Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kestovaippojen kuminauhat

Eli ajattelin et ompelen kumpparit ihan kunnolla noihin vaippoihin kiinni kolmipistesiksakilla. Mutta tämän päivän kun olen sitä siksakkia purkanut niin tuli mieleen että riittäiskö pelkästään päistä kiinnittäminen jotta vaihtaminen olisi helpompaa? Käytössä se kumppari tietty sit kiertyy mut haittaako se? Tuo vaipan purkaminen on kuitenkii kohtalainen urakka.

11.2.2015
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Jos joku kaipaa vaippoja niin laittakaahan mulle viestiä täällä kun mulla nyt lojuu noita s ja L koossa ilman käyttöä

13.2.2015
teeko
teeko
9-month-old baby

Mä oon vetäny siksakilla, mut en oo kyllä koskaan vaihtanutkaan. Ei oo menny kuminauhat miksikään vielä. Mul oli kyl laadukasta kuminauhaa. Oon valinnut sellaisen, missä luvataan vähintään 60 pesu, mun mielestä jopa 95. Koska joskus pesen myös niinkin kuumassa.
Noista mitä käytettynä oon ostanu ja nyt kahella lapsella käyttänyt niin joistain on löpsähtänyt...

12.2.2015
Minnie
Minnie

Mäkin haluan ommella!!! Ei vaan perk..kone taas toimi. En tajua. Ei mene edes päälle 😔 Ois niin ihana ommella tytölle taas mekkoja ja korjailla molempien lapsien housuja kun jostain syystä vieläkin tytölläkin satunnaisesti kuluu polveen reikä. Pojalla lähes kaikissa on ja se on jo poikkeus jos ei ole!!! 😅

11.2.2015
carata
carata

Ok. Ehkä mie sit kokeilen pelkillä päitten ompelulla. Aattelin et tottakai kumppari kiertyy rullalle siellä kujassa. Kun se silloin tällöin tekee housuissakin niin ja housujen vyötärö on sentään suorempi.

11.2.2015
misukka
misukka
2 years, 3-month-old toddler

Hyvin riittää. Ite noihin pienempiin laitoin vaan päistä kiinni, tähän isompaan satsiin päistä ja sit viel ihan suoralla tikillä saumanvaroihin viel kiinni. Tikkaan ne siks, et jätän kujan ompelematta, on sit myöhemmin helpompi vaihtaa ne kumpparit.

Se että kiertyykö ne, riippuu ihan kujasta. En oo ainakaan huomannu et ois kertaakaan kiertyny. :)

11.2.2015
Sam81
Sam81

oon nyt ite kahteen laittanu vaan päistä sinne kujien päähän kii ja hyvin toimii :)

11.2.2015
teeko
teeko
9-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...