se on taas sunnuntai :)

Hirmusen hitaasti käynnistyvä semmonen 😃

25.1.2015
riu
riu

No mies vaikutti kyllä yllättävän tyytyväiseltä 😔 Nyt annan sen vaan olla. Ja täytyy kai ennen torstaita avautua vanhemmille. Ainakin jos alkaa kyselemään enemmän. Ei vaan jaksa. Itkut on kuitenkin jo itketty tältä erää, lisää varmaan myöhemmin.

25.1.2015
carata
carata

Voi Carata, toivotaan et masuasukilla kaikki kunnossa. Ja aikalailla outoa käytöstä mieheltäs. Kaikkien kannalta kyl parempi jos häippääkin ennen ku te takas meette.. Ikäviä juttuja mut joskus se näköjään menee noinkin. 😯

Mulla on tää yskä. Tarttee yöksi ottaa Panadolia, kun vatsalihakset jo turkasen kipeenä yskimisestä. Edelleenkin pötköllään ja seisaaltaan ei yskitä, vaan sillo ku istuu.. 😐

25.1.2015
tennari
tennari

Carata, yritä jossain kohtaa puhua vanhemmillesi ja muille läheisillesi teidän tilanteesta.

Helpompaa se ehkä on toisten läheisten kanssa kuin yksin. Se tietysti vaikuttaa, että sinun pitäisi ensin itse hyväksyä  teidän tilanne.

 

Voimia!

25.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi carata. Jaksamista

Toivottavasti masuvauvalla on kaikki kunnossa vaikka tuolleen ikävästi kipuileekin. Sais kyllä loppua tuommoset kipuilut.

Mie saan kohtsillään tietää mitä se jatkuva stressi on saanu aikaseksi. Eihän tässä ole kuin muutamahassu viikko ettei ole kauheeta ressiä ollut.

Aika karu tapaus se ukko on kyllä.

Mä kävin tanssitunnilla... Aika herkästi rupes tuntuu ikävältä ja paljon joutu tauottaa. Silti se nyt yrittää kostaa sitäkin vähää aktiviteettia mitä yritin.

Mut jos sitä huomisen rötköilee vaan.


25.1.2015
misukka
misukka

Mä olen tosiaan nyt lapsien kanssa mummilassa ja palataan kotiin ke tai to. Laitoin miehelle viestiä sen verran, että pakkaa tavarat, vie roskat ja hoitaa muutaman ruoan jääkaapista pakkaseen. Ilmoitin, että tolloin tullaan, enkä halua nähdä. Vastaukseksi kylmä OK! Alavatsaa särkee ja nipistelee, nyt illalla alkoi ylävatsa särkykin. Oksettaa ja voin huonosti. Jos ei ala helpottamaan niin pakko soittaa äitiyspolille, että miten edetä. Päätä ei onneksi säre. Olo on ihan voimaton. Lisäks hävettää tää tilanne. En meinaan ole sanallakaan puhunut tästä mun suvulle, eli porukat ja sisarukset ei tiedä. Kyselivätkin miksi mies ei tullut ja onko kylppäri edennyt ym 😔 En vaan pystynyt sanomaan. Sanoin, että on töissä. Toimi heille siinä missä lapsille.

25.1.2015
carata
carata

Meillä on kodin ovi kyllä aina auki paitsi jos ei olla kotona ja yöllä. . Mut tuo autotalli on vielä alapihalla eli tien vieressä ja on suuri ja täynnä työkaluja kompuroista lähtien et sen sisältö on varmaan toistaiseksi arvokkaampi ku meidän kodin ;) seisoo siellä 2 autoakin.. Tuo poika on taas Terve, mukamas...

25.1.2015
teeko
teeko

en edes muista koska olisin viimeks palauttanu pulloja. tyttö kesän lopulla tais palauttaa pussillisen kun ei enää tarvittu mukana kannettavia pulloja esim. uimassa tmv.

mut ei oikeastaan ikinä osteta kotiin mitään semmoista pullotettua juotavaa tai sit ihan satunnaisesti. Mut ei ole perjantaisidukkaa, saunalimpparia eikä kivennäisvettä, ihan satunnaisesti ostetaan kun mieli tekee.

ja oon kyllä niin vainoharjainen että vaikka menee kaverin luo keskelle ei mitään, ni silti laitan auton ovet lukkoon ja kaveri naureskelee et heillä ei ole öisinkään lukossa mikään.

