Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Elokuiset odottajat 2015

Onko täällä muita, joilla on laskettu aika elokuussa? Itsellä ensimmäinen tulossa.

18.2.2015
Buga_
Buga_
2 years, 8-month-old toddler

Pieni tyttömme syntyi 25.8. Klo:10.39 mitoin 2601g/48cm/33cm pipo

8.9.2015
söpö86
söpö86
newborn baby

Apua ei mennyt kun tost viimeisimmästä 3vko ni mein vauvasta tulikin kesäkuinen heinäkuun lopun sijaan.. Kauhee kun aika menee nopeesti

12.8.2015
kisu8
kisu8

Ei ois enää mahdottoman kauan!! 😊vko 34 pyörähtää käyntiin

7.6.2015
kisu8
kisu8

Vko 33 pyörähti tänään käyntiin on kyl helpolla selvitty alku pahoinvoinnin ja kuvituksen jäljeen.. Mitä nyt normi palakurkussa oloa silloin tällöin ja liiasta rasituksesta joitain liitoskipuja. Turvotus tullut kaveriks mut viel nilkan aina välilä erottaa et nesteet viel jonkun verran kiertää.. 😊 mut joo sai meidän lasten sängyn tuonti operaatio vauhtia kun kävin ite kantaa sen autotallista rappuun ja rapusta 3krs kun nyppäs et mulle puhutaan aina vaan huomisesta.. Revin pinniksen pois edestä nostin lastensängyn paikalleen petasin ja jätin pinniksen keskelle lasten huonetta 😂 noin tunnin päästä mies meni purkaa pinniksen ka siirsi toiseen huoneeseen (liian lapset ovi-aukot meillä)

31.5.2015
kisu8
kisu8

Elokuun 8. olisi laskettu aika, eli nyt elellään raskausviikkoa 30. Ensimmäinen tulossa ja pojaksi ultrattu. Odotus mennyt tähän asti ilman mitään vaivoja, mutta nyt alkanut verenpaine nousta niin täytyy ottaa rennommin ja käyn seurannasa tiuhempaan mahdollista myrkytystä silmällä pitäen

27.5.2015
katriannina
katriannina
1 year, 10-month-old toddler

Niin ja IS paljon onnea teille!!

17.5.2015
piipa83
piipa83

Moikka moi pitkästä aikaa.......

Kaikki on näköjään hävinny facebookkiin, mutta mie ku en siellä oo niin tulkaa tänne jotain kuulumisia kertoilee et mäkin pysyn perässä. Elekee jättäkö mua yksin. 

Tuli vähän taukoo täältä ku iski helvetinmoinen väsymys etten jaksanu töitten jälkeen tehä mitään ku maata sohvalla ja oottaa et pääsis nukkumaan. Nyt ollaan taas jo paremmalla ololla.

Mummokin kuoli ja hänen hautajaisia vietettiin tossa muutama viikko sitten. Hänen asioitaan oon yrittäny järjestellä ku onhan mulla setä jonka pitäis nämä hoitaa, mutta kun on umpi juoppo ni eihän siitä tule mitään ja minun isä on kuollu niin olen osallinen tähän. Ei vaan jaksais. Mulle riitti se ku oman isäni hautasin, mut pitää sit näköjään koko suku haudata.

Ihan kiva on kyl se äippäpakkaus, sen hakemuksenhan laitoin samana iltana kun olin neuvolassa käyny, ei pystyny oottaa. Onhan se tuolla lojunu, mut en oo vielä mitään pessy.

Vauvavakuutuskin käytiin jo ottamassa niin ku tytöllekin otettiin. Sekin on jo hoidettu hyvissä ajoin.

Kävin taas lääkärissä tarkistaa tilannetta ku on supistellu, mut ei onneks oo tapahtunu mitään vaan pitää seurailla. ja kun kohta jään kesälomalle niin ei antanut saikkua, en kyllä ois pyytänykään. Hyvin tuolla pärjää ku ottaa rauhallisemmin. Takertu vaan siihen et miksi tyttö oli niin pieni syntyessään et tiedettiinkö syytä: no eipä oo saatu tietää. 

