Vähän pelottaa...

Mulla siis kolmas muksu mutta neljäs synnytys edessä. Nuo kaksi aikaisempaa mukeloa on olleet tiukasti kiinni kun on synnyttämään lähdetty. Tämä on ihan irti vieläkin. Neuvolassa sanovat että usein uudelleensynnyttäjällä vauva ei laskeudu eikä kiinnity. Että usein laskeutuu vasta synnytyksen aikana. Noh. Tämä odotus on kaikin puolin ollut erilainen kuin aikaisemmat ja kun edellisen menetti, nyt on alkanut nousta pelko siitä että synnytyksessä tulee menemään jotain kamalalla tavalla vikaan kun vauva ei ole edes kiinnittynyt. :'( Olo olisi turvallisempi jos olisi edes tämä asia mennyt totutulla kaavalla. Kertokaas nyt mammat miksi tämä ei nyt yhtäkkiä menekään niinkuin pitäisi vaan tuo yksi on ihan irti tuolla. Ja miten synnytys etenee kun vauva ei ole kiinni? Voiko mun osteopaatin käynnit tehdä nyt sen ettei tuo ehkä mahdukaan tulemaan normaalia reittiä ulos? Kun siis marraskuussa noita miun lantion luita käsiteltiin jonkin verran ja laitettiin "paikoilleen" jonka vuoksi liitoskivutkin olleet siedettävämpiä kuin esim. kuopuksesta jolloin konttasin aamuisin vessaan rv 30 jälkeen kun ei kävelemään kyennyt.

23.2.2015
misukka
misukka

Kiitos Vipe ❤ Itku tuli kun niin nätisti kirjoitit.

24.2.2015
misukka
misukka

Misukka ❤

Toivon että pelko hellittäis kun vauva syntyy,mutta valitettavasti mun on pakko kertoa että sen syntymänkin jälkeen kunhan ihan se alku "hämmennys" ja vauvan ihmettely hieman laantuu,niin tulee se "saanko mä todella pitää tän ihanuuden" ja sitten saattaa tulla kätkyt kuoleman pelko 😒 Mutta nyt kun vauva jo 4 kk niin ei juuri koskaan tule sellaisia pelkoja.. Vaikka ainahan sitä välillä miettii ton isommankin kohdalla että entä jos sille jotain käy.. Eli kai sellainen pieni huoli lapsistaan on normaalia,kunhan pelko ei ota valtaa..

Enkä tahdo tällä siis masentaa lisää,mutta onneksi suurimmaks osaksi pelot on turhia.. Ja mä yritin ajatella ton toisen kohdalla että maailma ei voi olla niin julma että toinen otettais pois heti perään..

Sullakin rankka kokemus takana,eli pelkääminen on ymmärrettävää etkä kehittele vaan "kirjassa sanotaan että näin voi käydä" -pelkoja,mutta uskon että pelko on turhaa ja nyt koittelemusten jälkeen teille tuo pieni onni suodaan.. Tai iso onni,mutta pienen ihmisen muodossa 😉

"...mitäpä,jos sä pelkäät turhaan turhaan turhaan ja elämä tapahtuu sillä aikaa..."

Onnea loppuodotukseen ja toivotaan että ei tuo pieni ihanuus sua kauaa enää kiusaa,vaan saapuisi pian maailmaan hyvinvoivana ja terveenä.. ❤

23.2.2015
Vipe
Vipe

Toivotaan :)

23.2.2015
misukka
misukka

Paniikissa tulee mieleen kaikki hullummatkin ajatukset... Niinku noi osteopaatin käynnit. Kun siellä tosiaan kuitenkin on tavotteena palauttaa kroppa luonnolliseen asentoon. Et tuskin sillä tosiaan ainakaan mitään pahaa saa aikaiseksi.

Täytynee toivoa että tuo mun vinttikoppani osaisi päästää irti kauhukuvista.

23.2.2015
misukka
misukka

Mulla tuo ainoa poika ei kiinnittynyt. kääntyi oikein päin alle viikko ennen syntymää. Oli ekaksi suht nopea synnytys ja kaikki meni hyvin. Tai ne ongelmat ei johtunut kiimnittymättömyydestä ja kaikki loppui hyvin kuitenkin. :) Lohjalla on hyvät kätilöt kyllä kaikki hyvin menee. :) kun on yliopiston pilotti noissa synnytyksissä niin on melkein samaa tasoa kuin naikkari ja kättäri. Yhtä hyvät kätilöt on kalusto vaan eri

23.2.2015
teeko
teeko

Kiva kuulla et on ollu nopeeta toimintaa kun ei oo kiinnittynyt. Toivotaan siis samaa. Kunhan ei liian nopeaksi mee että ehtii ite reagoida.

Kuopuksesta kun lähti isommin vettä tulee ni siitä meni vajaa 2 tuntia ku oli sylissä.

Mut oli sentäs kunnollisia suppareita tullu harvakseltaan jo edellisestä illasta.

Nyt ei oo tullu oikeita supistuksia vielä. Lähinnä semmosia kipeitä, ärsyttävän viiltäviä vähän selkää polttelevia satunnaisesti. Lauantaina tosin parin tunnin ajan vartin välein.

Mutta ko ne viiltävät supparit ei tee mitään. Ne on vaan turhaa tuskaa. Ne kunnon polttelut vasta rupee tekee jotain.

Kunpa tää vauvan kuoleman pelko helppais ees vähän.

23.2.2015
misukka
misukka

Mulla ei oo tainnut kumpikaan olla kiinittynyt.. Esikoinen ei ainakaan varmasti,koska heitti vielä volttia matkalla synnärille ja voi että tuntui ikävältä kun supistuksen aikana toinen melskaa kuin viimeistä päivää!! Vedet meni vasta kun kätilö puhkas kalvot mun ollessa 9 senttiä auki,josta aukes samantein se kiva senttikin..

Nopeasti ovat molemmat tulleet vaikkei ole olleet kiinnittynyt..

23.2.2015
Vipe
Vipe

Kannattaa ehdottomasti puhua asiasta neuvolassa! Mutta mä en muista että poika ois kiinnittynyt juurikaan ennen synnytystä. Synnyttämään mennessä olikin kyllä jo tulollaan, koska pää tuntui 😅 Mutta tyttö kyllä kiinnittyi just oppikirjojen mukaan silloin kuin pitikin. Mut poika muistaakseni ei.

23.2.2015
carata
carata

Joo. Täytyy sanoa. Kysyy se miulta kuitenkii et kuin mie oon nukkunu. Ja ku ei tässä taas ole kehumista ollut ku neljän jälestä tänäänkin ollu hereillä...

Onneksi on semmoinen hoitaja jolle voi kertoa.

23.2.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...