me käytiin tänään yhdellä lastenvaatekirppiksellä jonka pongasin tän kuun alussa ja on semmoinen paikka ettei ahdista ja josta tekee löytöjä. Löysin minille popin puvun, jossa napilla vuori et menee talvipuvusta ja vk-puvusta. ja oloasuja/neuleita muutamat ja sisätosdut. Ne oli kokoa 20, mut vähän isot kun minillä näyttäis olevan 19 jalka nyt. ja kauhee huuto ku pistää ne tossut jalkaa, potkii ja vinkuu et mitä hittoa :D

kengät tarttis vielä löytää, mut on vähän kiven alla koko 19 tällä hetkellä, kaikki myyty :/

25.1.2015
Mummy83
Mummy83

Mäki aattelin et millä riu kärrää niitä pulloja kauppaan, ku me täs yks päivä ukon kaa vietiin kauppaan pulloja yks volkkarin pakullinen, saatiin niistä "vaan" 69 euroo.. 😁

Nyt on meilleki valjastettu farkkuauto. On jo kaukalon telakat ja neidin istuimet takapenkillä valmiina. 😊

Mulla toi närästys tulee nykyään enää yöllä.. Saa kahdesti ottaa lääkettä et pärjää suht koht hyvällä ololla yön.

Huomenna jos kerhoon ja muskariin raahaudutaan. 😊

25.1.2015
tennari
tennari

Sehän on autollinen pulloja kertalaakista ko riu käy palauttamassa pulloja :D

Ko meillä saattaa olla kolme kassillista yhellä kertaa ja se tekee jottain 7 ja 11 euron väliltä riippuen mitä pulloja sattuu olee.

Ohjeen mukaanhan mie vaan itteeni piikittelen. Kuopuksen aikaan ko piti piikittää ennen ja jälkeen ruuan ni sillon oli sormenpäät kipeenä ku osu toi piikityspäivä. Sillon ei toi piikitys ihan kauheesti inspannut.

Mä aattelin tässä lähtee vielä kattelee miten tanssitunti sujuu... Tuo yksi kyllä myllertää nyt niin kipiästi et ei varmaan kauheesti kykene. Kohdunsuulla vihloo ihan urakalla ko nyrkkeilee tuonne kovin ahkeraan. Lantio on valmiiksi tulessa ja happamia röyhyjä piisaa... Ja vinttiäki meinaa vähän kiristää.

Ainiin. Öljyt pitää kahtoo autosta kans eli ei muuta ko hulinaa pyttyyn jos johonki meinaa lähteä...

25.1.2015
misukka
misukka

Tänää on närästys ja liitoskivit pysyneet loitolla. Kohta pitäs tehdä lähtöä kotiinpäin ku koko päivä oltu mun vanhemmilla.

Pikkunen myllää masussa tuhatta ja sataa.. Hyvä ettei läpi tuu kohta.. 😀

Tänään ku sais kotona viimeset jutut tehtyä ni huomenna sais tää kaveri jo syntyä (toivossa on hyvä elää) 😁

25.1.2015
tennari
tennari

Meillä on kanssa kylmän varaston avain aina lukossa 😃 vaan ei siellä kovin kummosia oo varastettavaksi. Tai no harvempi rosvo varmaan asttelee miten paljon helppoo rahaa on tyhjissä pulloissa. Viiään aina silleen vähän enemmän kerralla kauppaan ja yleensä saadaan jotakii 130-160 € väliin 😃

Hyi misukka miten paljon sie mittaat noita sokereita. Oot kyllä hurja nainen! Ja vielä akupunktiot tuohon päälle 😃

Hanipazui onpas kurjaa jos se olo ei tuosta yhtään helpota, hankalaa varmasti työnteko jos ei oo ihan tikissään.

Mie lupasin että tyttö saa tehä suklaamuffineja ja kuorruttaa, pitäs käyvä vissiin sitten maustamatonta tuorejuustoa kaupasta. Ku jaksas vaan hypätä housuihin 😃 kohta ois ruoka ja saunakii on lämpiimässä niin nyt kai se ois mentävä jos meinas x)

25.1.2015
riu
riu

Voihan unilaulu sentään :D Aika pitkään jaksanu kukkua kyllä.

Noh. Meilläki joskus puoleen yhteentoista valvottu kun kasilta pistetty nukkuu. :D Mut ei onneksi ihan jatkuvasti.

