iltalörppää :)

En millään jaksa tuohon aamuiseen ketjuun kirjottaa kun puhelimella se on niin semmosta 😊

26.2.2015
riu
riu

Tuvitus, ei pidä potea huonoa omaa tuntoa! Hyvä kuitenkin et ymmärsit meinaan selvittää miksi se lapsi oireili, en mä välttämättä heti olis tajunnut katsoa ja purkki ois mun tuurilla mennyt roskiin. Mutta siis, sitrusallergia on kyllä aivan v mäinen. Mulla ainakin yksi kaveri oireelee pienestäkin tipasta ja hänellä siis mm.laivalla usein naama helahtaa punaiseksi, suupielet aukeaa ja ottaa henkeenkin jos esim.katkarapu/avokado ym on saanut vähänkin sitruuna tai lime mehua päälleen maun ja tummumisen takia. Eli on siis herkkä. Ja tosiaan väri ja makuaineina sitrushedelmät on niin yleisiä et saa kyllä olla pirun tarkka. Riippuen tietenkin miten oireilee.

26.2.2015
carata
carata

oih mikä päivä srallalla♥ mä puin pojan tänään päiväkodissa prinsessaröyhelöhameeseen kun se niin kovin tahtoi. Oli kyllä pokassa pitelemistä mutta en mä nähnyt kyllä mitään syytä miksi en olis sitä tehny :) anmähalle kauniita unia :)

26.2.2015
teeko
teeko

Monsterilla olikin huippu kirppisreissu!! 👍

Tuvitus sisaruksineen kekannut ihanan yllätyksen vanhemmilleen ❤️

Mulla menikin ilta aikas erilailla ku olin ajatellu...
Olin lasten kans ulkona ja tuttu naapurintäti pyys jutteleen. Ties kertoa et mein seinänaapurin äiti on kolmatta päivää sairaalassa nukutettuna ja hengityskoneessa. Saanu työmatkalla äkillisen rajun pääkivun ja huonovointisuuden.
Ei ollu hällä tietoa et mikä diagnoosi on, mut musta kuullosti ihan aivoverenvuodolta.
Vajaa 50v kovin meneväinen/kiireinen ihminen. Nuorin lapsi 14v. Ovat siis koko perhe sairaalan lähellä sukulaisilla.

Nyt huomasin et mä unohdin tässä kokonaan ite syödä.
Maha alkaa kurnii. Kyl mä lapsille annoin iltapuurot, mut ite syönyt 6h sitte.
En ymmärrä miks niin usein unohdan ite syödä vaik piti.
Mut nyt rupeen nukkunu ku lapsetkin nukkuu. 😴
Mul on kaikenmaailman hammaskiskot ja retentiolangat hampaissa ni eipä jaksa moneen kertaan hoidella... 😞
Ajattelinkinet onks hein Lapin reissu venyny vai miks ei näy...

26.2.2015
Minnie
Minnie

Srallan kuulumiset saa hymyn huulille :) Kuulostaa hyvältä.

Moni ei ois kuule tuvitus hoksannu kattoo tuollasta juttua. Eli älä turhaan pode huono äiti-fiilistä. Mä en kuule tajunnu imettäessäni kuopusta et sen maha ei kestä maitoa. Ihmettelin puklailua ja aattelin et tää nyt on tällästä sorttia. Hierottiin mahaa kun oli mahakipuja jne. Sit mie tyytyväisenä syötin sille niitä jugurttisoseita.

Sit alko vuoden iässä valkenee ettei maito sovi. Ei ollu tullu mieleenkään ja olin tuota vuoden kiusannu maidolla kun en vaan tajunnu.

26.2.2015
misukka
misukka

sä sentään tajusit Tutkia sen tuoteselosteen tuvitus! Monelta olis jäänyt se tekemättä. Aivan ihanan yllätyksen ootte tehneet vanhemmillenne!♥

26.2.2015
teeko
teeko

Tuvitus!

Sie oot paras äiti lapsillesi.

Eihän tuollasta voi tietää, (paitsi sinä tiedät vauvasi kohdalla), että on allerginen/yliherkkä sitrushedelmille. Tarkoitan siis yleisesti siis.

Limpsoissa voi olla väri-ja lisäaineita.

