Päätäi

Huh huh, otsikosta saisin vaikka kuinka pitkän stoorin ja paljon olisi asiaa kerrottavana mutta jospa saisin kirjoitettua lyhyesti :D Meille tuli nyt ensimmäistä kertaa vierailulle tämä otsikossa oleva vaiva.. Nimeä en halua ääneen mainita, koska tulee huono omatunto ja lapsien kuullen sanaa en ole maininnut! Eli 4,5v esikoisen kohdalla huomattiin hänellä olevan näitä valkoisia pesäkkeitä sekä shampoopesun jälkeen kampaan tarttui myös muutama eläväinen t... Eli apteekista hain tähän vaivaan olevan shampoon, lauantai-ilta menikin sitten siinä kun pesin esikoisen hiukset, nuorimman lapsen hiukset sekä omat, mies tietty pesi omansa! :D Pesun jälkeen alkoikin sitten se kammottavin asia lapselle, tkammalla kampaaminen.. Ei mitään kovin kivaa.. Tänään otin sakset esiin illalla ja aloin saksimaan valkoisia pesäkkeitä poies.. Menihän siinä esikoisen kohdalla se 2, ja 2/3 osa saatiin läpikäytyä, huomenna jatketaan!! Nuorimman lapsen kohdallla sama homma, onneksi hiusta niin vähän, että ei ollut ollenkaan paha homma, paitsi että pää pyöri kun häkkyrä (kohta 2v lapsi). Nuorimman kohdalla emme huomanneet päät..... Petivaatteet olleet ulkona pakkasessa 2pvä, pakastimessa jäädyttänyt ulkovaatteita (pipot,kaulurit) sekä pompulat,pannat ym.. Vielä eilen päivällä ajattelin, että ei tämä onneksi iso homma enää ole.. NO EIPÄ!! Tulee ihan sellainen avuton olo, kun ei saa niitä kaikkia lähtemään päästä, tulee tunne että on huono äiti kun noita on lapsella.. Mies ei ota asiasta niinkään ressiä eikä hirveästi ole tukkahommissa ollut mukana! Sitten minulle äkkäilee kun la+su illat menee päitä tutkiessa.. Ei tää minustakaan kivaa ole, itku pääsee kun ajatteleekin asiaa! Jos teillä tähän asiaan vinkkejä niin mielelläni otan vastaan.

9.2.2015
Mippe90
Mippe90
1 year, 9-month-old toddler

Ei löytyny ainakaa.

Nimittäin esikoinen aloitti seurakunna päiväkerhon ja neljännellä kerhokerralla tuli lappu kotiin, että tutkikaahan päät, että kouluissa ja kerhoissa nyt esiintyny. EH.

9.2.2015
pelargoni1
pelargoni1

Nämä on inhottavia ja kun sanan kuulee/lukee alkaa ittellä päätä kutittaa. Meille ei vielä ole kantautunut mutta esikkohan kohta lähtee eskariin et sieltä voi tulla. Sitten tiedän et eräs pariskunta joutu omaansa lasta 3-4 kertaa pesemään kun niin tiheät hiukset. Älä lannistu.

mä vaan mietin et missä ja miten tää otus oikein on kun ei esiinny??
Onko se kun talvikausi päättyy niin mitä niille vaatteille tehdään. Mulle äiti painotti että et kenenkään kanssa vaihda lakkeja tai hiusjuttuja. Nyt vasta käsitän miksi hän niin sanoi.

9.2.2015
nki91
nki91

Meijän tytöllä oli täitä jokunen vuosi sitten ja ne lähti vasta semmoisella shampoolla joka oli eka yön yli päässä ja sitten vasta pestiin pois. Ne oli aikas inhoja, mutta jos pitäs valita täin ja kihomadon väliltä niin... X)

9.2.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...