kaukalopussi kevätvauvalle?

Kun meijän vauva saattaa syntyy jo ensi kuussa, koska radin takia ne ei varmaan anna ylikään mennä. Oon miettinyt että kaukalopussi ois monessa suhteessa kätevä, mutta onko se kuitenkin turhake tähän aikaan vuotta? Tai oisko mitä hyviä vinkkejä tai kokemuksia? Ja olkoon kuinka syntistä hyvänsä niin mielellään otan linkkejäkin 😃

26.2.2015
riu
riu

http://www.ozbaby.fi/tuote/unipussi-reima-varpu-pale-mint/5101857052/

Törmäsin sattumalta. Tuollainen uutuus on ilmestynyt. Puhutaan kevyesti topatusta lämpöpussista. Oli kahta eri väriä tyttö ja poika tietty.

2.3.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

No kyllä se tavallaan ajaa ja sellaista käytänkin mutta nyt 6kk ikäinen osaa jo potkia sitä peittoa niin että se aina putoilee kyydistä, jos sen sais siihen päälle jotenkin kiinni esim vetskareilla tai jollain virityksellä :) Ehkä ne on jossain ameriikassa sellasenkin jo keksineet, mun silmään vaan ei oo sattunut :)

28.2.2015
Jopster
Jopster

Jopster eikös vauvan päälle laitettu/kiedottu fleecepeitto aja tuota sinun asiaasi.

28.2.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

Musta olis kätevää jos olis sellainen pussi joka tulis vaan vauvan päälle eikä ollenkaan selän alle niin ei hiostais siellä sitten mutta en oo sellasta missään vielä tavannut...

27.2.2015
Jopster
Jopster

Mä sinuna katselisin jos sellaista löytyy just kevyempänä. Musta se oli ihan älyttömän kätevä, meillä oli eisbrächen mutta se oli kyllä älyttömän lämmin vielä kun tuo poika osoittautui kuumakalleksi. Me kun aika paljon autoiltiin olihan se helppo jos lapsi nukkui ja meni vaikka kauppaan kun sai avattua sitä pussia vaan niin ei lapsi herännyt riisumiseen/ hionnut.

27.2.2015
teeko
teeko

Se pussi voi kyllä olla ihan minikäyttöinen kun sen voi laittaa rattaiden koppaankin! Mun poika on syntynyt maaliskuun lopussa ja käytin sellasta koko kevään, tyttö taas syntyi elokuussa ja ensin pussi oli liian kuuma ja sit liian pieni, käytin hänellä äp vanupukua ja vilttiä.

27.2.2015
Jopster
Jopster

Meillä on ollut kaukalopussi ja on kyllä näppärä kun alkuun siellä voi olla neuletta alla ja sitten myöhemmin perus arki vaatteet. Ollaan kyllä tykätty. Helppo avata vöhän jos on autossa tai kaupassa. Mutta meilläkin ollut lainassa et ei kyllä omaa ostettu ☺️

26.2.2015
carata
carata

Joku ompelu taitoinenhan varmasti tekaisisi tuollainen esim fleecestä ja puuvillakankaasta.

26.2.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

https://www.mamidea.com/webshop/eisbrchen-kevytlmppussi-p-578.html

Meillä oli tuollainen tosin rattaissa ja vasta isommalla kaukalossa. Olisikohan kauhean iso vastasyntyneelle.

26.2.2015
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

Täällä ostettiin kesävauvalle syksyllä sellainen.. En muista kuinka pitkälle talvea mahtui enää kaukalossa siihen,MUTTA vauva pulkassa toi oli tosi hyvä kun sieltä sai läpi sen pulkan vyön.. Oli pepun alla lämmikettä ja lisäksi sai jalat lämpimään ja aluksi kyllä sai melkein hartioihin asti lämmikettä siitä pussista.. Ja koin tuon sen verta hyväksi että kovilla pakkasilla laitoin vaunuissa olevan lämpöpussin pulkkaan,niin sai lapsen kokonaan "piiloon" 😆

Eli oikeassa käyttötarkoituksessaan oli melko lyhyt aikanen,mutta käyttöä kumminkin ollut..

26.2.2015
Vipe
Vipe

Pitää kahtoo jos löytys kevyt-versiota 😃 viime vuonna se juhannuksen tienookin oli niin kylmä että semmoinen ois ollut varsin näppärä x)

26.2.2015
riu
riu

Täytynee lisätä, että onneksi en mitään kalliimpaa lähtenyt hankkimaankaan. Tuo 20 euroa ei niin harmita.

26.2.2015
misukka
misukka

Noitten huhtikuisten kanssa ei todellakaan ole tarvinnut. Nuohan on alkukuusta syntyneet.

Nyt ostin Emman pussin tälle tulokkaalle kun ajattelin että syntyy ajoissa ja helmikuu voi olla kylmä. Noh. Pieleen meni molemmat arviot eli epäilen että jääpi käyttämättä.

Sinuna en siis lähtis kaukalopussia erikseen hankkimaan.

26.2.2015
misukka
misukka

Mä en varmaan ottais. Täällä etelässä ainakin on ollut todella lauha helmikuu, plusasteita ja melkein kaikki lumet sulanu.

Meidän 2 lapsen kanssa on pärjätty äitiyspakkauksen peitemakuupussilla ja peitolla.

26.2.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jaaaa etuseinälle hops! 😊

26.2.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...