Maanantaita

Huomenta ☺️

9.3.2015
carata
carata

Joo, tiedoksianto paperissa oli, tarkistin ☺️

Tänään tuli postissa paperit ja se haaste. Oli musta ihan ok, mutta mieshän sitä nyt ei ole nähnyt. Summakaan ei ihan hirveästi noussut, vaikka siinä olikin kaikenlaisia korko ja oikeudenkäyntikuluja. Nyt sit miehen täytyis parissa viikossa laittaa sinne kirjallisena ilmoitus hyväksyykö tuon vai ei. Mutta itse ainakin hyväksyisin. Ja tuossa jossain luki, että on riidaton....

Miten se maksu sitten. Ottaako ne palkasta vai tuleeko lasku? Mä olen ihan pihalla, kun ei ole mun pala kakkua. Eksällä oli näitä useampikin, mutta kun seurusteltiin, niin en kokenut, että ois ollut mun asia hoitaa toisen raha-asioita, etenkin, kun ko.herra oli mua lähemmäks 8v vanhempi jollen ihan väärässä ole.

10.3.2015
carata
carata

No hyvä, että toi sit on oikein 👍 Kun mä jo ajattelin, et hassua jos sitä ei sit voiskaan oikeasti hoitaa puhelimessa...😅

10.3.2015
carata
carata

Siis käräjäoikeudesta tuli kirje, jossa oli, että "teille on toimeksianto käräjäoikeudessa. Asia on mahdollista hoitaa puhelimitse. Pyydän ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen..." Sitten siinä oli se virastoaika ja numero ja nimi. Lopussa oli kyllä et asian voi hoitaa myös paikanpäällä käymälläkin tai sitten voi tehdä luovarin joka oli lopussa ja voi valtuuttaa jonkun muun käymään siellä. Ja itse siis moisen kirjeen avasin, eli ei kyllä pissitä tuossa asiassa. Ja kun oli soittanut, niin siellä oli sanottu, et rahana haluavat ja KOTIIN tulee lasku! Mikä musta oli outoa, mutta en sit tiedä hoitaako ne asiaa väärin. Mutta näin siis siinä kirjeessä oli joka tuli ja en mä jotenkin sen virallisuutta lähtenyt analysoimaan.

10.3.2015
carata
carata

en mä kyllä ole kuullut että puhelimessa antavat. Kirje tulee kotiin tai puhelin soitto että tarvii noutaa haaste. Ja se pitää henkilökohtaisesti hakea käräjäoikeuden kansliasta. Mä sain kerran haasteen saapua todistajaksi oikeuteen. Silloin haastemies kävi mun ovella tuomassa haasteen

10.3.2015
teeko
teeko

Carata,
Mieti nyt kuitenkin jos jotenkin tulisi tilaisuus vihjata miehen vanhemmille...
Mä niin ymmärrän et tuntuu vaikealta, mäkin sain joskus ihan uskomattoman soiton anopiltani ja en kyllä siinä pauhinassa uskaltanut sanoa juuri mitään kun kaikki mun syyttä ja muka mun takia mies väsynyt, hermostuvainen, eikä pääse tarpeeksi liikuntaa harrastamaan jne.. Kissan pieru! Olisivat hekin käskeneet mennä lääkäriin eikä laittaa kaikkia oireita mun syyksi tai että en hoida (sairastavi)lapsia niin etteivät he häiritse yhtään miestä!?! Ja kun totuus on et mies on ollu koko lasten ajan ihan oman halunsa mukaan jopa 6x /vk omissa harrastuksissa. Minä en ollenkaan tai joku jakso jumppa 1x/vk ja sekin vain kun äitini lapsia hoitamassa.
Uniapneastakin vaan sanoivat että voi sitä muutenkin väsyneenä nukahtaa rattiin jne. Kyl mul on kiehunu tuhannen kertaa! Niinhän se vaikea uniapneadiagnoosi tuli ja mitä vielä tulis ku vaan lääkäriin suostuisi ja puhuisi rehellisesti tai mäkin pääsisin sanomaan.
Meil on huomen eka keskustelu ja jos vaan tilaisuus tulee vinkkaan varovasti masennus tms mahdollisuuden. Vaikka nyt hetkellisesti onkin taas paremmin mennyt.

10.3.2015
Minnie
Minnie

Anmahä, enkä mä tiedä avaudunko miehen ongelmasta nyt hänen vanhemmille. Jotenkin tuntuu hölmöltä. Ja kun heidän tapa käsitellä asioita on ollut aina se että mä olen väärässä ja mies oikeassa. Aina saanut siis huudot ja haukunnat, oli asia mikä vain. Mutta toisaalta JOS ne ymmärtäis asian vakavuuden niin vois puhua tuolle järkeä ja alkaa elämään niin ettei osta mitään sen nimille. Koska ei siitä ole kauaa, kun tilasi yhdessä äitinsä nimissä läppärin, et hänen äiti sai sen haettua postista kun mies oli töissä ja muistaakseni sen äiti sit loppupeleissä maksoi siitä osan. Tai tais olla postiennakolla. Jotain tälläistä 😔