Tyhmästi tuo pomo nuo kesälomapäivät anto, mut otetaan vastaan mitä saahaa. Tän kuun lopulla viikko lomaa sit viikko töitä ja sen jälkeen kokonaan pois. En tiiä mikä aly ja väläys oli, mut annetaan olla. Toivoin kyllä et oisin saanu jatkaa äippälomaa näillä lomilla ettei ois tarvinnu hoitovapaata ottaa niin paljon, mut ei kelvannu.

Oon peräti muutaman vaatteen uskaltanu ostaa, jotenkin oon vieläkin arka et jos jotain käy. 

Nyt unten maille ja aamulla töihin.....

17.5.2015
piipa83
piipa83

Oi ihana juttu me mentiin salaa ristiäisten yhteydessä naimisiin 18.7.2010 mun isä vaan ties siitä ja oli kuiskannut mun äidille et nyt tulee yllätys 😉 oli lähin suku paikalla kun esikoisesta oli kyse mut ei kavereita.. On joskus puhuttu et pidetään juhlat sit joskus mut mä oon täs nyt 4kertaa raskaana ni eipä täs oo juhlia kerinny paljon miettii kun on masu pystys ollu kokoajan 5v sisällä 😊 ehkä me Juhlat tulee sit yhtä nopeet mietinnällä kuin nuo jää päätöksetkin vuorokausi 😂 tosin ollaan oltu se 18v yhdes nyt kesällä et ei mikään tuore suhde 😂 onnea vielä ihana juttu. Mul oli tänään vko 30 neuvola ihana kuulla sydänäänet 😊 ja tuli testattu et hempatkin ok ei tarvi rautalisää. Vielä. Turvotusta aika reilusti joten painoakin oli tullut mut vähemmän kun edellisel kerralla.. Noh empä mä siit oo ollu koskaan huolissaan kun semmost se on ollu edellisissäkin..

11.5.2015
kisu8
kisu8

IS, ihanalta kuulostaa. Ja tärkeintähän on se, että saatte toisenne :) Me mentiin miehen kanssa maistraatissa, koska meille ei ne itse juhlat niin kamalasti merkitse. Enemmän se mikä se kahden ihmisen välinen lupaus on. Ja meillä ei siis ollut edes todistajia mukana, vaan jotkut toimiston tädit 🙈 Myöhemmin kyllä pidettiin sit pienet juhlat kotona, pitopalvelusta ruoka ja vain lähimmät sukulaiset. Ystävät tuli sit seuraavana päivänä syömään ne mitä jäi 😅

8.5.2015
carata
carata

Kiitos! =) Me mennään maistraatissa naimisiin ja ihan pienel porukalla syömään sen jälkeen.. Ei olla oikeestaan kun lähimille sukulaisille kerrottu naimisiin menosta ja suurin osa saa tietää vasta kun vaihdetaan statukset facebookissa. Alunperin mies ehdotti ettei pyydettäs kun todistajat mukaan maistraattiin ja muille kerrottais vast kun ollaan menty naimisiin mut kyl mä halusin lähimmät sukulaiset mukaan.. Isommat juhlat pidetään sit tulevaisuudessa sukulaisille ja kavereille =)

