Sunnuntaihuomenet

Huomenta vaan liberokansa! Laskiaissunnuntai. Mitäpä perheiden päivään kuuluu?

15.2.2015
misukka
misukka

Anmahä, vanhasta muutosta. En ole lapsien kanssa ainakaan vielä muuttanut. Tänään miehen kans pitäis puhua

15.2.2015
carata
carata

Huh. Tulin kotia tanssitunnilta vajaa puoli tuntia sitten. Ja nyt vähän tuntuu et jotain tuli tehtyä.

Jaloissa niin himmee turvotus, että piti kesken tunnin aina välillä istahtaa lattialle kun särki jalkoihin niin hirveesti. Etenki ku päkiöitten varassa piti mennä.

Nyt sit pikkutyyppi pyrkii nähtävästi vasemmasta kyljestä ulos. Ja oikeeseen lonkkaan juilii. Lienee joku hermoki jumissa ku oikea polviki kipeänä ja säärtä pitkin vetelee varpaisiin.

Kevyttä supparia pukkaa kans. Kahtotaan tuleeko sen suurempia tapahtumaan. Tuskimpa.

Tanssitunnilla naiset kyseli että vieläkö ens sunnuntaina meinaan tunnille tulla. Totesin et mikä jottei jos en oo muualla kiinni :)

15.2.2015
misukka
misukka

Iltaa!
Mulla ollu aikas päivä.
Ei meinannu saada kumpaakaan lasta päikkäreille. Ehkä meni jotenkin rytmit sekaisin kun vein ulos vaan joka välissä. Vasta 13.30 sain pojan ensin päiväunille nukahtaan rattaisiin ja sit työlle lukien kirjaa ja sammuihan lopulta.
Olivat tietysti oikeasti aivan tattis molemmat jo aikaa sitten.
Nyt on tyttö jo yöunilla ja poikaa vielä mies valvottaa yläkerrassa.

Joo, joku kysy josko unikoulua osastolla...
Niin, jos kysyis uudestaan. Täytyy pohtia...
Mä pidin lastenlääkärin ohjeiden ja seurannan mukaan unikoulun kotona vuosi sitten. Silloin saatiin aamut venytettyä tunnilla parilla. Kun siis noustiin 2-3 aikaan joka aamuyö. Ja sitä ennen 5-10 herätystä.
Se oli sairasta touhua.
En tiedä jos sais viel tehtyä asialle jotain. Jos edes kuuteen nukkuis!
Mut nuo korvat, jotka ei ole terveenä kuin kesällä, vaikuttavat varmasti ja mastosytooma...

Anteeksi, en ole päässyt seuraamaan, mutta puhuuko Carata muutosta siis jostain vanhasta vai ootko nyt muuttanut lasten kanssa?
Oot kyllä ollut mielessäni vaikka olen pudonnut jo kärryiltä missä mennään.

15.2.2015
Minnie
Minnie

Mä sain onneksi vähän virtaa imuroida tän kämpän ja kuvata osan noista pojan pienistä vaatteista.. huomenna tarvii postiin kuskata itseni tai ihan viimeistään tiistaina tallireissulla.. saa tuo tuvituskin vaippansa ;)

Mun kyllä tarvii se hemppa varmaan käydä ottamassa ny alkajaisiksi kun ei ymmärrä tätä väsymystä.. tai sit se on jotain ihmeen vauva-ajan univelkojen takasinmaksua nyt :D

15.2.2015
teeko
teeko

No sepä se! Muuton takia kaikki purkeissa ja toiveissa olen et kaikki eläis. Ja onneks kaikessa muussa on elämää paitsi lipsikassa. Se oli jotenkin kummallisen musta tapaus, mutta jos juuri on kuulemma hyvä vai taimi. Miksi sitä nyt sit sanotaan, niin sen kuulemma pitäis uusia nopeaankin. Ja mulla ois tarkoitus saada kevääksi lipsikalle ja muille yrteille taas kasvatuslaatikko. Tai oikeastaan kaiken laitan nyt laatikoihin. Saa pidempään syödä ja nopeammin kylvää kun maa ei ole jäässä eikä jäädy niin äkkiä. Mutta lipstikasta en kyllä osa sen enempää sanoa! Etenkin jos omanikin nyt tapatin muutossa 😂

15.2.2015
carata
carata

Nyt on rattaiden runko ja kankaat pesty. Pesasin seuraavalla koneellisella esikon turvaistuinten kankaat ku todettiin et ehkei se enää tarvii istuinta. Alkaa tulee turvavyö oikealta kohdalta olkapäältä alas. Pistän kirppikselle myyntiin jos jollekulle kelpaa.

