Keskiviikkoiltaa :)

Aamuketju oli jo niin pitkä että aattelin iltaketjun olevan paikallaan :)

18.2.2015
riu
riu

Pihvejä 😆 PIHTEJÄ!

18.2.2015
Minnie
Minnie

Misukka, Kait ne mun on samanlaiset sitten. Täytyisi tässä yrittää vielä ommella ja pääsisi kokeilemaan niitä pihvejä kun kerran ehdin ostaakin.

Jännä ku mulla oli raskausdiabeteksessä toisin päin, että paasoarvot lähes aina hypoglykemian puolella, jopa alle 3 ja sitten joskus saattoi esim aamupala nostaa liikaa.
Siis kun en voi syödä ruista yhtään niin vaalea leipä nosti helposti jne.
Oon aina kärsiny liian alas laskevasta verensokerista, jos ruokaväli venyy vähääkään tai jopa tunnin päästä jos vain keittoa syönyt.

Nyt en oo jaksanu seurata yhtään, vaik kuuluis kait mennä seuranta rasituskokeeseenkin...
Ja ne kolesteriarvotkin pitäisi mitata. Oli liian korkeat silloin.
Tää on aika uskomatonta et painoa ei tuu vaik mitä söisin mut näihin se silti voi vaikuttaa.18.2.2015
Minnie
Minnie

Mulla kans paastoarvot on ne mitä pitää seurata. Ne hipoo jatkuvasti rajan tuntumassa. Siis 5,3 ja 5,4 et ei ihan yli pauku mut tosi liki viistelee koko ajan. Ruuan jälkeen on usein 5,6 tai alle. Tosi harvakseltaan nousee ees kuuteen.

Toivottavasti vaavi ei oo ihan hurjaa kasvuspurttia ottanu.

18.2.2015
misukka
misukka

Nki meillä ei mies kyllä ees uskaltais olla maistamatta :D Ja hyvin tuolle kelpaa kaikki.. tai no maksapihvit ja -kastikkeet teen ystävällisesti sillon ku se ei oo kotona :D

Misukka oot kyllä ollu tänään kunnon sporttinen äiti, ei ihmekkään jos vähän tuntuu siltä ku oisit raskaana :D Mutta hyvä juttu kun tuo kauppareissu hiukka auttoi. Toivottavasti ei sitten enää huomenna kosta :)

Myö mitattiin miun sokerit ennen ja jälkeen ruuan. En vaan käsitä, paastoarvot tuppaa olemaan jatkuvasti koholla, kun taas ruuan yhteydessä ei mitään valitettavaa. Nyt oli ennen ruokaa 4,4 ja tunti ruuan jälkeen 6,4. Eli ei kauheen paljoo paremmat vois ees olla. En käsitä. No huomenna on se tuomiopäivä ja ylimääränen ultra X)

18.2.2015
riu
riu

Mulla on semmoset Prymin käsipuristimet tai mitkä lie :D
Ja muovinepit. Ne on musta mukavan helpot. Sekä kiinnittää että käyttää :)

Kävin sit vielä kaupassa. Taisi olla ihan hyvä juttu. Se vähän avas tuota armotonta jumitusta.

Ja isännyski helty hieroo multa alaselkää hetken aikaa ni nyt on lähestulkoon siedettävää olla.

Teekolla on ollu kivan kuuloinen päivä :) Pieniä mukavia juttuja...

18.2.2015
misukka
misukka

Nki, vastasin sulle aamuketjuun kun ajattelinkin ettet ollut huomannut tätä. Mutta naurettavaa, etenkin jos ei edes maistanut!!! Kuolkoot nälkäänsä.

18.2.2015
carata
carata

Misukka:
Onko sulla neppikone, siis sellainen puristin ja onko muovinepparit vai tavallisia?
Mä tilasin jotain neppareita vain, mutta en oikein oo päässy selville mikä ois hyvä...
Jos vaan innostuisin tekemään vielä lisää pojalle...

Teekolla ollu kivan kuuloinen iltapäivä pojan kanssa 😊

Meillä taitaa olla iltasuihkut lasten kans ku unohdin laittaa ajoissa saunan päälle.