8.5.2015
IS_88
IS_88

Ja onnea IS! Millaiset häät teille on tulossa? ☺️💗

6.5.2015
carata
carata

Täällä on tänään 25+2. Aika menee ihan älyttömän nopeasti. Vähän on alkanut jännittämään, et mihin lapset laitan kun synnytys alkaa ja ehtiikö mies ja menenkö taksilla vai ambulanssilla, mutta kai ne sitten järjestyy. Laukku täytyy kyllä olla valmiuksissa varmaan heti kun pamahtaa 30 täynteen. Laukku mulle, koppaan vauvan vaatteet ja lapsille reput joissa vaihtovaatteet. Huh. Pojalle ostettiin uus sänky, joka odottaa nyt autotallissa maalausta. Oli kuultovalkea, eli kokonaan valkoiseks ☺️ Vauvalle olen ostanut nyt muutaman vaatteen, kopan autoon ja kaikille käyttöön rattaat. Sellaiset joilla saan nukutettua pihalla ja otettua mukaan autoon. Seisomalauta ois vielä ostoslistalla. Ehkä tuttikin varuiks. Pumput täytyis etsiä, koska tiedän että maitoa varmaan taas tulee yli tarpeiden... Mitähän vielä. Vauvalle vakuutuskin on nyt otettu. Huoltajaturvalla. Eli jos on vaikka sydänvika tms joka tarvii sairaalssa pitempään hoitoa, niin saadaan heti 10tonnia arkea helpottamaan. Saa sit olla mies töistä pois ja lapsille voi ottaa vaikka hoitajan kotiin... Tukia mä vasta hain Kelalta. Ja otin nyt sit kuitenkin sen äitiyspakkauksen. Tavallaan sille ei ole tarvetta, mutta haluan sen laatikon ja makuupussin kaikille lapsille. Ja fb äitiyspakkauskirpparilta katsoin, niin pelkästä pussistakin jo pyydetään 40-60€, eli mielummin pakkaus. Ja samaisesta ryhmästä luin, että jotkut on ottanut paketin ja myynyt ulkomaille monella sadalla. Voittoa siis 😂

6.5.2015
carata
carata

On se pakkaus vissiin puolet arvokkaampi kun tuo raha minkä siitä saa.. Mut eihän siin jos on jo tarpeeks kaikkea ni onhan se toisaalta turha haalii hirveesti liikaa tavaraa..

6.5.2015
kisu8
kisu8

Kisu, toivottavasti pojat paranee pian! Tuntuu kauheesti olevan liikkeel nyt flunssaa, mä onneks oon viel säästynyt siltä.. Mä laitoin eilen vast kelaan menemään hakemukset ja oon viimiset viikot kovasti pohtinu sitä et otetaanko se äitiyspakkaus vai rahana (olin viel viikonloppuna sitä mieltä, että otetaan paketti). Kysyin viel mieheltäkin ja se sano et mä saan päättää. Otin sen rahana, vaiks onhan se äitiyspakkaus paljon arvokkaampi kun 140e. Meil on vaan niin paljon jo vaatteita ja kaikki tarvittava eikä tilaa yhtään ylimäärästä, niin päädyin sit tohon rahalliseen avustukseen..

5.5.2015
IS_88
IS_88

Mul 11.5 neuvola sit onko jo vko 30pyörähtänyt käyntiin 😊 pitäis olla esikon synttärit nyt la mut tääl niiskutaa kaikki pojat nyt räkäisiä eivätkä oo syöneet mitään tänään ku aamupalan 😮.. Kelalta tuli jo pari viikkoa sit päätökset kaikista tuista ja palkkauskin tuli kotiin en oo avannu kun en tiiä mihin laitan ne kun pitäis sit suojella sitä laatikkoa ettei noi isommat riko sitä

5.5.2015
kisu8
kisu8

Esikoista tutkittiin niin hyvin..joka viikko piti käydä äippäpolilla että siinä tuli lääkärit ja hoitajat tutuiksi:-D ja odotti vaan loppukohden että tulis se päivä että sais synnyttää..

4.5.2015
söpö86
söpö86
newborn baby

Kiitos! =) Meillä tuli miehen kans yhteistä taivalta täyteen maaliskuussa 12v ja kihloissa on oltu reilu 4,5v.. Mulla on ravinto ja raskausdiabetes tutkimuksen kautta ultra viel 15.-30.7 ja toivonmukaan siellä sit selviäis kumpi hän on =D Mulle ainakin sanottiin, että siinä katotaan vielä tarkasti läpi koko vauva..