10.3.2015
carata
carata

Anmahä, meillä on kyllä niin pelottavan paljon samaa, että! ☺️ Mutta ajattelematontahan se oli pamauttaa illalla kasin aikaan ajatus kasvaimestakin, mutta kyllähän mä ymmärrän et ei sitäkään voi poissulkea puhelimessa ennen kuin on kuvattu. Mutta tänään tai huomenna ne soittaa neurolta ja joko tulee sit aika sinne tai jotain muuta. Jännittää kyllä mitä ne meinaa nyt sit tehdä. Kun en mä halua vauvaakaan riskeerata missään magneetti ym kuvauksissa....😞

10.3.2015
carata
carata

Mummy, ai sulla ollut tää tilanne. Miehen tili on nyt suljettu, koska ei ole maksanut luottokortin laskuja, mutta käsittääkseni verkkopankki toimii. Mutta ei se mulle varmaan anna lupaa maksaa laskuja sieltä. Tai en kyllä ole kysynyt, mutta noinhan tästä voiskin selvitä. Että mä hoitaisin maksamiset ja sitten sille jäis se oma osuus minkä käyttää ja loppu jäis ruokaan ym.

10.3.2015
carata
carata

Ja jos tosiaan sais niin, että menis rahana, niin se ois kyllä mun kannalta hyvä. Ei sitten ainakaan lähtis mitään mikä on mun. Onneks sentään auto on mulla omissa nimissä. Se kun on aina ehdoton nyt kun asutaan täällä ja kaupunkiin on se puolen tunnin matka... Ja myös mummilaan.

10.3.2015
carata
carata

P&M, paperi tuli tosiaan postitse, et sinne on jätetty se haaste ja sen kuulee joko soittamalla tai sit käymällä siellä. Mut miestäkin ois turha kysellä täältä viikolla ja en jaksa uskoa, et ne viikonloppuna etsis...😒

10.3.2015
carata
carata

Carata, mulla on käsitys että haastemies tulee kotiovelle kirjallisen haasteen kanssa tavoittamaan tarkoitettua henkilöä.

Johan on helpoksi muuttunut jos haastekin annetaan puhelimessa.

Oikeuslaitoksen kanssa ei sentään kaikkea puhelimessa hoideta ja ilmoiteta, päätöksiä varsinkaan.

10.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja suosittelisin ehdottomasti sanomaan miehen vanhemmille hänen ostoistaan/veloistaan siis tuon tilanteen ihan rehellisesti.
Että vaan asiana ilmoittas että tietävät missä poika tilanteessa poika on.
Ja voithan sanoa että ite elät lasten kans omilla tuloilla.

Mä ymmärrän että on vaikeaa sanoa, mutta musta tilanne on se että pakko.
Uskovat tai eivät nyt, mutta tuleehan se heille jossain vaiheessa selväksi kuka totta puhui jo aiemmin.

Mulla on ollu vähän samanlainen tilann kun miehen äiti ja sisko luuli kaikkea ja näki asiat vaan poikansa/veljensä kannalta, kunnes läjäytin heille tosiasiat eteen, joita olin salannut sekä heiltä että omilta sukulaisiltanikin.
((Että esim mies joutuu töiden lisäksi koko vapaa-ajan vain hoitamaan lasten asioita ja mä en päästä häntä harrastamaan ja käymään reissuissa mm sukulaisillaan jne jne Ja kuten ehkä tiedätte totuus on toinen äärilaita. Minä olin tehnyt kaiken lasten ja perheen eteen ja jättänyt minuutinkin oman ajan pois. Hoitanut yötäpäivää lapsia henkihieverissä unettamaan, tehnyt kaiken myös miehen eteen. Ja sain sanomista että mä hermostun miehelle täällä turhasta ja oikeasti mies lapsille ja mulle aivan olemattomista))
Ikävää sanoa omasta miehestä mitään negatiivista, mutta kun asiat meni riittävän pitkälle, parempi sanoa totuus. Koska mm mies sai myös aina tukea väärällä tavalla kun eivät tienneet totuutta.

Johan tietävät vaikkei miehen äiti ehkä ihan kokonaan ymmärräkään.

10.3.2015
Minnie
Minnie

Carata!
Olihan se lääkäriltä ajattelematonta sanoa puhelimessa kasvaimen mahdollisuudesta etenkin kun raskaana oot!
Mutta mun mielestä se on hyvä poissulkea, kuten mullakin tehtiin.
Hempiplegisen migreenin diagnosointi kun ei ole niin helppo, on poissuljettava muut mahdollisuudet noihin halvausoireisiin.
Ja oon kyllä hyvilläni että pääsit lopulta noinkin pian eteenpäin asiassa!
Että ottivat tosissaan.
Jos ei kuvauksia voi tehdä raskaana ollessa, niin minusta aivosähkökäyrän kuitenkin?!
Mulla tehtiin aivojen varjoainetutkimus, eli kuvaus ilman ainetta ja toinen varjoaineen kanssa. Ei paha homma.

