Tukka läks, heihei!

Aamupäivällä ennen päikkäreitä meillä on 1kk tyttösen kanssa tapana suorittaa pienimuotoinen "päiväpesu" ja hiustenkampaus, johon neiti rauhoittuu mukavasti. Noh, harjailin hiuksia hellästi äitiyspakkauksen pehmeällä harjalla ja huomasin, että päänahan karsta hilseilee tosi paljon ja päätin NYT hoitaa sen (Äippä on ollut laiska). Painelin öljyä vanulapulla päänahkaan ja olin laittamassa myssyä päähän, kun silmäni osui siihen vanulappuun. WHAAT!? Hiuksia, paljon hiuksia! Tytön päälaki oli kalju ja muualla niin komea tumma tukka. Siis nyt mietinkin, että missä meni vikaan? Oonko nyt liika myöhään matkassa, vai pitäskö tästä huolestua? En uskalla enää koskea koko päähän, ettei viimeisetkin viis karvaa tipu päästä. Kivat ristiäiset tulossa, kun toisen pää on aivan epämuodostunut. Nyt tekis mieli mennä ulos huutaan. :(

6.2.2015
Miimuska89
Miimuska89

Meillä tytöllä oli vauvana karstaa ja päätä välillä vieläkin tutkin ja edelleen 2,5v iässä sitä vieläkin tuppaa joskus olemaan kohdassa jossa jakaus on. Poika on nyt 1v, eikä hänellä ole juurikaan tukkaa, mutta ei kyllä karstaakaan. Luulen, että teillä on käynyt just niin kuin Misukka arveli. Meillä molemmilta lapsilta kului tukka takaraivolta koska köllöttelivät ahkeraa sängyssä ja lattialla niin että ne vain yksinkertaisesti kului pois. Korvien takana olikin siis isot tupsut tukkaa 😅 Mutta en kyllä hätääntyis... Kyllä se varmasti vielä takaisin kasvaa! Ja itse olen ollut pienenä täysin vaalea, kunnes tummuin siinä ennen koulun alkua. Eli vaihtelevasti nää hiushommat kai menee.

6.2.2015
carata
carata

Voi olla joo, et ne haivenet on ollu karstassa kii ja nyt sit irtos, kun alko kuollutta ihoa lähteen. Ikävä tulee tota pehkoa, täytyy siis kaivaa kamera esiin ja vielä ottaa nopeesti kuvia peikkotukasta. Mut ihanaa, et ei tarvi murehtia tota, kiitos äidit! :)

6.2.2015
Miimuska89
Miimuska89

Jännä yhteensattuma. Ehkä se karsta on pitänyt hiuksia kiinni ja muuten olisivat lähteneet jo aikaisemmin.

Meidän esikolta lähti myös paksut tummat hiukset totaalisesti siinä kuukauden iässä. Ensin takaraivolta joka painui patjaa vasten, lopulta muualtakin. Karstaa ei koskaan esikolla ollut.

Jätkä oli pitkään täysin kalju kunnes hiukset alkoi taas kasvaa jossain 1,5v tietämissä.

Kuopuksella oli karstaa ja sitä rapsuttelin aina silloin tällöin pois. Mutta hiukset pysyi päässä.

6.2.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...