Maanantaita

Huomenta! Jos vielä huomeneksi voi sanoa.. Riu ainakin saa slaagin 😁 Istun Tupoksen abc:llä syöttämässä vauvaa,poika nukkuu autossa ja isi odottelee vuoroaan päästä vähän jaloitteleen.. Sitten matka jatkuu kohti Kemiä.. Mukavasti mennyt ajomatka.. Vauvakin vasta ekaa kertaa hereillä ja oikeastaan herätettynä 😊 Hauskaa päivää kaikille!

26.1.2015
Vipe
Vipe

Nki, yritän olla ilmeisesti porukan ainut aikuinen ja olla suht järkevä sanomisissani. Eilen kyllä meinaa räjähtää, mutta olin hiljaa. Luulen, että se hiljaisuus satuttaa tuonne päin enemmän kuin se naaman aukominen. Ja se, että ollaan miehen kanssa esikoinen menetetty tuntuu heillekkin vain helpotukselta. Mies ei asiaa koskaan käsitellyt kummemmin, mutta ei ihme, kun vanhemmatkin on tuollaisia tunne vammaisia. Että ehkä periytyy tälläinen vihanneksena olo kaikkea kohtaan, joissa pitäisi vähänkin tunteita olla. Tekis mieli kyllä avautua, mutta en jaksa. Väsynyt tähän. Lisäks raskaus on tämänkin kanssa ollut melko vaikea, joten ei vaan nyt pysty. Miestä selkeästi harmittaa vanhempiensa puolesta. Olin mä sentään niin ilkeä, että miehelle laitoin kaikki hänen äitinsä mulle laittamat viestit.

27.1.2015
carata
carata

Carata nuo sun appivanhemmat vähä samanlaisii ku mulla. Mä joku kerta kerron enemmän..

Minuu vaan suututtaa aina ku kuulee et tollasii on enemmänkin tällä planeetalla.

Meil on mies ns ottanut opikseen omista vanhemmistaan ja haluaa olla omille lapsilleen täydellinen vastakohta mitä omat porukat on olleet..

Mut hyvä et sulla on jotain jo sisälläkin pysynyt, et saat ravintoo jonkin verran jo kuitenkin. Toivottavasti saat avun myös noihin päänsärkyihin. Ne on inhottavia jo ihan ilman raskauttakin.. 😯

Nyt mie painelen nukkuu ku sillo helppaa tää yskä. 😊

26.1.2015
tennari
tennari

Maarua, nyt on tosiaan koko miehen suku vastassa. Onneksi suku on pieni ja onneksi sielläkin muutama järkevä, jotka pitää lapsia lahjana 💕 Miehen suvussa keskenmenoja tai lapsien kuolemia ei ole ollut yhtään, mutta omassa suvussa on mennyt niin kolmosia, kuin vauvojakin kätkytkuoleman takia. Elämää oppii arvostamaan erilailla, kun menettää sen läheisen pienen ihmisen.

26.1.2015
carata
carata

Pakko vielä jatkaa näistä miehen vanhemmista sen verran, et heidän toinen poika sa sai siis esikoisenaa nyt ihan muutama päivä sitten! Varmasti ovat käyneet sairaalassa katsomassa. Ihmettelen vaan, miten kukaan oikeasti voi lähes pakottaa toista aborttiin moisessa tilanteessa! Juuri syntynyt lapsenlapsi, niin tämä ei sitten kelpaisi...

Onneksi toiset (minun) isovanhemmat iloitsee jo tästä pienestä rusinasta. Kun sain verikokeen tulokset, niin äitini oli jo sata kertaa kysynyt niitä ko päivän aikana ja kun ne hänelle viestillä ilmoitin, niin sieltä tuli heti jotain "pienestä mummin nupusta".

Jotenkin vaan maailmat ei kohtaa miehen vanhempien kanssa ollenkaan. Tuntuu, että heille nuo kaksi poikaakin on ollut niin vaivalloinen homma, että hyvä kun ovat heitäkään saaneet kasvatettua. Ja kaippa tuo kasvatus on vähän kesken jäänytkin.

