Torjantai-iltaa :)

Kauhistuksen kanahäkki, huomenna ois jo perjanta. Tähän vissiin voi jaaritella joutavia kun jää kuitenkii tuon ihmepalkin alle. Tai niin mie luulen :D

29.1.2015
riu
riu

Supparituulia tennari! Oikein yltyviä sellaisia :)

30.1.2015
misukka
misukka

Tänne ne ottivat tarkkailuun. Supparit ei o loppuneet.

Aamupalan ne tarjoo. Jos kuulemma tilanne pysähtyy ni sit pääsee kotiin. Toivottavasti ei pysähdy. 😊

30.1.2015
tennari
tennari

Miepä lähen näytillä käymään. Ennen yhtä alko supparit. Juilii ja painon tunnetta alakerrassa. Otin yhden maissa satsin panadolia mut supparit ei niistä piitanneet.

Tullaanpahan aamulla kotio jos ei mitään oo tapahtunu.

Mä vaan en uskalla kauaa odottaa ku tunti ajomatkaa synnärille ja pelkään kaikenmaailman matkasynnytyksiä. Otan varman päälle. 😊

30.1.2015
tennari
tennari

Mulla kyllä meinas käydä ohrasesti kun erehdyin lukemaan tuon vipen tekstin tuosta pojan lumilinnaefektistä mun juuri nukahtaneen lapsen vieressä :D sen verran tirskahdin että ite säikähdin :) kyllä tuo teidän poika aina onnistuu yllättää sutkautuksillaan :) nki: siis eikö se anoppi nyt sit muutakkaan? Vai oliko se se teidän ystävä joka sen asunnon sai?

29.1.2015
teeko
teeko

Ja joka paikasta laitettiin mummolle kortti menemään ja luoston korttiin poika halusi että kirjoitetaan "hyvää kesää ja onnellista uutta vuotta" 😆 Sellainen kortti sitten lähti.. Kohtahan se kesäkin kaiketi tulee ja onhan tämä vuosi nyt vielä aika uusi..

29.1.2015
Vipe
Vipe

Eiiih.. Onnistuin sählään mun tekstin pois 😭

No siis kirjoittelen uudestaan sitten vaan reissusta.. Se siis tosiaan oli ihan onnistunut 😊 Ensin mentiin Kemiin,jossa käytiin lumilinnassa jossa oli kyllä hienoja ja yksityiskohtaisia lumiveistoksia tai miksikä niitä nyt kutsutaan.. Pojan ehdoton suosikki oli jäästä tehty valtavan suuri traktori.. Ja päästiinpä myös Japanin telkkariin haastateltaviksi,ihan suomeksi kyllä haastattelivat 😉

Ja lumilinnalle mentäessä sai huomata taas että ne jotka ei pienten lasten kanssa ramppaa kaiken maailman nähtävyyksillä ja huvipuistoissa voi olla ihan hyvillä mielin.. Nimittäin lapset ei erikoista vaadi.. Poika odotti lumilinnaan menoa hirveästi,mutta parkki paikalle kun päästiin ja poika näki siinä lumikasan (mikä ei edes ollut mikään kamalan iso) niin poika hihkui "tossa se lumilinna on,ollaan perillä,mennään siihen" elikkäs olis mennyt täydestä että oltais ajeltu ihan vaikka kotiseudun johkin lumikasaan 😁

Sitten ajeltiin Rovaniemelle jossa yövyttiin ja kuinka ollakaan,mun pikkuveli vaimoineen tuli samaan hotelliin,kun heillä oli myös lomaa ja lähtivät pohjoiseen.. Että on se maailma pieni.. No Rovaniemeltä sitten seuraavana päivänä ajeltiin luostolle ja käytiin lampivaaran ametisti kaivoksella.. Oltiin ainoita joten saatiin vähän spesiaalia kohtelua ja poikakin pääsi lumikissan hyttiin istumaan.. Kun sinne siis mentiin sellaisessa lumikissassa jossa oli vaunu perässä 😊 päästiin kaivaan ametisteja ja löydetyistä sai jokainen valita yhden mukaan ja pojan valinta oli ihan tavallinen kiven murikka,se oli kai hienompi,vaikka suostui sitten valitsemaan ametistin sen kiven lisäksi,vaikka ei siitä piitannut 😉 Sitten ajettiin takas Rovaniemelle toiseksi yöksi ja seuraavana päivänä käytiin arktikumissa,jossa sai ajan menemään siivillä ja sitten lähdettiin ajaan Ruotsiin ja saatiin lisätunti mukavasti päivään,kun siellä kello jäljessä.. Siellä Haaparannassa käytiin candy Worldin leikki paikassa ja toki siinä karkki kaupassa 😁 Sitten olikin kello niin paljon ettei ehditty muuta,mikä vähän ehkä harmitti,mutta piti sitten lähteä kotio päin ajeleen,kun pojan pistos oli tänään..