Älä nyt mieti sitä pahinta vaihtoehtoa, joka voisi ehkä olla kun ajattele se juuri niin että tarkistavat jotta voisi sulkea pois.
Mä en usko että sulla sellaista olis, jos nuo kohtaukset on sulla liittynyt juuri raskauksiin... Se viittaa hormoonien vaikutukseen.
Mulle ainakin lääkäri sanoi et ollu sen hemiplegisen rinnalla hormooniperäinen migreeni, eli siis esim menkat tarkoittivat aina migreenin laukeamista ja juuri puolihalvaantuneena sängyssä 10pv ja tauko 10pv ja uudestaan kun mulla oli kierto tasan 20vrk. Näin mentiin ennen estolääkitystä.
Sitä kyllä odotan ihan mielenkiinnolla että aloittavatko sulla lääkityksen raskaana...
Monia noista mun estolääkkeistä olisi voinut käyttää raskaana ollessa, mutta en tiedä aloitetaanko mielellään uutena.
Mulla oli epilepsiaan ja Parkinsonin tautiin ym käytettäviä lääkkeitä pienellä annostuksella, toimivat hyvin. Ja e pillereitä erilaisia jotta kiertoa saatiin pidennettyä ja sillä migreenien tiheyttäkin.

Tuo ambulanssin kutsu ei välttämättä oo ollenkaan huono sikäli et kerran näkisivät ja kirjasivat kunnolla ylös oireet.
Ite soitin siskolleni kun hällä tuli eka rajumpi puolihalvaus, ei siis pystyny enää puhumaankaan kunnolla kun kieli puutui, silloin on vaara kielen tukkia hengitystiet ja kyllähän hmiplegisessä migreenissä on aina riski että tulee niinkin raju kohtaus että koko taju lähtee. Nyt on hällä estolääkitys eikä niin rajua kohtausta ole enää tullu.
Itellä ei ole kertaakaan mennyt taju kokonaan. Ja pysyviä halvauksia ei ole jäänyt.

Carata 💕 muistan Sinua rukouksissa!

10.3.2015
Minnie
Minnie

palkasta vievät sen 1/3 ja raja minä pitää jäädä tilille jotta ottavat vähemmän on joku 800€. Niin kauan kun saa palkasta otettua, ei mitään muuta Hae. oon joutunut vastaavan rumban sivusta seuraamaan :(

10.3.2015
teeko
teeko

Tuskin ne lähtee teiltä käyttötavaroita poisottamaan kun mies kerran on hyväpalkkaisessa työssä? Luulisi että ennemmin ottavat rahana kuin tavarana jos se mahdollisuus on. Eri asia jos olis kokonaan tuilla.

Ja yleisesti ottaen aika monet asiat on soviteltavissa jos vain näkee sen vaivan asian eteen eikä odota yksipuolista tuomiota. Harmi että sun miehesi on heittäytyny täysin tuolle välinpitämättömyyslinjalle. Onneks sentään yhteisissä nimissä olevat jutut hoitanu ettei sulle tule maksuhäiriömerkintöjä.

Mä tekisin kyllä tossa kohtaa niin et sanoisin miehelle et jos hän ei "jaksa" laskuja maksaa, niin tilin tunnarit tänne ja mä näpyttelen. Ja itseasiassa yhdessä kohtaa kun omalla miehellä lähti rahankäyttö lapasesta niin tehtiinkin niin että maksoin sen tililtä laskuja ja siirsin omalleni loput ja jätin "käyttörahan" miehelle. Tehtiin näin joku puoli vuotta ja sitten hän oli jo paljpn vastyullisempi rahankäyttäjä. Koska ihan tosi, lasten ja perheen tarpeet tulee ensin ja jis jää yli nii sitten voi miettiä mitä lopuilla tekee.

10.3.2015
Mummy83
Mummy83

Hänen autoa ei voi viedä, kun on huollossa ja ilman moottoria ja pyörä on hänen porukoiden nimissä, eli ei tavallaan hänen. Näin kiersi sitä etten mä ois tiennyt. Telkka on sen. Samoin kamerat, järkkärit, tietokone, tabletti ym, että kai niistä sit tulee jos tarvii tavaroina. Ja on sillä lähemmäks parin tonnin polkupyöräkin 😒 Ajanut sillä ehkä kahdesti, mut oli pakko saada tietty. Mutta joo. Toivottavasti ei tosiaan sänkyyn, sohviin ym kajois, koska ne ei miehen ostamia ole. Ja ei mulla kyllä mitään kuitteja ole, mutta kai ne jostain tilitiedoista kaivaen näkee summina, mutta saa kyllä keskenän sit etsiä tiedot. Mutta miehen nimissä ei tosiaan juurikaan mitään ole ja juuri mitään se ei ole kotiin ostanut. Isompia tavaroita siis, vaan lähinnä hoitanut tuon elektroniikka puolen... Mutta järkkäri reilu tonni, lisäks linssit ym, telkka lähemmäks kaks, toinen pokkari tonnin, läppäri pari tonnia kuulokkeineen ja hiirineen. Ja se polkupyörä pari tonnia!!! 😩 En kestä. Ja uni ei tule, kun päässä mielessä vain se, että jos mulla onkin kasvain. Ja toinen mikä on päässä on tämä vauva joka ei liiku. En mä tiedä enää oliko ne aiemmatkaan liikkeitä joita tunsin. Toisaalta ne kyllä tuntui siltä...😔