Isäntä otti ja pesas ikkunat :-O Ja kiros kovasti tuota tekolunta.

Tänään on kyllä saatu melko paljon aikaiseksi.

Tunnin päästä lähtö tanssitunnille. Eipä tässä ole syytä olla menemättäkään.

Ja ilmotin esikon kahden päivän kurssille sinne laskettelukouluun. Honasin et mullahan on huomenna neuvola klo 11. Siitä ei kahdeksitoista ehdi millään. Vaikka ehtishän tuon aamusta vielä perua. Mut keskiviikolle oli sovittuna yksi meno kympiksi jota en voi perua kuin synnytyksen vuoksi. Ja veikkaan et sielläkin menee jonkin verran aikaa. Tunti ei ehkä riitä.

Ja isännys saa sen verran tsempata huomenna tai tiistaina et vie illasta rinteeseen mellastaa jotta taidot muistuu mieleen.

15.2.2015
misukka
misukka

Hiisi vie mä ihmettelin et sulla on pensasmustikat purkissa mut joo. Se muutto.

Mulla ei lipstikka elä tällä nyppylällä. On tehty uutta kumpua ja laitettu vaikka kuinka mutta ei elä. Mä en tiedä mikä sitä kasvista riepoo ettei viihdy. Onko liian aurinkoinen paikka sit vai mikä lie vikana.

Toivottavasti siun yksilösi herää vielä henkiin.

15.2.2015
misukka
misukka

On se viherpiiperrys niin terapiaa! Nyt on ruusut ja muutkin kukat, jopa pensasmustikat valossa ja lämpimässä. Leikattu, kasteltu ja mullat vaihdettu. Lannoiketta en tähän hätään löytänyt, mut täytyy ostaa kunhan pääsee alkuviikosta kaupoille. Tykkään 💗 Lipstikka mulla on myös muuton jälkeen purkissa, mutta näytti täysin kuolleelta! Harmittaa. Toisaalta siellä oli valkoisia juuria/ituja tulollaan joten josko se tekis täysin uudet varret 🙏 En haluais luopua kun se on niin hyvä taimi mikä mulla oli. Mä kun törkeenä senkin otin mukaan vanhasta kodista 😄

15.2.2015
carata
carata

Teoriassa niin. Jos se on kotona. Et ei viedä kuopusta päikkyyn.

Mut täytyy ny kuitenkin eka soitella sinne et millaselle osaamistasolle se jatkoryhmä on tarkotettu. Et onko siinä ylipäätään järkeä jos tuo onki jo liian hyvä siihen jatkoryhmäänki.

Alkeet nyt on varmasti vaan sitä tasapainon hakua ja auraamisen harjottelua. Sopis tolle meidän pienemmälle :D mut noi ryhmät oli 7-14 vuotiaille. Ei ne taida ottaa 3-vuotiasta joukon jatkeeksi :D

15.2.2015
misukka
misukka

mutta misukka.. Jos sä et synnytä niin sit voit viedä itse ja jos synnytät niin mies on kotona lasten kanssa? Niin eikö se sit voi viedä esikkoa? tää meni taas ihan hullunmyllyks päiväunoen kanssa joten pistin pojan pusseihin ja rattaisiin. Jotain hyvää siinä et se haluaa olla vauva ja mennä makuupussiin ;) kyllä uni tulee nopeaa ;)

15.2.2015
teeko
teeko

Yleensä se on työpäivän päätteeksi niin väsynyt että painuu vaan päikkäreille. Siksi en jaksa uskoa että veis poikaa työpäivän päätteeksi mihinkään.

15.2.2015
misukka
misukka

Se on sellanen hiihtolomaviikon neljän päivän kurssi jota suunniteltiin. Vaihtoehtona 2päiväinen mut se on suhteessa paljon kalliimpi. Eli eiköhän lie niin et ku ilmottautuu ni on sit oma häpee jos ei mee. Maksettava on silti.

Siksi tää on nyt vähän tällästä. Kun hiihtolomaviikosta tulee esikolle tylsä jossei se mihkään pääse. Vaihtoehtoina tietty et mies vie illalla töiden jälkeen. Enkä oikein jaksa uskoa et tulee vieneeksi.