Mä kävin kaupassa pyörähtämässä. Prismaan oli tullu laskettelutakkeja lisää. Aikasemmin sadattelin ko ei ollu ku 128 ja 152 kokosia. Ja aikuiselle koko 40 joka tuntu kinnaavan. Harmitti ihan hitokseen ku -70% alessa olivat. No nyt ne oli sit saanu noita kai prisman verkkokaupasta myyntiin ni oli 140 senttisiä ja aikuisten takkeja kokoo 42. Jes! Arvatkaa vaan lähtikö heti ja välittömästi mukaan...

Hauska oli kassalla kattoo ku pojan takista lähti joku 48 euroo ja omasta reipas 55 euroa hinnasta pois.

Mut nyt on kunnon laskettelutakit olemassa.

Esikko sit heti kysyki et koska mennään laskettelee :D Totesin et jos iskä vie mäkeen ni nopeemmin ku mun kanssa... Mie en nyt sattuneesta syystä ole ihan heti rinteeseen menossa.

Kuopus kyseli et missä hänen laskettelutakkinsa on ni tuumasin et se saa mennä haalarilla sit ku mennään.

Ja taas muuten suppailee ja närästää... Ihunaa

25.1.2015
misukka
misukka

meillä on vähän tuo kun tie on pihassa kiinni ja kuitenkin sen verta vähän liikennöity nykyään et ehtii tässä pihassa touhuta kaikenlaista.. pari kertaa oon havahtunu et joku pyörii pihalla silloin kun tuollakoiralla oli vielä kuulo tallella.. nykyyänhän tuo ei huomaa et joku tulee sisään ja piru sitä metelin määrää kun se yhtäkkiä pelästyy kun tajuaa et täällä sisällä onkin vieraita.. vanhus parka, onneks on kiltti ;) ja aina täällä on jotain puolalaisia muka kauppiaita joista saa sit lukea lehdistä kun ovat ryöstäneet jonkun mummon. me tuotiin aikanaan vanha koira mummolle pariks viikoks tähän, silloin kun se asu vielä tässä, kun joka päivä pihalla pyöri jotain porukkaa.. kyllä ne kaikkos äkkiä kun musta sakemaani kurkkas oven raosta. se kun vahti tosissaan, mut ei koskaan muuta ku meteliä pitäny ja hiljeni heti ja odotti kiltisti kun hengitit hitaammin tms. 

misukka: Pidetään sit pienempää ääntä noista nukutusavuista kun on vissii tuo mun poika käyny liberoimassa tai jotain kun kirjaimellisesti lauloi omassa sängyssä, makkarissa, yksin yhteentoista saakka! Siis oikeasti miten toi voi valvoa noin! :0

Nyt on taas pakko mennä herättää se, ettei mee ilta ihan pipariks :(

caratalle hirmuisesti voimia kaikkeen!! 3

25.1.2015
teeko
teeko

Mä meen sen ohjeen mukaan et neljänä aamuna paastoarvo ja viides sit se vuorokausikäyrä eli paasto ja tunti ruuan jälkeen aamupala, lounas, päivällinen, iltapala.

Kerran on paukkunu tunnin arvo, vedin välipäivinä semmosen hervottoman sokerilla doupatun piparin jälkkäriksi :)

Paastoarvot on nyt viime aikoina noussu ja ruvennu hätistelee raja-arvoa, paristi menny ylikin. Mut tänään oli 4,6 :)

Onneksi meilläkään ei oo tollasia juorukelloja sukulaisina. Olis ihan kauheeta jos kaikki omat asiat leviäis ympäriinsä.

Meilläki on autojen ovet aina auki ja kun ollaan himassa ni ulko-ovi auki. Jos johki lähdetään ni sit menee toki lukkoon. Jos ollaan yötä pois ni yritän muistaa autonki lukita. Aina ei muista :D

Eikä oo ihan yksi tai kaksi kertaa kun autotallin avain roikkuu yötä päivää ovessa...


25.1.2015
misukka
misukka

Meillä on joskus myös autossa virta avaimet virtalukossa tai kojelaudalla. 😁 Vissiin meil on niin paskoja autoja ettei o kelleen kelvannut. 😁

Juu Carata, sie oot ainaki kaikkes yrittänyt.

25.1.2015
tennari
tennari

Carata kyllä sie oot ainakii parhaasi yrottänyt, ei oo siusta kiinni tuo juttu. Johonkii on se pistekin laitettava. Onneksi pääset nyt hyvään paikkaan olemaan ja saat apua lastenkin kanssa.

