sitteri

Mitä sittereitä suosittelisitte? Itse olen kattelllut joko doomoon säkkituoli sitteriä tai sitten baby björn sitteri... Onko nuista kokemuksia?? Meillä oli aikasemmin nuorimmaisella sellanen sitteri josta selkää pystyi säätään ylös tai alas, niin se ei ollut hyvä minun mielestä. Jotenkin tuntui että siinä tuli liian iso kulma vauvan selälle...

24.1.2015
m__86
m__86

Meillä oli emman ihan perussitteri. Siinä oli ihan äärettömän hyvä asento vauvalle ja siks mä sen ostin ihan Prismasta :) kas kisukin on päässy kirjautumaan ;)

3.2.2015
teeko
teeko

Meillä tais olla esikoisella se pikku piia, joka oli tosi huono selälle! Onneksi se oli vaan lainassa!

29.1.2015
m__86
m__86

Mulla ei itellä ole ollut muita merkkejä kuin tuo Baby Björn ja sitten Pikku Piian. Se oli kyllä niin surkea, etten jo pelkän selän asennon vuoksi halunnut käyttää sitä. Saatiin se, ja laitoin eteenpäin.
Mitä oon eripuolilla nähnyt erilaisia niin mun mielestä ei missään oo niin hyvä asento selälle kuin tuossa Baby Björnissä. Erilaisia leluhärpäkkeitä on varmaan monissa paljon enemmän, mutta ite arvostan ergonomiaa ja lelut sitten erikseen.

29.1.2015
Minnie
Minnie

Baby Björn ollut meidän molemmilla lapsilla.
Hyvä ergonomia lapsen selälle vastasyntyneestä siihen asti kunnes ei enää pysy paikoillaan vaan nousee istumaan ja ryömimään/konttaamaan. Eli ei käy ennen pieneksikään.
Asentoa pystyy säätämään iän mukaan.
Meillä lapset olleet huonosti nukahtavia, mutta sitteri heijaa hereästi, olen jopa ruokaa laittaessani pitänyt vauvan lattialla sitterissä ja hieman tönäissyt vauhtia, nukahtaa siihen hyvin. Peitto vain päälle. Kun oppii itse kiikuttamaan, viihtyy vielä paremmin seuraamassa ympäristöä.
(Tässä sitterissä, vaihdellen turvakaukaloa kanssa, poika nukkui puolisen vuotta yöunet korvatulehduskierteiden ja liimakorvien vuoksi. Kun ei sängyn päädyn korotus riittänyt. Sitteri pinnasänkyyn niin ei ollut vaaraa putoamisesta.)

Hintaa on uutena, mutta on kyllä erittäin kestävä. Jollei halua säästää lapsen lapsille niin myy eteenpäin. Käytetyistä maksetaan 50-100€ kunnon yms mukaan.

Tai jos kelpaa käytetty niin ostaa tuolla hinnalla ja parhaimmassa tapauksessa myy samalla eteenpäin vuoden kuluttua. Lelukaariakin saa käytettynä.

Ite ostin 50€ Torista ja on nyt veljen lapsilla käytössä. Päällisen saa helposti irti ja kestää pesun 40*.

29.1.2015
Minnie
Minnie

Me saatiin mun siskolta lahjaksi tytölle sellainen 1-2-3 tinylove sitteri. Aivan ehdoton kyllä ollut. Ihan vauvana pystyi jopa päikkärit siinä ottamaan kun sen saa ihan vaaka-asentoon. Muutenkin siinä se tärinä rauhoittaa vauvaa, ja onhan siinä vielä se lelu härpäke mikä laulaa ja nauraa jossa on myös "valoefektit". Meillä tyttö viihtyy sitterissä edelleen, ikää jo 9, 5kk. Tässä vielä sekin hyvä puoli, että sellainen "normi" sitteri olis jouduttu laittamaan pois jo ajat sitte koska olis käynyt pieneksi :)

29.1.2015
manna_87
manna_87
1 year, 11-month-old toddler

Se lelukaari siihen baby björniin on minusta kallis! :) Aattelin nyt toisen kohdalla kans käyttää sitä sitteriä etten vaan sylissä pidä koko aikaa niinkuin ekaa :) Ei tule toista sylivauvaa meille :D

25.1.2015
m__86
m__86

Meillä kassa baby björn ollut kahdella lapsella. Sininen sopii tytöllekin.

Meidän esikoisella ei ollut sitteriä ollut ollenkaan.

Baby Brörnin sitteriä saa alennuksella uutena verkkokaupoista. Hintahan riippuu mallista, kenties väristä ja sitterin lisävarusteista. (lelukaari mm.).

25.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

baby björnissä ainakin vauva oppii itse keinuttamaan sitteriä. Saattais olla hyvä siinä mielessä... Hintavia kylläkin!

25.1.2015
m__86
m__86

Nostelen, jos jollain muillakin ois loisto sittereitä joita hehkuttaa!

24.1.2015
carata
carata

Googeloin vielä, niin meillä siis Mamas & Papas Buzz sitteri. Kuvahaulla löytyi ainakin. On siis tuollainen beige, jossa lelukaaressa roikkuu sieni ja nalle.

24.1.2015
carata
carata

Björnin siis. Olikohan muita kirjoitusvirheitä 😅

24.1.2015
carata
carata

Meillä on Mamas & Papas merkkinen sitteri, joka saman tyylinen tuon Baby Bornin sitterin kanssa. Tässä meidän ainakin on ollut kivaa se, että mukana oli leikkikaari, sai musiikkia ja tärinää. Tärinä ainakin on ollut meidän lapsilla takuu varma nukuttaja vauvana! Selkänojaa tässä ei saa säädettyä, mutta vauvan tähän kyllä saa, kunhan käyttää sellaista päätukea, ettei pää tipahda puolelta toiselle.

24.1.2015
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...