Harmittaa lapsien puolesta. He kun valitettavasti näistä toisista isovanhemmistakin tykkäävät. Tai lähinnä tyttö. Poikaa ne on nähnyt varmaan ehkä neljästi.

26.1.2015
carata
carata

Misukka, ei tosiaan yllättänyt. Ärsyttää vaan, että nyt tässä on mukana hekin. Varmaan vielä syöttää miehelle noita ajatuksiaan. Että se siitä isästä joka kasvattais lapsiaan, kaikkia kolmea. En usko että onnistuu, koska kyllä noi selkeästi musta on tehnyt vain hautomon joka käyttää törkeästi miestä hyväksi ja ottaa nyt erossa elatuksia ja elän sit niillä herroiks lapsien kanssa. Siltä ainakin vaikuttaa.

Päänsäryt vaihtelee, pahoinvointia on lähinnä aamulla ja illalla. Äsken vetäsin nassuun tomaatti-vuohenjuusto kuuman kuppi keiton, koska olo oli heikko. En tiedä oikein mitä sitä söis, että pystyis sisällä. Toistaiseksi onneks jotain jo pysyy sisällä. Ja mielitekojakin alkaa olemaan. Päivällä vesimeloni ja täytekakku, myöhemmin lakut. Ilta ruoalla olisin kaivannut ituja(mitä ihmettä?????). Jotain vitamiini puutoksia siis taitaa olla.
Olo on nuutunut ja tän hetken paino on enää -3 siitä lähdöstä. Eli pikku hiljaa plussan puolelle.

26.1.2015
carata
carata

P&M, otti heti silmään tuo "järkyttyneitä SUN raskaudesta". En kai mä yksin sikiä. Heidän poikansahan tämän on alkuun saanut. Ja kyllä mä avioliitossa puhuisin meidän odotuksesta. Vaikka yksin taidan jäädäkkin. Mutta ei siitä raskaudesta mua voi yksin syyttää ja sanoa vielä etten kanna vastuuta tai ajattele muita 😔

26.1.2015
carata
carata

Ja vie Tennari, en mä heitä aijo pojan synttäreille ystävänpäivänä kutsua. Jos ei yksi lapsenlapsi kelpaa, niin kyllä nämä kaksi muutakin saa sitten olla kelpaamatta. Ei tarvii musta olla missään tekemisissä.

26.1.2015
carata
carata

Tennari, tää oli ihan odotettavissa. Sen takia se mieskin varmaan pitkitti raskaudesta kertomista. Mun syyhän se on, että heidän poikansa ei tiedä, ettei keskeytys oli kunnollinen ehkäisy. Suusta ne joskus on päästänyt kaikkea muutakin, eli odotettavissa oli 😔

26.1.2015
carata
carata

Kaikesta mitä oot ukkos vanhemmista täällä kertonu ni tuo ei yllätä yhtään, että appivanhemmat syyttää sua.

Mut hyvä et se ukon kutale tajuaa ees hetkittäin olevansa suurin syypää tuohon tilanteeseen.

Jaksamisia siulle ja lämmin hali!

Toivottavasti ne päänsäryt helppais. Miten sun olotila muuten. Vieläkö on ihan järkkyä pahaa oloa?

26.1.2015
misukka
misukka

Olin tytön kanssa muskarissa.

Keskimmäinen oli hiihtokoulussa.

Caratelle voimia.

Ei sun appivanhemmat kyllä yhtään ajattele. mitä suustaan päästävät. Jospa ne on järkyttyneet sun raskaudesta.

26.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Miten ihmeessä miehes vanhemmat edes kehtaa laittaa sulle jotain tuollasta?! Ikäviä ihmisiä toden teolla! 😕

Mulle jos tollasta kuraa niskaan tulis ni tasan pistäsin varmaan välit poikki.

Meil on vähän sama homma miehen vanhempien kaa, ne asuu tossa naapurissa mut nähdään tyyliin neljästi vuodessa..