15.2.2015
misukka
misukka

Ja pienistä asioista täytyy iloita! Vaikka näyti päivä onkin, niin me ollaan sisällä. En löydä MISTÄÄN lapsien aurinkolaseja. En tajua. Muuttaminen on aivan pyllystä. Tiedän missä ne oli vanhasa kodissa ja tiedän nähneeni ne kerran täällä, mutta nyt sitä laatikkoa ei löydy. Lasit ois pakko löytyä kun huomenna mennään autollakin ja tyttö ei suostu pitämään ikkunassaan aurinkosuojaa ja menomatkalla paistaa just hänen puolelle 😔 Kellarista hain äsken ruusut ja muut talvi säilöstä ja ne oli hengissä! Nyt täytyis mennä leikkaamaan ne ja laittamaan multaa, ehkä kastellakkin! Mä niin nautin. Mies kävi kotona hakemassa takin ja jotain, kun meni pyöräkisoihin. Tai ajamaan jotain... En mä tiedä. Mutta sanoi tytölle, että tulee illalla ja käski tytön ajamaan nätisti täällä kotona omalla plaston mopolla 😉😅

15.2.2015
carata
carata

Misukka, mulla kans tuli mieleen että onnistuisko se, että maksatte sen kurssin nyt ja aloitatte sen. Ja JOS vauva syntyy niin jätätte kertoja väliin ja jatkatte sit kun on taas joku joka vie? Tai oisko niillä joku päivä hinta? Kannattaa kysyä! Kyllä mä luulen, että nuo on asioita jotka järjestyy.

15.2.2015
carata
carata

Voi että nuo Anmahän yöt kuulostaa hirvittäviltä :/

Teekolle jaksamista päivään. Ootko sie hemppaa otattanu koska viimeksi?

Tennarille hyviä päikkyjä! Huono tuuri et just nyt nosti kuumeen esikolle. Toivotaan että menee nopsaan ohi.

Mä oon ihan rättiväsy. Isäntä kiikutti kehdon ja molemmat rattaat sisälle. Kehto on imuroitu ja se pitäis vielä käydä pesuaineella läpi. Sit pitää metsästää siihen joku patja jostain. Edellinen näytti niin kamalalta että siihen ei vauvaa laiteta. Matkarattaat oli homeessa. En tajua miten se on mahdollista. Autotallissa kuitenki olleet lämpösessä. Mut niillä voi siis todellakin heittää vesilintua.

Yhdistelmistä purin kankaat irti et heitän ne pesukoneeseen. Runko pitää käydä jollain pesuaineella läpi. Ja renkaat on tyhjät eli ne pitää pumpata täyteen.

Sit mä tietysti imuroin koko kämpän kaiken muun ohessa.

Sinne hiihtokeskukseen en vielä ehtiny soittaa mut josko tässä jossain vaiheessa.

Kuopus laitettiin pötköttää mut minen taida ehtiä ku on tuota hommaa vaikka muille jakaa.

15.2.2015
misukka
misukka

Vähänkö ärsyttää tääl. Nyt ku sais vauvan kuskata pihalle jo ihan ikänsä (2 viikkoo) puolesta ni eikö jumaliste nostanu esikolle kuumeen eilen illalla. Et tää iloinen sisälläolo jatkunee vielä..

Molemmat lapset on olleet suorastaan päivänsäteitä tänään. Eli sylissä vaan joten lähestulkoon kaikki mitä suunnittelin tänään tekeväni, on jääny tekemättä.

Tosin nyt molemmat nukkuu mut niin meen mäki sohvalle pötköttää.. Ja nautin edes sekunnin tästä hiljaisuudesta.

15.2.2015
tennari
tennari

päivää! mä oon jotenkin taas ihan puhki. . nukun ihan kuinka paljon vaan. siks on pakko olla kello soittamassa ysiltä kun nukkuisin varmaan vuorokauden ympäri muuten. tarvii varmaan käydä lääkärissä jo kun tää ei ota loppuakseen. Millä mä voin mihinkään töihin mennä syksyllä jos mä en herää ollenkaan :( ainoa mikä tuntuu niin ihanalta joka päivä on tuon pojan kiukkujen ohessa kun saa mennä tallille ja kävellä tamman kyydissä auringon paisteessa ihan rauhassa. Se taas tänään pelasti mun päivän♥ anmäha♥ carata♥ ja noita srallan ainaisia kommentteja lukiessa tulee niin lämmin olo♥ vein tuossa tallireissussa kolme vaippaa taas eteenpäin ja nyt kotiin laittaa tuvituksen paketti lähtö kuntoon :) ehkä tää päivä vielä tästä hyväksi muuttuu :)

15.2.2015
teeko
teeko

Me valvotetaan poikaa 'väkisin' klo 20.30 - 21.30 asti.
Enempää ei pysty, menee rääkkäykseksi. Nukahtaa pystyyn.
Menisi siis nukkumaan jo 17-18 maissa jos antaisi.
Tätä iltavalvotusta on tehty koko pieni elinikä.
Oli jo kohdussa tämä unirytmi eikä näytä muuttuvan.

