Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

viikko 31 pyörähti käyntiin :)

Mulla LA 6.4 ja nyt alkaa hoksamaan että kohta on pienokainen sylissä. Neljäs lapsi tulossa ja kolme täysin erilaista synnytystä takana.. sektio, "nomaali synnytys" ja perätilasynnytys ;). Tässä odottelen että miten vauva alkaa asettumaan. Esikoinen tuli sektiolla syynä ylläri perätila.. liekö kohdussani mukavampaa istuskella :D:D

26.1.2015
kukkis-ras
kukkis-ras
10-month-old baby

Hei täällä on muita neljännen odottajia. Vaikka muuten tuntuu olevan hiljaisempi palsta.. Oon käyny välillä kurkkimassa josko tämä palsta olis vilkastunut kun la lähestyy.. Kirjoittelen nyt kumminki tänne. Meilleki siis neljäs tulossa. Ja ihan kypsänä jo odottelen et sais nyytin syliin. Alkaa tukalaa olemaan. Enempi varmaan henkisesti mut kyl noi fyysisetkin vaivat lisääntyy koko ajan loppua kohti.

Synnytykset mennyt mulla ihan mukavasti, nopeesti joten toivon et tämä menee myöskin sujuvasti muutamassa tunnissa. Mietin vain et toivottavasti keritään sairaalaan ajoissa, onneks matka on vain 3km. Vaikka naureskelen miehelle et sähän oot jo kolmessa ollu mukana niin osaat hoitaa kätilön hommat jos tarvii. :) mies oli nähny unta et tämä syntyy kotona meijän sänkyyn.. Joten jännä nähä miten käy!

16.3.2015
tiuhtie
tiuhtie

:)  Jep! itse haluisin ponnistaa uuden tulokkaan pystyasennossa ettei tarvis mennä makuulle... supistukset tuntuu niin tuskalta kun makaaa.. kaks alatiesynnytystä oon joutunu makaamaan erinäisitä syistä.. Vauva nyt kuitenkin käääntynyt raivotarjontaan! jes :)

 

Mitäs muille Huhtikuisille kuuluu? :)

10.2.2015
kukkis-ras
kukkis-ras

Aika menee niin nopeasti odottaessa! Sul onkin kokemusta sit kaikista tavoista synnyttää mitä mieleen voi tulla. Mul kans 4 laps heinäkuussa la ite taas oon synnyttänyt jokaisen eriasennossa perinteinen selällään, kyljellään ja kontillaan pitäiskö seisten testailla sit tää pikku nelonen? 😉 😂 lapsi lapselta mut tuntuu et kaikki jää kokoajan lähemmäksi laskettua viimeks sairaalakassi 9pv ennen ku vauva päätti syntyä..😊

28.1.2015
kisu8
kisu8
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...