Joo, rahaa tääl elämässä tarttee mut ei se oo se tärkein juttu.. Ainakaan mun mielestä.

26.1.2015
tennari
tennari

Ja olotila on tosiaan se, että päänsärkyjä tulee koko ajan, mutta voimakkuudet vaihtelee. Pimeässä pää peitettynä lepo auttaa, mutta eipä sille tänäänkään ole niin paljoa ollut aikaa, että särystä olisin eroon päässyt.
Lääkäri ei soittanut, joten pakko soittaa huomenna taas neuvolaan. Jollen sitten pääsy menemään sitä ennen ensiapuun 😔

26.1.2015
carata
carata

Luin kaikki! Ihania olette, taas kerran 💕 Tulee hyvä mieli kun lukee teidän tsemppejä!

Mies oli jutellut asiasta porukoidensa kanssa viestiä ja sainkin sieltä nyt sitten aina kamalia viestejä. En kuulemma kanna vastuuta tai ajattele yhtään miestäni joka ajaa itsensä loppuun meidän takia. Abortti olis siis ehdoton vaihtoehto, koska nyky elämässä tarvisee kuulemma rahaa!! Ei kai!!!!?! Ja avioliitossa kuulemma pitäisi kuunnella toistakin... Kuuntelisin, JOS se puhuisi. Vastasin viestiin nätisti ja sain sieltä kaikenlaista kuraa niskaani. Luulisi, että he osaisi iloita lapsen lapsista, mutta ei. Ensimmäinen keskenmennyt raskaus oli "hyvä, että selvisi tässä vaiheessa". Tyttöä tulivat katsomaan heti sairaalaan parin tunnin iässä. Poikaa vasta seuraavana päivänä. Kumpaakin näkee vain synttäreillä tai jouluna ym. Ei pyydä meitä sinne eikä käy meillä. Että näin. Haistakoot v.... Ihan näin suoraan.

Ja en mä lapsia jätä tänne mummilaan hoitoon sen takia, että saisin miehen kanssa juteltua. En tosiaan. Avioliitossa täytyy löytyä aikaa arjestakin jutella. Vaikka aitten silloin kun lapset nukkuu. Mun mielestä. En jaksa sille avautua enempää, whatsapissa jo kihisin sille kun oli vanhempansa tähän sotkenut. Se kun oli musta arvatavissa, että sieltä ei mitään positiivista sanottavaa saa. Mut mieskin jo totes, et on liittonsa pilannut. Onneksi ymmärtää.

26.1.2015
carata
carata

Mä luulen, et osais kyllä mennä omin nokin, onhan ne koulun kanssa siellä olleet. Mut ko jännittää sitä yksin menemistä ihan hirveesti. Ehkä pitää vaan potkasta pyllylle et jos meinaa uimaan päästä ni on vähän tsempattava.

Ja joo. Mietin mä sitäki et pistäs ukon saattaa sitä sinne miesten puolelle. Eri asia vaan onko tuo moiseen kuinka suostuvainen.

26.1.2015
misukka
misukka

misukalle, että onnaisko se jos mies tulis ekat pari kertaa niin että toisi pojan sinne uimapuolelle? Siis että olis ite ihan vaatteet päällä, mutta että neuvois poikaa mitä tehdään ja et paikat tulis tutuiksi, sit parin kerran jälkeen vois poika reipastua kun tietää miten toimitaan? 

meillä hallilla nähnyt uimakoulun aikaan aikuisia noin, mutta miksei voisi mennä muutenkin, sanoo vaan kassalla ettei ole itse menossa uimaan, saattaa vaan pojan. 

caratalle jälleen tsemppiä, kauheeta kun alkaa ottamaan sun olotilaankin noin tuo stressaus. Ja just joo tot sun miestä taas, marttyyriksikö meinas nyt heittäytyä miten häntä rajoitetaan ja hänen puolestaan suunnitellaan kaikki, kunnei itse viitsi ottaa kantaa yhtään mihinkään vaan pakoilee työkavereillaan? ärsytyksen ärsytys.