9.3.2015
carata
carata

Maarua, tonnin lasku mennyt perintään ja nyt käräjillä. Tuli kirje ja siinä oli, että sen tiedoksiannon voi tehdä puhelimessa. Sinne siis soitti. Tai ainakin piti soittaa. Mut eihän niitä niin loputtomiin voi puhelimessa hoitaa. Mutta ton nyt onneksi sai hoidettua, se kun pitäia huomenna olla hoidettuna viimeistään. Mä mietin myös sitä, että jos miehellä menee tavaraa ulosottoon, niin millä ne tietää mikä on sen ja mikä mun. Kun suurin osa tavaroista juurikin on mun. Lähtien nyt parin tonnin sohvasta esim..

9.3.2015
carata
carata

Voi carata en osaa edes sanoa mitään järkevää 😢
Sulla on iso taakka kannettavana ja kamala että lääkärikin heitti tollain puhelimessa tollaisen kasvain mahdollisuuden koska totta kai sitä miettii vaikka ei ole mitään varmuutta että sellaista edes olisi.. Ja todella toivon ettei ole.. Hyi kun tuli inha olo ihan sun puolesta.. Kuinka elämä voi noin koetella 😥

Ja kamalaa että mies ei ole tukena koska on suuttunut vaikka itse sössiny 😨 Mun mies jos ilmoittaisi että lääkäri on heittänyt ilmoille ajatuksen että saattais olla päässä kasvain,niin enpä vois vihoitella vaikka ois tehny jotain kuinka pahaa tahansa ja vaikka oltais eroamassa 😢 Miehes ei nyt ajattele järkevästi ja on varmasti henkisesti sairas,uupunut tai masentunut tai molempia,koska ei kai omaa vaimoaan kohtaan voi olla noin kylmä 😭

9.3.2015
Vipe
Vipe

P&M, voi ollakkin, mutta ei halua mennä juttelemaan kenellekkään ja sairaslomalle ei suostu, eikä siis työterveyslääkärille. Se on 2011 vuodesta asti tehnyt töitä ilman pitkiä lomia, ottanut lomat aina rahana, koska sitten on saanut ostettua venettä tai jotain isompaa. Mutta voi olla kumpaakin. En osaa sanoa. Mutta vaikeahan toista on mihinkään pakottaa, koska selväksi se teki jo ettei mihinkään halua mennä juttelemaan. Siitä oli jo yhtä mieltä, että lainan vois hetkeksi laittaa vain koroille, mutta tiedä sit aikooko oikeasti. Tilanne on kyllä aivan syvältä, koska mies ei tunnu tajuavan tuota suota jossa on ja mä sen näen, mutta en vaan jaksa enää tsempata. Sen porukoille vetää kulissia, koska ei ne tuota pyörää ois nimilleen ottaneet jos olisi tienneet näistä veloista.

9.3.2015
carata
carata

Alkaa olla kyllä aika paljon murheita. Vähemmälläkin pärjäis. Mutta ehkä tälläkin on tarkoituksensa.

9.3.2015
carata
carata

Carata, onko9 sun mies masentunut tai työuupunut?

En ihmettele, jos onkin!

Voimalhalaus sinulle.

9.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi jestas sentään sitä caratan ukkoa 😣 En minä kyllä ymmärrä yhtään tuommosta. Meillä vietetty edelleen pirttipäivää. Kuume onneks on laskenu tänään pysyi päivällä jo alle 38 ilman lääkkeitä \o/ aamulla vaan oli ripatit vaipassa ja vähän sängyssäki.. Influenssaa epäili päivystyksessäki kun soittelin eilen. Toivottavasti täältä joskus päästään taas ihmisten ilmoille.

9.3.2015
Tatja84
Tatja84

Maarua, 💗 ollaan tosiaan kyllä kimpassa oltu jo kahdeksatta vuotta, mutta naimisissa vasta reilu vuosi. Järkyttäväähän tämä on, mutta onneksi on ajatellut mua sen verran, että on maksanut laskut joissa mun nimi, ettei mulle tule merkintää. Enkä kanssa tiedä mistä tätä purkaisi, koska tilanne alkaa olemaan toivoton, etenkin kun mulla nyt oma terveyskin on jo vaakalaudalla 😔

9.3.2015
carata
carata

Hani, vakuutukset ei ole kamalan kalliit ton hintaiselle pyörälle, mutta se mua nyppii, että valehteli siitä kenen pyörä on ja osti sen täysin sanomatta mulle. Etenkin, kun on jo erilaisia velkoja, pienempiä ja suurempi yhteensä se 12 000€. Kylppäri kesken, vessa remppa, talon ulkoreunojen kaivuut jne. Rahaa tarvis ja aikaa tehdä, mutta millä teet kun nyt aika menee tohon. Että ei millään. Laskut maksamatta, koska ei kiinnosta. Mutta pyörän ois tosiaan mun puolesta voinut ostaa sitten kun siihen olis rahaa ja aikaa! En mäkään saa uutta autoa heti vaikka haluaisin, enkä juuri muutakaan. Kaiken eteen pitää tehdä töitä ja vaikka mies rahansa työllä ansaitsee, niin ei niitä silti käytetä omaan napaan ja siihen mitä tänään halutaan. Vaan pitäis ajatella koko kuuta, perhettä/lapsia, että riittääkö rahat ruokaan ja onko laskut maksettu. Koska nyt meillä on neljän kuun sähkölaskukin maksamatta kiitos miehen, et ihmettelen miksi ne ei ole jo katkaisseet sähköjä! Käyttö tietty ihan säälittävää kun on öljylämmitta ja ainut on sit käyttösähkö, mutta silti. Onneksi sillä on nyt maksuhäiriö merkintä ja käräjillä joku lasku. Josko ne herättäis.