Eli tylsää ei ainakaan tullut..

Nyt varmastikin uni maittaa 😊

29.1.2015
Vipe
Vipe

on mummyn mies ainakin hyvin kotiutunut kun niin suomalainen on että tuollaisia tulee kotiin :)

29.1.2015
teeko
teeko

Juu eihän tuo jaksanu murista ku Helsinkiin Asti. Sit ku lähdettiin meikusta eteenpäin ni sano vaan et pelottaa niin pirusti istua auton kyydissä stadissa ja sit loppu murinat ku sanoin vaan et voit säkin ajaa. Mä oon ajanut täällä vasta 12-v ja ainut kolari ovat sattunu maalla ;) hyvä kuulla carata että on kiva mennä kotiin kaikesta huolimatta :) mua huvittaa lähinnä se, että ulkolaisia meillä ohjataan eteenpäin ja oikeille aloille ja töihin mutta sitten esim tuo mun ukko. Se on taistellut monta vuotta et pääsis töihin. Sai vasta lääkärintodistuksen et ei saa tehdä fyysisiä töitä ja vasta saa mahdollisuuden osallistua koulutukseen työkkärin kautta. . Ei tässä ookkaan kuin todella monta vuotta yritetty saada asioita kuntoon. Ja se ei ehkä ole miehen syy että on sairastunut aikanaan kesken ammattikoulun ja ollut yli puoli vuotta sairaalassa putkeen, niinkuin työkkäri antaa ymmärtää. . Vaikka siis se on musta hyvä että ulkolaiset täällä kuitenkin ohjataan töihin ja koulutetaan että pääsevät täällä elämään kiinni. Mutta ei tuo nyt ihan noin ole että tarvii työllisyystilanteen takia ottaa maahanmuuttajia tänne. paremmin vois sanoa vaikka että halutaan lisää veronmaksajia. Koska eihän ne julkisuudessa kerro siitä oikeata syytä kuitenkaan ;)

29.1.2015
teeko
teeko

Ja kuuntelin kanssa radioo autossa just kun tosta maahanmuuttaja jutusta tuli. Siis ihan älytöntä! Suomi oikein kerjää tätä suomalaisten työttömyyttä. Itsemurhat nousee, kun ei ole töitä ja velat ja verot painaa päälle, jos tienaat liikaa, siitä sakotetaan noilla aivan sairailla veroilla. Masennus ja alkoholismi, yleisiä sairauksia koska työttömyys. Haet paikkoja mutta et saa, koska joku maahanmuuttaja tekee työn halvemmalla, ehkä nopeammin ja paremmin. Raiskaukset, eipä ole utta jos uutisissa on ollut tumma tai ulkomaalaistaustainen henkilö raiskaajana. Ja mitä terrorismiin tulee, niin kyllä. Rasti tähänkin, Stubin mukaan "uhka on mahdollinen" ja eikös se tällä jo monin kertaistuisi.

Suomi on kusessa, kun antaa rahat kreikkaan ja auttaa kaikkia. Auta armias kun Venäjä hyökkää, niin yksin ollaan. Apua varmasti ei tule mistään suunnasta.

Ja en ole varsinaisesti rasisti, enkä vastusta maahanmuuttajien suomeen tuloa, mutta liika on liikaa. Ja mun mielestä meillä on jo kiintiö täynnä.

29.1.2015
carata
carata

Me tultiin tänään kotiin! Oli ihan kivaa taas ja tuntui oikeastaan ihan hyvältä, vaikka täällä nyt melkoista sotaa onkin ollut. Lapset nautti ja niin mäkin! Mies on iltavuorossa ja tulee joko yöllä tai sitten jää töihin nukkumaan. Riippuu kuulemma kuinka pitkään menee.

