tiistai-iltaa :)

Jos kokeillaan olla ihan hurjia ja pietään myös iltalörppä :)

27.1.2015
riu
riu

Ja oli toi sukkajuttu ihan uus mulle.. 😁 Et tollai niitä voi pareittain pestä. Meillä laitetaan kaikki sekasin koneeseen ja toivotaan et parit löytyy.. 😁

27.1.2015
tennari
tennari

Voi herravarjele Carata tuota sun ukkoos..

Mulla äsken tuli pikkasen tuota valkovuotoo. Hetken jo luulin (ja salaa toivoin) et olis ollu lapsivettä mut ihan valkovuodolta näytti.. Jos nyt ei lirahtele enää lisää tai tuu muita oireita ni huomen on aamulla neuvola, siellä saa täti tarkastaa sit homman. 😊

27.1.2015
tennari
tennari

Carata, aamu-ja iltaketjussa sulle vastattu kysymyksiisi.

27.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi taivas. Tänään taas mies hämmensi tätä lisää. Ilmoitti ettei HALUA erota!!! En tiedä saiko toi niiden porukoiden juttu tän aikaiseks, mutta ilmoitti ettei halua erota. Ei siis hae eroa! En vaan ymmärrä. Juteltu ei juurikaan olla, koska ollaan mummilassa ja mies töissä tai kotona...Eli jutteluna ollut nyt vain tuo whatsappi. Illalla alkoi taas huono olo saunan jälkeen. Koko ajan nousee ja oksettaa. Lääkäri soitti tänään ja huomenna otetaan verikokeista kaikki suolat ym, jotta nähdään johtuuko päänsäryt ja huono olo jonkun vitamiinin tms puutoksesta.

27.1.2015
carata
carata

sralla♥♥♥♥♥ niin Tarvisko niistä peloista päästä? No, ei se ainakaan koskaan huono asia ole päästä pelostaan ;) tiinan pesupussisysteemi tulee kyllä ihan ehdottomasti meille käyttöön kun saadaan tuo remppa siihen vaiheeseen! Kiitos vinkistä! :D ja misukka mä en kyllä tarvi niitä takas. saat ihan pitää ne :) jos mä joskus vielä odotan ni on sit hyvä syy ostaa jotkut ihanat housut ;)

27.1.2015
teeko
teeko

Me oltiin aamusta perhekerhossa.

Tavalliset tiistain kuviot.

Ja arvatkaapa meillä neiti nukkui varttia vaille kasiin aamulla.

27.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teeko. Haluatko ne sun housut jossain vaiheessa takaisin?

27.1.2015
misukka
misukka

Mulla on pyykit aina kuivumassa siinä järjestyksessä kenen pyykit on. Et pojan on yhdessä päässä telinettä, ukon toisessa ja mun siinä välissä. Aina sukat kuivuu pareittain :) mummi ja pappa tuli vielä iltavisiitille syömään pullaa mitä ukko äsken väänsi :) mun tarvis joku päivä raahautua ylös käymään noi myytävät kestot läpi. Toisaalta pitäis olla helppo homma kun on vaan nb-ja l-kokoja ja paljon aina samanlaisia. Sit tarvis miettiä mitä kaikkea sitä oikeasti antaa/myy pois ja mitä säästää. Tuo yläkertakin kun menee jossain vaiheessa remonttiin ja seuraavasta lapsesta ei ole tuon taivaallisen hajua milloin tulee ja tuleeko. Nyt olis vaan hyvä myydä ku ne ei ole vintin puolella ja ovat pestynä tuolla siistissä tilassa pinoissa. plaah

27.1.2015
teeko
teeko

Nii noi riun hiihtimet :)

Siis saitko sä koko setin viiteenkymppiin? Ihan mieletöntä!

27.1.2015
misukka
misukka

iltoja :) mä ihailen täällä uusia verhoja. Pongasin Vallilan Aurajoki-kuosin jossain kohtaa alkusyksystä ja tuli heti semmoinen "pakko saada"-fiilis, mut niin on vissiin jollakulla muullakin, kun ne on ollut loppu kaikista kaupoista ja verkkokaupoista. Nyt sunnuntaina törmäsin ja ostin heti mukaan, on ne se vaan ihana :) 

tuvituksen pikkuiselle paranemista, onko teillä ilmankostutinta? meillä auttaa flunssa-aikana aina se noihin öihin, et saadaan kaikki nukuttua. 

maarua, mä tykkään jostain syystä kyllä siitä pyykkien koneeseen laitosta ja viikkauksesta, mut vähemmän siitä koneen tyhjennyksestä ja ripustuksesta. Mut semmoinen pyykkipoikapyörylä meilläkin on mihin sukat laitetaan pareittain. Joskin niitä löytyy kyllä myös sillon tällön jostain muustakin ku pyykkikorista. 

riu on tehnyt hyvät löydöt alesta :) mun tarttis muuten vaan viedä tyttö hiihtään, mut käytetään kyllä lainasuksia, kun ne oli 1€/3h tai jotain semmoista ja täällä sataa muutenkin vettä tai räntää aina niin ei pääse edes hiihtään muualle ku tekoladulle. Tänään olivat koulun kanssa ja nyt täytyy ottaa tavoitteeksi että helmikuun aikana käytäis ainakin kahdesti vapaa-ajallakin.

27.1.2015
Mummy83
Mummy83

Tennari, kyseessä Supi sukkapidike. Pussissa on kolmea eri väriä ja löytyy ainakin cittari/prisma-akselilta. Eiköhän muun merkkisiä löytyne muualtakin.

Meillä ku sukat menee hyvin ristiin ni noilla pysyy parit kimpassa ja pidikkeen väristä tietää, kenen sukat on kyseessä.