9.3.2015
carata
carata

Lääkäri soitti vasta tunti sitten. Neurologille laittoi mun paperit ja sanoi et ne lukee ne kyllä joko huomenna tai viimeistään keskiviikkona. Ne sit neurolla puntaroi et tutkitaanko nyt vai vasta kun vauva syntyy. Kuvia kun ne ei herkästi tässä tilassa ota. Mutta se kyllä epäili että olis jotain pää peräistä ja meni vielä mainitsemaan kasvaimenkin, että heippa vaan yöunet 👋 Taivas sentään jos sellainen nyt vielä sit ois. Kolme lasta jäis tolle paskakasalle joka ei edes itseään pysty hoitamaan. Lapset kun sain nukkumaan niin paniikkihan tuli ja nyt olen vaan itkenyt. Miehelle laitoin viestin tilanteesta mutta eihän se vastannut kun on nyt mulle vihainen.. Että öööh, miksi?! Mähän sille tässä olen valehdellut 🙌 Lääkäri myös sanoi et seuraavalla kerralla sit vaan ambulanssia ja lapset mukaan 😩 En mä tiedä. Pakko varmaan hakea eroa ja muuttaa lähemmäks vanhempia ja sairaalaa. Ajatellen tätä nykyistä hetkeä ja synnytystä. Ei tästä vaan tule mitään näin. Mieskin kun ilmoitti ettei tiedä voiko muuttua.. Että ehkä mä en sitä ala odottelemaan.

9.3.2015
carata
carata

Nki, hänen porukat ei tosiaan tiedä, vaan olettavat niiden viestien perusteella että MÄ olen se joka vie rahat.. Minä käyttäisin siis ne lapsiini ja itseeni. Kunpa meniskin noin, mutta oikeasti pärjätään lapsien kanssa nyt tuolla 350€ kuussa JOS olettais siis että mies maksais asuntoa ja sähköä, vettä jne. Mutta ruoka ja vaatteet ym kaikki omasta pussista. Enkä kyllä tiedä auttaisko se, että mä hänen äidille esimerkiksi sanoisin, mutta oishan sille pakko sanoa varmaan ettei mies nyt heidän nimissä tilais sit mitään. Toisaalta, mähän olin heidän pojalle kamalaa seuraa ja vastuuton kun en tehnyt aborttia ja kuunnellut heidän poikaa, joten EHKÄ olen vaan hiljaa ja annan heidän pojan sössiä. Musta ei enää ole meinaan apua, en vaan jaksa. Illat olen käynyt läpi kaappeja, etsinyt laskuja ja käynyt läpi. Koittanut saada selvää et mikä on tullut koskakin jne. Nyt laittanut miehelle töihin viestillä numeroita mihin soittaa. Ei vaan voimat riitä kun pitäis olla hautomona yhdelle ja koittaa kasvattaa näitä kahta.

9.3.2015
carata
carata

Uutta velkaa se ei onneks ole pyörään ottanut, vaan rahalla ostanut, mutta silti silläkin kolmella tonnilla ois varmaan maksanut laskut ja tehnyt kylppärin loppuun... Joo o. En vaan tiedä. Tekis mieli kyllä heittää se pihalle ja etsiä asunto, mutta en mä tiedä... Pakko selvittää nyt onko se oikeasti tehnyt jotain muutakin. Pyöräkin kun ilmesty tuonne jo joskus joulun jälkeen.

9.3.2015
carata
carata

Voi kiitos vastauksesta :D tätä oon yrittäny kysyä ja siks alottaa uutta keskustelua. Väsymys ja toi turvotus on aivan järjetöntä. Iltaa kohen justii kasvaa maha niiku taikina turpois :D miten ihmees tälläsen pitää salassa vielä muutaman viikon ko omat housutki ahistaa jo päällä :D toivottavasti rauhottuu jossai vaiheessa, tai tulis ees nopeesti se vauvamaha ni ei ahistas nii paljoa :D

9.3.2015
judetsi
judetsi

Voi kiitos vastauksesta :D tätä oon yrittäny kysyä ja siks alottaa uutta keskustelua. Väsymys ja toi turvotus on aivan järjetöntä. Iltaa kohen justii kasvaa maha niiku taikina turpois :D miten ihmees tälläsen pitää salassa vielä muutaman viikon ko omat housutki ahistaa jo päällä :D toivottavasti rauhottuu jossai vaiheessa, tai tulis ees nopeesti se vauvamaha ni ei ahistas nii paljoa :D

9.3.2015
judetsi
judetsi

Oon laittanu liberolle viestiä että keskusteluja ei pääse aloittamaan... raivostuttavan hidasta palvelua...