Tytön laitan 19-20 aikaan ja se on hälle sopiva, koska ei nuku päiväunia ja valitettavan usein herää aamulla kesken unien pojan metelöintiin.

15.2.2015
Minnie
Minnie

Joo mä ajattelin jos se näyttäminen auttaisi...
En tiedä, ehkä pyytävät heti huomenna klo 4 uudestaan ulos 😁
Kesällä menin usein pojan kans ulos mut viel on niin sysipimeää ja täällä on sudet ihan pihapiireissä. Vähän riskaapelia.

Poika on ehkä muutaman kerran elämässään nukkunut yli 8h yöunet. Ei edes vastasyntyneenä enempää.
Usein on koko vuorokauden saldo juur 8h.
Monesti yöunet 6-7h.
Tyttö nukkuu 10-12h yöunet sen jälkeen kun 2v lopetti päiväunet.
Herää välillä useamman kerran, mutta yleensä nukkuu 6-8 asti aamulla.
Ja tänäänkin poika herätti kun huutaa niin järkyttävästi jos koettaa jättää nukkumaan vielä.
Ja tyttö ei sitten enää halua edes isin viereen jatkamaan unia.
Luulen että osasyynä tähän on se että poika usein saa katsoa lastenohjelmia aamuyöstä yläkerrassa mun kans että saisin pidettyä hiljasena.
No tyttö on huomannut tämän ja toki hänkin haluais.
Ja minä en kyllä jatka sitä enää.
Jos molemmat nousee niin ohjelmia ei oteta!
Kohtahan saan valvoa kaiket yöt kun lapset keksineet hyvän syyn saada tabletit käyttöön ja valvoa!
Sitte kun kitisevät koko armaan päivän vaikka mitä järjestäisin!!
Mielestäni mä teen niitten kanssa ihan kaikkea mahdollista mitä vaan voi!

15.2.2015
Minnie
Minnie

Huomenta kaikille!!


Meillä herätty neljältä tänään.
Ei naurata yhtään.
Joka aamu viimeistään viideltä ylös.
Ja sitä ennen monta herätystä.
Tänään vielä tyttökin jo viideltä ylös ja minä laitoin lapset syömään puurot ja pukemaan ulos.
Ei yksinkertaisesti jaksa tässä sisällä joka aamu montaa tuntia yrittää olla hiljaa.
Paljon on uusia leluja ja kirjoja mutta ei jaksa mikään kiinnostaa.
Mentiin ulos kävelylle siis klo 6 . Näytin lapsille kuinka koko kylä nukkuu. Mentiin uimarannalle ja katseltiin tähtitaivasta ja kirkasta kuunsirppiä.
Ei vaan tuntia pidempään voinut olla kun 10 asteen pakkanen ja vähän on vielä pojalla nuhaa jne.
Rivitalossa kun ollaan niin eipä voi pihallahan mekastaa aamuyöstä.

Mies nousi tunti sitten ja sanoin että saa lähteä lasten kanssa ulos. Että saan hetken edes hengähtää. Aika sodan jälkeen oon nyt yksikseen kotona mutta paha mieli!

Ei oo hetken rauhaa ollu moneen päivään, siksi en oo tännekään päässyt.
On sähköpostit ja kaikki hoitamatta.

Aivan ihana auringonpaise on ulkona, jotta jos se piristäisi mieltä ennen pitkää.
Ja jos sais tytön tänään päikkäreille niin ehkä auttaisi ettei olisi koko loppupäivän kitinää.

15.2.2015
Minnie
Minnie

Pienempi on ilmoitettu lomailevaksi mutta sillä varauksella että tarvittaessa saa viedä. :D

Kuun vaihteesta eteenpäin pidetään 2pv/vko hoidossa. Vaikkei ole pitkään tuolla ollut ni on saanu siellä kavereita ja kyllähän tuo ikäistään kaveria kaipaa. Ja kun pidetään paikka ni on ehkä helpompi sit saada taas täyspäiväiseksi.