Piipa onpas kiva anoppi X) Meillä on vähän toivottu että kukaan ei kuuluttaisi pitkin kyliä, ja hyvin nuo on meijän tahtoa noudattanut. Itekkään ei kerrota rasaudesta ku ihan lähimmille, muut saa tietää aikanaan X) Tai no oonhan mie täällä kertonut, mutta harvempi teistä tietää kuka mie oon :D Ja ne ketkä tietää oon toivonut että facebookissa ei huudeltais :D

misukka mittaatko sie sitten itenkii usein? No mie olin onnellinen tänään ku paastoarvo oli 5,4 koska se tahtoo olla aina yli. Illemmalla sitten mitataan ennen ja jälkeen ruuan. Ollaan sovittu neuvolassa ettei miun tarvii mitata joka kerta kun laitan jotakii suuhuni, koska ei vaan onnistu. Ruoka-arvot ei pelota koska ne on ollut koko ajan ihan ok :)

Teeko meillä ei oo aina ees päivällä ulko-ovi lukossa :D Hyvin on telkkarit säilynyt vielä sisällä :D Auton ovet ei myöskään oo ikinä lukossa :D

25.1.2015
riu
riu

Tuli myös automatkalla kuultua radiosta Jenni Vartiaisen Eden. Pisti miettimään. "Oon kuullut että rakkaus on sodan kaltainen. Se kaikenko kärsii, kaikessa uskoo, toivoo ja kestää..." En tiedä luovuttaako sitä liian helpolla. Mutta toisaalta, jos mies on mennyt naimisiin vääristä syistä, niin ehkä sitä rakkautta ei vaan ole. Mä en jaksa vaan taistella enää, ehkä siksi, että yritän yksin. Yritän ymmärtää, yritän antaa aikaa. Ja mitä mä siitä saan, en mitään. Vaikka saisin perheen kasaan, niin ei me enää onnellisia oltais. Mies ei enää selkeästi halua olla meidän kanssa.

25.1.2015
carata
carata

Kiitos ihanat 💕 Miehelle laitoin hetki sitten viestin, että ollaan lähdetty kotoa. Täällä ei voida olla torstaita pidempään, koska mulla on perjantaina masuvauvan neuvola tuolla meillä. Ajattelin kuitenkin olla miehelle vastaamatta. Jotenkin tuon eilisen jälkeen mulla nousi ne vähätkin karvat pystyyn ja teki mieli huutaa. Musta tuntuu, että mies on päätöksensä tehnyt. Käytöksellään ainakin osoittaa, että ei kiinnosta. Eilen kun olis sillä tosiaan ollut vapaapäivä ja jopa tyttö sanoi aamulla, että isi leikkii mun huone, isillä ei iltavuoro. Harmittaa 😔 Tilanne on kamala ajatellen masuvauvaa. Raskaus kun on tähän asti ollt vain stressiä ja ilot on ollut vähissä. En tiedä hakisinko itse jo eroa. Vai odotanko, että mies hakee. En vaan jaksa. Voimaton olo näiden pahoinvointien ja huomauksien kanssa. Alavatsa kipuilee herkästi ja aina kun housut on vähänkin märät pelkään, että vuodan verta. Onneksi näin ei ole vielä ollut. Mut kiitos Misukan ja Vagisanin, alkaa taas olemaan limakalvot siinä kunnossa missä pitääkin 👍

25.1.2015
carata
carata

Joo niit tuulia tarvitaan. 😊 Vaikka ei täs ny ihan hirveitä aikoja enää oo odoteltavana vaik meniski yliajalle. Kyl nää päivät kuluu niin nopeeta muutenkin että.. 😊

25.1.2015
tennari
tennari

päivää! Vai piipalla on samanlainen anoppi ku mulla xD tsemppiä sen kanssa ja odotappa vaan sitä pikkuvauva-aikaa.. ;) se oli musta todella ahdistavaa kun kaikki kylän mummot keskusteli meidän pojan vatsavaivoista... Ei yhtään helpottanut että pojan isä on sairas ja kuuluu sellaiseen kylän sukuun minkä asiat kiinnostaa noita muutenkin. . Mä kävin jo tallilla ja ukko ei ole kovin iloinen kun huomasi että mä olin eilen unohtanut autotallin oven lukitsematta ja me kuitenkin asutaan sillai että tuolta kyllä helposti lähtee kaikki tavarat. . poika vaikuttaa terveeltä, välillä vähän yskän tynkää. tennarille supparituulia! vipelle mukavaa synttärireissua! riulle tsemppiä sokerien mittaukseen! caratalle sata♥

25.1.2015
teeko
teeko

Carata, mulle tuli mieleen, että kostaako miehesi jotain sinulle? Ainakin hän sinua kiusaa.