3.5.2015
IS_88
IS_88

Onnea is_88♥ meillä tulee heinäkuus häistä jo 3vuotta♥ toukokuussa täytän jo 29v:-D
Mulla esikoisesta selvisi 26+6 neuvolalääkärissä sukupuoli:-D
Nyt on aika äippäpolille 19.5 ja viikkoja silloon 26+0..että saa
Nähdä selviäälkö silloin:-D viimmeistään kun syntyy:-D

1.5.2015
söpö86
söpö86
newborn baby

Söpö, sama homma teillä sitkun meilläkin ettei sukupuoli selvinnyt.. Mullakin on 19.5 neuvolalääkäri (ensimmäinen ikinä), mitähän kaikkea siellä sit tehdään? Se viikko on muutenkin jännä kun me ollaan menossa miehen kans 22.5 naimisiin =)

1.5.2015
IS_88
IS_88

Pitkästä aikaa pääsin tännekkin:-D tänään jo 23+2♥ ru: ssa ei selvinnyt sukupuoli ja arvuuteltu että onkohan sielä tyttö vaiko poika:-D vaikka eihän sillä väliä kun pieni muutenkin tulossa:-D
19.5 seuraava lääkäri jolloin aletaan seuraamaan vauvan kokoa:-D ihan kun esikoisestakin..

30.4.2015
söpö86
söpö86
newborn baby

mie sain ekal kerral heikosti kuvia, 3 kpl ja tosi huono laatusia ja just et vaa puolet näky. tokal kerral sain varmaa jonku 10 ja just eri asentoja, sanoin ääneen siin lopus et sainpa nyt paljon hyviä ni se selitti et vauva oli niin poseeraus päällä ni oli helppo napata niitä mut jos se on sielä huonosti ni ei ne saa hyviä kuvia.

15.4.2015
Buga_
Buga_

Is, hassuja kuvia ootte saanut. Me saatiin kuva jossa söi sormia ja oli sivuprofiili. Toinen pelkkä sivusta otettu ja sitten kasvoista etukuva, jossa näkyy edestäpäin nenä, silmät ja huulet.

15.4.2015
carata
carata

Juu, pääasiahan se on, että pirpanalla kaikki oli hyvin! No meijän tytölle ei kyllä pinkkiä tule =D Juu, jalat oli kiinni ja vielä "istu" jotenki jalkojensa päällä, kantapäät pepussa kiinni eikä suostunut millään raottamaan, vaiks kätilö kaikkensa yritti. Totes sit vaan lopuks, et vauva oli koko session ajan sellases asennossa ettei missään kohtaa ois ollu toivoakaan nähdä. Sit mua jäi harmittamaan kun ei saatu ainuttakaan kunnon kuvaa edes. Saatiin 2 kuvaa, missä näkyy päälaki ylhäältä päin (en käsitä miks sellasia kuvia annettiin ees mukaan) ja sit yks sivuprofiilikuva päästä ja toinen kuva mis näkyy pää ja selkäranka, mut nekin oli niin vaaleita kuvia ettei niist kovin hyvin selvää saa. Mä sitä surkuttelin miehel ja mies yritti mua lohduttaa ja sano "Kuules, me saadaan se ihan koko vauva sieltä sit omaks" =D Ei se mua siinä kohtaa yhtään lohduttanu mut tottahan se on =D

15.4.2015
IS_88
IS_88

Meillä kans on keskimmäisestä ja tästä masussa olevasta pojasta heti ultraaja näyttänyt, että poikien vehkeet siellä on, hienosti ovat niitä jalat levällään esitelleet. Esikoisen aikaan ei sillon -07 edes katseltu sinne päin, sukupuolta ei lääkäri silloin suostunut edes katsomaan.

