Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

nukkumaan meno apua?

Miten saisisin yö tissin pois. Ja pikku hiljaa muutenki imetystä. tulee joskus repimään paitaa et haluaa maitoa. Tarvis apuja miten sais nukkumaan. Lisäksi ei pullo kelpaa..ei oikein millään juo vettä tai maitoa kupista.

2.2.2015
nki91
nki91

Mä taidan ensin tehdä sen et saan nukkumaan omaan sänkyyn ja sitten vasta tissi. Et liikaa ei tulis näitä muutoksia yht aikaa. ☺

2.2.2015
nki91
nki91

Meillä ainakin meni useampi yö että tottu siihen ettei saa yöllä tissiä. Kovaa huutoa oli monta yötä. Ehkä auttais jos vaikka mies hoitais ne yö heräilyt ja koittaa tarjota vettä nokkamotista. Kyllä meilläkin jossain vaiheessa alkoi se vesikin kelpaamaan. Päivisin paljon hommaa että ei muista tissiä. Ainakun poika alkoi repimään paitaa niin äkkiä ulos leikkimään. Meillä oli onneksi kesä niin oli helppoa olla koko ajan ulkona. Ja tuostakin meillä oli kova vierottaminen, ettei ihan viikossa selvitty! :D Kunhan vain päätät itse sen lopettamisen etkä anna periksi vaikka kuinka huutais tissiä :)

Meillä varmaan hankaloitti se vierottaminen kun oli jotain 1v4kk ja yksin hoidin ton homman. Ja vielä se että olen pari kertaa aikasemminkin koittanut tuota ja sit myöhemmin kun ollut lapsi kipeenä niin antanut taas yöllä tissiä. Älä tee sitä virhettä! :)

2.2.2015
m__86
m__86

Ja molemmille ollaan myös tarjottu aluksi vettä mukista/pullosta/nokkamukista. Poika sitä joskus juo tilkan, tyttö ei juonut koskaan tippaakaan.

2.2.2015
carata
carata

Meillä lapset on itse lopetelleet päiväimetyksiä ja öihin vierotettiin. Tyttö vieroitettiin 1v iässä. Hän siis meillä se joka ei syönyt tuttia tai pulloa. Tehtiin niin, että siirrettiin omaan huoneeseen ja omaan sänkyyn. Mies hoiti alkuun yöheräilyt ja peitteli takaisin sänkyyn. Huudotta mentiin ja muistaakseni vaan muutamana yönä heräili. Poika taas vieroitettiin täysin 11kk iässä myöskin potkimalla makkarista omaan huoneeseen. Hänen kanssa mä hoidin vieroituksen öisin, koska hän syö tuttia. Näin siis meillä. Alkuun tuttia sai antaa tunnin välein, nyt max 4 kertaa.

2.2.2015
carata
carata

Kiitti nokka muki on tuollanen mam tuttipullo ja onko tuo tavallinen nokkapullo mistä minäki olen nuorena (ei sama mut samanlainen) opetellut juomaan. Sitten ole vielä uskoltanut lasia antaa.

kun haluttaisi nukkua rauhassa koko yö kun olis varmaan nukkunut jos oisi omassa sängyssä ollut. Minulla on nyt matkasänky mitä käyttänyt leikkikehänä et pinnis on vain nukkumista varten.

2.2.2015
nki91
nki91

Mie lopetin la imetyksen kokonaan, neiti 1v ja 1 kk. Meinkin neiti oli sellainen tissimaakari, tutti tai tuttipullo ei kelvannut. Illalla puuron päälle iästä riippuen korviketta, piimää tai lehmänmaitoa nokkiksella tai mukista yleensä puolisentoista dl ottaa.
Mutta aikanaan yösyömiinen meillä jäi pois, sillä että jos yöllä alkoi tissiä vaatimaan, isi meni tarjosi vettä ja jos ei huolinut tassuttelemalla rauhoitti ja neiti jatkoi uniaan. Kolmessa yössä meillä helpotti, ettei enää yöllä tissiä huudellut. Se on tärkeintä, ettei anna periksi. Eka yö meilläkin oli ihan kauhee, mutta tosiaan kolmessa yössä helpotti 😊.

2.2.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda
1 year, 10-month-old toddler

Millainen kuppi teillä on käytössä, nokkis vai ihan tavallinen lasi? Leveä vai kapea?

Kapeasta on helpompi juoda.

Yöllä tarjoisin pelkkää vettä vaikka nokkamukilla. Meillä ei kuopukselle vesi oikein kelvannut myöskään, joten uniheräilyt tissin toivossa jäi pois parissa kolmessa yössä. Ikää oli tuolloin 8kk. Vuosikas on paljon piintyneempi tuohon tapaan että voi mennä pidempään. Mut ei nyt ihan järkyn pitkään kuitenkaan.

Ja jos sä päätät, että imetys loppuu, niin pidä pääsi ja sano ei vaikka kuinka vinkuisi.

2.2.2015
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...