Huomenna masuvauvalla on ensimmäinen neuvola ja samalla kuulen noiden mun verikokeiden tuloksia. Jännää! Lapset joudun ottamaan mukaan sinne, jollei mies ole niiden kans kotona. Mut katsotaan nyt tuleeko se vai ei.

Suoranaista vastausta en vieläkään ole saanut siihen että haluaako se erota vai ei. Sen suhteen stressaa. Lisäksi pojan 1v synttärit lähestyy koko ajan ja senkin takia haluaisin saada selvyyttä, et ketä kutsutaan ja ketä ei. Mietin kuitenkin edelleen, että voinko mä kutsua noita miehen vanhempia niiden viestien jälkeen?! Vai odotanko, että he tajuaa pyytää anteeksi!
Jotenkin ottaa vaan vieläkin niin paljon päähän ne viestit. Jos mies hyvää hyvyyttään kertoo, et olen raskaana ja että lapsie ei ollut ihan suunniteltu ja hän ei tiedä miten jaksaa töissä, niin eihän se tarkoita, että MÄ olisin tämän lapset suunnitellut ja miehen pakottanut seksiin. En tiedä missä haave maailmassa ne elää. Ilmeisesti jossain sota ajalla. Tekis mieli niin haistattaa niille, mutta pakko koittaa olla aikuinen.

Päänsäryt on vähän helpottaneet ja tänäänkään ei ole ollut kuin pari sellaista "meinaa alkaa" särkyä. Huono juttu on se, että olen taas tänään oksentanut, mutta jännitän kyllä huomista ja vkloppua kun pääsee miehen kanssa puhumaan.

Meillä on tänään ollut ruokana kanaa ja riisiä. Huomenna aamuruokana sama. Illaksi täytyy tehdä jotain jauhelihasta tai sitten pulledporkkia. Ehkä teen makaronilaatikon, sitä nuo lapset syö. Sit huomenna vois tehdä pulledporkin, niin ois lapsilla sit vaihtoehtoisesti tuo aina kelpaava makaronilaatikko. Ja jos tekis pulledporkin kanssa perunamuusia ja salaatin, niin vois tehdä perunamuusia enemmän, jotta vois sit sitä seuraavana päivänä syödä perunamuusia ja mantelikalaa 😋

29.1.2015
carata
carata

Ei aavistustakaan riu mutta naureskelin miehelle että se on niin suomalaistunut mielipiteissään vuosien aikana et sopii johonkin profiiliin hyvin. Perus-Pentti :)

29.1.2015
Mummy83
Mummy83

Niin ja tässähän käy niin että tarvii olla niitä työssäkäyviä veronmaksajia jotka maksaa vanhusten ja lasten hoidon. Vanhuksia on kohta enemmän ku työikäisiä että hupsista vaan. Senpä takia tässä on kannustettu ihmisiä tekemään lapsia ihan urakalla, vaikka ei se nyt ehkä siltä tuntuskaan kun lapsilisiä leikattiin X) Ja sen takia tarvitaan varmaan noita työikäisiä maahanmuuttajia jotka tekee ne p*skat hanttihommat jotka ei suomalaisille kelpaa. Tai en miekää halluisi työkseni siivota jotakii tallinnanlaivaa X) Onneksi sitä riskiä ei täällä susirajalla ole :D

Misukka se aatteli uotella ihmettä tapahtuvaksi tänä iltana noitten poikiensa kanssa :DDDD Onnea ja menestystä vaan :D

Mummy nyt herää vaan kysymys että mistähän ne on saanut tiedot kyselyn lähettämistä varten? :D

Herranen aika sentään piglet, 1 kk jo? Siis tää on ihan käsittämätöntä miten muitten vauvat vaan kasvaa jossakin mystisessä välissä :D Ja ihan maltoit pitkään olla vauvasta erossa ;)

Tuvitus laskettu aika ois melko tasan kahden kuukauden kuluttua. Ja tänään miulta jo kysyttiin ekan kerran että uotanko kaksosia... :D

Teeko joo voi olla että rauhallinen ilta voi olla vaan haave :D No josko se poika siitä asettuisi :) Ei tainnu mies jaksaa koko päivää murista? :D

29.1.2015
riu
riu

Olen kyllä ihmetellyt samaa että onko suomalaiset sitten niin valikoivia että minimipalkalla töihin vaan odotetaan sitä jotain parempaa ja sit tarvitaan kuitenkin joku tekemään työ. Seuraava kysymys on miksei makseta kunnolla alunperin.