14.4.2015
henna1985
henna1985

Oliko jalat niin tiukasti kiinni? Et siks ei näkyny? Mun kavereiden tytöillä on ollu jalat aina kiinni ja eivätpä raiottaneet et ois nähnyt ja meil taas pojat isoine kasseineen jalat aina levällään ja pippeli yököttänyt pystyssä 😂 ilmoittautukoon jos jollain ollu poika joka ei oo itseään masussa paljastanut 😊 hyvä et kaikki kuitenkin ois hyvin se on se pääasia et on hyviä uutisia 😊

13.4.2015
kisu8
kisu8

IS, onpa kurja jos se ei selvinnyt. Mutta toisaalta olisin kyllä iloinen jos kaikki on ollut hyvin. Kun eihän se sukupuoli loppupeleissä mitään merkitse. Tosin onhan se helpompaa vauvaan varautua vaatteelisestikkin jos tietää kumpiko vauva on. Ja etenkin sitten jos haluaa tytöllä kaiken olevan pinkkiä 😉 Siis rattaat ja auton kaukalot jne...

13.4.2015
carata
carata

Mulla oli ihan poika olo ennen ru. Nyt ei ole enää mitään oloja =D Meille kun ei selvinnyt kumpaa sukupuolta pirpana on.. Mulla on seuraava ultra 16.-30.7 (ravinto ja raskausdiabetes tutkimuksen kautta) ja siinä viel tarkkaan katsotaan, että kaikki on hyvin. Jospa siinä sit selviäis sukupuoli. Mietittiin kyllä miehen kans sitäkin, jollei selvitetäkkään sukupuolta etukäteen kun se nyt ei selvinnyt..

13.4.2015
IS_88
IS_88

Eilen messukeskuksessa kävelty 4h ja kyllä illalla nivusista tuntuikin et jumpattu on..😊 mut oli ihan hauskaa en aiemmin ollu käynytkään 😊 muitakin messuja oli samaan aikaan. Mun lempari tähtituotteen NutHat pipot käytiin hankkii mulle ja kuopukselle. Oli tullu ihana glitter kirjoituksella pipo mikä oli ihan uunituore 😊

12.4.2015
kisu8
kisu8

Mulla ei ollut mitään tuntemuksia. On meinaan ensimmäinen raskaus missä naama ei kuki?! Tytön ja pojan kanssa on kukkinut ja jo synnärillä helpottanut 😅

10.4.2015
carata
carata

carata onnee tytöstä :) eiks täs ryhmäs oo aika hyvi menny et mitä äidit on epäilly ni se sieltä on tulluki?

10.4.2015
Buga_
Buga_

Oi hieno juttu et kaikki hyvin ja et paikat pidentyneet. Lasten kans pikkasen haittaa tuota arkea tommonen vuodelepoon joutuminen tai sen uhka. Kun meil ainakin esikoinen jos ei pääse ulos purkaa energiaa päivittäin ni se on aivan mahdoton sit koko loppu päivän! Hienoa kuulla hyviä uutisia!! 😊

9.4.2015
kisu8
kisu8

Onnea hyvistä ultrakuulumisista Carata.

9.4.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä oli tänään ultra! Viikot nyt 21+3. Kaikki oli hyvin, istukka takana, lapsivettä normaalisti. Laskettu aika ei muuttunut. Tyttö lupaus saatiin ❤️ Kanava oli pidentynyt edellisestä parin viikon takaisesta ultrauksesta sentillä, eli ei tarvii vuodeosastolle lähteä. Muuten sama tilanne alapäässä. Ilmeisesti se paineen tunne oli lyhentänyt kanavaa viimeksi sen sentin. Mutta normaalia arkea sain luvan elellä, mikä helpottaa huomattavasti. Ihanaa!!! ☺️ Ja tyttö! ❤️ Mä salaa vähän tyttöä toivoin ja mies tunnusti toivoneensa poikaa. Mutta ilmoitti onneksi, että rakas se vauva silti on ☺️

