermot ollu koetuksella. . Mä olisin varmaan räjähtänyt sille mammalle... Mulla kun tuollaisessa tilanteessa ei hermo kestä yhtään ylimääräistä skeidaa niskaan. . mua ärsyttää ihan suunnattomasti. Meillä oli tosi kiva päivä pojan kanssa kun se halusi hirveästi tehdä kaikkea. On tallilla ainakin pihat siistit. Mut ei koskaan, siis ei koskaan voi lähteä nätisti kotiin sieltä! Niin julmettu huuto et jos mummo ei olis töihin lähteny ni mä olisin jättänyt tuon raivopään sinne. . hakkaa ja huutaa vaan kun pitäis autoon päästä ja toinen odottaa että pääsee autolla meidän ohi. . argh!!!

11.3.2015
teeko
teeko

Voi huoh, toista viikkoa neiti taistellut päiväunille menoa vastaan. En tajuu, mitä tää nyt on. Tässähän tulee töihin ikävä 😝.
Kiva päivä muutoin. Ruokakaupassa käyty ja ulkoiltu ihanassa auringon paisteessa ☀️
Iltasella tarkoituksena laittaa pyörä ajokuntoon ja viikonloppuna käyn ostamassa neidille istuimen pyörään. Toivottavasti viihtyy kyydissä.

Toivottavasti Riulla ja pikkuiselle kaikki hyvin äippäpolin käynnin jäljiltä.

Voi että, miten jotkut jaksaakin kytätä naapureitaan. Kai ne on niitä omaan elämäänsä tympääntyneitä, ketkä yrittää tehdä itteensä tärkeäksi muiden asioihin puuttumalla.

11.3.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Ja pitäisköhän noita aloituksia tehdä valmiiksi pitkällä tähtäimellä silloin kun niitä joku saa tehtyä!?! :D Ei ne meinaan asiaa tunnu korjaavan. Onhan tätä kestänyt kohta jo pari viikkoa....:/

11.3.2015
carata
carata

Blancolla ollut ihan kamala ajanvaraus! Mutta tiedän kyllä itse nyt viisaudenhampaita poistattaneena, että pitää vähintään olla suuverillä ennen kuin sinne pääsee. Mäkin kun siis jouluna sain päivystys ajan vain siksi, koska hammas puri koko ajan poskeen ja suussa oli koko ajan verta. Sitten kuvasivat ja totesivat, että kaikki pitää ottaa pois. Mutta vaatii kyllä juu jonkun "akuutin", eikä riitä se, että haluat ne pois. Mutta kannattaa sanoa, että kaikkia hampaita vihloo, kun ne puskee pintaan ja työntää muita ;) Toimii...

11.3.2015
carata
carata

nki91, pihapoliiseja... sisko kerto heidän edellisesta naapurikytästä, joka suuttui siitä, että systeri laittoi koiransa pihalle tekemät paskat maatuvassa koirankakkapussissa bio-astiaan. se kantoi sen aina sieltä poies ja möykkäsi että se ei maadu.  siis peukalon kokoinen koiranpöppänä:D??  ja vielä maatuvassa biopussissa?

no joo, sitä koirankikkaretta sitten kannettiin kuulema moneen otteeseen bioastian ja talon rappusten väliä kunnes systeri päätti nähdä helpommaksi että kippaa sen aina lenkin päätteeksi sit sekapaskaan kun ei kerta bioon kelpaa. ihme touhua:D

11.3.2015
Blanco
Blanco

joo, ja yleensä sen suorittaa ammatikseen niitä töitä tekevä xD  mut joo, aloin jo miettimään että sen viimekertasen puudutuskuurin päätteeksi ne varmaan löi mun papereihin jonkun merkinnän, ja nyt varmaan luulee et poistatten hampaita vaan saadakseni taas turpani turpeeseen  xDD  ei hitto.  ja kun ne viisarit oli vielä ainoat hampaat jotka mulla ei ole oireillu, siksi mua niin kyrsikin kun hammaslääkäri sanoi että ne vaan ON POISTETTAVA, ja kiireesti! ja sit kun noudatan neuvoja niin tuloksena on farssi:D

11.3.2015
Blanco
Blanco

No onpas ollut ajanvaraus blancolla hankalaa :D Harvempi kai olis varaamassa aikaa viisurin poistoon ellei siitä olisi hammaslääkärin kanssa ollut puhetta. Meinaskohan ne että otat ne viisurit tosiaan ihan korkeimman omakätisesti pois jos ei hammaslääkärissä.