Sama noiden valmissoseiden sakeuttajien (hedelmä- ja marjasoseet) kanssa tapioka, maissitärkkelys ja sitten noi eri kasviöljyt mitä niitä nyt on rypsi/rapsi).

Mutta siis herkät lapset reagoi helposti.

Sitten on noi suolistoperäiset allergiat, että ihan helppoa ei ole "saada kiinni".

26.2.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niinno tiiä siitä tuurista. Puolitoista tuntia sinne tai tänne :D

Kiva et teekolla oli mukavaa koulutuksessa. Ja muutenki menny hyvin.

Mä oon kyl vähän kade hanille ku ei painoo tuu. Mä hukkasin alkuun pari kiloa mut nyt on kyl tullu korkojen kera. 14 kiloakohan mä nyt oon ehtiny kerätä itelleni. Vähän reilun. Enempi ko kertaakaan aikasemmin.

26.2.2015
misukka
misukka

Hyvinhän sää riu oot pysynyt lomalla Liberon vauhdissa.

26.2.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ei hitsi riu teillä on huono tuuri noiden reissujen kanssa! :( onko teillä kukaan muu lapsista vielä tuota sairastanut? misukalla kävi sit oikein flaksi tuon ajan kanssa. Toivottavasti se pieni jo tulis pois sieltä masun lämmöstä :) nuo onnistuneet kirppisreissut on kyllä aina hyvän fiiliksen tuojia :) onneks et rikkonut mitään ;) kiva että nkin anoppi vihdoin muuttaa. Tsemppiä teille♥ mä kävin siellä kurssilla ja oli ylittävän hauskaa poikien kanssa. Mut en ollu Ainoo tyttö kun meidän tuon rautakaupan myyjä oli siellä :) menin sit kellariin vielä vähän seinistä rappailee koloja umpeen ja paikkaa saunan hormin suuaukkoa. Olin sen verran nopee et ehdin käydä kaupassakin ilman poikaa kun olin sitä menossa hakee kotiin kesken pikkukakkosen :) mut kyllä tuli hirvee hinku töihin siellä kurssilla. Pakko saada hyvä työpaikka syksyksi.. Nyt pistää poika unille :)

26.2.2015
teeko
teeko

Iltasta

Just mietinkii kuin teidän kylpylöinti on sujunut. On teillä kyllä tuuria noilla kylpyläreissuilla... :( Voi sitä pienintä kun noin osu vesirokko kohdille. Huono tuuri kyl. Ei voi oikein muuta sanoa.

Kiva oli tuolta toisesta ketjusta lukea, että Monsterilla oli onnistunut kirppisreissu. Kait sie sait häsläysrajan täyteen sit eilen. Hyviä löytöjä teit :)

Se kätilö jonka tykönä eilen kävin vyöhyketerapiassa ilmotteli et sillä vapautu huomiselle aika vähän aikasemmin ko minkä mä ite olin varannu ni pääsen huomenissa heti kolmen jälkeen käsittelyyn varatun viiden sijaan. Ihan kivaa :)

Jos tuon heebon sais sillä hoidolla härkittyä ulos laskettuna päivänä.

Ei kyl kauheesti innosta ootella montaa päivää yli jos se nyt jo on sen 4kg. Vähän hirvittää...

26.2.2015
misukka
misukka

Myö ollaan täällä kylpylöimässä sova-kurssilla. Sillä ekalla viikolla meijän pieninhän löi ohtansa silleen että sai siihen tikkejä ha ne uimiset oli uitu jo ekana iltana. No tällä viikolla meni ihan kolmanteen päivään kun pojalle puhkesi vesirokko. Eli uimiset taas uitu, mutta nyt ei pääse ees muitten kanssa leikkimään. Voi toista ku on kehno tuuri 😐 No mutta jos hyviä puolia ehtii niin on sitten sekin sairastettu ja kerkee sairastaa ennen ku vauva syntyy. Vaikka vastasyntyneellä on kuulemma äitin suoja niin en ois halunnut testata 😊

Muutenhan tää on erinomaisen onnistunut viikko enkä voi uskoa että tää alkaa olla taas jo ohi!

Sen mie oon tässä lukenut että anmahä on saanut hommat kulkemaan monessakin asiassa ja misukka on vielä yhdessä kasassa. Muuten on kuulumiset mennyt enemmän tai vähemmän ohi x)

26.2.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...