Meillä isännällä sukat kokoa 45-47 mutta silti se joskus nyysi meikäläisen sukat itelleen tai tunki omansa mun kaappiin. Nyt ei oo moista ongelmaa :)

Mulla libbe alko tökkii joskus puolen päivän jälkeen.

Ja nyt vasta koklasin uudestaan.

Mä oon ollu neuvolakäynnin jälkeen kiukkunen ku ampiainen. Kaikki ärsyttää. Mut en tiedä miksi. Neuvolassakaan mitään sellasta ollu mikä olis kiukuttanu.

Kummallista.

Tennarilla sit "vähän" maha tipahti. Mulla ei edes tipahtanu maha esikon aikaan ku mä en enää mahtunu ajaa autolla. Vika kuukaus meni julkisilla kulkien tai hantin paikalla istuen.

Tanssitunnit on nyt tehny sen, että sekä kuopusta oottaessa että nyt pystyi/pystyy ajamaan autolla. Maha on pienempi ku esikkoa odottaessa.

Kiva, että ninnupin paistista tuli kuitenki ihan kelvollista.

27.1.2015
misukka
misukka

Maarua, mullakin vissiin on sellanen mut en vaan ymmärtäny et mikä on kyseessä. 😁

27.1.2015
tennari
tennari

Saaks niit pidikkeitä vähän niinku ostettua jostain? 😅

Riu, vissiin vähän putos. Vyö menee vielä kii kyl.. Tai eihän sitä huomisesta sit tiiä missä asti on jo menossa.. 😂

27.1.2015
tennari
tennari

katos vaan! ninnupin ilta sen kun kiireytyy lisää :D mä otin jo pojan nenän tyhjäks tuolla friidalla kun se on melkein vettä jo niin tulee hyvin ulos. Ihanaa kun poika ei yhtään enää tappele sitä vastaan :) toivottavasti tuvituksen pienen olo nyt helpottais ♥ tuli vaan mieleen et onko teidän vanhemmille jääny sellaista vanhaa ufon näköistä ilmankostutinta? Se on meinaa tosi hyvä ja se toimii. Meillä kun on ihan surkea tää nykyaikainen niin yritän muistaa meidän äidiltä jostain sen vanhan kaivaa kun muistan itekin kuinka se helpotti oloa

27.1.2015
teeko
teeko

Voi tsii.. Kyllä nyt libbe tökkii.. Mä laitoin joskus yli tunti sitten tuon tekstin joka nyt vasta pääsi toiseen ketjuun lähtemään! :0 piru että äsken kyllä sanoin ukolle et vois vähän miettiä mitä sieltä suustaan päästää. . Kyllä taas erehty mulle nälvimään kun kysyin neuvoa. argh!

27.1.2015
teeko
teeko

Ne sukkapidikkeet pitää sukat parin kanssa yhdessä :) Ja tennari, miulla ku on nyt sitten raskausdiabetes niin ne kahtoo vauvan koon ja kahtoo että käynnistetäänkö aiemmin, vai annetaanko mennä kaksi viikkoo yli ;) Sitä varten oli siis se ylimääräinen ultra, mutta tuo synnytystapa-arvio on sitten vissiin ihan uusi käytäntö kerta se on kaikilla. Aiemmin oli vaan esikoisen kohdalla tai jos edellisessä synnytyksessä oli jotakin erityistä :)

Tennari se siun maha vissiin ihan vähän putosi alaspäin, tai jotain? :D Mutta turvavyö yltää kuitenkin vielä kiinni? :D

Sauna on lämpiimässä, kohta pääsis kylpemään. Ihanaa :)

27.1.2015
riu
riu

Neiti läks isänsä kaa Stigalla vähäks aikaa pihalle. Mä jäin vaan olla möllöttää.. 😁

Mun mahalle on tapahtunu jotain vajaassa vuorokaudessa. Eilen käytiin autolla kerhossa ja kaupungilla, ihan hyvä oli ajaa. Nyt sit äskön ku kävin kaupungissa ni maha otti kii rattiin. 😂 Voi ristus et oli nopee reissu ku meni hermot. 😁

Illalla jos hetken viel vähän paikkoja siivois ni sit olis hyvä. 😊

Nii ja tänää ku laitpin tota pinnistä valmiiks ni huomasin et joku urpo (en siis minä ainakaan 😉) on ostanu 10 cm liian lyhyen patjan.. 😁 Että ei ku uutta viel investoimaan tähän hätään. Tai mikä hätä tässä on.. Valmiissa maailmassa.

Nii ja edelliseen ketjuun palaten, mistä himputin sukkapidikkeistä te puhuitte? 😅 Siis jostain missä voi pestä ihan sukkia?

Ja riu, mitä päätöksiä ne sit sen synnytystapa arvion jälkeen sulle mahdollisesti tekee? Meil tääl Pieksämäellä kattellaan vaan koko ja arvioidaan kaverin syntymäpaino.. Ekaa odottaessa tutkittiin kaikki paikat tarkemmin..

27.1.2015
tennari
tennari

Miun pitäs tehä ruokaa, mutta ku ei jaksa huvittaa ihan vielä niin kulutan sitten aikaani näin :D No nopee ruoka on tuo kasvis-kalkkunawokki, kuhan saan vaan aikaseksi että pilkon nuo kasivkset. Aina se alottamisen vaikeus :D

Kävin ostamassa pojalle ne hiihtimet, pikkisen päälle 60 € makso kaikkineen kun ostin myös pidikkeet niille. Hiukka näppärämpi kuljettaa kun ovat yhessä nipussa :D Nyt sillä ois hinku hiihtämään, mutta miulla ei oo hinku pyllistelemään :D Jos se nyt huomiseen malttais... Tai parhaani ainakii teen että malttais :D

27.1.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...