9.3.2015
judetsi
judetsi

Saanko häiritä teitä täällä? En vaan pääse aloittamaan keskustelua. Useamman päivän yrittänyt, mutta ei pysty. Onko alkuraskauden turvotus ihan normaalia :D viikkoja on siis vasta 6, mutta turvotus vatsan alueella iltapäivästä eteenpäin on ihan järjetöntä. Siskonikin mainitsi, että näyttää kuin vähintään puolessa välissä mentäis. Toinen raskaus kyseessä eikä ensimmäisessä tällaista ollut... anteeksi ihan off topic...

9.3.2015
judetsi
judetsi

Voi hyvää päivää caratan ukkoa taas! :-O Miten se kuvittelee et noi tempaukset pysyy salassa. Ja ylipäätään urpoilee tuolla tavalla! Ei pitäis nyt etenkään tommosia temppuja tehdä.
Montako mahdollisuutta sä carata jaksat sille vielä antaa? Oot jo sanonu ettei yhtään siedä tulla uutta ja kerta kerran jälkeen noita ylläreitä pukkaa.
Sietäis selkäsaunan saada se ukon rutjake.

9.3.2015
misukka
misukka

Joo,me ollaan petytty vaan kerran kun mentiin sillei että ei ollu kauaa enää auki ja kun siinä työntekijä nosti kylttiä sisään kysyttiin siltä että joko ne sulkee ja se sanoi että ehtii vielä syömään ja silti oli sitten sillei että valitkaas nyt jo (ei siis suoraan sanonu mutta sanattomasti viesti) no miehellä oli sitten jäänyt hampurilaisen pihvi vähän raa'aksi ja kävi maksun ottamassa kesken syönnin että pääsi laskemaan kassaa ja hyvä ettei valomerkkiä antanut vaikka oli itse sanonu että ehtii ja VAIKKA oltiin ulkona jo kymmenen minuuttia ennen ovessa lukevaa sulkemis aikaa!! Mutta siis muuten ollut hyvä paikka myös lasten kanssa..

Joo ja hankin juuri nabbyn ihan hirveästi en osaa vielä sanoa,kun vähän vaan käytetty mutta olen ollut tyytyväinen siihen että on niin pieni kokoinen että kulkee hoitolaukussa helposti mukana myös vaan varmuudeksi ja siitä että näyttää lämpötilan ja että pystyy kuunteleen lapsen kuorsaus jos lapsi siis kuorsaa 😝 eli ton isomman kohdalla esim kun se ei ala itkeen kun herää,niin pystyy kuunteleen että nukkuuko vielä vai onko kuorsaus lakannut eli lapsi toden näköisesti herännyt ja silmittelee että missä on.. Lisäksi kun siinä on toi uni laskuri niin näkee kauan lapsi on nukkunut vaikka ois unohtanut katsoa kelloa silloin kun nukahti.. Ja säteily tossa on ihan alin mahdollinen eli uskaltaa laittaa lähellekin lasta.. Ja hinta oli 150€ tai 159€ oli netissä ja hintalapussa mutta 150€ se silti otti tossa vauvatalo johannassa 😃 Ja siis toi lämpömittari kuuntelu ja laskuri pitää ostaa erikseen siihen sovellukseen eli ilmaisessa sovelluksessa ei ole kuin se perus toiminto että kuulee kun lapsi itkee tai ääntelee mutta ei ne maksa yhteis pakettina kuin 89 senttiä.. 😊 Niin ja siis yksi mikä mulle tärkeää se kertoo jos yhteys katkeaa,meillä oli ennen sellainen joka ei kertonut vaan huijas että on yhteys päällä..
Niin ja Nokiassa toi ei toimi vaan vaatii Androidin jonka takia mun lumia vaihtui sonyyn ja sitten tabletilla toimii.. Kaiketi kaikilla tableteilla mut en ole varma meillä Huawein tabletti ja sillä ainakin toimii..

Olikohan siinä tärkeimmät 😂

9.3.2015
Vipe
Vipe

Vipe, kiitos 💙 Tästä jos tosiaan selvitään niin en kyllä usko, että mikään muukaan vois enää meitä keinuttaa näin pahasti. Mutta en mä tiedä selviääkö tästä, kun toisen asenne on edelleennin tuo "ei kiinnosta". Eli ihan murrosikäisen pennun toimintaa. En tiedä missä se entinen mieheni on, kun tilalla on nyt tuo uuno 😔

Ja Panchohan on hyvä valinta aina 👍 Siihen en ole koskaan pettynyt. Ruoka ollut aina hyvää ja henkilökuntakin on ihan super mukavaa ☺️ Tosta uudesta en tiennytkään, mutta mä en kamalasti noista baari/bubi ja ravintola yhdistelmistä tykkää, kun saan tupakan savustakin heti päänsärkyä. Mut eipä tosiaan ollut tiedossa että siinäkin taas jotain. Saas nähdä kauan on 😅 Tuntuu et nuo baarit täällä vaihtuu melko tiuhaan.