9.4.2015
carata
carata

Kylhän sä suurinpiirtein näät kun on sen yhden vuoden koko palkka x ja siitä puolet on puolvuotta.. Ja nyt sit äityislomaa ennenpuolvuotta paljon sulla on noin tuloja ja onko se nyt sit 20% parempi kuin se vuosi x mikä se nyt onkaan.. Saikohan tästä mitään selvää 😄 mä varasin 23.4 Sokerirasituksen jee ja sit se on pois pv järjestyksestä 😊 koht tääkin viikko 25 on lusittu ni voi sit taas malttamattomana odottaa uusia oireita.. Nivuskivut tai lähinnä tunne et ne on venynyt ja reippaasti kun nousee ni vähän hankaloittaa tuota kävelyä mut viel ihan hyvin pystynyt kävelee vaik oli koko pv ulkona lasten kans ni nyt vähän tuntuu kyl just siltä et on ollu koko pv jaloillaan.. Pitäis ottaa toi emmaljungan koppa ja mennä testaa miten se mahtuis phils&tedseihin kyytiin kun niiden oma koppa on niin lyhyt 60cm ? 😮 tänään kuopus nukkui siel mihin koppa tulis ja sisaristuimen lykkäsin siihen adaptereilla kiinni vähän niinkuin päälle ni jalat ja kengät mahtui hyvin kyl tulemaan tuolin alta

9.4.2015
kisu8
kisu8

moe kävin eile kelas hoitaas muuta asiaa ni oli niin surkee työntekijä et mie kysyin ku netis sanotaa näin ja näin ni vastaus ei se noin mee ja meni nettii ja oho se meniki mut ei osannu selittää mite se miul tulee menemää ku ei tienny mistää mitää ja sano et laske ite -.- meinasin et varaan kelaan ajan ja vien palkat mukana ja lasketaa yhessä.. eile piti olla kelaneuvola mut peruuntu ja uus aika tulee olemaa ens ma..

8.4.2015
Buga_
Buga_

Sainpas eilen viimein tehtyy sen kelahakemukset ja liitettyy valokuvat kaikkiin hakemuksiin siit raskaustodistuksesta ni ei tarvii lähetellä kopioita mihinkään 😊 sit huomen jos sais aikaiseksi soittaa tonne Sokerirasitus aikaa ni sais senkin hoidettuu pois päiväjärjestyksestä 😊

7.4.2015
kisu8
kisu8

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

6.4.2015
kisu8
kisu8

Ihan normisti oli ultrassa lapsivettä ei sen enempää.. Se on tää raskauksien määrä ja varmasti myös se miten se kohtu on siel jollain enemmän kallellaan selkärankaan kun toisilla.. Mun kaverilla oli kans sen lapsi et oli vko 30 ja " masu näytti siltä et on kesän aikana muutama siideri juotu" tämä kommentti siis kaverilta iteltään.. Ja laitoin oman vko 25 plussapallo kuvan ni oli aika eri kaliiberia se vaan riippuu joillain vauva voi olla paremmin selkärankaa kohti ja köllötellen siel turvassa ennen kuin vatsalihakset antaa periks ja alkaa pullottaa eteenpäinkin.. Mun toisella kaverilla ei oo ollu kovin suurta vatsaa koskaan ja se sai rkasta raskaudesta 5kg ja toisesta raskaudesta 3kg oli kyl aika tiukal Radi rv kun sukurasitetta diabetes.. Vaikka kaveri normipainoon alarajoilla.. Et riippuu hyvin paljon kropasta ja miten kohtu siel sijaitsee ja myös raskauksien määrästä...

6.4.2015
kisu8
kisu8

kisu siul on paljo lapsivettä eli lapsella paljo tilaa olla :) miulla niin ahtaissa oloissa. juttelin taas eile kotikaupungin kaverin kans kenel on 2 lasta, oli huolissaa ku ei miun masu oo kasvanu :D ei mitää raskaus merkkiä masussa, pien pömppis aina iltasin ja napa pullahtaa ulos ku syö. kaveri sano ku miun vaavi painaa sen 290 g et ei oo normaalia? stressi pois ja ruoka tilalle oli sen vinkit.