Yleensä se kuitenkii on noin niin ku miun nähdäkseni hampilääkärin hommia. :D

11.3.2015
misukka
misukka

munon vaikee uskoo että Misukka ei muka sais mitään tehtyy kun musta tuntuu että se on liikkeessä senkin ajan kun liberoi xD

mie soitin just hammaslääkäriin ja yritin saada enskuulle varattua aikaa viisaudenhampaiden poistoon. sovitusti. mutta eih... Simppelin ajanvaraamisen sijaan jouduin vastailemaan kuuden minuutin ajan hämmentäviin kysymyksiin, kuten että kuka sanoi että viisaudenhampaat on poistettava? Onko ne varmasti poistettava? Ja pitääkö ne poistaa täällä meillä (hammaslääkärissä siis...)? Kukas sen tekee? Onkohan kyseessä nyt mahdollisesti hammas A1 vai A2? Miksi huhtikuulle? Miksi sulla on sitten paikkausaikoja vielä kaksi tässä kuussa?

lopulta mulle myönnettiin yksi aika. melkeen tekis mieli kiskoa ne jo ite irti, mutta tästä talosta ei löydy tarpeeks tujuja puudutteita siihen hommaan, vaikka meillä kuinka on kaappi täynnä kolmiolääkkeitä:D

11.3.2015
Blanco
Blanco

Hah. Mie mikään tehokas ole. Suunnitelmia piisaa mut mitään saa aikaseksi. Kohta tuloo oikeasti hoppu ku pitäs saada jotain tehtyäkin.

Sain mä sentäs rahat haettua ja samalla keikalla ostin vauvalle vauvakirjan.

Ja äsken hätäseen söin nakkia ja leipää ku vauveli alkoi vaatia evästä.

Olisihan tässä tuota kirppisjärjestelyä ihan omiksi tarpeiksi tehtäväksi.

Enkä mä sit menny tanssitunnille kuitenkaan. Päätin sittenkin ottaa levon kannalta sen illan ja ihan hyvä niin koska yö meni tissitakiaisen kanssa valvoessa. Olis kyl kiva jos tässä päiväseltään ehtis lepuuttaa mut ei taida onnistua. On niin hirveesti hommia jonossa :/

11.3.2015
misukka
misukka

Täällähän on käyty paljon keskustelua sillä välin... :D Välillä ketjut paisuu ihan mahottomaksi hetkessä, välillä on taas kunnon huopatossutehdas-meininki :D

Misukka käy vissiin hyvillä hormonikierroksilla, kun jaksaa painaa kaiken päivää noin tehokkaana :) Kävitkö sie siellä tanssimassa eilen? Ja siis voi jesta sentään, miunkii pitäs vissiin jotakii ruokaa kehitellä. Äääääh ei taaskaan leikkaa yhtään. Kaikista eniten tekisi mieli viiä lapset kiinalaiseen syömään, mutta koska hiilari niin ei varmaan kannata X)

Tatja meijänkii vesirokon pitäjä halusi hoitoon joka päivä kun joutu kotona olemaan :D Mutta kun ne kaverit... eikä poika sinänsä ollu ees kippee, kuhan oli jokunen näppy. Eikä niistäkään ollut yhtään kunnon vesikelloa, kuhan oli vaan punasia näppyjä pitkin poikin :D No onneksi oli helppo vesirokko ja ennen ku vauva synty :D Se omassa talossa asuminen on meilläkii hirveen paljon edullisempaa, lainanlyhennys on nyt 600 € kun mietit että siihen hintaan ei kovin kummosta vuokrakämppää saa - olkoonkii että omassa on enemmän kuluja mutta ei silti varmaan päästä samoihin summiin kuin vuokraamalla päästäs :) Joten toivotaan että se talo on kuosissa :)

11.3.2015
riu
riu

Riulle tsemppiä hoitajakäyntiin.

Mä olin eilen tytön kanssa  vanhimman lapsen vanhempainillassa.

Aiheena oli sähköinen opiskelu ja iPad. Hyvin jaksoi pikkuneiti. Oltiin rehtorin kyselytunnillakin.

11.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Riu: Juu näyttäs olevan ohi menossa onneks.. Eilen kyllä jo hermoja koeteltiin kun tuosta on tullu niin hoitolainen vielä että ei millää jaksa montaa päivää mun seuraa 😉 se on semmonen 70luvun tavallinen omakotitalo 😁 tilaa olis hiukka enemmän ja maksas paljon vähemmän kun tää vuokrarivari.. Ja yhdessä makkarissa mun haaveilemat lasipariovet 😜

11.3.2015
Tatja84
Tatja84

Huomenet

Koskahan libero saisi nämä sivut toimimaan taas... Pieni väliaikatiedote olisi edes kiva että ollaanko näille ongelmille mitään edes tekemässä.

Keskimmäisen vein päikkyyn ja esikko lähti puolisen tuntia sitten koulutaksille. Vauva tissittelee. Viime yö meni aika pitkälti rinnalla asuen. Tosi pirtee fiilis :D Tänään ajattelin käydä Lohjalla pankissa hakemassa kirppiksen vaihtokassaan rahat.