Parolassa on Vanha Apteekki tms, joka on ravintola baarin yhteydessä ja sieltä kyllä muuten saa kaikkea hampurilaisiata lehtipihviin. Eli ei välttämättä niitä perua makkaraperunoita 😉 Mutta sieltä mies sai työkaverinsa kanssa ruokamyrkytyksen, joten ei mekään olla sen jälkeen siellä käyty 😄

Olikos sulla se Nabby(?) itkuhälytin? Onko toimiva? Minkä hintainen? Meillä meinaan perus Philips, mutta tarvitaan ehkä toinenkin jos poika nukkuu vielä silloin unia ulkona. Tyttö nukkuu sisällä, mutta jos vielä vauva nukkuis ulkona, niin ois kyllä pakko olla toinenkin itkuhälytin.. Oon meinaan niin hysteerinen kaikkien oravien ym kissojen takia 😬

9.3.2015
carata
carata

Jestas mitä kirjoitusvirheitä...

9.3.2015
carata
carata

Voi ei carata tota sun miestä 😰 tsemppiä sen kanssa ei todellakaan ole teillä helppoa juuri nyt.. Mutta jos kaikesta tuosta yhdessä selviätte niin on ainakin suhde vahvalla pohjalla.. Jaksamista 💜 no me käytiin ihan pantsossa vaan.. 😄 se uus paikka oli skogster (en muista miten kirjoitetaan) vanhan rocktownin tilalla (en osaa sitäkään kirjoittaa) mutta siinä ois netin mukaan ollut vaan bubiruokaa tarjolla.. Luulin eka että siihen tulee pelkkä baari,mutta ohi mennessä huomasin että siinä luki Cafe,bub ja muistaakseni restaurant niin luulin että siinä ois ravintolakin mutta ilmeisesti ei ole ihan sellaista kunnon ruoka ravintolaa vaan päivisin kahvila ja iltaisin baari josta saa sitten varmaan tyyliin jotain makkaraperunoita 😄
Yks mikä on älyttömän hyvä paikka on Cafe kauno,sieltä ei varsinaisesti ruokaa saa,mutta ne niiden salaatit on taivaallisen hyviä ja ruokasia 😃

9.3.2015
Vipe
Vipe

P&M, käsittääkseni ei, mutta on kyllä maksanut laskuja nyt kun kävin ne läpi ja laitoin siihen et mitä maksaa ja mikä korvaa minkäkin laskun. Osan on maksanut, osasta soittanut. Ja käräjille soittaa nyt tänään, mutta en tiedä haluaako ne sit tavaraa vai rahana...😔 Raskauteen sen nyt luulis jo tottuneet ja oletan siis niin, koska tarjoutui tulemaan neuvolaankin ja olemaan kotona jos jotain äkillistä tulee, mutta en mä tiedä. Tuntuu vaan kun ois ihan vieraan ihmisen kanssa taas. Tai ei varainaisesti, mutta just tuo pyörä, niin ei halunnut mulle kertoa koska tiesi etten tykkää ja siksi sanoi sen olevan kaverin. Eli valehteli ihan päin naamaa, etten suuttuisi. Enkä tiedä kun omistajana on hänen porukat että tietääkö ne tuota 12 tonnin velkaa vai tietääkö vain sen että mies mietti eroa kun kuuli raskausesta. Koska hänen porukoiden viestit jota sain oli sellaisia, että olettaisin niiden luulevan että rahallisesti on nyt vaikeaa vain koska on lapsia ja yksi tulee lisää. Vaikka todellisuudessa mies maksaa lapsista nyt vain asuntoa/lainaa ja vakuutuksia. Mä ruoat, vaatteet ym..

9.3.2015
carata
carata

voi Herranen aika tuota caratan miehen touhua! :( neminassi: Tervetuloa porukkaan! Täällä kyllä tukea löytyy! Mä oon tänne monet itkut itkenyt ja helpotusta saanut :) täällä kans on sivistykseen matkaa ja kun oon tänne muuttanut muualta niin eipä täällä ystäviä ole. . Mun pään pitää kunnossa eläimet ( ja tää libero ;) )

9.3.2015
teeko
teeko

Carata, nyt voimia miehesi kanssa.

Onko hän ollut velkaneuvontaan yhteydessä, tiedätkö?

Onko miehesi sinut sinun raskauden kanssa?

9.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vipe, missäs te nyt sit miehen kans kävitte syömässä? Ruokaa rakastavana pakko tiedustella, kun omasta mielestä täällä ei juurikaan ole mitään hyviä ruokapaikkoja...

9.3.2015
carata
carata

Jes! Meille ois ollut tulossa joku mainosten esittelijä tms minä on tuossa alueella nyt kiertänyt, mutta kääntyi ihme kyllä heti pois kun huomasi, että mulla poika nukkuu tuossa melkein etuovella! Näki varmaan siis vaunut ja itkuhälyttimen 🙏 ..Näitä lisää! Laittoi mainoksensa laatikkoon. Sen verran oli pakko kytätä 😅

9.3.2015
carata
carata

ribery, täällä useammalla ollut vaikeuksia aloittaa uusia keskusteluja monta päivää.