15.2.2015
misukka
misukka

Vipe se Late lammas oli niin ku telkussakin, eihän ne lampaat sinänsä puhu. Jokunen juttu on suomenkielisellä tekstityksellä, siis kylttejä yms. Late lampaassa on vaan se ikäraja 7, eli 4 v pääsee aikuisen kanssa. Meijän isompia ei se risto enää silleen kiinnosta niin tuo Late oli just passeli 😊

Misukka eli sitten se mies vie pojan 😊 mie mietinkii että onko se pienempi ilmotettu hoitoon varuille lomaviikollekin. Jatkaakos se pikkumies sitten hoidossa kun vauva syntyy?

15.2.2015
riu
riu

Ihanan aurinkoisella päällä carata :) Ihanasti löydät pienistä asioista iloa ❤

Piipalle kivaa leffailua!

Vipen päivä kuulosti touhun täyteiseltä.

15.2.2015
misukka
misukka

No ei meillä ole ketään joka veisi. Kaikki on töissä. Ja tuo laskettelukoulu on klo 12-14.

Tuota mä tuvitus just pohdin et jos ilmotetaan menemään ni vauva syntyy just. Ja jos otetaan varman päälle ni ei tasan synny.

Jos mä tänään soittelen sinne vihtiSkihin ja kyselen ylipäätään noista kursseista et kummosta taitotasoa jatkokurssilaiselta odotetaan. Ku tuo kuitenki tulee ihan omineen rinteestä alas, mitä nyt kanttaukset unohtuu. Ja ankkurihissillä osaa mennä ite ylös. Ankkuria ei vielä osaa ottaa ite pyllyn alle eli siihen tarvii apua.

Mut isännys kyl tuumas tossa et pakkohan hänen on sit kotona olla jos mä oon sairaalassa. Ku ei noita voi päiväksi keskenään kotia jättää. Ehkä se sit käyttää esikon laskettelukoulussa.

Kuopuksen tosin vois viedä päikkyynki ja esikko pärjäis omineen. Mut jos mä yritän pitää tosta kiinni et isännys on sit kotona jos mie en oo.

Ku siis tosiaan mun äiti on töissä ja isä ei yksin halua ottaa vastuuta noista jannuista. Ja ukon vanhemmat on 600 kilsan päässä. Lähellä ei oikein ole ketään joka voisi noita kahtoa kun ovat kaikki töissä.

15.2.2015
misukka
misukka

Piipalle mukavaa leffa päivää..

Riu,osaatko sanoa onko toi late lammas "puhuttu" samanlailla kuin telkka ohjelmassa vai puhutaanko siinä ihan selkeää suomea?

15.2.2015
Vipe
Vipe

Huomenta!

Misukka,vinkkaappa jos jostain sellaisen kristallipallon löydät.. Sille ois useasti käyttöä täälläkin 😉 Onhan se vähän niin että jos ilmoitat,niin varmaan vauva syntyy,jos taas et,niin hyvin viihtyy masun lämmössä 😒

Tuvituksellako oli eilen ne ystävän hääjuhlat? Mitenkäs ne sujui.. Nyt ainakin on rauhallisen kuuloinen aamu 😊 ja laskiaispulla kestit kuulostaa hyvältä 😊

Riu,kiva että sun äitis käy lapsia hiihdättämässä.. Nautihan laskiais pullastas,oot sen varmasti ansainnut jos sua tänään pistämiselläkin kiusataan 😉

Carata tosiaan kuulostaa ihanan hyvän tuuliselta.. Toivotaan että aurinko lasit löytyy 😊

Me mennään tänään ehkäpä pirunlinnan mäelle laskiais riehaan,siellä on mm. Hpk:n pelaajia.. Toivittavasi ovat pukeutuneet oransseihin pelipaitoihinsa ettei poika vierasta.. Nimittäin elomessuilla sain yllättyä että toi vähän arka ja ujo poika niin reippaasti meni hakemaan nimmaria isolta mieheltä jolta puuttui puolet hampaista.. Ja kiittikin vielä.. Normaalisti tollainen tilanne ois saanut pojan ihan lukkoon,mutta luulen että se pelipaita teki miehistä tuttuja ja turvallisia 😆

Ja sitten tänää ois se ravintola päiväkin ja vauvan kummitäti kavereineen pitää muffinsi unelma kahvilaa,joten pitäis sielläkin poiketa.. Eli katsotaan mihin nyt sit ehditään.. 😊