25.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sama vika misukka. Hyvä asento hakusessa.. yskä helpottaa pötköllään tai seisten. autolla kun ei oikeen kummassakaan asennossa voi ajaa.. 😁 Mun eka virallinen laonkin huomenna. Alkuraskauden ultrassa muutettiin sit 4.2. Sanoinki ukolle et sais tää kaveri tulla ihan alkuperäisen la:n mukaisesti. En pistäs pahakseni.

Kohta syömään. 😊

25.1.2015
tennari
tennari

Huomenet

Mullaki piti olla tänään sokrujenmittauspäivä mut onnistuin sössii tossa viikolla noi paastoarvojen mittaukset ni taitaa osua vuorokausikäyrä tiistaille... Mä siis sujuvasti unohdin et piti ottaa se paastoarvo.

Riulle tsemit piikkipäivään.

Vipelle kivoja synttärijuhlia :)

Miustakkii carata saa nyt sanoa sille ukolle pahasti. Olis jo korkea aika. Se on nyt niin pahasti rikkonu luottamuksen ettei mitään järkeä. Mulkulle potku munille. Sen se ansaitsee.

Mua alkaa jänskättää tennari siun puolestas, että koska lähtö tulee.

Meillä on pojat ja ukko ulkona. Tosin ukko tuli just sisään.

Jahas, teksti jäi vartoomaan ko tekasin ärtsärin välissä.

Kaupassa pittää käydä muttta siinäpä päivän suunnitelmat.

Maha tuntuu nyt olevan kokoajan edessä. Ku pääsis johkii röhnää sellaseen puoli-istuvaan asentoon ni olis hyvä. Normaali istuma-asento tuntuu ikävältä. Ja seisookaan ei koko päivää kyl pysty...


25.1.2015
misukka
misukka

luin eilisestä ja samalla kannalla jiin kanssa.. Se mies käyttää sua hyväkseen.. Yrittää pitää sua varpaillaan koska et halua erota.. Tekee tollasia temppuja ja sanoo eroavansa jos niistä valitat..

Eli odottaa kai että mielistelisit ja palvoisit ja anoisit jäämään ja kohtelee sua noin!

25.1.2015
Vipe
Vipe

Huomenta,täällä vasta heräilen,mutta eipä täällä paljon muitakaan näy.. Onko Riu tän päivän "aamuvirkku" 😁

Mies heräsi aamulla poikien kanssa ja jää sitten iltapäivästä nukkumaan kun me lähdetään yhden kerho kaverin 1v. synttäreille.. Sitten lähdetäänkin joskus puolenyön maissa ajelemaan kemiä kohti.. Ajetaan yötä vasten,niin on ehkä helpompi lasten kanssa.. Ainakin kun vauvan rytmi ollaan juuri saatu käännettyä niin että nukkuu enempi yöllä ja vähempi päivällä,nii sehän nukkuis autossa koko ajan,kun ei sitä kaukalossa saa hereillä pidettyä.. Esikoinen jaksaa autossa istua,mutta vois olla että sekin nukkuis aika paljon,niin sit joka tapauksessa yö valvottais ja lapset olis väsyneitä päivällä..

25.1.2015
Vipe
Vipe

Ja kyllä tuntuu tuo Caratan ukko olevan aika hukassa nyt.. 😑

25.1.2015
tennari
tennari

Meillä on riu ihan yhtä jännää tää elämä. 😂

Tultiin neidin kaa porukoille ku ukko meni laittaa autoo ja tekee pari työhommaa. Neiti suuntasi mummon kaa pulkkamäkeen ja mä lupasin tehdä ruuan.

Viime yönä pariin otteeseen supisteli pikkusrn kipeesti. Ei kuitenkaan niin ettenkö olis uudelleen unta saanu.. 😊

25.1.2015
tennari
tennari

Miulla on stressipäivä kun pitäs vissiin mitata sokereita. Ahdistus. Huomenna on neuvola ja kai se pitäis ees kerran viikkoon mittailla... X) Tännään ei oo mitään ohjelmaa sen kummemmin, niitä kaalikääryleitä väsätessä menee kyllä kaiken päivää. Illalla saunotaan. Onpas meijän elämä jännittävää 😃

Mitäs mammojen päivään?

Caratan miehelle henkinen potku jalkoväliin, toivottavasti sävähti. On taas niin veemäistä toimintaa, etten vaan voi ymmärtää.

25.1.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...