Ja varmaan täytyy hinnoitella myyntiin menevät kamat.

Siinähän sitä päivälle suunnitelmia. Kanarisottoa meinasin tehdä. Eilen illasta honasin et kanafilesuikaleissa oli eilen vika käyttöpäivä. Pidetään sormet ja varpaat ristissä et ne on vielä kunnossa ja saan sen risoton tehtyä.

Jos muuten vaavi suo mulle lepohetkiä, niin ne täytynee pyrkiä käyttämään.

Jaahas. Vaavi tilttaa. Kohta pääsee pakkaa sen kaukaloon ja sit pankkireissulle...

11.3.2015
misukka
misukka

Huomenta :)

Carata ei hitto jos siekää et saa kohta alotettuu ketjua niin eihän tästä tule mittään. Jaksaskohan sitä itekkii laittaa viestiä liberolle että korjaisivat asian? Harmi että sillä pojalle meinaa tautia pukata, mutta jos se ois vaan nopsa räkätauti. Ja kyllä mie nyt lähtisin kanssa ihan jo sen kylppärin takia :)

Tatja taitaa olla menossa tauti aika kivasti ohi, kerta näpyt on jo hailakoita eikä ees juuri haittaa olemista. Se on niin kurjaa ku pienet sairastaa :/ Toivotaan että talosta ja isästä tulis kummastakin hyviä uutisia :) Minkäslainen talo se ois?

Kukkis-ras kiva että siulla on levännyt olo :) Ja onnellista loppuodotusta! :)

Myö käytiin eilen tosiaan se luokkakokous kahtomassa ja olihan se alkuosa tosi hauska että sai kunnolla nauraa. Sitten se jotenkii hyyty siinä puolivälissä. Mutta oli se ihan jees :) Ja porukkaa oli ku pipoa kun oli se veikkauskortti-päivä, elokuvateatteri ihan täynnä. Nyt sitten uotellaan napapiirin sankareitten jatko-osaa jos mentäs se kahtomaan seuraavaksi :) Illalla käytiin miehen kanssa vielä saunassa, ihan yksin sain löyöytellä ja olipas hassua kun kuuli omat ajatukset :D Yöllä sitten heräsin siihen kun meijän pienin oli kömpiny viereen nukkumaan ja siitä kiitokseksi pissi meijän sänkyyn. Jee vesisänky! X) ja ku pesin poikaa ja vaihtelin lakanoita jne. niin unet ihan pikkusen hävis jonnekin. Olipas ärsyttävää, miulle ei käy oikeestaan ikinä noin :0 Toisaalta en mie oikeestaan ikinä ees herää yöllä :D

Miulla ois tänään aika diebeteshoitajalle sisätautien polilla ja heti perään ylimääränen ultra. Mie oon niin jännäkakka housussa ettei sanat ees riitä kuvaamaan... aa-puu-va!

11.3.2015
riu
riu

huomenia! :) Meillä herätty virkeenä uuteen aamuun jo ennen seittemää. ite menin jo 21 nukkuun niin oon virkee vaikka nuorimmainen 1,9v heräili pari kertaa yöllä... Maitopullolla taltutin sen ;D. Loppuraskaus menossa vk36+2 ja ollut vähän haastavaa oman voinnin kanssa... josko se tästä synnytystä kohden helppais :).

11.3.2015
kukkis-ras
kukkis-ras
4-month-old baby

Huomenta! Mäki yrittelin alotusta mutta ei niin ei. Yö meni suht hyvin meijän päässä. Neiti piti yhen kerran jottai ihmeen kitinäkonserttia yritin silitellä mut ei ollu oikein hyvä. Sit rauhottu kun komensin nukkumaan 😁 iho ei oo pahentunu miksikää vaan edelleen näkyy ylävartalolla vaan hailakkaa näppylää.. Eikä tunnu nyt ärsyttävänkää. Mutta kyllä tämä oottaminen on,kauheeta. Ootellaan yhestä talosta kuntotarkastus raporttia josko olis vaikka semmosta omakoti ainesta. Ja ootellaan et mun isältä ultrataan yks patti kaulalta huomenna. Pelottaa, jännittää et mitä sieltä paljastuu..

11.3.2015
Tatja84
Tatja84

Nyt jouduin tekemään aloituksen kolmesti. Et ei tää ihan helppoa enää täälläkään päässä ole 😒 Me ollaan heräilty ja nukuin ihan älyttömän huonosti, kun poika heräili. Ihmettelin kun koko ajan oli ilman tuttia ja heti sylkäs sen, niin hetken kun pidin sisä suussa ja poika hengitti nenän kautta, niin eipä ihme. Ihan räkäinen ja tukkoinen 😩 Harmittaa lähteä tuonne kun poika on kipeänä, mutta josko se ei sitä stressaisi.

11.3.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...