26.1.2015
Mummy83
Mummy83

Ei mulla oikeastaan ole muuta tarvetta ku ehkä matkarattaat joihin kaukalon sais kiinni adaptereilla. Nekin vaihtoehdot on vähissä joten en pidä todennäköisenä että löytyy.

Se meidän oma kirppis on puoliksi mun vastuulla :D Meitä on kaksi pikkuvauvan äippää nyt hösäämässä sitä kasaan. Toisella synty pikkunen heti äippiksen alkajaisiksi joulukuun alussa ja mulla la tossa pari viikkoa ennen kirppistä :D Ihan mahti ajoitus eikö vaan ;p

26.1.2015
misukka
misukka

kiitti misukka! En oo vielä kerenny kattoo noita milloin on niin tuli tää info ku tilauksesta! :D sä sit varmaan käyt pikkunyytille sieltä katselemassa kaikkea :)

26.1.2015
teeko
teeko

Voi helv*** sitä caratan kikkelitelinettä että ei paljo järki päässä pakota. Ihan vihaksi pistää tuommonen. Nyt vaan paljo voimia caratalle 💕 pysy lujana

26.1.2015
Tatja84
Tatja84

Ai niin. Teeko!

Pistäpä kalenteriin ylös 8.3 ja 15.3. 8.3 Veikkolan kirppis ja 15.3 meidän kirppis Kuoppiksella.

26.1.2015
misukka
misukka

Auttaako teillä ninnup mikään tuohon vatsaan? Jotku apteekin tuotteet vaikka? Meillä aina ekana tulee mieleen et koskas pikkujäbä on käyny kakalla viimeksi kun kieltäytyy syömästä. Muuten kun on niin hyvä syömään. Ja sieltähän se vika on tähän mennessä löytyny. Kun kakan saa pihalle, seuraava ruoka uppoo hujahduksessa.

Suodatin, heipä hei :) Just laittelinkii viestiä sinne päin :D

26.1.2015
misukka
misukka

vai ei supparituulet päässy perille. Tais heiketä matkalla ja jäädä misukkaa kiusaamaan :) ninnup: vie ihmeessä tyttö lääkäriin koska tuo oksentaminen voi liittyä tuohon mahan lukossa olemiseen :/ se ei oo hyvä juttu jos niin on :( ja toisaalta ymmärrän ettei ruoka maistu jos ei kakka tuu :/ carata: olisko sun mahdollista jättää lapset pariksi tunniksi sinne mummilaan ja treffata ukkos kotona niin et voisit sille avautua? olis sen paikka kyllä. .. Mulla uunijuurekset uunissa jauhelihan ja kerman kera. Kohta pääsen herkuttelemaan :)

26.1.2015
teeko
teeko

Nii ja kiitti eilisistä supparituulista.. Ne vaan ei yltäneet yhtikäd tänne Etelä Savon suuntiin.. 😂 Nukutti niin makoisasti ihan koko yön. Tarvinnu edes pisdillä käydä.

Kerro Carata suoraan sille ukolles nää mitä tänne oot kertonu. Latelet päin näköö niin ettei saa suunvuoroo. Sietää senki miettiä vähän. Mä oon ite niin kusipää öiti varmaan etten anna paljoo vaihtoehtoja, jos on jotain menoja ni se on ukko joka lapsista vastaa, jos on muuta menoo ni kysykööt ite mummoo hoitamaan.. 😊

Esimerkiks ens kesänä ku palaan Crossfit harrastuksen pariin ni se on ukko joka hoitaa lapsia sen aikaa, ja taatusti aattelin käydä kavereiden kaa vaikka edes ravintolassa syömässä. 😊

Tosin meillä ukko tykkää olla tuon meidän neidinkin kanssa. Se oikein vaatii saada tuon mukaansa omiin hommiin välillä. Mikä kyllä mulle sopii vallan mainiosti. 😊

26.1.2015
tennari
tennari

Voi itku carata sitä ukkoa.

Kyllä se nyt vääntää kaiken toisten viaksi. Ihanko se ei yhtään ymmärrä omaa vastuutaan mistään.. Nuija!