Jotkut on saanu esim. lörppäketjun aloituksia läpi. Ja asianosaiset on ylläpidolle asiasta viestittäneet. Tosin ylläpito hitaasti raegoi viesteihin.

9.3.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ribery, täällä on ollut tuota ongelmaa jo peräti reilun viikon(?). Eli osa ei saa aloitettua, osa ei saa kirjoitettua ja vastattua viesteihin jne...

9.3.2015
carata
carata

Lääkäri ei edelleenkään ole soittanut, joten lapsien päiväuniaikaa hyödyksi käyttäen laitoin sitten huutonettiin myyntiin hoitolaukun, kengät ja yhden takin 😬 Vielä ei ainakaan harmita, mutta illalla jo vähän saattaa. Uudelle (nimimerkin jo unohdin) tervetuloa joukkoon! 👋 Kunhan tyttö heräilee, niin askarrellaan muutama kortti, koska nyt on tulossa sit kaikenlaista ristiäisistä synttäreihin. Miehen kanssa saatiin äsken jo riita taas aikaan ja pakko sanoa, et ei se kyllä mitään opi. Et onneksi meni luottotiedot! 😓 Osti lähes parin sadan läppärilaukun ja nyt mulle selvis kaverin kautta, et hänellä ONKIN nyt oma pyörä, koska itki silloin porukoilleen, että kun ei ole vapaata ja mussun mussun, niin se on nyt niiden nimissä ja mies oli sen maksanut. Että 12000€ velkaa, osa käräjillä ja silti tätä... Että joo. Enpä taida auttaa enää. Enkä ainakaan maksaa laskuja. Jollei ainakaan osaa kiittää ja pyytää anteeksi.

9.3.2015
carata
carata

Srallalla ollut villiä menoa 😂 tsemppiä kirjoituksiin 👍
Me muuten kun mentiin sairaalaan,niin kysyin pojalta että oisko hyvä jos vauvan vois palauttaa tonne mistä se haettiin niin vastaus oli:"ei palauteta,se on meidän kaveri" onneks oli tollanen vastaus koska heti kun olin sanonu ton tajusin ettei ton ikäiselle voi tollasia vitsailla niin että tajuaisi olevan leikkiä.. 😮 mutta kiva kuulla ettei poika haluais vauvaa pois meiltä.. Halusi sairaalasta ostaa vauvalle "palkintokoiran" kun siellä oli samanlainen minkä poika sai ekalla sairaala reissullaan mutta vain pienempi ja siitä koirasta tuli pojalle rakas,niin halusi veikalle samanlaisen.. Ja vauva oli ihan kun otti koiraa tassusta kii ja toisella kädellä silitteli ja itku ja kitinä mitä piti loppui samantien 💜 nyt on sitten molemmilla oma sairaala koira vaikkei toi pienempi niin reipas ollut kuin poika silloin kun sai omansa ja vauva ei edes joutunut tutkittavaksi mutta isoveli oli sitä mieltä että vauva oli reipas ja pitäisi ostaa koira 😊

9.3.2015
Vipe
Vipe

Tää on vähän off topic, mutta miksi ei pääse luomaan uutta aihetta Keskusteluun?

9.3.2015
ribery
ribery

Misukan vauva arki kuulostaa niin ihanalta tutustumiselta vauvaan 💜
Miten Misukan vaavi on jo syntynyt ja mun vaavi vaan kasvaa 😢 ihan liian nopeasti meni toi aika ohi kun oli vastasyntynyt

9.3.2015
Vipe
Vipe

Pigletille tsemppiä sekä tutkimuksiin että muutenkin 😊
Riulle tsemppiä taas arkeen paluuseen viikonlopun jäljiltä.. Ja joo meillä kyllä kivasti huomaa tosta vauvasta että isi on sen kanssa paljon leikkinyt ja hoitanut aina kun vaan kotona on.. Ja ihaninta on ehkä se että ei aina mee jako sillei että mulla pienempi ja miehellä isompi vaan milloin mitenkin ja monesti niinkin että mies hoitaa molemmat 😊
Apua nytkö jo taas unohtui kaikki..
Caratalle tsemppiä että saisit apua jalattomuuteen aika hurjaa kyllä olla yksin asian kanssa kun mies kaukana 😔
Teekon,harmi ettet pystynyt ottaa poikaa mukaan vaikka halusi mutta eiköhän se kurja tunne helpota ja aika hurja tuo sun maito homma.. Sopisit johonkin aatelis perheeseen imettäjäks 😂
Ja en nyt muista nikkiä enkä tässä kirjoittaessa sitä näe,mutta uudelle kirjoittajalle tervetuloa joukkoon,jokainen meistä on joskus ollut uusi kirjoittelija itsekin vasta vajaa vuoden kirjoitellut vai onko siitä jo vuosi kohta.. Ei kai,tuntuu että oisin vasta muutaman kuukauden ollut mukana,mutta johan tuosta kun aloin tota vauvaa odottaa on yli vuosi!! Tosin en mä heti lörppä ketjuun liittynyt kun oli vaikeaa tunkeutua toisten jutteluun mutta kyllä se siitä 😊

9.3.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...