liberovaipat nykyään huonoja :()

Mulla on nyt 2vaippapakettia ollut joka toinen ryppyinen etupäästä vähän niinkun olisi kastunut :(

6.2.2015
julle 95
julle 95

Mulle on nyt alkuvuoden aikana tullu useita paketteja teippivaippoja joista uupuu haaraosan ulommaisesta joustosta resori/liehuke reuna kokonaan.
Vaipan reuna jää jousto kohdasta jalkataipeeseen hankaamaan, muutaman vaipan jälkeen alkaa jo iho rikkoontua.
Lähetin näytteet kahdesta paketista ja sain vastauksen, ovat viallisia ja uudet paketit tilalle. Nämä uudet paketit vaan oli samalla lailla viallisia. Taas lupasivat laittaa uudet tilalle. Nyt tuli taas uudet ja nämäkin samalla tavalla viallisia kuin ensimmäiset.
Nyt vaan vastaus oli että eivät enää olekaan viallisia. Tosin täti ei osannut selittää miten aiemmin vika oli vaipassa ja nyt samanlaiset onkin ok...

26.2.2015
wenkula
wenkula

Meillä ollut vain muutamissa ongelmia, mutta ei koskaan mitään niin isoja etteikö koko vaippapakettia ois voinut käyttää.

Meillä Anmahän tavoin ollut ne siivekkeet kii välillä missä sattuu. Ja joissain ne kuminauhat siellä haaraosassa ovat olleet tosi epäsymmetriset, jolloin vaippa on mennyt sillai et toinen pers poski näkyy. Mutta näitä siis satunnaisesti, ei tosiaankaan niin että koko vaippa paketti ois ollut samanlaisia.

18.2.2015
carata
carata

Olen ottanut ei vastausta :()

18.2.2015
julle 95
julle 95

Mulla tuli nyt vastaan sellainen teippivaippapakettti, jossa siivekkeet on liimautunu kii siihen vaipan sisäosaan, kun ovat taitettuna paketissa.
Saa ne irti, mut joistain repee tuo vaipan sisäpinta. Käyttänyt oon silti ni en oo jaksanu valittaa.

7.2.2015
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...