Se todella ansaitsisi kaulimesta kupoliin! Kehtaakin!

Ja ei täällä ole minkäänlaisia oloja että tulee lähtöä mihinkään. Supparit on samanlaisia ku ne on nyt vikat 3 viikkoa olleet. Tulee milloin sattuu, ei säännöllisyyttä, jos ne on enempi harkkamaisia ni vetää pallean lukkoon ja pallon kivettyessä sattuu sinne mistä löytyy pyllyä tai kinttua, joskus myös kohdun suulle jos tuolla sattuu olemaan nyrkki siellä huudeilla. Sit jos on likempänä oikeeta supparia ni ei välttämättä kovetu niin kovaksi mutta sit vetelee reisiin ja polttelee alaselkää. Kesto on puolentoista minuutin luokkaa ja lantioluissa tuntuu painetta oli supparin "laatu" kumpaa hyvänsä. Mut ei nää ole vielä likelläkään kunnon suoistuksia joilla sairaalaan lähtisi. Nää vaan kiusaa.

26.1.2015
misukka
misukka

niin juu ja ne miehet ei oikeasti ymmärrä jollei niille sano täysin suoraan edes itsestään selviä asioita. Ei parisuhteessa eikä työmaalla. .

26.1.2015
teeko
teeko

voi Ei carata! millä sä nyt saisit voimaa ladella miehelle oikeasti nuo asiat mitä se on tehnyt ja miten sä olet ollut koko ajan sidottu lapsiin. Ei sillä et se muuttaisi kaikkea mut jos se edes sua sen jälkeen vähän auttaisi. On silläkin lasten vanhempana velvollisuus ja vastuu niitä hoitaa jos sä haluat "vapaata" edes hetken itsellesi

26.1.2015
teeko
teeko

Onneksi muilla on ollut vähän parempi päivä :) 

Mites Misukka jaksaa? Supistelee? Ei oo tullut oloja, että tarvis lähteä sairaalaan? :)

26.1.2015
carata
carata

misukka: ootko kattonu salosta noiden hintoja? Ajattelin kun sinnekki ajaa nykyään niin älyttömän nopee tuon motarin ansiosta ja siellä on kaikki puolet halvempaa ku täällä. Meillä poika vasta nukahtaa just päikkäreille :/ yritin tossa ruoan jälkeen mut tais paakkunen muusi ja pippurinen, tönkkö nakkikastike antaa vaan virtaa kun ei ole vielä uni hyökännyt kolmessa vartissa.. Mun unen lahjoja tuo poika ei kyllä ole saanut kun mä sammun mihin vaan, milloin vaan ja nytkin taistelin pitääkseni itseni hereillä. Ukko meni autotalliin kun sitä hiukka kismittää. Se laitto eilen sen maasturiin lohkolämppärin ja etusäleikkö hajos kun se otti sen irti. . uus maksaa n 500 niin on hiukka huonolla tuulella. Tuo kun ei ole edes onnistunut noita ennen hajottamaan kun on niin pirun tarkka ja tutkii ennen kuin hutkii. Mä yritin sanoo sille vaan et koetaa ny ottaa rauhassa kun tekevälle sattuu ja olis onnellinen et meni nyt kun meidän talous ei siihen kaadu.. mulla on misukka täys vastuu opettaa tuo meidän poika tuohon pukkarijuttuun kun mies ei meillä uimahalliin tule. Nyt jo pistän sen hakemaan ja tuomaan avaimen ja pidän rutiinit mitä tehdään missä järjestyksessä et jos jäis jotain päähän pikkuhiljaa. Mulla on onneksi vuosia vielä aikaa opettaa ;) voisko teillä joskus se mies tulla sinne pukkariin auttaa? Tai joku tuttu?

26.1.2015
teeko
teeko

Voi taivas...Huomaa kyllä taas, että on MAANANTAI. 