Mut ystäviä kun on ulkomaalaisia niin aika hyvin työkkäri heidät suuntaa hoitoalalle. Neljä insinöörituttua on löytänyt jo uuden suunnan uralleen sieltä kun parempi olla töissä lähihoitajana kuin työttömänä inssinä. Yhdellä tutulla on kotimaastaan yliopistotason tutkinto laskentatoimesta mut työkkäri sitkeästi tarjoaa ainoaksi vaihtoehdoksi hoitoalan opintoja.

Tästä tuli mieleen et mies sai postia. "SUOMI TÄNÄÄN" kysely jossa sanottiin jotenkin näin että teidät on valikoitu tutkimukseen suomalaisyen mielipiteistä ja on erittäin tärkeää että juuri te vastaatte, sillä edustatte mielipiteillänne suurta joukkoa suomalaisia". Muuten kiva mut mies ei ole edes suomen kansalainen :D pieni fiba käynyt niillä jotka on otosjoukkoa valikoinut kun unohtaneet sortata sen oleellisimman eli onko kansalainen vai ei :)

29.1.2015
Mummy83
Mummy83

hurjat määrät on pigletin vauva syönyt mutta on kyllä kasvanutkin! :0 mulla kävi heikosti... Olin ihan varma et tuo poika ei nuku kotimatkalla kun nukkui mennessä kun ei koskaan nuku tähän aikaan jos autoillaan mut nukahtihan se heti joten hei hei rauhallinen ilta! :( ukko lähti vielä käymään kaupassa ja äidillään. Mun tekis mieli lähteä johonkin kymmenen kilsan lenkille kun tuli vedettyä ihan ähkyt äidin herkkuruokia. Mut on jännä kun on energiaa niin et vois lähteä sinne lenkille. tän siitä saa kun on alkanut jumppaamaan ja miettimään mitä syö. Siis ihan vaan sitä että syö terveellisemmin ku aiemmin oon kyllä syönyt ihan mitä vaan ;) hitsi kun olis saanu tuon pojan aikaisin nukkuu niin olisin voinut noi kaikki vaipat lyödä faceen myyntiin. Mut en mä kyllä jaksa niitä ruveta levittelee enää kymmenen jälkeen. .

29.1.2015
teeko
teeko

Iltaa vaan.

Ei ole palkkia enää, onneksi. Näkyy aloitus kokonaan.

29.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei oo muuten palkkia joo. Johan se meitä päivän tuossa riemastuttikin.

29.1.2015
misukka
misukka

Jee riu! 👍 Hyvä hyvä!

Meillä syötiin just ja kinuskivanukasta tuli tuhottua jälkkärinä. Esikko onkii nyt sitten taas arestissa kun ei kerta kaikkiaan osaa totella. :s

Mun päiväni meni sutjakkaasti poikien lakanapyykin parissa ja nyt on sängyt taas pedattu. Sit mie sain muovisäkkiin kerättyä leluja jotka meinaan hukata siellä tulevalla kirppiksellä.

Illalle ei oo suunnitelmia. Kunhan rötvätään ja kahtotaan oppiiko kumpikaan noista jannuista kuuntelemaan mitä niille sanotaan tai tottelemaan.

29.1.2015
misukka
misukka

Kahos nyt miulta ainakii se palkki on hävinnyt tiehensä. No sepäs kiva :)

29.1.2015
riu
riu

MIe sain vähän koulujuttuja eteenpäin, jeejee. Huomenna urakka jatkuu. Ei ihan niin jeejee mutta pakkohan se on :D

Nyt on ruoka uunissa ja pitäs vissiin ruveta viikkaamaan pyykkejä että mahtuu pesemään uutta. Plääh. Ja ruokaa ja saunaa ja sen sellasta. Ei vitsi, taas on niin jännä ilta tässä perheessä että mie en kestä X)

Aina yhtä hassun tuntuista ku vauvalla on hikka :D Ja vauvasta puheenollen, pienin sano tännään että se halluis miun nostavan vauvan jo pois mahasta :D

29.1.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...