Hauskaa ja aurinkoista päivää kaikille ☀

15.2.2015
Vipe
Vipe

Piipa hyvin se kolmevuotias malttaa olla 😊 meijänkii lapset on vilkasta sorttia ja käyneet elokuvissa ja teatterissa pienestä pitäen ja aina on hyvin mennyt. Lapset kävi eilen kahtomassa late lampaan mummin kanssa 😊

15.2.2015
riu
riu

Carata ihana kun sie oot jotenkin niin valoisalla päällä nyt heti aamusta. Oot kyllä jommonen voimanpesä! Mie oon vähän kade noista tulppaaneista, joka kerta ku aattelen ennen kauppareissua että nyt kyllä ostan niitä, niin silloin niitä ei ole x) No onneks tässä on vielä kevättä jäljellä että saan miekii kukkia 😊

15.2.2015
riu
riu

Huomenta ja hyvää laskiaissunnuntaita! 😊

Rakkaat lapset oli laittanut tablettiin herätyksen kymmenen yli kaheksan sunnuntaiaamuna. Siitä lämmin kiitos lapsille 😃 No kaikki muut nukkuu vielä ja itekkii tässä pötköttelen ja kuuntelen vauvan liikkeitä. Laiska aamu 😊 Voi olla että miun äiti herättää väen tänään, se eilen kävi hiihdättämässä lapsia tuossa jäällä ja uhosi tulevansa tänään uudestaan. Tästä talon kulmalta lähtee hyvät ladut jään yli niin äiti vähän innostu 😃 Tänään on ohjelmassa lisäksi paastosokerin mittaaminen ja laskiaispullan syöminen. Jälkimmäinen on kivempaa x)

Misukka eikö siinä teijän lähialueella oo ketään joka voisi pojan viiä hiihtämään? Kun oishan se hiihtokoulu varmasti tosi kiva 😊 Meillä on tietty tukiverkostoa sen verran että saatais kyllä joku lasta kuskaamaan vaikka oltas ite estyneitä, ja toivottavasti teilläkin järjestyy 😊

Tulituksella onkin mukavan rauhallinen aamu 😊 Meillä keskimmäinen oli eilen miun äitillä yökylässä, mutta jotenkin se ei yleisessä metelitasossa edes näkynyt 😃

15.2.2015
riu
riu

Misukka, eikö teillä isovanhemmat vois viedä? Tai oisko joku saman ikäinen kaveri sinne menossa et sais kimppakyydin? Jos siis tulee se tilanne et vauva päättää tulla ja ette pääse itse viemään?

15.2.2015
carata
carata

Me herättiin just äsken. Vielä pötkötellään sängyssä. Kohta aamupalalle ja sit laittamaan päivävaatteita. Aurinko paistaa ihanasti ja tulppaanit tuoksuu olohuoneesta tänne meidän makkariinkin. Kevät 💕 Kun vaan tuo lumi sulais pois. Muuton jäljiltä en ole löytänyt lapsien aurinkolaseja joten siinä on tänään hommaa. Pakko etsiä että voi mennä pihalle. Huomenna pojan neuvola ja saa siellä rokotteet. Äitiä jännittää taas enemmän 😬 Täytyy ottaa rusinoita ja tutti jos jompi kumpi helpottaa...

15.2.2015
carata
carata

Uni välttelee mua joten olen ollut jo tunnin hereillä :/ Päivällä sit varmaan väsyttää.

Eiköhän noi muksut tuolta kohta ilmesty esiin ni sit on päivä käynnissä taas.

Lapset pitää yrittää saada pulkkamäkeen. Toivottavasti tuossa meidän tiellä ei ole ihan hirvittävästi kiviä esillä niin pystyvät siinä laskemaan.

Mietin jo ensi viikkoa kun muksut on kotona. VihtiSkissä olisi hiihtokoulua tarjolla ja olisi kiva viedä esikko sinne että pääsisi laskemaan. Sit iskee se mutta ja entäs jos... Ja nuo on ne jotka mua suunnattomasti ärsyttää.

Joku neljän päivän hiihtokoulu olis huippu esikolle mut kuka sitä sinne vie jos mä en voi. Ukko on töissä. Ja sit se on kuitenki sen verran hintava et hukkaan ei viittis niitä rahoja heittää.

Huoh. Sit mua ärsyttää vielä enempi jos esikko ei sinne pääse ihan vaan ku varaudutaan vauvan tuloon ja jos se ei sit synnykään.

Turhauttaa hippasen. Nyt olis kristallipallo tosi kova juttu kertoo et mitä pitäis tehdä.

15.2.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...