Mies laittoi yöllä kolmen aikaan viestiä ihan vain kysyäkseen, että viekö kaikki tavarat pois. Vastasin aamulla, että varmaan vaatteita ym tarvii, ollakseen poissa sen aikaa kun me tuolla ollaan, mutta koska kylppäri ei ole valmis ja sairaala on mummilaa lähempänä, niin tullaan viettämään aikaa vielä paljon täällä mummilassakin, joten mies saa kyllä silloin suosiolla olla kodin vahtina.

Vinkumistahan tuon vastauksen jälkeen oli luvassa. Taas ei kuulemma häneltä kysytä mitään ja häntä ärsyttää. Hänellä huono olla ja töistä ei tule mitään, kun MINÄ olen jättämässä. Ja nyt yllättäen mussa on vikaa muutenkin, kun en kuulemma luota ja anna hänelle siimaa. Haluaisi siis pyörän kuten arvelin ja haluaisi olla enemmän kavereiden kanssa. Hmph....Teki mieli haistattaa, mutta olin suosiolla vastaamatta.

 

En tajua miten tuota napanuoraa pitäis sen miehen kanssa pidentää. Oikeasti. MÄ en ole ollut kolmeen vuoteen ulkona kavereiden kanssa, niin, että mies olisi ollut kotona lapsien kanssa. On katsonut lapsia kyllä jos olen ollut lääkärissä tms, mutta JOS mun meno on ollut jotain "turhaa", niin lapset on täytynyt aina viedä mummilaan hoitoon. Ja luottamus. En luota. No en, kun yks ei pysty ilmoittamaan tuleeko kotiin vai ei ja onko yötä jonkun menkkasen horon luona vai työkaverin luona. Että kiehuu.

Äsken oli jo kuitenkin pakko soittaa, kun miehen auto on mun nimillä ja se oli sitä joutunut hinaamaan ja lasku oli tosiaan lähemmäks 700€. Että....Tätä selvittäessä siis. Onneksi vakuutusyhtiö sen korvaa, mutta silti. Vaihdoinpa samalla miehen auton hänen omille nimilleen. 

 

Päätä särki koko viime yön ja alavatsalla sekä rintojen alla oli kamala kipu. Pahoinvointi on huipussaan ja migreeni meinaa iskeä koko ajan. Neuvolaan soitin aamulla ja kysyin asiasta, et menenkö ensiapuun vai mihin. Nyt odottelen, että lääkäri soittaa. Migreeni lääke, joka mulla on pojan kanssa ollut, ei kuulemma missään nimessä sovi raskauden aikana käytettäväksi :O Eli nyt mietitään sit lääkärin kanssa mitä asialle tehdään.

26.1.2015
carata
carata

Täällä käyty jo kerhossa, neiti päikkäreillä ja iltapäivästä vielä muskariin. Otettiin "uusi" autokin ajoon tänään ja hitsi ku on hyvä ajaa. 😊 Illalla kaveri tuo lapsillensa pieneksi jääneitä vaatteita ja josko pesis koneellisen pyykkiä + siivois yläkerran. 😊

Caratalle paljon tsemppiä. ☺ Ikävää tuollainen mut ehkäpä teidän on sit parempi ilman ukkoo. Ei tartte lastenkaan turhaan odotella iskää kotiin ja pettyä.. 😯

26.1.2015
tennari
tennari

Onpas kivan hintanen :) Täällä on vähän kolmatta sataa kauden hinta :/

Ei oo tullu kysyttyy isää viemään jannua uimaan ku porukat kuitenki asuu tuolla 50 kilsan päässä. Eikä isä oo halukas ottamaan noita poikia vastuulleen. Sillon harvakseltaan ko nuo on hoidossa, ni mun äiti vastaa niistä.