18.2.2015
Minnie
Minnie

plaah... Kuvattu pojan loput vaatteet, lakanat vaihdettu, pyykkiä pesty vessa pesty.. motivaatio nolla yhtään mihinkään. . Meillä oli niin kiva iltapäivä pojan kanssa kun käytiin kaupassa ja vihdin ärrällä syömässä pulla puoliksi ja juotiin kahvia ja mehua. Kun tuo oli niin kiltti niin vietettiin vähän laatuaikaa :) ostin sille ärrältä muumikortteja yhden pakan myös. Oli jotenkin niin kiva fiilis. Vielä kun käytiin Mummolla suihkussa ennenku lähdettiin. roskia polttelin kans tuossa pihalla kun poika nukku vielä päiväunia :)

18.2.2015
teeko
teeko

Iltasta

Ekaksi anmahälle vastausta. Mä teen neppareilla. Ja kaavakin on ihan oma. Yhdistelin kolmesta hyvästä vaipasta parhaat puolet :D Kun nyt ehtisi saada ne ommeltua niin olisi hienoa.

Harmi riun hukkapäivästä mutta niitäkin tarvitaan.

Me käytiin laskettelurinteessä. Esikko kävi sen koulun ja totesi et oli tylsää kun ei saanu vapaasti tehdä mitä huvittaa :D Eli joutu vähän himmailee eikä saanu mennä pää kolmantena jalkana. Tekkee ihan vaan hyvää.

Se ope tuumasi että vauhtia piisaa. Et jos vähän rauhallisemmin jaksais mennä ni laskeminen olisi hallitumpaa. Mut totesi että tuo ei pelkää rinteessä mennä ja intoa ja taitoa kyllä piisaa. Erityisesti mainitsi et erinomainen tasapaino.

Kuopuksen kanssa mentiin pikkurinnettä sahaamaan kun esikko oli saatu rinteeseen toimitettua. Tunnin verran sekin jaksoi reuhata ja menikin tosi hyvin.

Miekii sain kunnon liikunnat kun kuljin rinnettä ylös-alas. Mulla oli isännän sauva apuna et kuopus piti siitä kiinni kun mentiin mäkeä alas. Sauva siis poikittain sen edessä. Aika pitkälti sauva oli vaan henkisenä tukena ja hitusen jarruna sitten kun ei enää jaksanut aurata riittävästi.

Nyt kyl tuntee et on mäkeä koluttu. Varmaan kymmenkunta laskua kuitenki kerettiin mennä kuopuksen kanssa. Ja tauotettiinki välillä. Siellä oli pomppulinna pihalla ni annoin siinä sisäänmenon kohdalla pompotella kun sisäpuoli oli ihan märkä. Yllättäin ku ulkona oli ni kengät jalassahan siellä lapset pomppi.

Vähän on sellanen fiilis et pitäis vielä kaupassa käydä mut en tiedä antaako fysiikka myöten. Autosta nousu oli oma projektinsa, samoin kävely ylipäätään tuon reissun jäljiltä.

18.2.2015
misukka
misukka

Tännään meni senssit ihan sekaisin, kun alunperin meijän piti mennä kuopioon taike-koulutukseen, mutta siellä olikin porukka kippeenä ja ne perui koko homman. No sitten nukuin päikkärit, käytiin kaupassa, miun äitin luona jajajaja en vaan osannut oikein tarttua mihinkään hommaan. Joten tänään on sitten suurenmoisesti tuhlattu kokonainen päivä X) JOsko tää ilta ois tästä sitten vähän parempi? Ruokaa nyt pitäs ekana tehä ja sitten ois saunan vuoro.

Tännään tuli pojan puheterapeutin lausunto viittomakielen tulkkia varten ja taike-koulutukseen. Lisäksi pojallle tuli tänään aika foniatrille ensi kuulle, ja mie tässä henkisesti valmistaudun taas siihen että murehdin lausuntoa pari päivää ennen ku elämä taas jatkuu. Semmosta se elämä on erityislapsen vanhempana :D

Mikäs boogie mammoilla?

18.2.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...