Mikrosementti

Onko kellään kokemusta? Ajattelin meidän vessan uusia vauhdilla, koska laatoissa tuossa ei ole muuta haittaa kuin väri ja se että ne on suoraan 80 luvulta. Mintun vihreä 😒 Kosteutta siellä ei ole, joten mitä jos... Onko siis kellään kokemusta?!

13.2.2015
carata
carata

Mikrosementti on nykyään todella yleinen tapa tehdä kylpyhuone tai jopa sisustaa. Kotimaisen tarjouspyyntöpalvelun http://www.kodinplaza.fi avulla tavoitat mikrosementin ammattilaiset. Yhdellä tarjouspyynnöllä vertailet yritysten arvostelut, takuut, palveluehdot ja hinnat.

6.7.2021
KodinHenkka
KodinHenkka

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

6.7.2021
KodinHenkka
KodinHenkka

http://www.suomela.fi/blog/trendikas-mikrosementti/ pakko linkata vielä tämä. Outoa kyllä jos teillä ei tuosta olla kuultu. Suomessakin tota meinaan käytetään! 😯

13.2.2015
carata
carata

Ja meilläkin siis tää talo -89 rakennettu, mutta silti siellä oli kaikenlaista nauloista lähtien upotettuna....😯

13.2.2015
carata
carata

No täytyy olla, mutta se muovipussi ei nyt välttämättä musta ole se paras 😬

13.2.2015
carata
carata

Kyllähän kylppärissä kosteussuojaus pitää olla ja tietyn aikakauden taloissa se muovi oli hyvinkin yleinen. Tai vaihtoehtosesti foliopaperi.

Mutta vanhemmista taloista voi tosiaan löytyä vähän kaikenlaista...

13.2.2015
misukka
misukka

No mäkin valitettavasti olen nyt remontin keskellä tutkimut kaikenlaista ja olihan se aika jäätävää kun meilläkin tuolla kylppärissä oli ihan silkkaa rakennusjätettä lattiassa ja väliseinissä. Onneks ei mitään muovipussia tms kalvoa ollut, mut niitäkin kuulemma on. Meillä siis kylppäriä on osittain tehnyt ne jotka hommaa työkseen tekee. Mutta joo. Ehkä unohdan sit suosiolla tuon sementin. Ois vaan ollut melko houkutteleva. Täytyy harkita maalia....

13.2.2015
carata
carata

Ihmiset tunkee seiniin kaikenlaisia aineita jotka ei ole rakennusmääräyskokoelman mukaisia eikä edes kohteisiin soveltuvia.

Sit ihmetellään vesivahinkoja ja homeongelmia kun on ihan vääriä aineita väärissä paikoissa.

Jos jostain olen paskamaisen pomoni kanssa samaa mieltä ni kokki ei ole rakennusalan ammattilainen... Ja talo on miusta sellanen kohde missä olis aika hyvä tietää ja hanskata alasta oleellisimmat asiat.

Koska alalla on kyllä jos jonkinmoista yrittäjää ja kusettajaa.

Miusta yksi parhaita oli ku ukko kerto yhestä urakoitsijasta joka kävi esittelemässä maahantuomiaan tuotteita. Sillä ei ollut edes alkeellisimpia tietoja Suomen rakennusmääräyksistä saati et olis osannu vastata yhteenkään ukon esittämään kysymykseen tuotteen valmistuksessa. :D

Ja täytyy sanoo et tuolla on määräykset aikas hyvin selkärangassa ja se pistää urakoitsijat lujille. Sillä on semmonen asenne et omasta syystään ei tule ikinä joutumaan käräjille.

13.2.2015
misukka
misukka

Aijaa!! 😯 Just siis katselin kylppäreitä ja selailin nettiä, niin kuvahaku tosiaan pamautti sellaisen erikoisen näköisen kylppärin suomessa ja siinä oli tuota mikrosementtiä niin seinissä kuin lattiassa!!!

13.2.2015
carata
carata

Tuumasi että tuskin Suomessa saa laittaa seinäpintaan. Etenkään kosteisiin tiloihin.

Puhui harmonisoidusta tuotestandardista joka määrittää mitä saa millaisiinkin pintoihin laittaa.

Meni miulta jo yli ymmärryksen mutta selvää oli että itse ei koskisi pitkällä tikullakaan.

Jotain mainitsi siitä, että saattais soveltua jonkun pöytäpinnan tasotukseen muttei seiniin missään tapauksessa.

13.2.2015
misukka
misukka

http://fi.diyconcreteworktops.com/product/62/mikrosementti Mikrosementtiä googlaamalla löytyy jopa kylppäreitä! Sinne en sitä uskaltaisi laittaa, mutta vessaan joo. Mitä Misukka ammattilainen tuosta sivusta sanoo? Asiaa tutkin ja mielummin massa kuin maali.

13.2.2015
carata
carata

Uusittu 2000 luvulla, mutta laatta tosiaan mintun vihreä. Sellainen leikkaussali 😅

13.2.2015
carata
carata

Mä en kans ole kuullut mistään mikrosementistä. kaakelimaalia on sit jos väri vaan ahdistaa mut jos -80luvulta niin pohjat olis varmaan kans uusimisen tarpeessa

13.2.2015
teeko
teeko

Noh. Täällä rakennusalan ammattilainen tuumasi ettei mikrosementtiä ole olemassakaan.

Eli mitähän möhnää oot löytäny. Jotain tasotemassaa?

13.2.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...