Minnuu hiukka ketuttaa et minä oon se joka noita jannuja ylipäätään vie johonki. Nyt on sit vähän kaikki tauolla. Enkä miekään mikään yliaktiivinen ole ollut. Siksi kai esikko just ja just pysyy luistimilla pystyssä eikä osaa uida. Kuopus on kokeillu luistimia viime talvena ehkä kahdesti ja nyt ei pääse kokeilemaan ollenkaan. Laskettelusuksetki tuli hommattua kuopukselle viime keväänä et kerran pääs testaa mut nyt ei pääse kokeilee ollenkaan... :s

26.1.2015
misukka
misukka

Misukka täällä on tuo kiekkokoulu sopivan hintanen, 55 € on nyt tää kevätkausi. Eikä tarvii osata luistella kun sinne menee, ne opettaa kyllä :) Alkuun riittää kypärä ja luistimet, maila sitten myöhemmin. Meillä isompi poika luistelee jo täydessä varustuksessa, mutta se ei ois todellakaan pakollista vielä. Ja meillä on vähän sama juttu jos meinas mennä lasten kanssa uimaan, isompi poika on liian iso naisten puolelle eikä pärjää vielä yksin miesten puolella. Onneksi meillä isimies kuitenkii pääsee mukaan :) Eikö se siun isä vois viiä poikaa vaikka joku kerta uimaan?

26.1.2015
riu
riu

Riullahan on lähestulkoon kiireisen oloinen päivä :-O

Olis kyl varmaan hyvä laittaa nuo meidänki jannut johkii uimakouluun ja luistelukouluun et ne oppis uimaan ja luistelee. Ne on vaan pirskatin hintavia :/

Ite on niin huono viemään luistelee tai uimaan. Nytkii just esikko kysy et koska mennään uimasn ni aattelin et ihan hyvin vois mennäki. Sit se laukas et hän ei ehkä osaa yksin mennä miesten puolella... Nonni. Siinä sitä taas ollaan. Ukko ei lähe uimahalliin ku sen iho ei kestä klooria...

26.1.2015
misukka
misukka

voi tipihii! Tsemppiä työnhakuun! Tuo tilanne on todella raastava :( onhan tuo kaupanala jaloille raskasta ja joskus muutenkin. Ehdottomasti vaatii pitkällä tähtäimellä mun mielestä sellaista yleistä rangan liikkuvuuden ylläpitoa vapaa-ajalla jotta sitä jaksaaa ilman että paikat kipeytyy..

26.1.2015
teeko
teeko

vipen reissu tais mennä hyvin! :) toivottavasti ninnupin selkä ja maha ny ei kiukkuis :/ kiva kuulla et tuvituksen reissu meni hyvin ja toivottavasti poika paranee nopeasti. Onnea vielä pienen uudesta taidoista! :) tuo loppuaika odottamisessa on kyllä pitkä kun kaikki ihmettelee ja ite oon väsynyt oloihin. . Mä oon iloinen kun mun poika päätti tänään olla reipas aamulla. vessaan lähti kiltisti herättyään, sain jopa heti hampaatkin pestä, antoi jopa pukea ja tuli syömään. että sai sit pipsapossun koneelta ;) meillä siis tuo poika ei koskaan saa itseään liikkeelle sängystä. . Mut olen siis jo lähdössä tallille kun kerrankin aamu sujui :D ja kerrankin tuo vielä nukkui koko yön ja omassa sängyssä! riulle onnittelut ettei tarvi pistellä itseään niin usein! :)

26.1.2015
teeko
teeko

Huomenta :)

Vipe tuo yötä vasten ajaminen on täysin ymmärrettävää, silleen myökii ollaan pitempiä matkoja ajettu :D En saanut siis slaagia tällä kertaa :D Turvallisia ohituksia teille ja kivaa reissua :)

Ninnup vei sitten bolognesen syömiset miultakii vähäksi aikaa X) Koita nyt jaksaa siivota, taikka lahjot lapset jollakii touhuumaan :D

Tuvitus ei voi olla teijän vauva vielä noin iso? :O Härregud mihin tää aika menee???? Onnea nyt uudesta taidosta, toivotaan ettei se vaikuta yöuniin :)