6.4.2015
Buga_
Buga_

Mä käyn päivittäin molemmis tääl ja fb joten tulee lätistyy joka paikaan😊 tänään vihdoin pääsin ulos täältä viikon flunssaa poteneena.. Käytiin poikien kans pyörälenkillä ja leikipuistossa.. Pitäis tilata adapterit noihin phils&tedseihin et saan sit vauvan kopan pinna ratasistuimen ja sisaristuimen siihen päälle.. Oon ihan täpinöissä kun tajusin ettei muit vermeet tarvii siihen et saan 30,- kaikki kulkee vaunuissa ja ehkä siihen viel tuon seisomalaudan keskimmäiselle.. 😄 pienet ilot 😂 takki ei meinannu enää mennä kiinni kun oltiinulkona oli pikkasen ahistus tuost masun päältä😄 mitenhän iso toi maha on kun ollaan loppumetreillä? 😮

5.4.2015
kisu8
kisu8

Kopsataan sit vaik päivämäärät täält ja tuolt yhteen sivuun ni saadaan jonkunlainen käsitys ketä kaikkii messissä on 😊 kaikki kuitenkin niin samois vaiheis muutamien viikkojen eroilla 😊

5.4.2015
kisu8
kisu8

kiitti carata, täl hetkel rauha maas mut vois oppii viel siivoomaa jälkensä (oli suutus päissään pistäny kämppää sekasi ku olin pois) sekä pyytämää anteeks.. :D kisu miule ainaki käy, vaik tuleeki nykyää siel fb puolel enemmi oltua ihanaa ku koko perhe tuli pääsiäiseks tänne, eile vietettii päivää veljen ja mummon kans ku jakso tänne ajella, äitin kans pyöritettii niit sit meillä käymässä ja sit käytii siskol istumas, kävin porukoil saunas ja heitin sit veljen siskon luo. tänää samalla kokoonpanolla sit porukoilla syömässä. tuli joteki ihmeelline olo ku tosiaa täst on vuosia aikaa ku ollaa oltu kaikki samaa aikaa saman katon alla ja nyt kellää ei ollu kiirettä ku suurin osa asuuki täs 20 km säteel :D miul alko vissii kuudes raskaus kuukaus (kuudennella kuulla)? eiks se niin lasketa ku on jo 5 kk ollu raskaana :D vai laskinko ees oikein marraskuun alusta? mut edellee ei näy mitää et oisin paksuna, vaikee välil uskoo et ootan ees ku mitää ei näy ja oloki on samanlaine ku mitää liikkeitäkää viel tunnu. harmittaa et raskaus menee iha ohi vaik toisaalt pääsen ainaki helpolla :D ainoo raskausoire on koko aikane vessahätä ja tissien kasvu

5.4.2015
Buga_
Buga_

Mulle käy kyllä, tiiä muista sitten.. 

Mulla käyny just päinvastoin kun tavallaan alkaa jo ekalla kolmanneksella kaikki riesa (esim. noi lantion ongelmat) ni nyt ollaan jo, öööö 17+3 vai 4 eikä vieläkään isompia ongelmia :D 
Edelleen kahdella jalalla liikutaan normaalisti, tosin huolestuttavan vähän on ollu koko aikana muutenkaan oireita kun edellisistä ei jääny kyllä epäselväks tuo raskaus :/

5.4.2015
ninnup
ninnup

Mitäs muut on mieltä? 😊

5.4.2015
kisu8
kisu8

Btw pitäiskö seuraava elokuisten ketju ollakin heinä-/elo-/syyskuisten kun täs elokuun molemmin puolin on hiljaisemmat ryhmät??

5.4.2015
kisu8
kisu8

Ei ainakaan täs vaihees oo aiemmin ollu.. Täytyy koklaa noit vöitä tuolta josko jeesais.. Kaikki vaivat tulee täs raskaudes jo puolesta välistä kun aiemmin ne on tullu viimeisen 4vko aikana tyyliin 😂

5.4.2015
kisu8
kisu8

Onko sulla aiemmi ollu semmosta? 

Voisko tohon auttaa se tukivyö.. Jos on kovin yliliikkuvat nivelet ni tosin voi muljahdella siitäkin ku alkaa tulla ahtaaks ne paikat siellä.. Kuhan ei vaa jotku hermot jää pinteeseen ettei tuu hervottomia kipuja siitä

4.4.2015
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...