Misukan herätys on ihan vähän tuulella käyvä :D Meilläkii oltiin tännään ajoissa, siis wtf? :D Mie oon tänään todellakin piikkivapaa, neuvola ois reilun tunnin päästä. Siellä se taas sannoo että pitäs mitata kaks kertaa viikkoo ja mie sanon että joojoo ja mitataan kerran viikoon :D No eilenkii oli kaikki arvot hyviä että ei silleen suurta huolta. Varmaankaan X) Ota sie misukka nyt yksi päivä ees iisisti, herttinen kun siulla on aina kunnon työleiri :D

Hyvin huomaa että päivät on pidentynyt ku kasin maissa on jo valoisaa. Kohta se kevättalven ihana aurinko alkaa jo möllöttämään ♥ Kahtelin kaupassakin jo tulppaaneja vähän sillä silmällä mutta vielä jätin kauppaan. Voi olla että on pakko vielä tällä viikolla ostaa kimppu :D Tännään on ohjelmassa siis neuvolaa, koiran rokotusta, työpaikalta haen tuikun kuoria ja kas, onkin jo melkein ilta. Ihan tulee kiire jos meinaa päikkärit mahduttaa mukaan :D Illalla on poikien kiekkokoulu. Meijän 4 v luistelee kanssa jo aika mallikkaasti, se on jo oikeen luistelun näköistä eikä semmosta köpöttelyä. Ihan oon ylpee :)

26.1.2015
riu
riu

Mie sain poitsut tarhaan ja kouluun. Kiva ko ne tarhassa jo kattelee et vielä oot yhessä kasassa... Tuumasin et ehtiihän tässä vielä monta viikkoa... Varmana käpy palaa jossain vaiheessa jos sen 5 viikkoo joutuu kuuntelee taivastelua ettei vieläkään ole syntynyt...

Toivottavasti ninnup ei oo mistään tautia saanu vaan johtuis toi oksu vaan siitä ettei tulinen iltapala sopinut. Ja tsempit siivoiluun. Ei kiva jos selkä sanoo sopimuksen irti.

Tuvituksen vaaville onnea uudesta taidosta. Täytyyhän sitä uutta osaamista harjoitella :)

Huoh. Mulla olisi pitkä lista taas tekemistä mut ei oikein inspais alottaa. Mut jos mä kohta maksan parit menotositteet hallituslaisille. Se on vähän semmoinen must do-juttu

Ja sit mie mietin et josko tänään oliski piikkipäivä ko huomenna on taas neuvola.

Jaahas, maha alkaa taas kiusii minnuu... Plääh.
26.1.2015
misukka
misukka

Näköjään joo :D Viime maanantaina jätti kyl herättämättä...

Hitsi meidän aamu on menny tosi sujuvasti. Ihan ihmeellistä. Kumpiki pojista puki reippaasti ja esikko tuli just hammaspesulta aamupalan jäljiltä.

Pitkästä aikaa poitsut ehtii kattoo vaikka lastenohjelmia tässä aamusta...

Kohta me varmaan unohdetaan lähteä tarhaan ja kouluun ku kerrankin ollaan ajoissa muuten valmiina :D

26.1.2015
misukka
misukka

Kiitos Misukka..

Hyvä että sait nukutuksi.. Jaa nyt se känny muistaa maanantaina herättää,kun ei oo töihin kiire 😃

26.1.2015
Vipe
Vipe

Huomenet

Kyllä miekii katoin et mitä hittoa se Vipe tuommoseen aikaan hereillä. Mut teillä oli ajoreissu. Kiva että menny ajomatka hyvin. :) Turvallista loppumatkaa!

Mä oon ihan taju kankaalla. Mä taisin kerranki nukkua hyvin. Siis pitkään pitkään aikaan mä nukuin ku tukki. Ja kun herätys soi ni on ihan ulapalla vaan sen takia.

Ja siis puhelin tosiaan herätti! Sekin vielä... :D

26.1.2015
misukka
misukka

Ja eiliseen,Caratalle voimia,ihan oikein teit,vaikka rakkauden puolesta pitää tehdä töitä,niin ei silti tarvi olla itsestään selvä heittopussi..

Tuvitus,kiva että teillä reissu sujui,pojalle paranemista

26.1.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...